45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+26
lucyana
mihaela99
anuta1971
teodora_roman
Gloxinia2010
lica54
dlacatus65
annadanna
rina-rina
vania_e
dana17
narcisa
alitheea
florina1989
prytymeu
axxa246
DENISA
IDILKO
iulianagl
pufy2010
Geta
Luana
simona_baschir
Admin_dea05
Garo
florica
30 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
cu multumiri Narcisa pt. tradus si Anuta pt. adus
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ceva bun pt. mai tarziu
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Dragalaselor buna dimineata astazi am fost mai lenesa asa ca am trecut sa servesc o cafea facuta de voi multumesc de cafeluta si mic dejun va doresc o duminica frumoasa alaturi de familie
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna fetelor ... Luana , da ce motan ... Sperie tot ... De asta ce ziceti ? O zi buna tuturor ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna dimineata.I-au eu partea 2.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Multumim Narcisa pt traducere ...narcisa a scris:
dana17- vip
iulianagl a scris:Buna dimineata.I-au eu partea 2.
dana17- vip
Fetelor, pana v-ati trezit voi, eu am vazut un film minunat!
Lebada neagra, cu Nathalie Portman. Superb!
Doamne , ce scenaristi exista in alte parti!
Va pun si voua linkul, e un film ce merita vazut:
http://filmehd.net/black-swan-2010-filme-online-gratis.html
Lebada neagra, cu Nathalie Portman. Superb!
Doamne , ce scenaristi exista in alte parti!
Va pun si voua linkul, e un film ce merita vazut:
http://filmehd.net/black-swan-2010-filme-online-gratis.html
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Multumiri fetelor care muncesc la traduceri!
Luana- vip
Am citit ceva scris de Mari , vineri , imediat dupa terminarea episodului … " Ultima faza a lui Murat...de calau...Doamne Doamne de ce? "
Nu stiu , Mari … Poate ca scenaristii , nu au mai avut idei si au dat gir consultantilor , psihologilor … Iar acestia dornici de a scotoci in mintea tuturor , au schimbat caracterele personajelor si au dus la extreme totul , fortand puterea noastra de intelegere … Poate ca de aceea au schimbat si ora de difuzare … Nu e pt cei mici … Nu e nici pt toti cei mari …
Dar faptul ca termina fiecare episod , frumos , sau uneori incendiar , ma face sa cred ca intentionat nu dau drumul la actiune , dar de ce tin lucrurile pe loc ? Se intampla ceva si inafara filmarilor … Cred ca s-au incurcat putin in destinele si iubirile personajelor … Ca sa le descalcesti pe toate odata e greu … Sau poate mai vor un sezon ?
Murat nu mai compune , nu mai da nici un concert ? Cum stau cu banii , ce se mai aude de casa alba ? Ce afaceri face tatal lui ... Au atatea locuri frumoase unde sa filmeze in Instanbul si in jurul lui , au herghelii celebre in apropiere , stiu toti sa calareasca ... Nimic … Nimic … Doar jocuri , pariuri si minciuna , dezamagire … Hasret ar trebui , repet , sa plece , sa-i lase , iar lui Murat nici macar prietenia sa nu i-o mai pastreze , iubirea , nici atat … Nu mai merita nimic …
Murat dezamageste … Nu stie sa lupte pt dragostea lui , daca totusi iubeste … Incep serios sa ma indoiesc … Iar daca totusi iubeste , ciudat mod de a iubi … Cred ca se si teme de ea , sau ii place doar jocul ce duce la ea …
" Cel ce iubeste doar apropierea dragostei, nu se va intalni niciodata cu ea. " Antoine de Saint-Exupery
Levent stie sa lupte , Murat vad ca stie doar sa triseze …
Sa te uiti in ochii celui care zici ca ti-e cel mai bun prieten , dand mana frateste si sa-l minti asa ? Iar in fata ta cea mai buna prietena si sa o bagi si pe ea intr-o asa o minciuna , fara voia ei ? Ce minunata surpriza i-a facut … Alaturi , femeia pe care zici ca o iubesti si care stii bine ca te iubeste si nici macar sa nu-ti pase ca prabusesti totul in ea cu jocul asta , cu minciuna asta ? Sa ajungi sa-ti pierzi dragostea la cacialma ??? Trebuie nu o mica , ci o mare doza de nebunie … Sau prostie …
Si chiar daca ai castiga arucand cartea asta , meriti …??? E dulce o asa victorie ? Poti fi mandru de ea ??? Sa-i minti pe toti privindu-i in ochi , chiar si propria ta mama ??? Cam prea mult Murat … Si nu poate ramane fara urmari …
Mu-mi place Murat asta , cu ranjetul ala superior , nu-l recunosc si nu-i mai gasesc scuze , nu mai vreau …Aveam asteptari mari de la Murat , nu de la Levent … Murat imi inseala asteptarile …
Nu a vazut rochia ei , nu a vazut tristetea ei , nu a vazut nimic , decat rosu in fata ochilor cand Levent i-a zis de casatorie … Parca e un jucator inrait si nu poate sa se abtina sa nu joace , ba mai mult , sa nu pluseze , indiferent de ce carti are in mana ... Levent il cunoaste si cu el n-o sa-i mearga sa joace la cacialma asa cum a facut cu Hasret … Levent e o nuca tare si l-a calcat pe batatura … S-ar putea sa si-o ia tare de tot Murat … Levent incepe sa-i popeasca … O sa-i faca pe amandoi sa-si ceara iertare …. Acum stiu ca nu lui ii vor ceda nervii primul … Murat e mult mai slab , desi se da Batman …
Incep sa privesc un pic altfel si moartea Selinei …
Ziceti ca e dur Levent ? Da , este f dur si stie exact ce face si de ce face si unde vrea sa ajunga … Vrea ca Hasret sa-l iubeasca ... E jale daca-i iese … Acum nimic nu mi se mai pare imposibil in scenariul asta ...
Nu-i aprob purtare lui Levent , dar o inteleg si stiu de unde vine . Levent e viu (super Onur in rolul asta) , face ce simte , judeca , inelege jocul lui Murat , chipurile , prietenul lui ( Murat nu stie sa fie prietenul nimanui ) … Vede balansul si nehotararea Hasretei si se simte folosit … Prefer furia pe fata lui Levent , decat jocul ascuns si ciudat a lui Murat …
In general barbatii turci sant duri si teribil de gelosi … Mi-am adus aminte de o faza din ” Asi” , cand Demir o tara dupa el pe Asi pe un pod , parca i-a trosnit si-o palma o data … Acolo nu era duritate ? Acolo era tandrete ? Stilul turcesc … S-a uitat repede cred si iertat …
Razboiul psihologic e in toi, intrebarea e cine castiga ? Si ce ? Din asta, eu cred ca toti pierd , dar in primul rand Murat … Se joaca cu focul , nu Levent , ci el … Se crede Zeu , dar e un simplu muritor …
P S . Am pierdut ceva urmarind acest serial . Faptul ca nu mai pot sa scriu chiar tot ce gandesc , pt ca as supara pe f multa lume … Si acum imi dau seama ca trebuie sa ma abtin si culmea pot sa o fac … Cine pierde ? Nu stiu inca … Vedem la final ... O duminica frumoasa tuturor ...
Nu stiu , Mari … Poate ca scenaristii , nu au mai avut idei si au dat gir consultantilor , psihologilor … Iar acestia dornici de a scotoci in mintea tuturor , au schimbat caracterele personajelor si au dus la extreme totul , fortand puterea noastra de intelegere … Poate ca de aceea au schimbat si ora de difuzare … Nu e pt cei mici … Nu e nici pt toti cei mari …
Dar faptul ca termina fiecare episod , frumos , sau uneori incendiar , ma face sa cred ca intentionat nu dau drumul la actiune , dar de ce tin lucrurile pe loc ? Se intampla ceva si inafara filmarilor … Cred ca s-au incurcat putin in destinele si iubirile personajelor … Ca sa le descalcesti pe toate odata e greu … Sau poate mai vor un sezon ?
Murat nu mai compune , nu mai da nici un concert ? Cum stau cu banii , ce se mai aude de casa alba ? Ce afaceri face tatal lui ... Au atatea locuri frumoase unde sa filmeze in Instanbul si in jurul lui , au herghelii celebre in apropiere , stiu toti sa calareasca ... Nimic … Nimic … Doar jocuri , pariuri si minciuna , dezamagire … Hasret ar trebui , repet , sa plece , sa-i lase , iar lui Murat nici macar prietenia sa nu i-o mai pastreze , iubirea , nici atat … Nu mai merita nimic …
Murat dezamageste … Nu stie sa lupte pt dragostea lui , daca totusi iubeste … Incep serios sa ma indoiesc … Iar daca totusi iubeste , ciudat mod de a iubi … Cred ca se si teme de ea , sau ii place doar jocul ce duce la ea …
" Cel ce iubeste doar apropierea dragostei, nu se va intalni niciodata cu ea. " Antoine de Saint-Exupery
Levent stie sa lupte , Murat vad ca stie doar sa triseze …
Sa te uiti in ochii celui care zici ca ti-e cel mai bun prieten , dand mana frateste si sa-l minti asa ? Iar in fata ta cea mai buna prietena si sa o bagi si pe ea intr-o asa o minciuna , fara voia ei ? Ce minunata surpriza i-a facut … Alaturi , femeia pe care zici ca o iubesti si care stii bine ca te iubeste si nici macar sa nu-ti pase ca prabusesti totul in ea cu jocul asta , cu minciuna asta ? Sa ajungi sa-ti pierzi dragostea la cacialma ??? Trebuie nu o mica , ci o mare doza de nebunie … Sau prostie …
Si chiar daca ai castiga arucand cartea asta , meriti …??? E dulce o asa victorie ? Poti fi mandru de ea ??? Sa-i minti pe toti privindu-i in ochi , chiar si propria ta mama ??? Cam prea mult Murat … Si nu poate ramane fara urmari …
Mu-mi place Murat asta , cu ranjetul ala superior , nu-l recunosc si nu-i mai gasesc scuze , nu mai vreau …Aveam asteptari mari de la Murat , nu de la Levent … Murat imi inseala asteptarile …
Nu a vazut rochia ei , nu a vazut tristetea ei , nu a vazut nimic , decat rosu in fata ochilor cand Levent i-a zis de casatorie … Parca e un jucator inrait si nu poate sa se abtina sa nu joace , ba mai mult , sa nu pluseze , indiferent de ce carti are in mana ... Levent il cunoaste si cu el n-o sa-i mearga sa joace la cacialma asa cum a facut cu Hasret … Levent e o nuca tare si l-a calcat pe batatura … S-ar putea sa si-o ia tare de tot Murat … Levent incepe sa-i popeasca … O sa-i faca pe amandoi sa-si ceara iertare …. Acum stiu ca nu lui ii vor ceda nervii primul … Murat e mult mai slab , desi se da Batman …
Incep sa privesc un pic altfel si moartea Selinei …
Ziceti ca e dur Levent ? Da , este f dur si stie exact ce face si de ce face si unde vrea sa ajunga … Vrea ca Hasret sa-l iubeasca ... E jale daca-i iese … Acum nimic nu mi se mai pare imposibil in scenariul asta ...
Nu-i aprob purtare lui Levent , dar o inteleg si stiu de unde vine . Levent e viu (super Onur in rolul asta) , face ce simte , judeca , inelege jocul lui Murat , chipurile , prietenul lui ( Murat nu stie sa fie prietenul nimanui ) … Vede balansul si nehotararea Hasretei si se simte folosit … Prefer furia pe fata lui Levent , decat jocul ascuns si ciudat a lui Murat …
In general barbatii turci sant duri si teribil de gelosi … Mi-am adus aminte de o faza din ” Asi” , cand Demir o tara dupa el pe Asi pe un pod , parca i-a trosnit si-o palma o data … Acolo nu era duritate ? Acolo era tandrete ? Stilul turcesc … S-a uitat repede cred si iertat …
Razboiul psihologic e in toi, intrebarea e cine castiga ? Si ce ? Din asta, eu cred ca toti pierd , dar in primul rand Murat … Se joaca cu focul , nu Levent , ci el … Se crede Zeu , dar e un simplu muritor …
P S . Am pierdut ceva urmarind acest serial . Faptul ca nu mai pot sa scriu chiar tot ce gandesc , pt ca as supara pe f multa lume … Si acum imi dau seama ca trebuie sa ma abtin si culmea pot sa o fac … Cine pierde ? Nu stiu inca … Vedem la final ... O duminica frumoasa tuturor ...
dana17- vip
buna dimineata fetele!!!!!!!!!!!
o duminica frumoasa va doresc
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
buna Dana , super comentariu, ai dreptate in tot ce ai spus o duminica frumoasa sa ai pup
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Dana...
Buna ziua Dana , buna ziua dragilor. Foarte frumos comentariul tau Dana. Si eu ma intreb cine va castiga , Murat sau Levent. Levent nu mi-a placut niciodata , iar acum chiar ma sperie personajul. Murat a facut si face o multzime de greseli. Dar intre iubirea furioasa a lui Levent ( care va avea urmari dramatice daca Hasret il va accepta pe el) si iubirea lui Murat ( nu gasesc acum cuvantul potrivit pentru a o carcateriza) , Hasret ar trebui sa-l alega pe Murat.Dar cel mai bine pentru ea ar fi sa ii lase pa amandoi si sa plece. Numai ca Hasret il iubeste pe Murat cu toate greselile lui , cu toate dezamagirile pe care acesta i le provoaca. Nu stiu ce vor alege scenaristii mai departe. Eu insa vreau sa va intreb pe voi daca nu cumva atzi sesizat o schimbare in atitudinea actorilor ( nu a personajelor) . Apropos de personaje , sa stii ca mie personajul Demir nu mi-a placut niciodata : era egoist , gelos pana la nebunie si s-a purtat mizerabil cu Asi.( daca eram in locul lui Ilhan , n-as fi lasat-o pe Asi sa se marite cu el)Ali in schimb o iubea cu adevarat. Si totusi Asi l-a preferat pe Demir ,cu toate mizeriile pe care i le facuse , pentru ca il iubea. Asa se va intampla si cu Murat. Hasret il va prefera pe el pentru ca il iubeste. Ma intorc la actori. Onur joaca exceptzional, exceptzional . Dar ceva nu-mi place la omul Onur. Nu stiu ce . Poate atzi observat si voi ceva. Va sarut pe toate si pe totzi si va doresc o zi frumoasa.dana17 a scris: Am citit ceva scris de Mari , ......
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
E ca o lacrima ... Multumim Mihaela ...mihaela99 a scris:buna dimineata fetele!!!!!!!!!!!
dana17- vip
salut, feteeee!
afara sunt doua raze de soare, iar la min ein casa e cald, traiască centrala!
Mamăăăă, Luana, ce cotoi grozav! sa nu te calce din greșeală pe picior, ca iti rupe vreun deget!
Floricico, saru' mana de tratatii. nu am inteles ce-s "viermisorii" aia pe prăjiturica aia pusă cu doua pagini in urmă, dar am încredere in tine, nu+mi dai tu sa mananc ceva necomestibil.
Dana, fromos le mai zici.
Asa am indemnat si io in seara filmului, sa-l punem pe Demir in locul lui Levent. Pe primul l-am îndreptățit sa fie dur, ca asa ii era naturelul si era personajul ppal de care ne si placea!
Dar pe Levent nu-l îndreptățim....
Pacat de Tuba, filmul e tot mai naspa din punctul meu de vedere...
Ma mai uit pentru ea (nu pentru personajul ei, pentru ca e prea moale si cu doua fețe), pentru Levent un pic şi pentru Gulnaz cu Cobra.
In rest, sunt morti toti.
Nu m-aş mira, in faza in care este actiunea, dupa un car de episoade, sa se termine cu nunta lui H i Levent si cu hogea plecat in exil la Paris.
Am mai zis ca turcii is ciudati cu finalurile fericite, dar de fapt is ciudati cu tot scenariul....
fetele care il iubiti pe Hogea, nu va întristați de ce mai scriem cate unele pe aici in contra lui, e vorba numai de personajul hogea, caci actorul e ok.
Nu e vina actorilor ca scenariul e prost.
ei se misca atat cat le permite scenariul.
Mamăăăă, Luana, ce cotoi grozav! sa nu te calce din greșeală pe picior, ca iti rupe vreun deget!
Floricico, saru' mana de tratatii. nu am inteles ce-s "viermisorii" aia pe prăjiturica aia pusă cu doua pagini in urmă, dar am încredere in tine, nu+mi dai tu sa mananc ceva necomestibil.
Asa am indemnat si io in seara filmului, sa-l punem pe Demir in locul lui Levent. Pe primul l-am îndreptățit sa fie dur, ca asa ii era naturelul si era personajul ppal de care ne si placea!
Ma mai uit pentru ea (nu pentru personajul ei, pentru ca e prea moale si cu doua fețe), pentru Levent un pic şi pentru Gulnaz cu Cobra.
Nu m-aş mira, in faza in care este actiunea, dupa un car de episoade, sa se termine cu nunta lui H i Levent si cu hogea plecat in exil la Paris.
Am mai zis ca turcii is ciudati cu finalurile fericite, dar de fapt is ciudati cu tot scenariul....
fetele care il iubiti pe Hogea, nu va întristați de ce mai scriem cate unele pe aici in contra lui, e vorba numai de personajul hogea, caci actorul e ok.
Salut fetelor
puțină istorie
"Bugetul trebuie echilibrat, Tezaurul trebuie reaprovizionat, Datoria publică trebuie micşorată, Aroganţa funcţionarilor publici trebuie moderată şi controlata şi Ajutorul dat altor ţari trebuie eliminat pentru ca Roma să nu dea faliment. Oamenii trebuie să înveţe din nou să muncească în loc să trăiască pe spinarea statului.”
Cicero, in 55 înainte de Cristos
În concluzie, nu s-a modificat nimic de 2066 de ani
puțină istorie
"Bugetul trebuie echilibrat, Tezaurul trebuie reaprovizionat, Datoria publică trebuie micşorată, Aroganţa funcţionarilor publici trebuie moderată şi controlata şi Ajutorul dat altor ţari trebuie eliminat pentru ca Roma să nu dea faliment. Oamenii trebuie să înveţe din nou să muncească în loc să trăiască pe spinarea statului.”
Buna Pufy ... Asa este ...pufy2010 a scris:Salut fetelor
puțină istorie
dana17- vip
Geta a scris: Am citit ceva scris de Mari , ......
Buna ziua Dana , buna ziua dragilor. Foarte frumos comentariul tau Dana. Si eu ma intreb cine va castiga , Murat sau Levent. Va sarut pe toate si pe totzi si va doresc o zi frumoasa.
Buna Geta ...O zi frumoasa si tie si multumesc ...
dana17- vip
Buna Axxa , nu mai e mult si luam bataie ... Eu iti multumesc si pt ca nu mai am barbati asa sensibili si simtitori cum iti plac tie in ultimul timp , ti-l trimit pe titular ... Nu stiu ce se intampla si acolo , ca e plans tot ... Consoleaza-l ...axxa246 a scris:salut, feteeee!
O duminica minunata tuturor ....
dana17- vip
2 este gata.O zi buna incontinuare.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Denisa
Ai si un link???? Nu stiam ca azi va fi un reportaj cu Gonulcelen. Sau este reluarea episodului?DENISA a scris:DIZITV 27.02.2011
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Geta a scris:
Ai si un link???? Nu stiam ca azi va fi un reportaj cu Gonulcelen. Sau este reluarea episodului?
nu a fost încă urcat , oricum au fost doar câteva zeci de sec , cred au fost cam 2 minute .
SİYAD awards (Türkmax) - english subti... [HQ]
https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150115399669801&oid=34440002728&comments
Tuba Büyüküstün is modest as always!
The beautiful actress of the series Gönülçelen was filmed at the 43. SIYAD Award ceremony at Maslak TIM Show Center by the crew of Star TV Super Starlife.
According to the news of setarkasi.com, the actress Tuba Büyüküstün gave the honor award. The nervous and sympathetic actress said about her success in a very modest way that “being famous, loved and liked are not the same things. It’s great that the projects I did were liked. I like to being here because of my works.”
Source: SetArkası.com
Translated by Tuba Büyüküstün Facebook page Admins (https://www.facebook.com/TubaBuyukustun)
pufy2010 a scris:Salut fetelor
puțină istorie
Sa mai speram??? Ce zici???
Ultima editare efectuata de catre Luana in Dum 27 Feb 2011, 4:21 pm, editata de 1 ori
Luana- vip
Geta a scris:
..... tau Dana. Si eu ma intreb cine va castiga , Murat sau Levent.
Sa castige ce??? Stima noastra nici intr-un caz!
Are dreptate Dana!
Si Hasret a iesit din tipare. Asi nu stia , dar nici nu voia sa minta. Si in general asa construiesc turcii personajul feminin principal: corect pana la prostie.
Hasret si minte si inseala! Dezamagitor scenariu!
..... tau Dana. Si eu ma intreb cine va castiga , Murat sau Levent.
Sa castige ce??? Stima noastra nici intr-un caz!
Are dreptate Dana!
Si Hasret a iesit din tipare. Asi nu stia , dar nici nu voia sa minta. Si in general asa construiesc turcii personajul feminin principal: corect pana la prostie.
Hasret si minte si inseala! Dezamagitor scenariu!
Luana- vip
Continut sponsorizat
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum