16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
[quote="DENISA"]
, reclama spune că e bun pentru femei, dacă îl beau bărbații
, reclama spune că e bun pentru femei, dacă îl beau bărbații
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
în cazul ei şi al d-lui de la Antipa ( soţul) nu e valabil , el dacă bea 2 pahare sforăie de duduie pereţii nu-l mai ajută vârsta
DENISA a scris: în cazul ei şi al d-lui de la Antipa ( soţul) nu e valabil , el dacă bea 2 pahare sforăie de duduie pereţii nu-l mai ajută vârsta
Soț? Care soț? Chestia aia care era împreună cu ea la divorț? A nu se confunda cu finanțator
cred că în ultima perioadă ea era finanţatorul în familie el doar pe la Zoo ce mai apărea .
iată ce iese de la un dj turc (f. bun) și un indian - din păcate doar audio
gata părăsesc şcena , plec la o Ioană sărbătorită în seara asta .
distracție la maximDENISA a scris:
Va salut dragilor. Pe langă vin, şi usturoiul e afrodisiac. Se pare ca Nurgul se are cu astea cupidon
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
teodora_roman a scris:Va salut dragilor. Pe langă vin, şi usturoiul e afrodisiac. Se pare ca Nurgul se are cu astea cupidon
Salut teodora
usturoiul? însă iese cu multă pastă de dinți Altfel este moartea pasiunii
Daca il mananca ambii parteneri, nu mai conteaza Si se zice ca iese daca rontai niste frunze de patrunjel
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
teodora_roman a scris:Daca il mananca ambii parteneri, nu mai conteaza Si se zice ca iese daca rontai niste frunze de patrunjel
complicată rău treaba asta cu usturoiul
buna sara dragi colegi de forum...dar cam liniste in ograda asta seara...vad ca lumea chefuieste....
va doresc sa aveti distractie cat incape!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Care ,,chefuieşte" că m-am deşelat de cât am căpălit până la ora asta!iulia80 a scris:buna sara dragi colegi de forum...dar cam liniste in ograda asta seara...vad ca lumea chefuieste....
Ţucat pisicuţele + Pufy
Înţeleg că mâţuca şefă s-a dus la chef! Halal! Boierii ca boierii iar pălmaşii ca migne... au!
Mă doare spatele, acum am terminat ep. 38. Cu toate hachiţele sunt gata, dar nu s-a terminat prelucrarea.
Normal că trebuia să am un rateu măcar la prelucrarea video. Dar cum lucrăm acum cu fragmente mai lungi, când reiei totul de la capăt 2-3 ore sunt pierdute şi gata.
Asta e! Fragmentele 2 şi 3 se vor vedea mâine.
Şi motănelul Muri nu toarce fericit? N-o fi şi el la disco? Voi ce-aţi mai aflat?
Na, am ajuns şi eu la spartul târgului, cred că toţi sforăiţi pe rupte deja. Paaaa
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
bre Motz..la mine n-ajunge bre nik..nu stiu pi unde se pierde informatia..cred ca deviat Radarul Denisa inainte de a pleca la chef!
lasa Motz..ca vine si rasplata...in recunostinta noastra..+ o cutie de bobo de la mine!
lasa Motz..ca vine si rasplata...in recunostinta noastra..+ o cutie de bobo de la mine!
iulia80- vip
Mulţam fain, Iulia, am vrut să mă vitejesc, dar cred că mă dedau la somn după exemplul majorităţii.iulia80 a scris:bre Motz...
Eşti bine?
Motzişor- vip
binisor Motz...azi a fost caldut aici..peste 10 grade..deci nu am inghetat..am avut si niste musafiri..prietenii mei care mi-au lasat o pisica in chirie pt 3 saptamani! am mancat,am baut..si acum mai stau nitel pe forum..astept digestia!
tu esti bine motz? obosita?
gata am sters putina..somnik usor si vise cat mai placute!
tu esti bine motz? obosita?
gata am sters putina..somnik usor si vise cat mai placute!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Dum 09 Ian 2011, 1:13 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Un pic sunt... să-ţi trăiască noua chiriaşă :moe: Te pup şi euiulia80 a scris:...
tu esti bine motz? obosita?...
Somn uşor tuturor!
PS: Am fost eu căscată şi n-am băgat de seamă sau nimeni n-a pus trailer-ul al 2-lea la Aşk ve Ceza până acum?
L-am găsit la Keii2009, vroiam să văd dacă a pus deja ep. 39.
Nici ea nu l-a încărcat tradus, dar l-a încărcat măcar.
N-am văzut pe Hunili vreo traducere, dar nici n-am scotocit prea afund.
La comentariile acestui trailer s-ar putea să mai apară ceva în plus:
,,sahnur want o omer who is yasemin ' baby but yasemin dont want to give her.. nazan want to baran who is nazan' childeren but cicek dont want too because there is'nt sahnur at home"
Ask ve Ceza 40 Bolum 2 Fragman
Motzişor- vip
Buna dimineata si zi buna tuturor
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Bună dmineaţa, Rodica, o zi minunată şi ţie!rodica a scris:Buna dimineata si zi buna tuturor ...
Iaca un bonus de 34 de minute, să fie acolo:
Aşk ve Ceza ep. 38 - 2/3 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Aşk ve Ceza ep. 38 - 2/3 subtitrat româneşte - formatul original
Si eu iti multumesc mult!
O zi minunata tuturor!
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Salut fetelor,
bag de seamă că turcii au început anul într-un mod enervant : în AvC - episodul 39 a fost consum de batiste, iar din trailer pentru ep. 40 înțeleg că tot așa va fi și săptămâna viitoare (adică nimic podele și draperii)
în Gonul, nebunie la maxim, nervi și o abordare negativă a unei relații ce părea că, în sfârșit, se îndreaptă spre normalitate.
Ce-or fi băut scenariștii în noaptea de Revelion de s-au trezit așa supărați pe viață?
bag de seamă că turcii au început anul într-un mod enervant : în AvC - episodul 39 a fost consum de batiste, iar din trailer pentru ep. 40 înțeleg că tot așa va fi și săptămâna viitoare (adică nimic podele și draperii)
în Gonul, nebunie la maxim, nervi și o abordare negativă a unei relații ce părea că, în sfârșit, se îndreaptă spre normalitate.
Ce-or fi băut scenariștii în noaptea de Revelion de s-au trezit așa supărați pe viață?
Or fi aflat că dacă le pun la TV fanilor nervii pe bigudiuri scade direct proporţional potenţialul tensiunilor sociale!pufy2010 a scris:Salut fetelor,...
Tu nu vezi ce progres economic au ăştia?
De la telenovele răsuflate li se trage
Vă ţuc, mă retrag la lenevit şi vizite cu multe bunătăţi!
O duminică superbă vă doresc!
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
O duminică superbă vă doresc!
Şi noi ţie că meriţi la greu aşa că bucură-te de ziua de azi.
Pufy cum se vindecă boala asta numită "clipocitură" ai mai auzit cuvântul, eu nu dar oare când ne vindecăm de făcut clipuri.
Până apare şi partea 3 la 38 uite aici o interpretare proprie, recomandabil de vizionat odată asta numai dacă nu vi se face dor de muzică şi o doriţi ascultată în compania lui Murat, cam grea dreptu-i.
lexia a scris:
Pufy cum se vindecă boala asta numită "clipocitură" ai mai auzit cuvântul, eu nu dar oare când ne vindecăm de făcut clipuri.
Salut lexia
variata 1 : se confiscă mouse-ul, se parolează pc-ul, se elimină conexiunea la internet, se solicită celor de la Electrica debranșarea de la energie, se demolează camera în care se află pc-ul. În cazul în care nu funcționează, se recomandă internarea într-o mănăstire de maici (sau de taici, după caz) în vârful muntelui, pentru o perioadă de minim 5 ani
varianta 2 : pentru fiecare clip urcat pe YT - 100 flotări, 100 genoflexiuni, 100 abdomene
Cum nici una din cele 2 variante nu sunt aplicabile (cel puțin în cazul meu), voi continua
Felicitări pentru clip
Bună ziua !!!!
nu mai vrem bocete , îl vrem pe Savaş în Istanbul .
nu mai vrem bocete , îl vrem pe Savaş în Istanbul .
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum