Serialesitelenovelet
44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+17
vania_e
pufy2010
Geta
Garo
axxa246
vivi
DENISA
dana17
Admin_dea05
Luana
narcisa
florica
lica54
anuta1971
annadanna
alitheea
iulianagl
21 participanți

Pagina 6 din 40 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul

In jos

44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Empty Re: 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 13 Feb 2011, 12:46 am

Noapte buna fetelor!Multumesc pt traduceri. kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Empty Re: 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Luana Dum 13 Feb 2011, 7:01 am

Buna dimineata doamnelor!
Va urez sa aveti o duminica pe placul vostru.
Mii de multumiri pt. traduceri.
Nu a comentat nimeni filmul....Eu nu o pot face pt ca ma tem sa nu-mi stricati coafura.

Imi cer scuze, dar infara de scena finala nu mi-a placut nimic din episod...
Iar la scena din restaurant imi venea sa Crying or Very sad, nu sa rad !
Se pare ca nu reusesc sa rimez cu cineva in pareri, regret...
Cafeaua voastra...tot de aici. Nu mai vrea sa-mi transforme pozele... cafea cafea cafea cafea
Luana
Luana
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 13 Feb 2011, 9:22 am

Luana a scris:Buna dimineata doamnelor!
Va urez sa aveti o duminica pe placul vostru.
Mii de multumiri pt. traduceri.
Nu a comentat nimeni filmul....Eu nu o pot face pt ca ma tem sa nu-mi stricati coafura.

Imi cer scuze, dar infara de scena finala nu mi-a placut nimic din episod...
Iar la scena din restaurant imi venea sa Crying or Very sad, nu sa rad !
Se pare ca nu reusesc sa rimez cu cineva in pareri, regret...
Cafeaua voastra...tot de aici. Nu mai vrea sa-mi transforme pozele...
Buna dimi! Smile Chiar te rog sa comentezi ,vreau sa stiu de ce nu ti-a placut?Promit ca-ti las coafura in pace Smile Eu una am indragit cel mai mult primul sezon iar ep din seara de vineri mi s-a parut apropiat cu acele ep din primul sezon.Hasret uitase de noile maniere si se transformase in vechea Hasret .
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de annadanna Dum 13 Feb 2011, 9:48 am

Buna dimineata, o cafea turceasca sau ceai 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 433230 , la alegere,
multumiri pentru traduceri 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 738690 .
Luana nici mie nu mi-a placut scena din restaurant, umilitoare, nu-i inteleg pe scenaristi.
Vremuri grele la orizont pentru Levent, dar le MERITA, din experienta (prietena mea cea mai buna s-a amorezat de baiatul care ma iubea)
Astept intalnirea dintre Bahar si Ceren.
Duminica frumoasa si calda!
https://www.youtube.com/watch?v=hTwiQyVF3OI
de la tubitele de pe port. kiss

annadanna
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 21/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Dum 13 Feb 2011, 9:58 am

44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Aranjamente_florare_trandafiriBuna dimineata tuturor, o zi frumoasa va doresc,Luana,nu cred ca trebuie sa te temii pt. coafura ta ,indiferent de parerea ta,nici mie nu mi-a placut scena de la resturant mai ales cand se tara pe jos ,am zis ca asta-i prea de tot,nici nu am vazut cand a cazut cu fata-n tort,prea putin m-am uitat la scena aceea,multumesc pt. 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 607702 buna dimineata Dea,Annadana 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 296580 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 296580 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 296580
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 13 Feb 2011, 10:05 am

Buna dimineata.

Mie una mi-a placut episodul de vineri si nu mi s-a parut umilitor de loc acelasi lucru s-a intamplat si cu meg Ryan in French Kiss daca si pentru ea a fost umilitor atunci....Priviti aici.

iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Dum 13 Feb 2011, 10:14 am

Buna Iuliana ,si mie mi-a placut ep.de vineri dar scena de la restaurant mai putin,uite ce zic pe f.b GONULCELEN DIZISI;
Gönülçelen ! Müziğin ve Aşkın Öyküsü Devam Ediyor...Her Cuma 23.00 'da ATV'de !Sayfamızı Gönülçelen İçin Önerelim (: ♥ Gönülçelen! Povestea de Muzică şi continuă Iubirea ... În fiecare vineri, la ora 23:00 ATV propunerea noastra de start, pentru Gönülçelen (:! ♥.Ascultaţi

44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 296580 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 296580 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 296580
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 13 Feb 2011, 10:21 am

florica a scris:Buna Iuliana ,si mie mi-a placut ep.de vineri dar scena de la restaurant mai putin,uite ce zic pe f.b GONULCELEN DIZISI;
Gönülçelen ! Müziğin ve Aşkın Öyküsü Devam Ediyor...Her Cuma 23.00 'da ATV'de !Sayfamızı Gönülçelen İçin Önerelim (: ♥ Gönülçelen! Povestea de Muzică şi continuă Iubirea ... În fiecare vineri, la ora 23:00 ATV propunerea noastra de start, pentru Gönülçelen (:! ♥.Ascultaţi

44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 296580 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 296580 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 296580

Nu inteleg de ce numai scena de la restaurant nu va placut, intradevar parerile sunt impartite dar eu nu inteleg.Ca a fost umilitor sau ce?Mie nu mi s-a parut asa, scena e preluata din French Kiss si cred ca au avut o buna inspiratie, asta nu inseamna ca si pt.Meg Ryan a fost umilitor o comedie de bun gust.In fine asta e.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Dum 13 Feb 2011, 10:25 am

salut, ladiiiieeess!
domnul doarme, asa ca il salut al`data.

fete, nici eu nu pot sa zic ca m-am topit dupa scena din spital si aia din restaurant.
au fost umilitoare, da, dar pentru o femeie care nu e ingragostita.
ori noi o avem aci pe Hasret, tigancusa din mahala, aia care s-a mai dat in stamba la restaurant, aia care zicea ce vroia si facea ce vroia fara ocolisuri.
in plus, Murat hogea nu o dispretuieste, ci face tot circul in care si el apare ca un imatur (cu bahar, cu ceren) tot ca un indragostit. Asa ca nu poate rade ea cand o vede "umilindu-se'.
In dragoste totul e permis (ee, nu chiar totul, dar aci suntem in limite).
asa se manifesta unii indragostiti..
Floricio, nici mie nu mi-a venit sa ma uit la scena din restaurant si, in general, nu mi-a venit sa rad nici acolo, nici la spital...
Dra faza de final a fost mortala!
desi nu prea il inteleg iar pe hogea cum poate trece asa de la o stare ludica la una trista. Dar bag seama ca are in el o durere ca nu este cu Hasret.
Desi, iarasi zic, cine il opreste? caci cu jocul lui copilaresc nu face decat sa adanceasca prapastia dintre el si Hasret si sa o inversuneste pe fata noastra.
ma tem ca se enerveaza asta si il pune pe Levent sa faca nunta mai repede.
kiss
axxa246
axxa246
vip
vip

Data de inscriere : 13/03/2010

https://www.youtube.com/user/axxa246

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Dum 13 Feb 2011, 10:27 am

iulianagl a scris:

Nu inteleg de ce numai scena de la restaurant nu va placut, intradevar parerile sunt impartite dar eu nu inteleg.Ca a fost umilitor sau ce?Mie nu mi s-a parut asa, scena e preluata din French Kiss si cred ca au avut o buna inspiratie, asta nu inseamna ca si pt.Meg Ryan a fost umilitor o comedie de bun gust.In fine asta e.

in French Kiss erau dusi cu totii!! Smile
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 13 Feb 2011, 10:28 am

iulianagl a scris:Buna dimineata.

Mie una mi-a placut episodul de vineri si nu mi s-a parut umilitor de loc acelasi lucru s-a intamplat si cu meg Ryan in French Kiss daca si pentru ea a fost umilitor atunci....Priviti aici.

Buna dimi!Am vazut filmul .merita !Eu sunt inebunita dupa comediile romantice poate din cauza asta imi place asa de mult gonulcelen. kiss

Buna dimi florica, anna!Mie nu mi s-a parut umilitor ....
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 13 Feb 2011, 10:28 am

axxa246 a scris:

in French Kiss erau dusi cu totii!! Smile

Sa nu-mi spui ca nu ti-a placut filmul!!!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 13 Feb 2011, 10:29 am

Admin_dea05 a scris: Buna dimi!Am vazut filmul .merita !Eu sunt inebunita dupa comediile romantice poate din cauza asta imi place asa de mult gonulcelen. kiss

Buna dimi florica, anna!Mie nu mi s-a parut umilitor ....

Intocmai draga mea si mie tot la fel.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Dum 13 Feb 2011, 10:31 am

iulianagl a scris:

Sa nu-mi spui ca nu ti-a placut filmul!!!
ba mi-a placut, desi am strans din ochi cand meg se tara prin restaurant si cadea in stapele fostului, dar vezi tu ca de la Meg nici nu ma asteptam la alt rol.
si partenerul a fost la fel.
dar in Gonul, scenaristii au uitat-o episoade luuungi pe Hasret, o facusera o fata trista si fara reactie.
asa ca acu ne-au cam izbit.
totusi, sa ma tarasc prin restaurant nu mi-e felul, nici indragostita fiind.
dar mai stii?? n-am fost pusa in situatie Smile Smile
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 13 Feb 2011, 10:34 am

axxa246 a scris: kiss
Buna dimi!Eu sper ca tot circul asta sa-i apropie mai repede 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 2743637754 ..sper sa nu o mai tina mult asa.
Mai bine ii cupleaza un pic(asa pt noi Smile )apoi poate sa mai inventeze linistiti ceva scenaristii sa-i mai tina suparati. Crying or Very sad
PS: Eu cred ca Ceren pana la urma ii va spune Hasretei ca Murat o iubeste.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 13 Feb 2011, 10:35 am

axxa246 a scris:
ba mi-a placut, desi am strans din ochi cand meg se tara prin restaurant si cadea in stapele fostului, dar vezi tu ca de la Meg nici nu ma asteptam la alt rol.
si partenerul a fost la fel.
dar in Gonul, scenaristii au uitat-o episoade luuungi pe Hasret, o facusera o fata trista si fara reactie.
asa ca acu ne-au cam izbit.
totusi, sa ma tarasc prin restaurant nu mi-e felul, nici indragostita fiind.
dar mai stii?? n-am fost pusa in situatie Smile Smile

Ia pune mana si indragosteste-te si "spicy up your life." Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 13 Feb 2011, 10:38 am

Admin_dea05 a scris:Buna dimi!Eu sper ca tot circul asta sa-i apropie mai repede 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 2743637754 ..sper sa nu o mai tina mult asa.
Mai bine ii cupleaza un pic(asa pt noi Smile )apoi poate sa mai inventeze linistiti ceva scenaristii sa-i mai tina suparati. Crying or Very sad

Si eu cred dar dupa ce Hasret asculta melodia compusa de Murat pentru ea ca si cadou de nunta in care el ii spune ca o iubeste asa spuneau fetele pe face.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 13 Feb 2011, 10:42 am

iulianagl a scris:
Admin_dea05 a scris:Buna dimi!Eu sper ca tot circul asta sa-i apropie mai repede 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 2743637754 ..sper sa nu o mai tina mult asa.

Si eu cred dar dupa ce Hasret asculta melodia compusa de Murat pentru ea ca si cadou de nunta in care el ii spune ca o iubeste asa spuneau fetele pe face.
Off!Ce romantic! 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 283516
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 13 Feb 2011, 10:46 am

44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 69382460887447961222

Cine sufera cel mai mult?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 13 Feb 2011, 11:33 am

Dragalaselor buna ziua si bene vam gasit.Ce faceti vati stras in jurul unei cafelute la o sueta?Mie mi-a placut tot ep de vineri.Murat si Hasret se joaca de vati ascunselea ca sa isi demonstreze unul altuia cat de mult se iubesc dar pana la urma dragostea va invinge.Atunci as vrea sa ii vad fata lui Levent a cam inceput sa intre la banueli.Va kiss kiss kiss kiss dulce si va doresc o duminica placuta si spor la comentarii ca mie imi place foarte mult sa va citesc va iubesc din I love you I love you
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 13 Feb 2011, 11:50 am

O melodie care-mi place foarte mult si cand o ascult o vad in fata pe Tuba cantand(vocea Hasretei).
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Dum 13 Feb 2011, 12:02 pm

cand a cantat Tuba asta?
parca e vocea ei.
si melodia nu e din Ihlamurar altinda?
ca initial zisesem ca e din Asi, dar parca nu.
a mai fost un film in care Tuba si Bulent au jucat impreuna dupa Ihlamurlar si in care a fost folosita si o parte din coloana sonora a filmului Ihlamurlar.
poate de acolo sa fie cantat de Tuba?
oricum, e o melodie f. frumoasa, dar trista mai ales pentru ca a fost folosita in momente triste ale filmului
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 13 Feb 2011, 12:04 pm

axxa246 a scris:cand a cantat Tuba asta?
parca e vocea ei.
si melodia nu e din Ihlamurar altinda?
ca initial zisesem ca e din Asi, dar parca nu.
a mai fost un film in care Tuba si Bulent au jucat impreuna dupa Ihlamurlar si in care a fost folosita si o parte din coloana sonora a filmului Ihlamurlar.
poate de acolo sa fie cantat de Tuba?
oricum, e o melodie f. frumoasa, dar trista mai ales pentru ca a fost folosita in momente triste ale filmului

E vocea tipei care o are Hasret in Gc -Eylen Aktas.Acum ies ne auzim mai tarziu. 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155656 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155656
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Dum 13 Feb 2011, 12:12 pm

Admin_dea05 a scris: Buna dimi! Smile Chiar te rog sa comentezi ,vreau sa stiu de ce nu ti-a placut?Promit ca-ti las coafura in pace Smile Eu una am indragit cel mai mult primul sezon iar ep din seara de vineri mi s-a parut apropiat cu acele ep din primul sezon.Hasret uitase de noile maniere si se transformase in vechea Hasret .
Buna ziua din nou!
Am starnit polemici si vad ca tot singura am ramas de partea asta a baricadei. Imi pare rau, dar o iubesc prea mult pe Tuba si ce se intampla acum nu este ceva buna pt viitorul ei ca actrita.
Sa spun de ce nu mi-a placut:
Hasret nu mai este cea de la inceputul primului sezon.Nu mai este tigancusa prostuta care da in gropi mereu... A evoluat, s-a cizelat, si-a reevaluat persoana si asta s-a vazut in acea ultima scena de la restaurant, in care i-a pus la colt magistral pe cei doi amorezi.
De atunci nu am mai vazut o scena care sa-mi placa. Scenariul se construieste pe picior, se zbate sa aleaga un drum si din cele posibile, aleg o carare stramba, ingusta, cu balti si noroaie.
Gasret nu s-ar mai purta ca in primul sezon, oricat de indragostita ar fi. I s-a trezit mandria. Ca isi da seama ca a gresit este un semn ca judeca asa cum trebuie. O femeie cu judecata limpede nu ar face ce a facut ea in restaurant, iar poanta cu frisca mi s-a parut rasuflata si ieftina. Nu era pt Tuba.Era pt burcin in Firtina poate...(Scuze daca exista fane Zburlina aici).Iar Tuba este o actrita care merita mai mult decat o portie de frisca pe figura.
Mie sincer mi-au dat lacrimile la acea scena, m-am simtit jenata pt. ea.
Nu stiu ce a facut Meg in acel film, dar eu am o parere precisa despre comediile americane, asa ca nu fac comparatie cu una, oricare ar fi ea.
Nici Murat nu se comporta ca un om cu mintea intreaga. Ce spera???De ce se afiseaza acum cu Ceren dupa ce s-a afisat cu Bahar???Care este logica acestui comportament bizar???S-o faca geloasa???
Era deja !
S-o faca sa se intoarca la el???
Cum sa faca asta daca el s-a "legat"acum cu o femeie pt. care a spus ca a facut o pasiune de pe cand era la Paris (cam repede, in cele doua zile).
Este un barbat instruit, educat, care respecta normele de convietuire in societate (recunoaste ca logodna este o legatura serioasa ). Atunci de ce se comporta asa???
Singurul raspuns logic pe care-l gasesc este acela ca scenaristii nu au in cap nimic pregatit. Vor sa lungeasca serialul cu orice pret si baga niste actiuni care nu-si au rostul.
Si dupa parerea mea, indiferent de ora la care-l vor pune, ratingul va fi la fel de scazut. Scenariul nu merita altul.
Scena finala insa mi-a placut. este in spiritul traiectoriei pe care a luat-o actiunea in sezonul al doilea si a fost frumoasa. Sper sa plece de la ea episodul urmator.
Imi pare rau, sper sa nu supar pe nimeni. Am vrut sa spun de ieri astea, dar am spus doar pe E-mail trimis unei fete care stiu ca suporta parerile tuturor si care o iubeste pe Tuba ca si mine.
M-am abtinut, pt ca am simtit ca aici episodul a placut.
Imi cer scuze, dar nu pot gandi altfel...
Daca v-am suparat, va rog sa-mi spuneti si pe viitor imi voi tine parerile pentru mine.
Am scris acum doar pt ca gazda mi-a cerut si nu prea stiu sa mint...
O zi frumoasa va doresc!
Luana
Luana
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Dum 13 Feb 2011, 12:37 pm

Luana, ce de scuze!! Smile
mai ai sa ne faci metanii de iertaciune!
fiecare crede cum e structura ei sufleteasca, nu trebe sa fim toate de acord, caci nici nu e posbil.

e frumos ca o indragim foarte mult pe Tuba si ne place in ansamblu filmul. kiss
mai pune si tu o pisicuță frumoasa aici.
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 40 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum