Serialesitelenovelet
39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+32
pufy2010
IDILKO
iulia80
rodica
Bruni-My
vania_e
annadanna
mitzymeu
lexia
mihaela99
dlacatus65
anuta1971
elena
iulianagl
nicos66
nellys18
tiberici
clio 24
Theo_1
scumpica22
Garo
DENISA
nutzi
axxa246
lica54
alitheea
narcisa
vivi
rina-rina
dana17
florica
Admin_dea05
36 participanți

Pagina 29 din 40 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Empty Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 07 Ian 2011, 10:19 pm

iulianagl a scris:
Admin_dea05 a scris:ce logodna amandoi erau tare fericiti cand i-a pus inelul... 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 539466

Daaaa ce mai fericire.
cred ca momentul acesta il va povestii si nepotilor Smile ..UPS!Sa speram ca nu se finalizeaza casatoria.Totusi eu cred ca Levent va fi cel care va renunta pt ca stie ca inima Hasretei este a lui Murat
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Empty Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Luana Vin 07 Ian 2011, 10:20 pm

Luana eu nu am vazut tot filmul lui Halit.Dupa ce i-a dansat Roxana iar Suleyman i-a aruncat batista am plecta sa-mi pregatesc fata de somn.[/quote]
Eu am stat pana la sfarsit. Dar roscata nu a apucat sa-l vada pe sultan, ca in locul ei a intrat mama lui Mustafa.
Luana
Luana
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 07 Ian 2011, 10:20 pm

narcisa a scris:N-am văzut nimic fetele, să înțeleg că Hasret a acceptat cererea lui Levent în căsătorie?
Aveți și trailer?
da a fost. sad avem un ep de chin pt Murat
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Vin 07 Ian 2011, 10:21 pm

De ce ne-a fost frica n-am scapat,dar de acum iar se v-a lucra la impacarea lor nu chiar ep. viitor dar in urmatoarele,Levent a dat-o in bara iar se crede cistigator dar se inseala ,inima lui Hasret nu v-a bate niciodata pt.el,fetelor va multumesc frumos pt. traducere si tot ce a-ti spus nu fiti suparate ca doara stiam cum v-a fi de si speram sa nu fie asa. 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 910292 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 296580
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 07 Ian 2011, 10:21 pm

Hasret vine la casa lui Murat şi ei nu ştiu unde este.
Nesrin este nepoliticoasa din nou cu Hasret.
**
Murat pe trage pe Bahar înăuntru

el spune esti ok? Esti bine .. E ok.
ea spune ca se va spala pe fata ..
şi apoi ea trimite un mesaj lui Hasret si spune ca Murat este cu ea la hotel.

ea poate veni şi poate vedea dacă ea nu o crede.
**
Bahar spune ca este mai bine acum ea spune ca si-a pierdut controlul.
Murat spune poate ca acum nu este momentul să-ţi spun acest lucru, dar ai nevoie de tratament esti nebuna , o psihopata)

ea spune ca are nevoie de aer şi spune că nu fii speriati apropie-te de mine stau în afara balcon.
el iese .. Hasret ajunge in acel moment ea ii vede la balcon.
Bahar o vede pe Hasret acolo insa Murat nu.
Hasret il suna pe Murat ..
Murat ii spune lui Bahar să tacă.
Hasret spune eşti ocupat? el spune ca este cu un prieten si ca o suna mai târziu.
Murat spune că pleacă.
Bahar spune sa stea macar 5 minute, te rog.
el spune cinci minute doar atat. ea spune ca ii pare rău , spune ca nu-l va deranja i mai mult. ea se va muta în alt oraş şi se va trata.
ea spune ca vrea un singur ultim lucru . Te pot îmbrăţişez pentru ultima oară?
el nu spune da, dar ea oricum îl îmbrăţişează . acesta este doar un spectacol pentru Hasret.
** Ea vede totul.
**
merg în interiorul.

**
Hasret il suna pe Murat din nou. ea intreaba daca s-a intors acasă? Am crezut că ai fost lucrat acasa.
Murat spune că chiar este ocupat acum si el o va suna mai târziu.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 07 Ian 2011, 10:22 pm

Admin_dea05 a scris:si-a meritat-o ..dar si hasret repede s-a dus la levent 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 2743637754
da , aici s-a aplicat regula , a mea-i mai mare , ce si-a zis ea daca el a facut-o hai sa ma nenorocesc si eu , iar de murat ce sa zic , caz tipic de prostit si imbrobodit barbatii , si din nefericire exista femei care calca peste orice pt un barbat
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 07 Ian 2011, 10:24 pm

iulianagl a scris:Cum naiba Vaduva Neagra o vede pe Hasret cum se uita la ei doi si orbul de Murat nu?
si-a uitat lentilele de contact in borcan Smile Smile Smile
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 07 Ian 2011, 10:25 pm

Eu mă consolez cu gândul că și Bahar se va frige rău de tot. Abia aștept să o văd arzând în focurile iadului. Ce-am să mai râd atunci, pentru tot plânsul care va urma când voi vedea episodul.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 07 Ian 2011, 10:25 pm

Luana a scris:Eu am stat pana la sfarsit. Dar roscata nu a apucat sa-l vada pe sultan, ca in locul ei a intrat mama lui Mustafa.
Nu-mi dau seama despre cine vorbesti trebuie sa vad sf. Dar de ce a intrat ea in locul ei?
Luana am deschis topicul cu filmul lui Halit aici.
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t263-muhteem-yuzyil-serial-2011-cu-halit-ergenc
Cine doreste sa comenteze filmul poate s-o faca acolo..si eu am sa incerc sa ma uit la el , chiar mi-a facut o impresie buna primul ep.Asa ca va astept pe acest topic la discutii acolo.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Vin 07 Ian 2011, 10:26 pm

iulianagl a scris:Cum naiba Vaduva Neagra o vede pe Hasret cum se uita la ei doi si orbul de Murat nu?

El era cu spatele si era preocupat sa nu cumva sa ramana fara secretara...Mare fraier!
L-a jucat B. cum a vrut. Si i-a iesit !
Si Hasret slaba de inger. Eu i-as fi dat o intalnire si-i ardeam o palma sa ma tina minte, apoi ma duceam la Levent...
As fi scris altfel- nu palma-dar ma jenez!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 07 Ian 2011, 10:26 pm

narcisa a scris:Eu mă consolez cu gândul că și Bahar se va frige rău de tot. Abia aștept să o văd arzând în focurile iadului. Ce-am să mai râd atunci, pentru tot plânsul care va urma când voi vedea episodul.
eu cred ca asta pana la final tot se va sinucide..numai sa nu faca rau si unuia dintre ei
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Vin 07 Ian 2011, 10:27 pm

alitheea a scris:da , aici s-a aplicat regula , a mea-i mai mare , ce si-a zis ea daca el a facut-o hai sa ma nenorocesc si eu , iar de murat ce sa zic , caz tipic de prostit si imbrobodit barbatii , si din nefericire exista femei care calca peste orice pt un barbat
Nu te supara prea tare Murat a fost amenintat si pe moment n-a stiut ce sa faca dar Hsaret iar s-a pripit in deciziile ei,intotdeauna face asa 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 07 Ian 2011, 10:28 pm

Hasret il suna pe Levent si ii spune că am nevoie să te văd imediat, el spune sunt curios, ce s-a întâmplat?
ea spune Levent, iti amintesti de propunerea facuta mie şi el spune da.
ea spune : ai spus că aştepţi şi eşti răbdător. ea spune lasa-ma sa termin. accept propunerea de casatorie.
Levent este într-adevăr mai luptator decat Murat.
**
ea spune că nu ai încă inelul pe care l-ai cumpărat pentru mine? şi Levent are inelul, el îl scoate îi pune inelul pe deget ..
**

TRAILER:
Hasret este în biroul lui Levent , el a cumpărat flori.
Murat şi Hasret sunt într-o grădină undeva.
Murat îi vede pe Hasret şi Levent printr-o fereastră , Levent îi dă un colier lui Hasret si îl pune la gâtul ei şi apoi o sărută pe obraz.

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 07 Ian 2011, 10:31 pm, editata de 3 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Vin 07 Ian 2011, 10:28 pm

Multumesc,m voi intra acolo maine. Eu citesc viata acestui sultan acum, dar in carte e f. putin despre intalnirea lor, mai mult despre luptele si realizarile lui din timpul domniei.
Pun maine acolo niste fragmente pt. cine intereseaza.
Imi merge cam prost, nu stiu de ce imi apare alta pagina...Nu prea sunt obisnuita cu topicul...
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Vin 07 Ian 2011, 10:30 pm

Admin_dea05 a scris:eu cred ca asta pana la final tot se va sinucide..numai sa nu faca rau si unuia dintre ei
Nu cred ca se v-a sinucide acum si-a atins scopul daca a vazut ca Murat o iubeste pe Hasret si nu pe ea ,ce si-a zis nu-i al meu dar nici al tau nu v-a fii,eu cred ca rolul ei se termina nu v-a mai fii multe ep. 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 296580

Ultima editare efectuata de catre florica in Vin 07 Ian 2011, 10:32 pm, editata de 1 ori
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 07 Ian 2011, 10:30 pm

alitheea a scris:si-a uitat lentilele de contact in borcan Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 07 Ian 2011, 10:31 pm

https://www.dailymotion.com/video/xggvu3_gonulcelen-39-bolum-fragmany_shortfilms
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Vin 07 Ian 2011, 10:33 pm

Fetelor , va multumesc pt. traduceri, pentru companie si pt. gazduire si va urez noapte buna si vise roz.
Va citesc si maine. Acum plec, nu am voie sa stau mult cu picioarele agatae, trebuie sa ies.
Discutii placute in continuare! kiss
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 07 Ian 2011, 10:33 pm

m-am gandit bine... chiar ma bucur ca si0o ia murat peste ceafa...sa nu ma bateti , dar acum asta simt
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 07 Ian 2011, 10:34 pm

Luana a scris:Fetelor , va multumesc pt. traduceri, pentru companie si pt. gazduire si va urez noapte buna si vise roz.
Va citesc si maine. Acum plec, nu am voie sa stau mult cu picioarele agatae, trebuie sa ies.
Discutii placute in continuare! kiss
noapte buna kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 07 Ian 2011, 10:34 pm

Luana a scris:Multumesc,m voi intra acolo maine. Eu citesc viata acestui sultan acum, dar in carte e f. putin despre intalnirea lor, mai mult despre luptele si realizarile lui din timpul domniei.
Pun maine acolo niste fragmente pt. cine intereseaza.
Imi merge cam prost, nu stiu de ce imi apare alta pagina...Nu prea sunt obisnuita cu topicul...
iti apre alta pagina pt ca noi scriem.te vei obisnuii.daca vrei sa raspunzi la vre-un mesaj dai click pe citat

Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 07 Ian 2011, 10:35 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Vin 07 Ian 2011, 10:35 pm

trist...dar au jucat f.bine...ce credeti-Bahar il iubeste pe Murat?; eu nu cred...il vrea doar pt.ca este o personalitate recunoscuta iar ea o mica v_m_a;dar i-a pacalit pe amindoi...si Levent ma dezamagit
cind aveti un link sa revad ep.si trailerul va rog sa le postati
Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 07 Ian 2011, 10:36 pm

39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 00000aj.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 0000ml.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 000sy.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 92649116.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 23145357.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 41495053.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 67848607.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 98349262.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 44344551.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 47707504.th
39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 61782659.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 84984361.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 59257018.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 15936880.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 13089462.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 73769324.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 80575693.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 16539353.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 32323557.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 53809892.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 38302120.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 14756277.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 31712094.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 23603999.th
39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 15556002.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 82122003.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 85168513.th39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 69497696.th

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 07 Ian 2011, 10:37 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 07 Ian 2011, 10:36 pm

Garo a scris:trist...dar au jucat f.bine...ce credeti-Bahar il iubeste pe Murat?; eu nu cred...il vrea doar pt.ca este o personalitate recunoscuta iar ea o mica v_m_a;dar i-a pacalit pe amindoi...si Levent ma dezamagit
trailerul l-a pus deni cu o pagina in urma ..cred ca ne asteapta vremuri grele sad
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Vin 07 Ian 2011, 10:37 pm

Garo a scris:trist...dar au jucat f.bine...ce credeti-Bahar il iubeste pe Murat?; eu nu cred...il vrea doar pt.ca este o personalitate recunoscuta iar ea o mica v_m_a;dar i-a pacalit pe amindoi...si Levent ma dezamagit
https://www.dailymotion.com/video/xggvu3_gonulcelen-39-bolum-fragmany_shortfilms
promo
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 29 din 40 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum