42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
vivi
nutzi
mihaela99
iulia80
anuta1971
axxa246
pufy2010
iulianagl
Admin_dea05
nellys18
nicos66
Luana
Garo
DENISA
rina-rina
lica54
dana17
florica
alitheea
23 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Ce bunătate ai pus Dana. Chiar am urmărit în seara asta o emisiune cu cel mai bun cofetar sau ceva de genul ăsta pe Travel. 56 de oameni au făcut o maşină de curse din tort timp de patru zile. Oare chiar o fi fost bun? Ce-ai pus tu pare tare bun dar cea mai tare e ventuza. Cred că şi Levent visează să primească una la fel din partea Hasretei. Pe gură.dana17 a scris:Buna fetelor , un tort pt cele care traduc... Narcisa ce bine imi pare ca te vad iarasi printre noi...
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Frumoase comentarii fetelor , multumesc
Eu am terminat partea a doua
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
A pupat+o pe buze???????????? Ăsta era ra...tul de care vorbea Iuliana?florica a scris:Si eu am vazut ep.36 subtitrat,mai bine zis ii fura un mic sarut de care si Hasret este surprinsa,
narcisa- vip
Narcisa, Nico, Iuli, multumesc pentru traduceri
Noapte buna va doresc
Noapte buna va doresc
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 29 Ian 2011, 11:16 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Asta nu stiu daca le plac dulciurile,astept sugestii din partea lor,tie am vrut sa-ti aduc inghetata dar mi-am amintit ca ai zis ceva de raceala,narcisa a scris:
Flori mulţumim de stimulent, mie îmi plac dulciurile dar oare Iuliana şi Ali sunt tot aşa pofticioase ca mine?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna seara Ali,multumesc pt. tine cu ce sa te servesc sa ai spor la tradus?alitheea a scris:Frumoase comentarii fetelor , multumesc
florica- vip
Bună seara Ana. Tot sperăm să se rezolve dar au un mod turcii de a le rezolva că mai bine le-ar lăsa nerezolvate.anuta1971 a scris:Buna seara fetelor
frumos comentariu Danuta .. multumesc
Grea situatie care sunt curioasa cum o sa se rezolve ..cu suferinta sigur, dar asa cum ai spus si tu.. vreau sa vad sinceritate, acum e prea multa minciuna
narcisa- vip
Buna , asa e Anuta... Vom vedea ce v-a fi , usor nu e , nici lor , dar se vede , cel putin la mine , nici noua ... Tare greu m-am dat sa scriu comentariul astazi , ca niciodata...anuta1971 a scris:Buna seara fetelor
frumos comentariu Danuta .. multumesc
Grea situatie care sunt curioasa cum o sa se rezolve ..cu suferinta sigur, dar asa cum ai spus si tu.. vreau sa vad sinceritate, acum e prea multa minciuna
Dar uite un clip care sigur o sa-ti placa...Asa o sa adormi mai linistita...Noapte buna...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Noapte bună Ana. Somn uşor şi plin de vise frumoase.anuta1971 a scris:Narcisa, Nico, Iuli, multumesc pentru traduceri
Noapte buna va doresc
narcisa- vip
Gata pui , pleci la nani?anuta1971 a scris:Narcisa, Nico, Iuli, multumesc pentru traduceri
Noapte buna va doresc
Eu iti trimit multi si somn usor
alitheea- vip
cred ca danarcisa a scris:
A pupat+o pe buze???????????? Ăsta era ra...tul de care vorbea Iuliana?
florica- vip
Bine te-am gasit draga mea , la cat sunt de obosita nici nu stiu ce as vrea,trimite-mi ce vrei tu ca de la tine toate sunt cele mai buneflorica a scris: Buna seara Ali,multumesc pt. tine cu ce sa te servesc sa ai spor la tradus?
alitheea- vip
Eu când sunt răcită mă tratez numai cu îngheţată. Şi să ştii că întotdeauna funcţionează. În seara asta am tradus mai greu că aveam într-o mână îngheţata. Din păcate mi+am terminat stocul deci dacă mai găseşti ceva nu te sfii, e bine primit.florica a scris: Asta nu stiu daca le plac dulciurile,astept sugestii din partea lor,tie am vrut sa-ti aduc inghetata dar mi-am amintit ca ai zis ceva de raceala,
narcisa- vip
Noapte buna Anuta,somn usor cu vise frumoase.anuta1971 a scris:Narcisa, Nico, Iuli, multumesc pentru traduceri
Noapte buna va doresc
florica- vip
Dacă nu a luat nimeni partea a patra o iau eu.
narcisa- vip
E din ciocolata alba si nuci...narcisa a scris:
Ce bunătate ai pus Dana. Chiar am urmărit în seara asta o emisiune cu cel mai bun cofetar sau ceva de genul ăsta pe Travel. 56 de oameni au făcut o maşină de curse din tort timp de patru zile. Oare chiar o fi fost bun? Ce-ai pus tu pare tare bun dar cea mai tare e ventuza. Cred că şi Levent visează să primească una la fel din partea Hasretei. Pe gură.
Levent n-are noroc ... E tot luat de Murat si Murat se mai gandeste ...Treaba lui , dar eu una tare as vrea sa-i dau una la fundul gol...
Unul din ciocolata neagra...Cu trandafiri...
dana17- vip
Iau partea a patra , daca vedeti ca nu am terminat , inseamna ca ori am adormit si am picat de pe scaun , ori mi-a picat capul pe tastatura
alitheea- vip
ca sa vezi telepatie ... poate ajungem sa ne batem pe parti
alitheea- vip
o iau eu pe a cincea
alitheea- vip
[quote="narcisa"]
Eu când sunt răcită mă tratez numai cu îngheţată. Şi să ştii că întotdeauna funcţionează. În seara asta am tradus mai greu că aveam într-o mână îngheţata. Din păcate mi+am terminat stocul deci dacă mai găseşti ceva nu te sfii, e bine primit.[/quote]un tort de inghetata.
Eu când sunt răcită mă tratez numai cu îngheţată. Şi să ştii că întotdeauna funcţionează. În seara asta am tradus mai greu că aveam într-o mână îngheţata. Din păcate mi+am terminat stocul deci dacă mai găseşti ceva nu te sfii, e bine primit.[/quote]un tort de inghetata.
florica- vip
yeacs sarut , bleah... mi s-a ingretosat limba (asa zicea Vlad cand curatam covorul cu peria ) brrrrrrrrrr , mi-a trecut pofta de dulce , nu mai ziceti d-asteaflorica a scris: cred ca da
alitheea- vip
Si eu iti multumesc Nico...alitheea a scris:Frumoase comentarii fetelor , multumesc
dana17- vip
Ti-a zis cineva azi ca esti o scumpa...?Daca nu iti zic eudana17 a scris:Si eu iti multumesc Nico...
alitheea- vip
sper sa-ti placa .alitheea a scris:Bine te-am gasit draga mea , la cat sunt de obosita nici nu stiu ce as vrea,trimite-mi ce vrei tu ca de la tine toate sunt cele mai bune
florica- vip
Dar nu ai vazut in ep.trecut cum ii fura un sarut in masina ,de a ramas Hasret surprinsaalitheea a scris:yeacs sarut , bleah... mi s-a ingretosat limba (asa zicea Vlad cand curatam covorul cu peria ) brrrrrrrrrr , mi-a trecut pofta de dulce , nu mai ziceti d-astea
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum