42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
vivi
nutzi
mihaela99
iulia80
anuta1971
axxa246
pufy2010
iulianagl
Admin_dea05
nellys18
nicos66
Luana
Garo
DENISA
rina-rina
lica54
dana17
florica
alitheea
23 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna Luana..[/quote]Ce faci dana?dana17 a scris:
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 28 Ian 2011, 9:40 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Ce-i prea mult strica , la fel si ce-i prea putin...Luana a scris:Ma uit mereu la gif-ul acela din josul paginii si ma gandesc cat de plictisite de pupaturi am fi fost , daca se pupau si in film de atatea iori cat s-au pupat aici pe forum...Sa nu spuneti ca nu-i asa, ca nu va cred...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
nu e mesajul de doua ori cred ca am dat trimite in acelasi timp amandoua si ti-a zis sa dai trimite din nou.Luana a scris:De ce imi apare mesajul de doua ori???
Nu trebuia sa dau trimite cand mi-a spus ca in acelasi timp a scris altcineva???
Spuneti-mi va rog, nu vreau sa gresesc...
Admin_dea05- Admin
Ce sa fac ? Astept filmul si buonez peste tot... Tu ce mai faci ? Cam rar te-am vazut...Admin_dea05 a scris:Ce faci dana?
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Vin 28 Ian 2011, 9:24 pm, editata de 1 ori
dana17- vip
Ba da apare pe doua pagini. Si pe 28 si pe 29 (parca)Admin_dea05 a scris:nu e mesajul de doua ori cred ca am dat trimite in acelasi timp amandoua si ti-a zis sa dai trimite din nou.
Linkul acela nu se deschide...Trebuie sa fie liber.
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Pai daca tin eu bine minte, in sezonul asta nu a fost deloc. Prea putin era bine. Cred ca s-au pastrat proaspeti pt finalul filmului...Acolo se vor pupa non stop.dana17 a scris: Ce-i prea mult strica , la fel si ce-i prea putin...[]
Luana- vip
Pana la vara ? Speri nu gluma...Luana a scris:
Pai daca tin eu bine minte, in sezonul asta nu a fost deloc. Prea putin era bine. Cred ca s-au pastrat proaspeti pt finalul filmului...Acolo se vor pupa non stop.
dana17- vip
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Pe asta n-o vrea ....???florica a scris:[]
dana17- vip
In "La umbra teilor"se pupau asa frumos!
Si se incolacea de gatul lui Bulent asa tandru Tuba!
Mi-ar placea sa mai vad asa scene, dar ma tem ca nu voi avea ocazia. Hoca este mai teapan, mai demn, nu sare s-o imbratiseze, s-o pupe. Daca facea asta, pana acum nu se mai logodea Hasret, ar fi fost in gatul lui..
Mi-ar placea sa mai vad asa scene, dar ma tem ca nu voi avea ocazia. Hoca este mai teapan, mai demn, nu sare s-o imbratiseze, s-o pupe. Daca facea asta, pana acum nu se mai logodea Hasret, ar fi fost in gatul lui..
Luana- vip
Luana a scris:In "La umbra teilor"se pupau asa frumos!
salut Luana, secvența din La umbra teilor (nr. 4)
Mi-au placut unele secvente din " Umbra " din final , ca inceputul l-am scapat ca era vara... Dar saruturile nu se compara ...Bulent era gheata , pacat la cat era Tuba de indragostita... Puteau sa scoata niste scene... Cred ca vina e a lui...Luana a scris:In "La umbra teilor"se pupau asa frumos!
dana17- vip
Ce sa faca cu masina lui ii trebuie tuica,dana17 a scris:Pe asta n-o vrea ....???
florica- vip
Si la inbceput se pupau. El parea rece, dar se vedea ca-i place ca e iubit. Si eu ii reprosam pe vremea aceea ca statea cu ochii cat cepele poeste umarul ei, parca privea prin sticla. Dar ea era ca o flacara. Tare mult mi-a placut!dana17 a scris: Mi-au placut unele secvente din " Umbra " din final , ca inceputul l-am scapat ca era vara... Dar saruturile nu se compara ...Bulent era gheata , pacat la cat era Tuba de indragostita... Puteau sa scoata niste scene... Cred ca vina e a lui...
Luana- vip
Si eu astept....dar imi e cam somn zilele astea am fost mai ocupatadana17 a scris: Ce sa fac ? Astept filmul si buonez peste tot... Tu ce mai faci ? Cam rar te-am vazut]
Admin_dea05- Admin
Luana a scris:
Si la inbceput se pupau. El parea rece, dar se vedea ca-i place ca e iubit. Si eu ii reprosam pe vremea aceea ca statea cu ochii cat cepele poeste umarul ei, parca privea prin sticla. Dar ea era ca o flacara. Tare mult mi-a placut!
Sa vedem cum s-o descurca din august cu un alt actor ca din cate am inteles Kenan nu vrea sa joace.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Axxa mie mi-ar place ca Tuba să facă cuplu cu Kenan chiar şi numai pe micul ecran , tipul arată beton , are prestanţă, e studiat bine în oglindă, stau costumele ca pe umeraş pe el , iar cum ea e sensibilă şi după cum a spus în interviuri că îi palce să fie protejată şi să se simtă protejată el e numai bun , îmi place că mereu poziţia corpului e dreaptă.
DENISA a scris:Axxa mie mi-ar place ca Tuba să facă cuplu cu Kenan chiar şi numai pe micul ecran , tipul arată beton , are prestanţă, e studiat bine în oglindă, stau costumele ca pe umeraş pe el , iar cum ea e sensibilă şi după cum a spus în interviuri că îi palce să fie protejată şi să se simtă protejată el e numai bun , îmi place că mereu poziţia corpului e dreaptă.
Dar nu vrea sa joace cu ea si Beren cica.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Deni la ora asta numai la prostiii ma gandesc..nu vreau sa scriu aici ca mi-e rusine sa intreb si de altceva...DENISA a scris:Axxa mie mi-ar place ca Tuba să facă cuplu cu Kenan chiar şi numai pe micul ecran , tipul arată beton , are prestanţă, e studiat bine în oglindă, stau costumele ca pe umeraş pe el , iar cum ea e sensibilă şi după cum a spus în interviuri că îi palce să fie protejată şi să se simtă protejată el e numai bun , îmi place că mereu poziţia corpului e dreaptă.
Admin_dea05- Admin
Multumesc DEA de explicatii dar in seara asta pricep mai greu,am sa incer sa evit pozele care se maresc
florica- vip
Eu ma tem ca e prea studiat. E genul de barbat care tine mult la el insusi.DENISA a scris:Axxa mie mi-ar place ca Tuba să facă cuplu cu Kenan chiar şi numai pe micul ecran , tipul arată beton , are prestanţă, e studiat bine în oglindă, stau costumele ca pe umeraş pe el , iar cum ea e sensibilă şi după cum a spus în interviuri că îi palce să fie protejată şi să se simtă protejată el e numai bun , îmi place că mereu poziţia corpului e dreaptă.
Desi faptul ca a fost cu Zeynepa aia 6 ani, spune ceva desppre statornicia lui. Dar....
Ar face copii reusiti e drept, dar eu ma tem pt ea.
Luana- vip
Rezistam noi , sper sa merite...Admin_dea05 a scris:Si eu astept....dar imi e cam somn zilele astea am fost mai ocupata
dana17- vip
Oare sa merite?parca vad ca cea mai reusita scena este cea din bucatarie in ep asta si asta tot din priviri ca alceva nic'dana17 a scris:Rezistam noi , sper sa merite...[]Admin_dea05 a scris:Si eu astept....dar imi e cam somn zilele astea am fost mai ocupata
Admin_dea05- Admin
Sunt franta si maine ma scol la 4,oo. Daca tine mult ozetul, ma tem ca nu rezist. Am avut doua zile pline si grele...
Luana- vip
nu cred ca va tine multLuana a scris:Sunt franta si maine ma scol la 4,oo. Daca tine mult ozetul, ma tem ca nu rezist. Am avut doua zile pline si grele...
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum