42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
vivi
nutzi
mihaela99
iulia80
anuta1971
axxa246
pufy2010
iulianagl
Admin_dea05
nellys18
nicos66
Luana
Garo
DENISA
rina-rina
lica54
dana17
florica
alitheea
23 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Part 7.
"Beren este o persoana foarte deschisa pentru divertisment"
In HS a impartie rolurile principale cu Beren Saat pt. 2 sezoane, ea este iubita foarte mult şi este la fel de popular ca si Cansel.Si l-am întrebat despre Beren si parte necunoscuta în spatele scenei…
Ai luat parte în cadrul aceluiaşi proiect cu Beren Saat timp de doi ani. Ati trait o frumoasa poveste de dragoste si ati crescut impreuna cu serialul.Cum a fost sa lucrezi cu Beren?
Beren este o profesionista si o frumoasa actrita, un caracter care-mi place foarte mult.De fapt, ne-am bucurat cu Beren. Ea este o persoană foarte disponibila pentru divertisment. Deci, a fost vesel. Nu numai noi doi, dar toate echipa a fost aşa.
Am fost cu Berk Hakman doar acum.El a spus: "Există un video in telefonul meu unde, tu,Lachin Turgay sunteti împreună şi m-am uitat". Si am vorbit despre cat de multa distractie am facut in acest serial.A fost un timp frumos.Desigur ca nu oservi in timpul acela, esti ocupat, obosit, dar recunosti totul dupa ce serialul se termina.Dai viata personajului, apoi Ahmed moare si gata se termina...
Vreau sa spun ca traim o viata scurta şi toţi am trăit asemenea viaţa în HS. A fost minunat. Şi a fost o mare plăcere să lucrez cu Beren. Ea este o fată amuzanta, simpatica şi profesionala. Am râs mult împreună. Belcim este la fel. Toţi am devenit prieteni, intr-o zi poate ne întâlnim din nou".
"Beren este o persoana foarte deschisa pentru divertisment"
In HS a impartie rolurile principale cu Beren Saat pt. 2 sezoane, ea este iubita foarte mult şi este la fel de popular ca si Cansel.Si l-am întrebat despre Beren si parte necunoscuta în spatele scenei…
Ai luat parte în cadrul aceluiaşi proiect cu Beren Saat timp de doi ani. Ati trait o frumoasa poveste de dragoste si ati crescut impreuna cu serialul.Cum a fost sa lucrezi cu Beren?
Beren este o profesionista si o frumoasa actrita, un caracter care-mi place foarte mult.De fapt, ne-am bucurat cu Beren. Ea este o persoană foarte disponibila pentru divertisment. Deci, a fost vesel. Nu numai noi doi, dar toate echipa a fost aşa.
Am fost cu Berk Hakman doar acum.El a spus: "Există un video in telefonul meu unde, tu,Lachin Turgay sunteti împreună şi m-am uitat". Si am vorbit despre cat de multa distractie am facut in acest serial.A fost un timp frumos.Desigur ca nu oservi in timpul acela, esti ocupat, obosit, dar recunosti totul dupa ce serialul se termina.Dai viata personajului, apoi Ahmed moare si gata se termina...
Vreau sa spun ca traim o viata scurta şi toţi am trăit asemenea viaţa în HS. A fost minunat. Şi a fost o mare plăcere să lucrez cu Beren. Ea este o fată amuzanta, simpatica şi profesionala. Am râs mult împreună. Belcim este la fel. Toţi am devenit prieteni, intr-o zi poate ne întâlnim din nou".
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
multumesc IULIANA.Draga Luana ar fi minunat sa n-am probleme cu greutatea,macar vreo 30-40kg mai putine,tu zici ca eu aduc multa mancare,nu-i chiar asa si noi santem multe,si nici nu stiu ce-i place la fiecare ,asa ca are de unde alege,multumesc de ajutor,multumesc si de bancuri ne fac sa mai uitam de necazuri,numai bine-n continuare la toata lumea
Ultima editare efectuata de catre florica in Vin 28 Ian 2011, 3:05 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica a scris:multumesc IULIANA.Draga Luana ar fi minunat sa n-am probleme cu greutatea,macar vreo 30-40kg mai putine,tu zici ca eu aduc multa mancare,nu-i chiar asa si noi santem multe,si nici nu stiu ce-i place la fiecare ,asa ca are de unde alege,multumesc de ajutor,numai binein continuare
- Spoiler:
iulianagl- moderator
florica- vip
florica- vip
In sfarsit am ajuns si la voi . Macar sa va urez sa aveti o zi buna si o seara minunata ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
iulianagl a scris:
dana17- vip
Garo a scris: multumesc pt.incurajari....
Frumoase versuri... Bafta deseara...
dana17- vip
Tuba Büyüküstün Nejat Isler Ağustos ayında çekimlerine başlanacak Olan Semih Kaplanoglu oynayacak filminde ...
Cine e omul ?DENISA a scris:Tuba Büyüküstün Nejat Isler Ağustos ayında çekimlerine başlanacak Olan Semih Kaplanoglu oynayacak filminde ...
dana17- vip
Nejat Isler http://www.imdb.com/name/nm1625479/ Era Dr.Deniz in serialul "Aliye".
Semih Kapanoglu http://www.imdb.com/name/nm0969427/ este un regizor foarte premiat.
http://www.imdb.com/name/nm0969427/awards
Din august,Tuba va incepe filmarile cu Nejat Isler intr-un film regizat de Semih Kapanoglu?
Semih Kapanoglu http://www.imdb.com/name/nm0969427/ este un regizor foarte premiat.
Din august,Tuba va incepe filmarile cu Nejat Isler intr-un film regizat de Semih Kapanoglu?
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Buna seara acesta esteNejat Isler a jucat si in Alyie.
iulianagl- moderator
Iar dumneaei e fosta lui iubita si actuala iubita a lui Bezel care joaca de fapt cu el in Ezel.
iulianagl- moderator
Multumesc Nicky si Iuliana ....Nicky a scris:Nejat Isler http://www.imdb.com/name/nm1625479/ Era Dr.Deniz in serialul "Aliye".
dana17- vip
iulianagl a scris:
Salut fetelor,
Iuliana, îmi place cum s-a orientat Ezelu
pufy2010 a scris:
Salut fetelor,
Iuliana, îmi place cum s-a orientat Ezelu
Si aici.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Si aici.
v-ați chinuit mult până ați găsit poza asta?
ok, arată ca după o noapte de ... dans în club
Ia uitati ce am gasit tot umbland harhageaua.....
iulianagl- moderator
pufy2010 a scris:
v-ați chinuit mult până ați găsit poza asta?
ok, arată ca după o noapte de ... dans în club
Asta e ok?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
m-ai omorât, salivez pe tastatură
Uitati aici un Hocea aratos.
iulianagl- moderator
Buna Pufy...pufy2010 a scris:
Salut fetelor,
dana17- vip
Buna seara tuturor
o seara frumoasa va doresc
o seara frumoasa va doresc
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
dana17 a scris:[
Salut dana17,
de ce este tristă domnișoara?
AXXA!!!!CE OBRAZNICIE PE EZEL BREEEE!!!!
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum