41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
vania_e
Theo_1
Gloxinia2010
annadanna
lica54
alitheea
dlacatus65
anuta1971
pufy2010
Garo
nicos66
axxa246
vivi
Luana
dana17
DENISA
Admin_dea05
iulianagl
narcisa
florica
24 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pufy, eu am chiar My fair lady cu Audrey Hepburn si Rex Harrison, dar nu am cum sa vi-l trimit.Il am in PC
Este variantă DVD, clar si frumos de nu se poate...
Multumesc pt. adresa, incerc sa ma uit.
Imi cer scuze, dar nu am invatat cum sa las doar un citat, acela care trebuie...(al lui Pufi de data asta...)
Invatati-ma va rooooog!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Re: 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Am citit de doua ori traducerea...
Iuliana (sau traducatoarea din turca) a scris ca ar fi luat inapoi cutia cu bomboane, ca sa nu-i fie trimisa Baharei.
Eu sunt rea: o luam inapoi, o puneam la coșul de gunoi in fața lor si apoi plecam.
Dar eu sunt berbec....Hasret ce o fi???
De Tuba stiu...
Mii de multumiri fetelor pt. cât ati muncit ieri! Mi-ar placea să vă ajut, dar nu pot, din păcate!
Muah!
Iuliana (sau traducatoarea din turca) a scris ca ar fi luat inapoi cutia cu bomboane, ca sa nu-i fie trimisa Baharei.
Eu sunt rea: o luam inapoi, o puneam la coșul de gunoi in fața lor si apoi plecam.
Dar eu sunt berbec....Hasret ce o fi???
De Tuba stiu...
Mii de multumiri fetelor pt. cât ati muncit ieri! Mi-ar placea să vă ajut, dar nu pot, din păcate!
Muah!
Luana- vip
Luana a scris:
Multumesc pt. adresa, incerc sa ma uit.
Invatati-ma va rooooog!
De sub zăpadă, vă spun bună dimineața
Luana, linkul este către descrierea filmului, pentru a-l downloada trebuie să cauți pe torrenți
pentru citat, ai undeva în dreapta fiecărei postări butonul "citat". Când vrei să răspunzi cuiva, pe postarea respectivă dai clik pe "citat"
Ies la dat zăpada
De sub zăpadă, vă spun bună dimineața
Luana, linkul este către descrierea filmului, pentru a-l downloada trebuie să cauți pe torrenți
pentru citat, ai undeva în dreapta fiecărei postări butonul "citat". Când vrei să răspunzi cuiva, pe postarea respectivă dai clik pe "citat"
Ies la dat zăpada [/quote]
Stiu sa dau citat, dar uneori apar doua si atunci , daca incerc sa sterg, nu se mai intelege ca e citat si nici pe cine citez. Vreau sa stiu cum limitez la unul, asa cum scrie in instructiuni..
Nu stiu cum sa fac, ce sa sterg, ca sa apara doar citatul celui caruia vreau sa-i raspund.
Spor la treaba, Pufi!
Si eu am dat zapada cu matura doar, cand am hranit pisicile azi dimineata la 7,00.
Barbatii din bloc dorm inca.
Luana- vip
Dupa ce ca nu ma descurc cu altrele, mi-a disparut si avatarul. Si nu am facut nimic rau!
Nu stiu de ce a plecat micuta Asya de la mine....
Nu stiu de ce a plecat micuta Asya de la mine....
Luana- vip
Uraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Mi-am pus singura avatar dupa instructiunile de la inceputul portalului...
Il voi schimba din cand in cand...Bine ca stiu cum!
Gata, va las. V-am plictisit destul! :qw5:
Mi-am pus singura avatar dupa instructiunile de la inceputul portalului...
Il voi schimba din cand in cand...Bine ca stiu cum!
Gata, va las. V-am plictisit destul! :qw5:
Luana- vip
imi aparea de doua ori mesajul si merge tare greu. O fi netul meu vinovat, sau site-ul???
Pufi am vazut ce este, dar nu ma atrage sa-l vad . Multumesc !
Pufi am vazut ce este, dar nu ma atrage sa-l vad . Multumesc !
Luana- vip
Buna ziua la toata lumea,multumesc Iuliana,ALI,PT. traducere,Luanei pt. micul dejun si lui Puffy pt , vizita la noi,aici este putin rece si zapada este si mai putina dar este soare ,asa m-am grabit sa termin toate ca nici daca era sa prind trenul nu ma zoream asa,acum ramane de vazut cum a fi emisiunea,o zi placuta sa aveti cu totii.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
http://www.yildiz.tv/ v-am adus un link,vizionare placuta.
florica- vip
INCEPE dIZI TV
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Buna eu deja ma uit si vad ca mai toata lumea il place pe Ezel.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Pe celalat atv dadea altceva.
iulianagl- moderator
Fac bascalie pe chelia lui Cobra si si-a pus palaria.Gulnaz si Cobra chiar se potrivesc.
iulianagl- moderator
Lui Cansel ii place sa fie Hoca.
iulianagl- moderator
si totusi ce vroiau sa spuna cu "bomba "si "iubirile lui Cansel"
alitheea- vip
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 23 Ian 2011, 1:38 pm, editata de 1 ori
lui onur nici nu i-au luat interviu , va dati seama cat e de important...
alitheea- vip
alitheea a scris:lui onur nici nu i-au luat interviu , va dati seama cat e de important...
Asta ma pregateam as scriu.
iulianagl- moderator
vezi ca gandim la feliulianagl a scris:
Asta ma pregateam as scriu.
de data asta mi se pare ca au pus accent pe cansel
alitheea- vip
alitheea a scris:vezi ca gandim la fel
de data asta mi se pare ca au pus accent pe cansel
Asa e Nic dar pana la urma cui ii pasa de el.
iulianagl- moderator
Nu i-au mai pus impreuna ca sa nu iasa vorbe iar.Sigur Tuba nu e cu Onur.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
EI se distreaza si noi suferim de mama -focului,in ep. viitor vom avea parte de campanie electorala si de alegerii
florica- vip
[quote="iulianagl"]Nu i-au mai pus impreuna ca sa nu iasa vorbe iar.Sigur Tuba nu e cu Onur.
dar oare cu cine este ????????? sa ne linistim si noi !!!
dar oare cu cine este ????????? sa ne linistim si noi !!!
nicos66- membru activ
Data de inscriere : 20/11/2009
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum