44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
vania_e
pufy2010
Geta
Garo
axxa246
vivi
DENISA
dana17
Admin_dea05
Luana
narcisa
florica
lica54
anuta1971
annadanna
alitheea
iulianagl
21 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Supliment ... Pt tine ...iulianagl a scris:
Am glumit iubita stiu asta chiar foarte bine.
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Fetelor , plec nu mai pot sta ... Nu stiu cum sa mai fac cu timpul asta ...Voi aveti o solutie la problema asta ? Va pup ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
dana17 a scris: Supliment ... Pt tine ...
Multumesc iubita sa ai o zi buna in continuare.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Bună Dana . Văd că n-am venit degeaba. Mulţumesc pentru îngheţată.dana17 a scris: Narcisa draga , ce ma bucur ca ai aparut ... Sa ai o zi buna ....
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Nu mă supăr, într-adevăr Arzu a scris de plumb dar parcă nu-mi vine să cred că fetele astea chiar topesc plumb mai ales că e şi toxic pentru organism. Eu cred că foloseau cositor dar l-am scris în paranteză pentru că nu am văzut secvenţa respectivă. Oricum, mă îndoiesc că mi-aş fi dat seama dacă e plumb sau staniu chiar dacă aş fi văzut faza.Luana a scris:[quote="narcisa"
Narcisa se vede ca esti de orientare umanista.
Plumbul si cositorul sunt metale diferite.
Cred ca a turnat cositor (adica staniu, simbol Sn) si nu Pb .
Nu te superi pt corectura. Poate asa a scris si fata in engleza, nu stiu, dar asa e corect Sn si nu Pb.
narcisa- vip
[Iubita nu este vina ei e alui Arzu ca ea a tradus asa.Te rog nu te supara.[/quote]
Vai de mine, cum sa ma supar??
Eu ma temeam sa nu se supere Narcisa,pt ca am corectat-o, dar ma manca limba vazandu-le confundate pe cele doua...
Mi-am imaginat ca prima traducatoare ar fi scris asa...
Eu ma temeam sa nu se supere Narcisa,pt ca am corectat-o, dar ma manca limba vazandu-le confundate pe cele doua...
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Nu mă supăr, într-adevăr Arzu a scris de plumb dar parcă nu-mi vine să cred că fetele astea chiar topesc plumb mai ales că e şi toxic pentru organism. Eu cred că foloseau cositor dar l-am scris în paranteză pentru că nu am văzut secvenţa respectivă. Oricum, mă îndoiesc că mi-aş fi dat seama dacă e plumb sau staniu chiar dacă aş fi văzut faza. [/quote]
Probabil nu ai vazut Asi. Si acolo turnau si au spus cositor.
Asa este Pb este toxic si are si punct de topire mai ridicat decat al staniului ////
Asa este Pb este toxic si are si punct de topire mai ridicat decat al staniului ////
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Luana a scris:[Iubita nu este vina ei e alui Arzu ca ea a tradus asa.Te rog nu te supara.
[/quote]
gata am corectat, nu era o confuzie din partea mea dar am şi eu un defect, încerc să fiu cât mai fidelă originalului.
narcisa- vip
Luana a scris:Nu mă supăr, într-adevăr Arzu a scris de plumb dar parcă nu-mi vine să cred că fetele astea chiar topesc plumb mai ales că e şi toxic pentru organism. Eu cred că foloseau cositor dar l-am scris în paranteză pentru că nu am văzut secvenţa respectivă. Oricum, mă îndoiesc că mi-aş fi dat seama dacă e plumb sau staniu chiar dacă aş fi văzut faza.
Asa este Pb este toxic si are si punct de topire mai ridicat decat al staniului ////[/quote]
Am văzut Asi dar faza cu cositorul nu a fost una din fazele memorabile pentru mine, m-am orientat spre cele romantice. Pe care le-am văzut şi revăzut şi tot nu mă satur să le revăd.
narcisa- vip
'Hasret' benim için başka bir serüven
12.02.2011Anketlerde 'En İyi Kadın Dizi Oyuncusu'seçilen 'Gönülçelen'in 'Hasret'i Tuba Büyüküstün: 'Hasret' benim için bambaşka bir serüven. Rolüm için çok sayıda Roman'la tanıştım, evlerine gittim. Artık onları daha farklı algılıyorum. Onların da bana karşı davranışları değişti
Tuba Büyüküstün, yıllardır uzun soluklu dizilerde karşımıza çıkıyor, reklamlarda oynuyor, otizm konusuna ilgi çekmek için projelere katılıyor... İnternet üzerinden yapılan anketlerde hem güzelliği hem de oyunculuğuyla en beğenilen kadın dizi oyuncusu seçiliyor. Ama ne şöhret ne de övgüler başını döndürmüyor. Marie Claire dergisinden Eda Göklü; Büyüküstün'le hayatını, rolünü ve hayranlarının ilgisini konuştu...
ŞÖHRETİN AVANTAJI
Sayısız fan kulübünüz, 500 bine yakın üyesiyle Facebook sayfanız var. Hayranlarınız hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu işe başladığım ilk günden bu yana tüm projelerimde yanımda, bana sonuna kadar destek oldular. Hatta beni, benden daha iyi takip ediyorlar.
Şöhret olma süreci nasıl gelişti?
Oyunculuğa, 'Çok keyifli bir işe benziyor, bunu denemek istiyorum' diye başladım. Her şeyi denemek, her şey olmak istedim. Belki de bu yüzden sonunda oyuncu oldum. Sonra bir gün, bu işe âşık olduğumu fark ettim. Bir yandan da tanınan ve sevilen biri olmanın avantajları var tabii. Bunun en güzel örneği, yaklaşık üç yıldır Tohum Otizm Vakfı'na verdiğim destek. 10 kişi benden dolayı bu konuda fikir sahibi olsa bile çok anlamlı.
Dizi projelerinizle Ortadoğu'da da popülersiniz. Hayranların tavırları ülke ülke farklı mı?
Burası evim. Arap ülkelerinde ise yabancı bir oyuncuyum. Burada benimle her an sokakta karşılaşabilirler ama gittiğim yerlerde üç dört gün kalabiliyorum. Benimle sokakta karşılaştıklarında daha büyük tepkiler veriyorlar.
FARKLI BİR KÜLTÜR
'Gönülçelen'deki Roman kızı 'Hasret' rolü ne ifade ediyor size? Ne hissediyorsunuz o karaktere karşı?
'Hasret' karakteri benim için başka bir serüven oldu. Farklı bir kültürün içinde buldum kendimi. Hazırlık aşamasında çok sayıda Roman'la tanıştım, evlerine gittim... Çekimler sırasında beni gerçekten çiçekçi kız sanıyorlardı. Şu anda Romanlar'ı daha farklı algılıyorum ve sanırım onların da bana karşı davranışları değişti.
Şimdi geldiğiniz noktaya baktığınızda, hayal ettiğiniz hayatı mı yaşıyorsunuz?
Ne yaşarsam yaşayayım, eninde sonunda baktığımda ben kendi seçimlerimi yaşıyorum. Bu yüzden de evet, mutluyum. Hayatımı hayal etmedim hiç, hep anları hayal ettim. Hayatı sadece yaşıyorum...
Nasıl bir çocukluk dönemi geçirdiniz?
İstanbul'da doğdum. Ailenin tek çocuğuydum, bunun keyfini de epeyce sürdüm aslında. Geriye dönüp baktığımda çok güzel bir çocukluk geçirdiğimi görüyorum. Kitaplarla aram şimdi olduğu gibi iyiydi. Yine, her tek çocuk gibi, ben de zaman zaman bir kardeş istedim.
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/02/12/cocuklugum_cok_guzeldi
Ies acum ne auzim mai tarziu.
iulianagl- moderator
Iulia. Ies şi eu.iulianagl a scris:Ies acum ne auzim mai tarziu.
narcisa- vip
40.Bölüm Senaryorsu 1.Kısım :) dua
de Gönülçelen Dizisi la 12 februarie 2011 la 05:29
Hasret ve Murat o gece çok üzülmüşlerdir.
C: Gerçekten siz birbirinizi çok seviyorsunuz baksana kız nasıl acı çekiyor hala sevgisinden şüphe mi ediyorsun kız artık ne yapsın sen korkuyorsun Murat ama o acı çekiyor seni sevmenin bedelini bu kadar ağır ödememeli Hala bu oyunu sürdürecek misin?
M:Evet fark ettim bu akşam çok acı çekiyor biliyor musun o şarkı aynen onu anlatıyor bana
C:Senide Ona…
M:Gözleri doldu bir ümitle beni bekliyor ama ben …off Allahım bu kadar acı çektirmeme hakkım yok
C:EE Hadi o zaman git anlat bana da anlattıklarını
M:Olmaz o leventle nişanlı
C:Nişanı atmasını mı beklicen yani?
M:Yada Leventle evlenmesini … der ve çok üzülür
Hasret tüm gece aynı şekilde hep Muaratı ve Cerenle arasındaki ilişkiyi düşünür.Ve Saime hasretin yanına gelir.
S:Hasret iyi misin?
H: Evet galiba
S:Peki Konuşmak ister misin ?
H: Hayır anne teşekkürler
S:Peki iyi geceler der ve kapıyı tam kapatacakken
H:Anne sence Murat ile Ceren evlenirler mi?
Saime yavaşca yanına gelir ve
S:Hasret onlar sevgililer tabi evlenevilirler
H:Ama ben buna dayanamam
S:Kızım sen Leventle nişanlısın
H:Karar verdim Levenle konuşucam ve nişanı atıcam. Bne yapamıyorum anne ne kadar inkar da etsem ben Muratı seviyorum Onun başkasıyla olmasına dayanamam .
S:Ama o ayanıyor
H:Hayır dayanmıyor bu akşam görmedin mi nasıl üzüldü o şarkıyı duyunca anne bişeyler dönüyor ve ben bunu bulucam …( devamı birazdan)
de Gönülçelen Dizisi la 12 februarie 2011 la 05:29
Hasret ve Murat o gece çok üzülmüşlerdir.
C: Gerçekten siz birbirinizi çok seviyorsunuz baksana kız nasıl acı çekiyor hala sevgisinden şüphe mi ediyorsun kız artık ne yapsın sen korkuyorsun Murat ama o acı çekiyor seni sevmenin bedelini bu kadar ağır ödememeli Hala bu oyunu sürdürecek misin?
M:Evet fark ettim bu akşam çok acı çekiyor biliyor musun o şarkı aynen onu anlatıyor bana
C:Senide Ona…
M:Gözleri doldu bir ümitle beni bekliyor ama ben …off Allahım bu kadar acı çektirmeme hakkım yok
C:EE Hadi o zaman git anlat bana da anlattıklarını
M:Olmaz o leventle nişanlı
C:Nişanı atmasını mı beklicen yani?
M:Yada Leventle evlenmesini … der ve çok üzülür
Hasret tüm gece aynı şekilde hep Muaratı ve Cerenle arasındaki ilişkiyi düşünür.Ve Saime hasretin yanına gelir.
S:Hasret iyi misin?
H: Evet galiba
S:Peki Konuşmak ister misin ?
H: Hayır anne teşekkürler
S:Peki iyi geceler der ve kapıyı tam kapatacakken
H:Anne sence Murat ile Ceren evlenirler mi?
Saime yavaşca yanına gelir ve
S:Hasret onlar sevgililer tabi evlenevilirler
H:Ama ben buna dayanamam
S:Kızım sen Leventle nişanlısın
H:Karar verdim Levenle konuşucam ve nişanı atıcam. Bne yapamıyorum anne ne kadar inkar da etsem ben Muratı seviyorum Onun başkasıyla olmasına dayanamam .
S:Ama o ayanıyor
H:Hayır dayanmıyor bu akşam görmedin mi nasıl üzüldü o şarkıyı duyunca anne bişeyler dönüyor ve ben bunu bulucam …( devamı birazdan)
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
40.Bölüm senaryosunun 2.kısmı:) dua
de Gönülçelen Dizisi la 12 februarie 2011 la 05:48
Hasret sabah uyandığında ilk önce Leventle konuşmaya karar verir.ama okula gider önce.
Hasret sınıfta dün Leventle ilgili veriği kararları düşünür. Murat derste Hasreti bu sessiz haline bir türlü anlam veremez.
M:Galiba bu gün bazılarınız keyfi yerinde değil.
Hasret hiç duymaz Muratı
M:Öhö öhöö Hasret irkiir
H:Efendim Hocam
M:Hasret bir şey mi var ? der ve zil çalar.Hasret toparlanır ve hemen Leventin yanına gitmek için ayağa kalkar.
Murat bu telaşını anlar ve önünden geçen Hasretn kolundan tutup
M:Hasret bir sorun mu var ?
H:yooo bir sorun yok .
M:Emin misin?
H:Evet ..
M:Nereye biraz konuşalım istersen .
H:Yok benim çıkmam gerek .
M:Peki Hasret
Hasret o telaşla hemen bbir taksiye biner.ve leventin ofisndedir..
L:AA hasret akşam görüşeceğiz sanıyorsum.
H:Levent seninle bir şey konuşmam gerek
L:Tabi gel otur.
H:Levent ben iyi düşündüm ve ayrılmaya karar verdim
Levent başta şok olur.
L:Peki sorun ne ?
H:Çok çbuk karar verdim sen çok iyi birisin ama ben seni bir arkadaştan öte görmüyorum.Artık seni de beni de üzmenin anlamı yok.
L:Muratı seviyorsun dımı
H:Evet
L:Peki hasret kararına saygı duyuyorum
H: Peki Levent her şey için teşekkürler.(( devamı yarın )
de Gönülçelen Dizisi la 12 februarie 2011 la 05:48
Hasret sabah uyandığında ilk önce Leventle konuşmaya karar verir.ama okula gider önce.
Hasret sınıfta dün Leventle ilgili veriği kararları düşünür. Murat derste Hasreti bu sessiz haline bir türlü anlam veremez.
M:Galiba bu gün bazılarınız keyfi yerinde değil.
Hasret hiç duymaz Muratı
M:Öhö öhöö Hasret irkiir
H:Efendim Hocam
M:Hasret bir şey mi var ? der ve zil çalar.Hasret toparlanır ve hemen Leventin yanına gitmek için ayağa kalkar.
Murat bu telaşını anlar ve önünden geçen Hasretn kolundan tutup
M:Hasret bir sorun mu var ?
H:yooo bir sorun yok .
M:Emin misin?
H:Evet ..
M:Nereye biraz konuşalım istersen .
H:Yok benim çıkmam gerek .
M:Peki Hasret
Hasret o telaşla hemen bbir taksiye biner.ve leventin ofisndedir..
L:AA hasret akşam görüşeceğiz sanıyorsum.
H:Levent seninle bir şey konuşmam gerek
L:Tabi gel otur.
H:Levent ben iyi düşündüm ve ayrılmaya karar verdim
Levent başta şok olur.
L:Peki sorun ne ?
H:Çok çbuk karar verdim sen çok iyi birisin ama ben seni bir arkadaştan öte görmüyorum.Artık seni de beni de üzmenin anlamı yok.
L:Muratı seviyorsun dımı
H:Evet
L:Peki hasret kararına saygı duyuyorum
H: Peki Levent her şey için teşekkürler.(( devamı yarın )
florica- vip
gönülçelen 40.bölümü izleyeceklertc |
18 februarie la 23:00 - 19 februarie la 02:00 |
florica- vip
Încep partea a treia.
narcisa- vip
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Am terminat partea a treia.
Bună Vivi, mulţumim pentru poze.
Am început partea a patra.
narcisa- vip
narcisa a scris:Am terminat partea a treia.
Sarumana Narci.
iulianagl- moderator
Ia uitati ce am gasit.
iulianagl- moderator
Am terminat partea a patra.
narcisa- vip
narcisa a scris:Am terminat partea a patra.
Pai nu e ultima?
iulianagl- moderator
ia fiti atente daca l-am pune pe Hoca sa danseze Sirtaki cam asa ar arata si el ca tipul in costum alb.Intotdeauna am avut impresia Cansel are atitudine din trecut as putea spune ceva clasic eleganta clasica.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 4 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum