42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
vivi
nutzi
mihaela99
iulia80
anuta1971
axxa246
pufy2010
iulianagl
Admin_dea05
nellys18
nicos66
Luana
Garo
DENISA
rina-rina
lica54
dana17
florica
alitheea
23 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Iar fac paste cu sos... Altceva nu stie niciunul sa gateasca, iar Nesrin nici atat!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Re: 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Fratilor Murat trebuie sa-si gaseasca fata si el ca ma enerveaza rau astia doi indragostiti.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
axxa246 a scris:oau!
cei doi rivali se dueleaza in cratiti si talente culinare!
parcă am mai văzut un concurs de bucătari, cu un premiu similar
A vazut colierul.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
saracii castraveti , da suparat e pe ei...
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Vin 28 Ian 2011, 11:02 pm, editata de 1 ori
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
daaapufy2010 a scris:
parcă am mai văzut un concurs de bucătari, cu un premiu similar
et voila, se lasă cu sânge
Doamnelor, Pufy la prima pauza am zburat in patut. Sa prind macar cateva ore de somn. Vad maine seara sau duminica restul....
Va pupez si va urez vizionare placuta in continuare si noapte linistita cu vise frumoase.
Si asta cu rana si pansamentul ei l-am mai vazut!
Va pupez si va urez vizionare placuta in continuare si noapte linistita cu vise frumoase.
Luana- vip
dragelor si dragule, iartat-ma, dar ma apuca nostalgia dupa privirile Demir + Asi cand el a fost taiat la mana de aslan....
noapte buna, Luana
inteleg ca maie pleci la un drum (de zi, hihi)
sa ai drum bun si sa te intorci cu bine
noapte buna, Luana
inteleg ca maie pleci la un drum (de zi, hihi)
sa ai drum bun si sa te intorci cu bine
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Vin 28 Ian 2011, 11:02 pm, editata de 1 ori
axxa246 a scris:... dar ma apuca nostalgia dupa privirile Demir + Asi
ce vremuri!!!!!!!!!!!!!
Multumesc!
Da, plec la drum...
Da, plec la drum...
Ultima editare efectuata de catre Luana in Vin 28 Ian 2011, 11:05 pm, editata de 1 ori
Luana- vip
zi si tu!!!!!pufy2010 a scris:
ce vremuri!!!!!!!!!!!!!
ce se mai iubeau aia doi din priviri!
iti aduceau aminte de vremurile bune!
axxa246 a scris:
dap, făceau copii numai din priviri
da! alora chiar le reusea daca mai stateau nitel impreunapufy2010 a scris:
dap, făceau copii numai din priviri
uite , ma, levent ce darnic e!
il suna sa il intrebe de buba de la deshti, ca poate ii matzele pe acolo.
il suna sa il intrebe de buba de la deshti, ca poate ii matzele pe acolo.
axxa246 a scris:
H&M se înțeleg cel mai bine când tac la telefon, sau cântă...
yeacs , ce sarut...bleah
alitheea- vip
Noapte buna luana!Luana a scris:Doamnelor, Pufy la prima pauza am zburat in patut. Sa prind macar cateva ore de somn. Vad maine seara sau duminica restul....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
alitheea- vip
cred ca murat va incepe lupta...trebuie sa isi ia inapoi fata
alitheea- vip
alitheea a scris:cred ca murat va incepe lupta.
a început deja lupta, a dat si sânge...
iar H a început să cam bată în retragere când a văzut colierul
bai, levent asta ori e orb, ori ce?
nu intelege nic?
fata ai e varza dupa hogea ala, iar el e ca floarea
nu intelege nic?
fata ai e varza dupa hogea ala, iar el e ca floarea
buna seara forum......
am intrat sa va salut! ma uit si eu asta seara la serial...daca astia nu se pupa..eu ma las de meserie..
am avut aceeasi senzatia ca in asi..cand se certau in loc sa se pupe!
axxa..eu cred ca el stie,vede..nu prea vrea el sa accepte!
am intrat sa va salut! ma uit si eu asta seara la serial...daca astia nu se pupa..eu ma las de meserie..
am avut aceeasi senzatia ca in asi..cand se certau in loc sa se pupe!
axxa..eu cred ca el stie,vede..nu prea vrea el sa accepte!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Continut sponsorizat
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum