42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
vivi
nutzi
mihaela99
iulia80
anuta1971
axxa246
pufy2010
iulianagl
Admin_dea05
nellys18
nicos66
Luana
Garo
DENISA
rina-rina
lica54
dana17
florica
alitheea
23 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
e cu crema de branza ?florica a scris:sper sa-ti placa .
si eu am facut si deja au dat ai mei iama in ea seamana cu a ta dar nu are banane , buna idee...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ba da si mi s-a facut pielea de gaina cand am vazutflorica a scris:Dar nu ai vazut in ep.trecut cum ii fura un sarut in masina ,de a ramas Hasret surprinsa
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
asa cred ca-i cu branza,inseamna ca este buna daca au dat ai tai iama,sa le fie de binealitheea a scris:e cu crema de branza ?
si eu am facut si deja au dat ai mei iama in ea seamana cu a ta dar nu are banane , buna idee...
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Varianta a doua ? Poate completare... Mie traducerile nu-mi schimba niciodata prima impresie ...Tocmai ziceam ca nici pe prima nu vroiam sa o scriu ... Nu prea e usor de scris cand personajele principale pozitive , fac greseli vizibile si cu care eu nu sant deacord in ruptul capului... I-as fi certat mai tare , dar nici pe voi nu vreau sa va intristez prea mult...florica a scris: frumos comentariu DANA,prima varianta,dupa tradus urmeaza varianta a doua, mie imi place mult sa te citesc pt. ca stii cum sa-i analizezi ,
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
- Spoiler:
De ce sa ne intristezi ca doara tu nu faci nimic, nu tu esti vinovata de ceea ce fac sau nu fac ei.dana17 a scris: Varianta a doua ? Poate completare... Mie traducerile nu-mi schimba niciodata prima impresie ...Tocmai ziceam ca nici pe prima nu vroiam sa o scriu ... Nu prea e usor de scris cand personajele principale pozitive , fac greseli vizibile si cu care eu nu sant deacord in ruptul capului... I-as fi certat mai tare , dar nici pe voi nu vreau sa va intristez prea mult...
- Spoiler:
Ultima editare efectuata de catre florica in Sam 29 Ian 2011, 11:51 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Nu asa cum mi-ai spus tu...alitheea a scris:Ti-a zis cineva azi ca esti o scumpa...?Daca nu iti zic eu
dana17- vip
tu nu vrei nimic ,cu ce sa te stimulez sa ai spor la muncaiulianagl a scris:Am luat-o pe 6.
florica- vip
iata-l si pe suparici,una gandeste si alta graieste.
florica- vip
Dragalasele lu bunicuta tare harnicute mai sunteti!Cat am vazut eu ep 36 voi ati tradus la greu.Dana si Anuta frumoase comentarii ati facut multumesc pentru traducere Ali Narcisa si Iuliana pentru fiecare cate o din partea mea si pentru toate fetele mele scumpe va doresc noapte buna si va imbratisez cu multa dragoste din :love3: :love3:
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Eu zic că merită chiar mai multe. Că are păcate grele.dana17 a scris: E din ciocolata alba si nuci...
Levent n-are noroc ... E tot luat de Murat si Murat se mai gandeste ...Treaba lui , dar eu una tare as vrea sa-i dau una la fundul gol...
[img...
Ei, toţi avem păcate, ce să facem.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Bătăia o păstrăm pentru Murat. A propus Dana o variantă foarte atrăgătoare. Eu subscriu.alitheea a scris:ca sa vezi telepatie ... poate ajungem sa ne batem pe parti
narcisa- vip
[quote="florica"]
Mulţumesc . Până mâine sunt ca nouă.
Mulţumesc . Până mâine sunt ca nouă.
narcisa- vip
la fundul gol cu o nuielusa subtirica sa nu-l doara prea tare nu ca n-ar merita il mai iertam iar si de data astanarcisa a scris:
Eu zic că merită chiar mai multe. Că are păcate grele.
Ei, toţi avem păcate, ce să facem.
florica- vip
Noapte bună Lica. Somn uşor.lica54 a scris:Dragalasele lu bunicuta tare harnicute mai sunteti!Cat am vazut eu ep 36 voi ati tradus la greu.Dana si Anuta frumoase comentarii ati facut multumesc pentru traducere Ali Narcisa si Iuliana pentru fiecare cate o din partea mea si pentru toate fetele mele scumpe va doresc noapte buna si va imbratisez cu multa dragoste din :love3: :love3:
narcisa- vip
Mai bine cu palma Flori. Dacă dăm cu nuieluşa nouă ce ne iese la afacerea asta?florica a scris: la fundul gol cu o nuielusa subtirica sa nu-l doara prea tare nu ca n-ar merita il mai iertam iar si de data asta
narcisa- vip
Încep partea a şaptea. Ali să nu cumva să o furi şi pe asta cum a furat Levent pupicul. A fost furt calificat sau nu, să ştim ce pedeapsă să-i dăm.
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Dum 30 Ian 2011, 12:27 am, editata de 1 ori
narcisa- vip
narcisa a scris:Încep partea a şaptea.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Fetelor , daca eu sant mai analitica si prin comentariile mele nu va fac sa visati prea mult , uite ca am gasit pe cineva care viseaza si poate indulceste un pic tonul comentariului meu... E mult diferita de stilul meu , dar poate va place ... De la Mari...Ceva dulce , insiropat....
M-a furat peisajul cu filmul ...meu!
Si ce frumos o sa visez....dupa mine as zice asa...
Murat a evitat intalnirea cu Hasret la lansare pt ca stia ca o sa o bulverseze...ca o sa infloreasca zambetul si fericirea ei pe chip ca atunci inainte de plecarea lui Murat la Paris.Asa ca se intalnesc...intr-adevar intamplator...Levent fie are treaba fie ajunge mai tarziu la intalnire...(ma leg de chestia cu podul ca e tare faina!)Si Murat si Hasret se intalnesc pe pod.Ea cu oarecare teama si surpriza(gen bucurie ca-l vede,teama ca iar ii va spune ca a fcaut ceva gresit-cum i-a zis cu kapansada...)dar el are toata iubirea lui in ochi...pe care a adunat-o in cele cateva zile cand a tot intalnit-o sau pe unde l-au purtat amintirile....si ii spune:
M:Hasret...iubita mea,ai reusit singura sa ajungi aici!Te-ai desprins de mine,TI-AI LUAT ZBORUL,esti cineva...AI REUSIT!Mult mai mult decat ai facut sub ocrotirea mea,dar sa iti spun ceva....NU VREU SA PLECI NICIODATA DE LANGA MINE!ESTI VIATA MEA,ESTI TOTUL PENTRU MINE....PENTRU CA LA TINE ESTE INIMA MEA!Iubita mea ...HASRET TE IUBESC!
Hasret il priveste intens si pe moment crede ca viseaza....dar privind fata lui senina,zambetul lui divin,flacara iubirii ce ii lumineaza ca pe un zeu...din interior,intelege ca niciodata Murat nu a iubit pe altcineva decat pe ea!
H:Oh...MURAT....MURAT....MURAT.....iarta-mi neincrederea,orbirea...FARA TINE LANGA MINE NU SUNT NIMIC!FARA IUBIREA TA NU EXIST!TU...ESTI DRAGOSTEA MEA!Murat ....TE IUBESC!
Privirile lor se unesc,sufletele lor sunt de mult jumatatea de mar pe care amandoi o intruchipeaza in eternul intreg,iubirea lor perfecta...mainile li se ating...si in jurul lor nu mai exista nimic decat ei si iubirea lor!Murat ii mangaie delicat parul rasfirat de vant,ii soarbe fiecare privire,fiecare cuvant...se apropie incet de fata ei pura sa o pecetluiasca suav cu un sarut...dar ea il opreste:
H:Te rog..stai putin...
scoate telefonul si i; apeleaza pe Levent...
H:Alo...Levent?
Levent martor la scena...aproape de pod...este impietrit...dar stie ca Hasret pentru el a fost doar un vis,care acum s-a risipit...
L:Da Hasret...vrei sa-mi spui ceva?
H:Levent....da...imi pare rau...imi pare rau pentru tot,dar nu pot sa mai fiu logodnica ta...iti voi inapoia inelul...Levent?
L:OOoooh...Hasret?!
H:Sunt cu Murat Levent...intodeauna am fost cu Murat!Imi pare rau...ramai cu bine....
Levent sta mut ca o stana de piatra si priveste cum fosta lui logodnica isi scoate inelul din deget...il priveste o secunda ingandurata si apoi....il pune in poseta.Il priveste pe Murat adanc in ochi...
H:Stiu ca l-am ranit pe Levent...dar el este puternic,daca te raneam pe tine casatorindu-ma cu el....tu....
M:Iubita mea,iubita mea....Hasret...dragostea mea...
Si in sfarsit iubirea lor se inalta ca un cantec nesfarsit pana sus in inaltul cerului!Buzele lor se unira ...si sufletul,si trupul si viata lor...
Levent...cu o lacrima in coltul ochilor...se retrase din fata puernicei lor imbratisari,care spunea totul despre iubire lor!:IN SFARSIT HASRET SI MURAT S-AU REGASIT!
Meri ar topi si podul asta daca pe el ar fi Hasret si Murat...Si poate inima lui Murat ?
M-a furat peisajul cu filmul ...meu!
Si ce frumos o sa visez....dupa mine as zice asa...
Murat a evitat intalnirea cu Hasret la lansare pt ca stia ca o sa o bulverseze...ca o sa infloreasca zambetul si fericirea ei pe chip ca atunci inainte de plecarea lui Murat la Paris.Asa ca se intalnesc...intr-adevar intamplator...Levent fie are treaba fie ajunge mai tarziu la intalnire...(ma leg de chestia cu podul ca e tare faina!)Si Murat si Hasret se intalnesc pe pod.Ea cu oarecare teama si surpriza(gen bucurie ca-l vede,teama ca iar ii va spune ca a fcaut ceva gresit-cum i-a zis cu kapansada...)dar el are toata iubirea lui in ochi...pe care a adunat-o in cele cateva zile cand a tot intalnit-o sau pe unde l-au purtat amintirile....si ii spune:
M:Hasret...iubita mea,ai reusit singura sa ajungi aici!Te-ai desprins de mine,TI-AI LUAT ZBORUL,esti cineva...AI REUSIT!Mult mai mult decat ai facut sub ocrotirea mea,dar sa iti spun ceva....NU VREU SA PLECI NICIODATA DE LANGA MINE!ESTI VIATA MEA,ESTI TOTUL PENTRU MINE....PENTRU CA LA TINE ESTE INIMA MEA!Iubita mea ...HASRET TE IUBESC!
Hasret il priveste intens si pe moment crede ca viseaza....dar privind fata lui senina,zambetul lui divin,flacara iubirii ce ii lumineaza ca pe un zeu...din interior,intelege ca niciodata Murat nu a iubit pe altcineva decat pe ea!
H:Oh...MURAT....MURAT....MURAT.....iarta-mi neincrederea,orbirea...FARA TINE LANGA MINE NU SUNT NIMIC!FARA IUBIREA TA NU EXIST!TU...ESTI DRAGOSTEA MEA!Murat ....TE IUBESC!
Privirile lor se unesc,sufletele lor sunt de mult jumatatea de mar pe care amandoi o intruchipeaza in eternul intreg,iubirea lor perfecta...mainile li se ating...si in jurul lor nu mai exista nimic decat ei si iubirea lor!Murat ii mangaie delicat parul rasfirat de vant,ii soarbe fiecare privire,fiecare cuvant...se apropie incet de fata ei pura sa o pecetluiasca suav cu un sarut...dar ea il opreste:
H:Te rog..stai putin...
scoate telefonul si i; apeleaza pe Levent...
H:Alo...Levent?
Levent martor la scena...aproape de pod...este impietrit...dar stie ca Hasret pentru el a fost doar un vis,care acum s-a risipit...
L:Da Hasret...vrei sa-mi spui ceva?
H:Levent....da...imi pare rau...imi pare rau pentru tot,dar nu pot sa mai fiu logodnica ta...iti voi inapoia inelul...Levent?
L:OOoooh...Hasret?!
H:Sunt cu Murat Levent...intodeauna am fost cu Murat!Imi pare rau...ramai cu bine....
Levent sta mut ca o stana de piatra si priveste cum fosta lui logodnica isi scoate inelul din deget...il priveste o secunda ingandurata si apoi....il pune in poseta.Il priveste pe Murat adanc in ochi...
H:Stiu ca l-am ranit pe Levent...dar el este puternic,daca te raneam pe tine casatorindu-ma cu el....tu....
M:Iubita mea,iubita mea....Hasret...dragostea mea...
Si in sfarsit iubirea lor se inalta ca un cantec nesfarsit pana sus in inaltul cerului!Buzele lor se unira ...si sufletul,si trupul si viata lor...
Levent...cu o lacrima in coltul ochilor...se retrase din fata puernicei lor imbratisari,care spunea totul despre iubire lor!:IN SFARSIT HASRET SI MURAT S-AU REGASIT!
Meri ar topi si podul asta daca pe el ar fi Hasret si Murat...Si poate inima lui Murat ?
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Dum 30 Ian 2011, 12:31 am, editata de 1 ori
dana17- vip
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
[quote="narcisa"]
Mai bine cu palma Flori. Dacă dăm cu nuieluşa nouă ce ne iese la afacerea asta? [/quot] Ahha acum m-am prins,da,da cu palma bataie la fundul gol
Mai bine cu palma Flori. Dacă dăm cu nuieluşa nouă ce ne iese la afacerea asta? [/quot] Ahha acum m-am prins,da,da cu palma bataie la fundul gol
florica- vip
a fost furt si gata ce mai conteaza calificat sau ne calificat,furtu-i furt,pedeapsa v-a veni din partea Hasretei nu ne mai facem noi de lucru si cu astanarcisa a scris:Încep partea a şaptea. Ali să nu cumva să o furi şi pe asta cum a furat Levent pupicul. A fost furt calificat sau nu, să ştim ce pedeapsă să-i dăm.
florica- vip
Noapte buna , bunica Lica....lica54 a scris:Dragalasele lu bunicuta tare harnicute mai sunteti!Cat am vazut eu ep 36 voi ati tradus la greu.Dana si Anuta frumoase comentarii ati facut multumesc pentru traducere Ali Narcisa si Iuliana pentru fiecare cate o din partea mea si pentru toate fetele mele scumpe va doresc noapte buna si va imbratisez cu multa dragoste din
dana17- vip
Dana L-am citit de dimineata sce[nariu lui Mari ,dar n-am stiut cum sa-l sterpelesc,frumos viseaza,dar le-a scris si niste poezi foarte frumoase,
florica- vip
fetelor eu trag catre pat asa ca va zic noapte buna ,somn usor si vise frumoase,nu mai stati nici voi ca si maine-i o zi,la culcare toata lumea ca dau drumul la ham-ham
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum