45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+26
lucyana
mihaela99
anuta1971
teodora_roman
Gloxinia2010
lica54
dlacatus65
annadanna
rina-rina
vania_e
dana17
narcisa
alitheea
florina1989
prytymeu
axxa246
DENISA
IDILKO
iulianagl
pufy2010
Geta
Luana
simona_baschir
Admin_dea05
Garo
florica
30 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nu se marita cu Levo ,ai sa vezi!!!!iulianagl a scris:
Nu cred ca Ceren ar fi o problema, problema este ca Hasret chiar se marita cu Levo.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nu s-a schimbat ora ,tot asa a ramas,vizionare placuta.lica54 a scris:Dragalaselor nu sa schimbat ora la Gonulcelen tot la ora 23 00 este? Vizionare placuta la EZEL.
florica- vip
florica a scris:Nu se marita cu Levo ,ai sa vezi!!!!
Pai daca scenaristii hotarasca asta eu chiar ca n-o sa ma mai uit in veci la serial.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
am adus-o de pe f,b. lui Cnsel.
florica- vip
Ne fierb ei asa ,dar nu cred ca se v-a marita in final cu Levo cum ii spui tu,ai sa vezi,punem pariu?iulianagl a scris:
Pai daca scenaristii hotarasca asta eu chiar ca n-o sa ma mai uit in veci la serial.
florica- vip
Se crede ca va fugi la Izmir ca au filmat si acolo.
iulianagl- moderator
florica a scris:Ne fierb ei asa ,dar nu cred ca se v-a marita in final cu Levo cum ii spui tu,ai sa vezi,punem pariu?
Ma nu pun pariu ca nu am incredere in acesti turci poate chiar ne ofera o surpriza de toat zilele.
iulianagl- moderator
No, vezi ca nu se marita ,poate se impaca cu unchiul sau.iulianagl a scris:Se crede ca va fugi la Izmir ca au filmat si acolo.
florica- vip
florica a scris:No, vezi ca nu se marita ,poate se impaca cu unchiul sau.
Ar fi ceva. Hai ca revin dupa Bezel.
iulianagl- moderator
sare iepurele de unde nu te astepti ,ai sa vezi ce v-a fi.iulianagl a scris:
Ma nu pun pariu ca nu am incredere in acesti turci poate chiar ne ofera o surpriza de toat zilele.
florica- vip
Buna seara zanute
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
nici eu nu cred ca ajunge sa se marite cu levent, nu cred ca ar vrea scenaristii sa o plimbe prin doua paturi
alitheea- vip
Bine ai venitalitheea a scris:Buna seara zanute
florica- vip
bine te-am gasit , draga de tine tu mereu esti pe baricadeflorica a scris:Bine ai venit
alitheea- vip
Da,eu sant la datorie,mai tricotez cate un ochii doua,mai incurc borcanele pe aicialitheea a scris:bine te-am gasit , draga de tine tu mereu esti pe baricade
florica- vip
Buna seara fetelor
Flori, asta e pentru tine... pana ajungi la mine sa ma bati iti trece supararea
Oamenii tineri, care înca muncesc ma întreaba din cand în cand ce fac acum ca sunt iesit la pensie cu timpul meu liber.
Ziua trecuta, am fost prin centru la cumparaturi. Am intrat într-un supermarket pentru 5 minute, ca sa-mi cumpar o paine. Cand am iesit, un politist scria o amenda pentru parcare în loc nepermis.
I-am zis:
- Ce-ar fi sa iertati un batranel de data asta?
El m-a ingorat si a continuat sa scrie amenda.
I-am zis atunci ca e un Comunist. S-a oprit, s-a holbat la mine, si apoi a început sa scrie alta amenda. Am continuat prin a-i spune ca e un mancator de rahat. A terminat si cu a doua amenda si a început sa o scrie pe a treia.
Am continuat asa vreo 20 minute. Cu cat îl zgandaream, cu atat scria mai mult.
Nu-mi pasa... Eu venisem cu autobuzul. Barem ma distrez putin la pensie...
Flori, asta e pentru tine... pana ajungi la mine sa ma bati iti trece supararea
Oamenii tineri, care înca muncesc ma întreaba din cand în cand ce fac acum ca sunt iesit la pensie cu timpul meu liber.
Ziua trecuta, am fost prin centru la cumparaturi. Am intrat într-un supermarket pentru 5 minute, ca sa-mi cumpar o paine. Cand am iesit, un politist scria o amenda pentru parcare în loc nepermis.
I-am zis:
- Ce-ar fi sa iertati un batranel de data asta?
El m-a ingorat si a continuat sa scrie amenda.
I-am zis atunci ca e un Comunist. S-a oprit, s-a holbat la mine, si apoi a început sa scrie alta amenda. Am continuat prin a-i spune ca e un mancator de rahat. A terminat si cu a doua amenda si a început sa o scrie pe a treia.
Am continuat asa vreo 20 minute. Cu cat îl zgandaream, cu atat scria mai mult.
Nu-mi pasa... Eu venisem cu autobuzul. Barem ma distrez putin la pensie...
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:Nu-mi pasa... Eu venisem cu autobuzul. Barem ma distrez putin la pensie... [/i]
ma duc cadou la ezel
kiss iu, ma culc, noapte buna frumoaselor
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Joi 03 Mar 2011, 10:50 pm, editata de 1 ori
Vad ca nu sunteti, va doresc noapte buna si vise frumoase
va las si caini, nu-s prea fiorosi dar merg cred ca pe astia trebuie sa-i pazim noi
Va pup
va las si caini, nu-s prea fiorosi dar merg cred ca pe astia trebuie sa-i pazim noi
Va pup
anuta1971- vip
chiar ca trebe sa-i pazim noi
i-as lua sub plapuma cu mine
Noapte buna iubita. ce tip macho ai gasit Ai renuntat la baietii danei? Aaaa pe asta il faci cadou.. eu nu-l vreuaxxa246 a scris:
ma duc cadou la ezel
kiss iu, ma culc, noapte buna frumoaselor
anuta1971- vip
Sant aici nu pleca,chiar m-ai facut sa rad,multumesc
florica- vip
axxa246 a scris: chiar ca trebe sa-i pazim noi
nu chiar sub plapuma ca dupa aia is prea multi locatari
Noapte buna, vise frumoase
anuta1971- vip
Buna seara draga Flori, te pup,florica a scris: http://www.felicitariweb.com/data/media/560/Ana_sa-ti_fie_viata_numai_flori....jpg[/img]Sant aici nu pleca,chiar m-ai facut sa rad,multumesc [img]https://2img.net/u/1211/28/81/15/smiles/296580.gif
Deci, nu te-am suparat
anuta1971- vip
aia-s io, ma duc drept cadou la ezelanuta1971 a scris:
Noapte buna iubita. ce tip macho ai gasit Ai renuntat la baietii danei? Aaaa pe asta il faci cadou.. eu nu-l vreu
n-a mai vazut el asa frumusete
da ce-i cu urările Floricai?
am pierdut ceva, Ana?
de ce sa ma supar,eu am ras dar este putin cam urat din partea pensionarului ,il face pe bietul sofer sa plateasca amenda nevinovat pt. vorbele lui,sant si-n realitate oameni de felul asta.anuta1971 a scris:
Buna seara draga Flori, te pup,
Deci, nu te-am suparat
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum