Serialesitelenovelet
41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+20
vania_e
Theo_1
Gloxinia2010
annadanna
lica54
alitheea
dlacatus65
anuta1971
pufy2010
Garo
nicos66
axxa246
vivi
Luana
dana17
DENISA
Admin_dea05
iulianagl
narcisa
florica
24 participanți

Pagina 32 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Urmatorul

In jos

41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Empty Re: 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de florica Dum 23 Ian 2011, 1:50 pm

[quote="nicos66"]SECRET de stat!!!!!!!!!!!!!!!1
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Empty Re: 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de nicos66 Dum 23 Ian 2011, 1:51 pm

[quote="florica"]SECRET de stat!!!!!!!!!!!!!!!

mai ceva !!!!!!!!! kiss kiss kiss
nicos66
nicos66
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 20/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Dum 23 Ian 2011, 1:55 pm

iulianagl a scris:Nu i-au mai pus impreuna ca sa nu iasa vorbe iar.Sigur Tuba nu e cu Onur.
Eu nici nu am crezut vreodata ca ar fi.
Ce frumos ar fi fost sa le ia din nou interviu impreuna ...eram si noi pe norisor acum
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 23 Ian 2011, 1:57 pm

alitheea a scris:Eu nici nu am crezut vreodata ca ar fi.
Ce frumos ar fi fost sa le ia din nou interviu impreuna ...eram si noi pe norisor acum

41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 283516 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 283516 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 283516 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 283516
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Dum 23 Ian 2011, 1:58 pm

Zanutelor , io va pupacesc ca trebuie sa imi termin treaba si apoi sa plec kiss
vorbim deseara kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Dum 23 Ian 2011, 2:02 pm

alitheea a scris:Zanutelor , io va pupacesc ca trebuie sa imi termin treaba si apoi sa plec 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 296580
vorbim deseara 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 296580 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 296580 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 296580
spor la treaba si toate cele bune 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 296580 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 296580 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 23 Ian 2011, 2:03 pm

alitheea a scris:Zanutelor , io va pupacesc ca trebuie sa imi termin treaba si apoi sa plec kiss
vorbim deseara kiss kiss kiss

Si eu va pupacesc. kiss kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Dum 23 Ian 2011, 2:05 pm

iulianagl a scris:

Si eu va pupacesc. 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 296580 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 296580 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 296580 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 296580
41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 296580 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 296580 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 296580 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 155656
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Dum 23 Ian 2011, 2:09 pm

41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 165783_182429431788737_100000650441514_492751_7811605_n 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 155656 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 155656 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 23 Ian 2011, 2:15 pm

41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 167373_10150394886775525_471518925524_17064979_227847_n
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Dum 23 Ian 2011, 2:18 pm

iulianagl a scris:41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 167373_10150394886775525_471518925524_17064979_227847_n

Hasret & Murat bear
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 23 Ian 2011, 2:20 pm

Episode of Dizi TV
Nesrin will invite Hasret and Murat to dinner but Nakish is not there and Levent will offer to cook instead of her (i think Murat will join them to the kitchen and act like if he knows how to cook too ,then he will cut his finger )

Sur's ladies vote to Murat to win Hasret's heart

Kobra is getting ready to be the head man and asking us to support him and for the first time we can see him without his hat

Nesrin said she would love to be nice to Hasret but it seems this is impossible

Nesrin and Ethem are wondering about Murat and Levent friendship , and Ethem thinks there is something wrong about that

Cansel said Murat has very difficult or hard personality and upon of this he can't express his feelings and he explained the situation with Hasret and Levent as if it is strong match football ( i think he likes football so much )but the interviewer didn't get what was he talking about

Tuba said she doesn't know how things will go on but she also said it has to be surprising event

Levent or Onur bey only said HI

they gave Tuba and Cansel Atv Oscars of best actress and best dizi category
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 23 Ian 2011, 2:25 pm

DENISA a scris:Episode of Dizi TV
Nesrin will invite Hasret and Murat to dinner but Nakish is not there and Levent will offer to cook instead of her (i think Murat will join them to the kitchen and act like if he knows how to cook too ,then he will cut his finger )

Sur's ladies vote to Murat to win Hasret's heart

Kobra is getting ready to be the head man and asking us to support him and for the first time we can see him without his hat

Nesrin said she would love to be nice to Hasret but it seems this is impossible

Nesrin and Ethem are wondering about Murat and Levent friendship , and Ethem thinks there is something wrong about that

Cansel said Murat has very difficult or hard personality and upon of this he can't express his feelings and he explained the situation with Hasret and Levent as if it is strong match football ( i think he likes football so much )but the interviewer didn't get what was he talking about

Tuba said she doesn't know how things will go on but she also said it has to be surprising event

Levent or Onur bey only said HI

they gave Tuba and Cansel Atv Oscars of best actress and best dizi category

Ce frumos.Mersi Denis. kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 23 Ian 2011, 2:27 pm

Buna o zi placuta va doresc kiss

NU am vazut episodul si nici nu mai am de gind am citit ceva pe port ro si am ramas nedumerita de un lucru
Acceptam NOI in viata noatra sa ne jucam? Care si CINE?
Ne place acest lucru ca viata noastra sa fie traita sentimentele simtirile deciziile sa fie luate la intimplare?
Care dintre NOI traim viata la cacealma???
vorbim despre o viata traita cu ,,umflarea potuluii?cum pulsam?Ce vom gasi dincolo? merge? am trai viata pe muchie de cutit?viata asta de care se vorbeste o traim noi care vorbim? o acceptam? traim la intimplare?cu ce vii in ea? iubesti? esti pregatita? iei decizii?
Aici se vorbeste despre asa zisa ,, poveste de dragoste" este vorba de ceea ce simti sau de necunoasterea propriilor simtaminte de necunoasterea propriei simtiri de IGNORANTA? esti mica esti necoapta? Nu ai experienta vietii vii dintr-un mediu si vrei sa traiesti in altul?Stii ce vrei? stii ce simti? ce primeaza in viata ta ce vrei sau ce simti/ accepti sa te casatoresti? stii ce implica casatoria? te joci cu focul? cu vietile oamenilor? joci la cacealma? umfli ,, potul" te joci cu focul? stii ce intilnesti dincolo? stii persoana care este pe post de ,, pot" sa nu te arzi... omul cind el este cacealmaua cint el este potul pe care l umflii poate reactiona Si atunci? pe unde scoti camasa?ESTI PREGATITA DE CONSECINTE?
CINE TRAIESTE VIATA ASA?? ori este bine sa o spunem dar NOI NICIODATA NU AM RISCA
suntem foarte ordonati avem strategii si ATUNCI?

ce ma surprinde este ca desi avem o virsta TRAIM VIATA totusi suntem de acord ca sa parafrazez pe cineva ca VIATA SA NE TRAIASCA ne insusim idei cu, care de altfel NU AM FI DE ACORD NICIODATA pentru propriile vieti? si atunci ce iau din viata idei de la altii care mi linistescMINTEA nu si SPIRITUL

Moromete avea o vorba,, de unde sa-ti dau daca ,,NU AM ... SERIALUL CE SA DEA DACA NU ARE CE
NU ARE VALORI NU ARE STRATEGIE NU ARE DECIT INDIFERENTA FATA DE OAMENI SOCIETATE
Sau poate ca ei insisi nu au clare aceste valori SI ATUNCI CE MI OFERI ce TU NU AI??

cind am vorbit ca nu are,, valori" m am gindit la personajele create si nu la actorii in sine

kiss

Ultima editare efectuata de catre elena in Dum 23 Ian 2011, 2:48 pm, editata de 1 ori
elena
elena
vip
vip

Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 23 Ian 2011, 2:35 pm

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Dum 23 Ian 2011, 2:37 pm

iulianagl a scris:Buna eu deja ma uit si vad ca mai toata lumea il place pe Ezel. Smile Smile Smile

salut, ladies!
pai normal ca-l place, nu??
asa Actor (ca de aia-l place, nu? nu si ca ar fi barbat fain!) hihi

am dat zapada de pe masina, mi-a placut!
mereu imi place asta.
naspa e ca maine tre sa si merg cu ea, dar in fine ...mai vedem
ma chinuieste si gandu ca maine nu am unde-o parca, ca la serviciu parcarile-s inzapezite sad
axxa246
axxa246
vip
vip

Data de inscriere : 13/03/2010

https://www.youtube.com/user/axxa246

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Dum 23 Ian 2011, 2:46 pm

dana17 a scris:]
Dana,
baga-te, soro, in casa, ca ingheata ... toate cele pe zapada asta!
la mine ninge frumos si e o zapada ca-n povesti.
si e si cald, cam zero grade, numai bine de plimbare
dar mai incolo, acum ne hodinim oleaca, dupa masa de pranz.

Floricio, viu la tine? ce ai bun si dulce?
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 23 Ian 2011, 3:02 pm

Bună ziua dragele mele kiss
Iuliana și Nico mulțumesc mult pentru traduceri cheers
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 23 Ian 2011, 3:17 pm

41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Tuba_buyukustun_diziTv

Dizi Tv, bu hafta Gönülçelen Setini ziyaret etti. Didem Uğurlu‘nun sorularını yanıtlayan Tuba Büyüküstün, giyim tarzı ile ilgili olarak “Ben ruh haline göre giyinen biriyim. Biribirinden çok farklı şeyler alırım. Aldığım 2 parça kıyafet birbirinden tarz olarak tamamen farklı olabilir. Sabah kalkarım “Bugün nasıl hissediyorum kendimi? derim ve ne yapacağmı düşünürüm… Nasıl giyinmem lazım? Ya alışverişte ilk aldığım kıyafeti giyerim… yada (gülerek) tuturamamışımdır.” dedi

Tuba Büyüküstün
, arap dublajı ile ilgili soruya “Dublajlı kendimi izledim. İlginç bir duygu tabi ama benim dublajımı yapan oyuncunun ses tonu bana çok yakın. Dolayısıyla benim dizilerdeki ve reklamlardaki tüm seslendirmelerimi o yapıyor.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Dizi Tv izleyicileri tarafından “2010 En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü alan Tuba Büyüküstün, program yapımcılarına ve izleyicilerine çok teşşekür etti.

TelevizyonDizisi.com
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 23 Ian 2011, 3:24 pm

41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 UkYiB5DBbF
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 23 Ian 2011, 3:27 pm

DENISA a scris:
41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Tuba_buyukustun_diziTv

Dizi Tv, bu hafta Gönülçelen Setini ziyaret etti. Didem Uğurlu‘nun sorularını yanıtlayan Tuba Büyüküstün, giyim tarzı ile ilgili olarak “Ben ruh haline göre giyinen biriyim. Biribirinden çok farklı şeyler alırım. Aldığım 2 parça kıyafet birbirinden tarz olarak tamamen farklı olabilir. Sabah kalkarım “Bugün nasıl hissediyorum kendimi? derim ve ne yapacağmı düşünürüm… Nasıl giyinmem lazım? Ya alışverişte ilk aldığım kıyafeti giyerim… yada (gülerek) tuturamamışımdır.” dedi

Tuba Büyüküstün
, arap dublajı ile ilgili soruya “Dublajlı kendimi izledim. İlginç bir duygu tabi ama benim dublajımı yapan oyuncunun ses tonu bana çok yakın. Dolayısıyla benim dizilerdeki ve reklamlardaki tüm seslendirmelerimi o yapıyor.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Dizi Tv izleyicileri tarafından “2010 En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü alan Tuba Büyüküstün, program yapımcılarına ve izleyicilerine çok teşşekür etti.

TelevizyonDizisi.com

Serii de televiziune, în această săptămână a vizitat Gönülçelen Kit. Dow Uğurlu Tuba Büyüküstün răspuns la întrebări, în ceea ce priveşte stilul de rochie, "eu sunt unul care se îmbracă în funcţie de starea de spirit. I a lua pentru a contesta o mulţime de lucruri diferite. Am primit 2 bucăţi de stiluri de îmbrăcăminte poate fi complet diferite unele de altele. Trezire la "cum mă simt azi? yapacağmı cred că ceea ce spun şi am nevoie să te îmbraci ... Cum? Ceea ce am lua de la cumpărături pentru hainele de pe mine ... sau primul (râde) tuturamamışımdır. ", a spus

Tuba Büyüküstün, cu arabă dublaj la întrebarea despre "Am privit numit. Un subiect interesant, dar sentimentul meu foarte aproape să mă dublajımı tonul jucatorului voce. Prin urmare, este matrice mea seslendirmelerimi şi toate reclamele "El şi-a exprimat satisfacţia lui..

Seria de telespectatori "2010 cea mai buna actrita" de atribuire a Bü
elena
elena
vip
vip

Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Dum 23 Ian 2011, 5:33 pm

salut, dana
pai tot iarna?
parca la paris e mai bine si romantic vara
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Dum 23 Ian 2011, 5:50 pm

41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Hearts-151Am gasit intr-un mesaj personal , comentriul meu de ieri a aparut postat si pe Port , am cautat si...
grconstanta | Comentează mesajul
Azi 08:56 | 28760/28789
Tubitzelor , v-am adus un comentariu de pe serialeturcesti facut de userul DANA17. Mi-a placut atat de mult incat m-am gandit ca nu se va supara si l-am adus sa-l cititzi. A exprimat Dana tot ceea ce gandesc si eu , numai ca s-a priceput mult mai bine decat mine. infinit mai bine.Iata comentariul:
Imi cer scuza Dana17 inca o data si itzi multumesc.

Nu ma supar Grconstanta , chiar ma bucur ca ti-a placut , eu nu am cont pe port , dar daca-ti plac comentariile mele poti sa le postezi acolo .... E la liber ... Daca tot e pe net...
In timp am primit invitatii sa scriu si pe alte forumuri , dar sistematic le-am refuzat si din lipsa de timp , dar in cele din urma am acceptat sa pun comentariile si pe forumul lui Gumus- Noor , dar aici ramane casa mea ,aici ma simt cel mai bine , raman aici cu voi ...si cu ei...41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Hearts-15141. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 31322_1299883819385_1299108185_30658556_1175785_n
dana17
dana17
vip
vip

Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Dum 23 Ian 2011, 5:53 pm

axxa246 a scris:salut, dana
pai tot iarna?
parca la paris e mai bine si romantic vara
Buna Axxa , Parisul e romantic in orice anotimp...Incearca...
Dar uite aici romantism....Pt tine special...
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Dum 23 Ian 2011, 6:02 pm

elena a scris:Buna o zi placuta va doresc kiss

NU am vazut episodul si nici nu mai am de gind am citit ceva pe port ro si am ramas nedumerita de un lucru
Acceptam NOI in viata noatra sa ne jucam? Care si CINE?

kiss
Buna Elena , cand ne mai scrii da-ne si cheia , caci eu na nu pricep ce vrei sa zici ... Am incercat si cu saracul goagalul , dar el a parut si mai nedumerit ca mine... A stai ca m-am prins , o fi ceva , un cod strategic folosit de voi in armata pt derutarea adversarului... Dar tot nu pricep cine-i adversarul....??????41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 000201C5
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 32 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum