16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
hellooooo! ce mai fac vecinii si vecinele din ograda?
lexia..felicitat..ai trecut la categoria grea! va doresc sa aveti o duminica cat mai linistita!
lexia..felicitat..ai trecut la categoria grea! va doresc sa aveti o duminica cat mai linistita!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
ce faci gospodino ?? cum a decurs cina ???
DENISA a scris:... îl vrem pe Savaş în Istanbul
Salut Denisa, Iulia
Denisa, drumul către Istanbul trece prin Antakya, așa că Savaș va întârzia un pic, poate dă cu ochii de Asi
dacă în Antakya este ASI ( Tuba) mi-ar place să rămână ptr totdeauna acolo amândoi .
buna pufy.buna mandro.....sufar si acum dupa cina de aseara..! ,basca ca eu care nu consum alcool am beut aseara vreo 2 pahare de sampanie cu sirop de capsuni= kir....si sufar...
iulia80- vip
iulia80 a scris:buna pufy.buna mandro.....sufar si acum dupa cina de aseara..! ,basca ca eu care nu consum alcool am beut aseara vreo 2 pahare de sampanie cu sirop de capsuni= kir....si sufar...
antinevralgic, zeamă de varză....
antalgice mai am pi aici..dar astia nu au zeama de varza..!
dar nu sufar din cauza asta..mi-a picat greu papa si acum levitez prin toata casa!
dar nu sufar din cauza asta..mi-a picat greu papa si acum levitez prin toata casa!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Dum 09 Ian 2011, 2:00 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
DENISA a scris:dacă în Antakya este ASI ( Tuba) mi-ar place să rămână ptr totdeauna acolo amândoi . asya>
nu s-au hotărât încă...vor da cu banul....în butoiul cu săpun
iulia80 a scris:antalgice mai am pi aici..dar astia nu au zeama de varza..!
dar nu sufar din cauza asta..mi-a picat greu papa si acumlevitez prin toata casa!
înseamnă că trebuie făcute chefuri mai des, să se obișnuiască organismul
va invit aici....dar va zic de pe acum...ca va gati prietenul meu...ca eu sufar de alergie la gatit !
iulia80- vip
Iulia pune-l pe Pufy să o întrebe pe nurgul ea cum se tratează după ce degustă .
Iulia vă gătesc eu , deci vă recomand să mâncaţi bine acasă eu mă pricep cel mai bine la pusul sucului în pahare .
Iulia vă gătesc eu , deci vă recomand să mâncaţi bine acasă eu mă pricep cel mai bine la pusul sucului în pahare .
iulia80 a scris:va invit aici....dar va zic de pe acum...ca va gati prietenul meu...ca eu sufar de alergie la gatit !
apropo de tema gătitului, un banc
Sotul vine acasa de la serviciu. Sotia pe canapea se uita la o
emisiune despre gatit. El vizibil enervat spune:
- Ce prostie. Degeaba te uiti la asta! Nu te ajuta cu nimic! Oricum nu
stii sa gatesti!
La care ea calma:
- Si ce? Tu nu te uiti la filme XXX?
pufy2010 a scris:
apropo de tema gătitului, un banc
Sotul vine acasa de la serviciu. Sotia pe canapea se uita la o
bre...dar tare cred eu ca ea nu se trateaza..ci ramane in stare latenta!
..asa sunt de ieri de cand am vazut clipul lui pufy..
eu ies dragilor..ne citim mai tarziu...
..asa sunt de ieri de cand am vazut clipul lui pufy..
eu ies dragilor..ne citim mai tarziu...
iulia80- vip
dacă v-a plăcut melodia din AvC (cartoon), uite și versiunea nemixată, cu secvențe din "Fantoma de la operă"
melodia a apărut inițial în Coyote Ugly
melodia a apărut inițial în Coyote Ugly
Pufy, scumpete, dar tu cum ţii harta aia???pufy2010 a scris:... drumul către Istanbul trece prin Antakya, ...
De la Vyk, 2 băieţi, o frumuseţe:
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:
Pufy, scumpete, dar tu cum ţii harta aia???
Motzișor. Savaș are ditamai calul, se duce pe unde vrea el! Dacă trebuie să treacă drumul prin Antakya, trece prin Antakya. Numai că trebuie să aibă mare grijă, că pe acolo sunt persoane care traversează neregulamentar ulița
Aşa e, glumeam şi eu! Apropos de cal, e superb, de mult tot vreau să pun o poză cu căluţul (căluţul cu băiat cu tot, normal) şi m-am luat cu treaba.pufy2010 a scris:
Motzișor. Savaș are ditamai calul, se duce pe unde vrea el! ...
Pufyşor, mă cheamă datoria, adică familia + amicii,
Motzişor- vip
Denisa e superbă poza, mersiiiDENISA a scris:
https://2img.net/r/ihimizer/img137/4919/muratubasj.jpg
Motzişor- vip
buna seara..am revenit si eu pe acasa..si am gasit in index pe cineva...
DEMIRUTA! BINE TE-AM REGASIT! NE-A FOST DOR DE TINE!
DEMIRUTA! BINE TE-AM REGASIT! NE-A FOST DOR DE TINE!
iulia80- vip
buna dimineata dragelor...dar ce-i cu linistea asta? pe unde bantuiti?
sa aveti o saptamana cat mai linistita!
sa aveti o saptamana cat mai linistita!
iulia80- vip
Buna dimineata o zi si o saptamana cat mai linistita. Tuturor
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Buna dimineata dragalaselor va poftesc la o si un ferbinte.Va doresc o saptamana usoara frumoasa si plina de bucurii.Va dulce si va inbratisez cu drag sa aveti o zi buna sa va mearga bine
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bună ziua frumoaselor!
Iaca şi mult încărcatul fragment 3, azi dimineaţă era ratat la momentul critic de 100%!!!
Aşa, că... a 3-a oară, în sfârşit, se vede.
Fragmentul are 37 de minute.
Aşk ve Ceza ep. 38 - 3/3 subtitrat româneşte - formatul original
Iaca şi mult încărcatul fragment 3, azi dimineaţă era ratat la momentul critic de 100%!!!
Aşa, că... a 3-a oară, în sfârşit, se vede.
Fragmentul are 37 de minute.
Aşk ve Ceza ep. 38 - 3/3 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum