16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bună harnicuţelor! Vă doresc o zi bună şi o săptămână uşoară la slujbă, iar week-end-ul să vă aducă atmosferă feerică de iarnă, dacă tot suntem în ianuarie.
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna natiune....ce fac fetele? si flacaul?
care si cum a papat ca mie mi se lungesc urechile!
care si cum a papat ca mie mi se lungesc urechile!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
nu am păpat nik Iulia , de azi dimineaţă şed cu ochii în hârţoage şi în PC , nici nu mai văz bine .
Bună Teodora !!!
Bună Teodora !!!
vai de mine..noroc ca am papat..ca altfel ma topeam...
eu am sters-o draga deni..vorbim deseara..
eu am sters-o draga deni..vorbim deseara..
iulia80- vip
murat pr primul loc in sondajele ayakli gazete. http://www.ayakligazete.com.tr/haber/_2010_yilinin_en_iyi_oyunculari_belli_oldu_.htm
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
michiper68- vip
michiper68 a scris:murat pr primul loc in sondajele ayakli gazete. http://www.ayakligazete.com.tr/haber/_2010_yilinin_en_iyi_oyunculari_belli_oldu_.htm
Bravo Michi, mulţumim frumos!
Bravo pentru Tuba şi Murat!
PS. Michi, uitasem că ai cont aici, am dus vestea doar pe Eva.ro
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
foarte bine. peste tot trebuie pus. e o veste extraordinara.
michiper68- vip
LA MULTI ANI! va urez din tot sufletul un calduros ,,LA MULTI ANI,,multa ,multa sanatate si fericire
V-a rog sa ma scuzati ca o fac cu intirziere ,insa sanatatea nu mi-a permis sa pot face asta si consider ca este bine si mai tirziu decit niciodata.
Ce mai faceti,fetelor??Ce mai face Fulgerica???Sper ca ati avut grija de el.
V-a rog sa ma scuzati ca o fac cu intirziere ,insa sanatatea nu mi-a permis sa pot face asta si consider ca este bine si mai tirziu decit niciodata.
Ce mai faceti,fetelor??Ce mai face Fulgerica???Sper ca ati avut grija de el.
dana sandulescu- membru activ
Data de inscriere : 07/09/2010
Localizare : Dragasani jud Vilcea
Dana bine ai revenit alături de noi , multă , multă sănătate . noi suntem bine , eu mai puţin la mansardă, Windy lipseşte , dar sperăm că este bine . Fulgerică cred că e bine dar cred că e loc şi de mai mult bine .
michiper68 a scris:
'2010 YILININ EN İYİ OYUNCULARI' BELLİ OLDU!
Ayakligazete.com'un '2010 YILININ TELEVİZYON YILDIZLARI'anketinin 'EN İYİ BAYAN-ERKEK OYUNCULARI' belli oldu
Ayakligazete.com'un '2010 YILININ TELEVİZYON YILDIZLARI'anketinin 'EN İYİ BAYAN-ERKEK OYUNCULARI' belli oldu.
Ayakligazete.com magazinin nabzını hızlı, tarafsız ve güvenilir haberleriyle tutmanın yanı sıra yaptığı her anketiyle de gündeme bomba gibi düşüyor. Haberleri kadar anketleriyle konuşulan Ayakligazete.com '2010 YILININ TELEVİZYON YILDIZLARI' belirledi.
Ayakligazete.com'un '2010 YILININ TELEVİZYON YILDIZLARI'anketinin 'EN İYİ BAYAN-ERKEK OYUNCULARI' belli oldu.
atv ekranlarında yayınlanan Gönülçelen dizisinin güzel oyuncusu Tuba Büyüküstün '2010 Yılının En İyi Bayan Oyuncusu' seçildi.
Aşk ve Ceza dizisinin başarılı oyuncusu Murat Yıldırım '2010 Yılının En İyi Erkek Oyuncusu' oldu.
Tam 43 kategoride 364 adayın yarıştığı '2010 YILININ TELEVİZYON YILDIZLARI' anketinin birincileri Ayakligazete.com'un 16.02.2011 tarihinde düzenleyeceği muhteşem gala gecesinde sahiplerini bulacak!
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/_2010_yilinin_en_iyi_oyunculari_belli_oldu_.htm
Salut fetelor,
v-am spus și eu că cei doi sunt împreună - măcar pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, dacă altceva încă nu recunosc
v-am spus și eu că cei doi sunt împreună - măcar pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, dacă altceva încă nu recunosc
pufy2010 a scris:
variata 1 : se confiscă mouse-ul, se parolează pc-ul, se elimină conexiunea la internet, se solicită celor de la Electrica debranșarea de la energie, se demolează camera în care se află pc-ul. În cazul în care nu funcționează, se recomandă internarea într-o mănăstire de maici (sau de taici, după caz) în vârful muntelui, pentru o perioadă de minim 5 ani
varianta 2 : pentru fiecare clip urcat pe YT - 100 flotări, 100 genoflexiuni, 100 abdomene
Cum nici una din cele 2 variante nu sunt aplicabile (cel puțin în cazul meu), voi continua
Felicitări pentru clip
Bună seara,
Mulţumesc Pufy mult-mult cred că dacă o mai comit ar fi foarte bună de aplicat varianta 2 şi pe lângă flotări, abdomene, genoflexiuni mai suplimentez şi cu
Varianta 1??? vrei să ajung să fac aşa ceva:!:
pentru
EPISODE 40 TRAILER
https://www.youtube.com/watch?v=rnLY2tyADE8&feature=player_embedded
PALA: where are they taking us?
savas: I don't know. he did not talk to me about this.
sahnur: Ömer is my grandson, he is our future, the continuation of our surname. he is my everything now.
pala: what if they just shoot us in the head and
...
yavuz: you are in mourning. Ömer needs attention. work will somehow solve itself don't worry.
çiçek: you cannot take Baran when Sahnur is not at home. this is not a right thing to do.
nazan: am I going to learn what's right and wrong from you.
leyla: I hope she does not hear about Ömer's illness.
yas: I would rather die than give my son to someone.
hakan: this place is trusted to us by savas.
sahnur: oh my Savas.
yas: Mrs. Sahnur!!!
Denisa, mulţumim frumos, încă nicio veste cu ep. 39, somnic pufos dragilor!DENISA a scris:[center]...
EPISODE 40 TRAILER
...[/color]
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Tot butonând după o secvență interesantă, am revăzut aproape tot serialul Ginere de import (Yabanci damat) . Am făcut o burtă de râs - e o comedie excelentă.
OK - ce legătură are cu AvC? Probabil niciuna, sau poate 2 aspecte:
- personajele principale se văd prima dată și se îndrăgostesc la prima vedere în Bodrum;
- în ambele joacă actorul care în AvC l-a interpretat pe Orhan, rol de trădător în ambele și totodată combinat cu servitoarele
Pentru cine nu a văzut acel serial, îl recomand
OK - ce legătură are cu AvC? Probabil niciuna, sau poate 2 aspecte:
- personajele principale se văd prima dată și se îndrăgostesc la prima vedere în Bodrum;
- în ambele joacă actorul care în AvC l-a interpretat pe Orhan, rol de trădător în ambele și totodată combinat cu servitoarele
Pentru cine nu a văzut acel serial, îl recomand
DENISA a scris:
EPISODE 40 TRAILER
PALA: where are they taking us?
savas: I don't know. he did not talk to me about this.
sahnur: Ömer is my grandson, he is our future, the continuation of our surname. he is my everything now.s.
sahnur: oh my Savas.
yas: Mrs. Sahnur!!![/color]
Thank you denisa ...I really love you
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
dimineata pe racoare....si inca ce racoare...
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
iulia80- vip
Buna dimineata ,dragilor..ce de noutati!!!!!!!!!!!
Sa aveti o zi frumoasa!!!!!!!
Sa aveti o zi frumoasa!!!!!!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna dimineata si o zi linistita tuturor.
Motzule multumiri si multi
eu nu mai reusesc sa intru pe portal de acasa si deci sunt in urma cu multe lucruri dar cand am sa revin revin in forta si va fi vai de cele care au atentat la Murat in primul rand Denisa ca ea este cea mai "vioaie" la acest capitol
Motzule multumiri si multi
eu nu mai reusesc sa intru pe portal de acasa si deci sunt in urma cu multe lucruri dar cand am sa revin revin in forta si va fi vai de cele care au atentat la Murat in primul rand Denisa ca ea este cea mai "vioaie" la acest capitol
rodica- vip
Varsta : 67
Bună dimineţa fetelor şi băieţilor
Andrada, noutăţi, noutăţi dar cam sărace imaginile cu Savaş din această seară,
singurele arătate bănui că sunt de când îi urcă în maşină detectivul dar apoi cam nimic, sper că nu vedem doar lupta Yaso-Şahnur şi Omer devenit actor principal. Şi uite aşa se naşte un actor.
Pufy eu m-am uitat la Ginere de import şi chiar e o comedie drăguţă dar am văzut doar vreo 10 ep mai mult nu am putut.
O zi bună.
singurele arătate bănui că sunt de când îi urcă în maşină detectivul dar apoi cam nimic, sper că nu vedem doar lupta Yaso-Şahnur şi Omer devenit actor principal. Şi uite aşa se naşte un actor.
Pufy eu m-am uitat la Ginere de import şi chiar e o comedie drăguţă dar am văzut doar vreo 10 ep mai mult nu am putut.
O zi bună.
sa stii ca am avut aceeasi senzatie in legatura cu atitudinea lui Savas si Pala ,parca "nu era la locul ei"in situatia data..dar stie cineva, ceva ,despre noul regizor?macar un eufemism ceva acolo ,nu de alta dar o sa-mi lipseasca "bostanul"lexia a scris:Salut!
Deci aşa s-a schimbat regizorul, păi atunci e mâna regizorului, mie la ep 38 nu mi-a plăcut atitudinea lui Savaş când s-a întâlnit cu Pala, prea vesel şi un mod de salut intonaţia vocii, parcă era cel mai fericit de pe pământ, cum până acuma indiferent de locul în care se afla nu l-a prea avut (o să vedeţi când pune Motz traducerea). Nu mi-a plăcut nici veselia din maşină ep 39 cu Beşir de faţa parcă prea nu era locul şi momentul potrivit, el care e într-o continuă suferinţă, bucuros doar în preajma copiilor şi a Yasomicăi în film. Om vedea.
Revin Motz la obsesia mea cu YT şi exemplific.
in legatura cu boala de care suferiti, sper sa devina cronica, spre incantarea noastra a tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!
multumiri pentru tot!
andradamaria- vip
daca si noul regizor mizeaza pe talentele Nurgulei, ne-am ars!lexia a scris:Bună dimineţa fetelor şi băieţilor
O zi bună.
poate clasamentul acela de care vorbiti ,va fi un factor serios si demn de luat in considerare, asa ca il vom vedea pe Murat in toata splendoarea talentului sau, sper!
Am insa regretul ca nu Kudret bey va rezolva problema cutumei ..a impacat si capra si varza,a pus-o pe tapet si i-a lasat pe altii sa-si bata capul cu ea
andradamaria- vip
Buna dimi! Aseara cand m-am uitat la film mi-am adus aminte de rasnita de cafea ..apropos acum baba tot la manivela da cand se enerveaza, sau si-a gasit alt mod de asi calma nervii?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum