Serialesitelenovelet
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți

Pagina 6 din 40 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul

In jos

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Empty Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mar 03 Mai 2011, 10:29 pm

lavy612 a scris: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 648483 Si inca ce nunta... I love you ...te uiti si nu te saturi... cupidon .. E frumoasa Yasomica , mai ales la nunta
Din cate am observat eu...lui Nurgul ii sta foarte bine in roz. Si cred ca de asta si-au dat seama si producatorii, ca am observat ca si la nunta si a doua zi au inbracat-o asa.
A aratat superb la nunta...ii sta bine cu parul drept. Si era si foarte frumos machiata.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Empty Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de lavy612 Mar 03 Mai 2011, 10:39 pm

[quote="victorelalove"]Trist episodul din aceasta seara...trist rau. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Cu Murat care joaca extraordinar...nici nu mai trebuie sa vorbeasca, caci am inteles tot sad sad sad Parca duce pe umeri povara intregii familii...
Yasemin: devine ousorul kinder cu surpriza.
Yavuz: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 2743637754 care l-a folosit pe Mustafa sa-si atinga telul (eliminarea lui Ahmet Moran).
Sahnur: care este "terminata" ...Puisorul ei in inchisoare.
Cicek: care nu inteleg de ce isi smulge parul din cap (sariti luuuuuuuuuuuuuuume!!!!!!!!!!!!)
Leyla : care si-a dat ochii peste cap de fiecare data...
Ceyda: care se crede SEFA.
Pala si Fidan :inca sunt un cuplu de invidiat.
Nazan: sufera...si pentru Mustafa si pentru Baran.

Vic, ai vazut in ep asta se infiripa ceva intre Pelin si Hakan ... ce act de curaj acolo, cum i-a infuntat el pe golanii aia de la bar si i-a bruscat ca un barbat adevarat... uff Pelin>>>Lupta pt dragostea ta, fetito Crying or Very sad
Savas a fost impresionant ca de fiecare data , ne lasa cu:roll: , a varsat lacrimi multe in ep asta , dragostea asta fraterna...
Yaso la fel de eleganta kiss , ce speriata era , neobisnuita cu mediu alert si ,,bataus'' al Baldarilor , dar se familiarizeaza ea...
Ce palma zdravana a primit Bora Smile, .... se astepta sa fie intampinat asa in calitate de ginere Smile da de unde .. Mai indrazneste sa -i zica si Sahnurei mama, auzi la el.... nerusinatul . Cat tupeu pe viermele asta profitor
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 2743637754
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 03 Mai 2011, 10:47 pm

Din aceasta cauza lavy ( IN SERA ACEASTA S-A INFIRIPAT CEVA INTRE HAKAN SI PELIN) eu raman la parerea mea...Si anume ca pe Pelin o iubeste cu inima... dar la Cicek conteaza si faptul ca fiica lui o place. Asa ca tind sa cred ca se va indrepta spre cea din urma. Copilul este foarte important.
Ramane sa vedem cum se vor aranja lucrurile.

Cat despre Yavuz...sper sa evadeze pe sub zidurile inchsorii si sa iasa la gradina zoologica...in cusca LEULUI. Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mar 03 Mai 2011, 10:48 pm

victorelalove a scris:
Din cate am observat eu...lui Nurgul ii sta foarte bine in roz. Si cred ca de asta si-au dat seama si producatorii, ca am observat ca si la nunta si a doua zi au inbracat-o asa.
A aratat superb la nunta...ii sta bine cu parul drept. Si era si foarte frumos machiata.

Mie imi place cum ii sta si in rosu. Am vazt in ep asta azi. Chiar o prindea f bn paltonul acela, mai ales cu tocurile alea de 15 pe care le poarta destul de des. Superba rochita de la nunta kiss si machiajul...da, au stiut sa-i scoata in evidenta trasaturile mai ales la un eveniment ca asta. De fapt au fost senzationali amandoi.... 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mar 03 Mai 2011, 10:51 pm

victorelalove a scris:Din aceasta cauza lavy ( IN SERA ACEASTA S-A INFIRIPAT CEVA INTRE HAKAN SI PELIN) eu raman la parerea mea...Si anume ca pe Pelin o iubeste cu inima... dar la Cicek conteaza si faptul ca fiica lui o place. Asa ca tind sa cred ca se va indrepta spre cea din urma. Copilul este foarte important.
Ramane sa vedem cum se vor aranja lucrurile.

Cat despre Yavuz...sper sa evadeze pe sub zidurile inchsorii si sa iasa la gradina zoologica...in cusca LEULUI. Smile
Daca fericirea lui si a fetei reprezinta .,,Floricica.. atunci sa ramana cu ea. Sa vedem , poate va aparea o ultima salvare si pt Pelin....asa de consolare pe final.
Da , iti dai seama, Yavuz .... devorat cu totul. Nici fulgii n-ar mai ramane de el Smile Smile
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Mar 03 Mai 2011, 10:54 pm

lavy612 a scris:
Ce palma zdravana a primit Bora
mama ce mi-a plăcut palma aia!!!
e tare fulgerica
si rapid ca un fulger
i-a mutat ăluia nasu din loc
axxa246
axxa246
vip
vip

Data de inscriere : 13/03/2010

https://www.youtube.com/user/axxa246

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 03 Mai 2011, 10:55 pm

Ma gandesc la palma primita de ginerica Bora... Smile Smile Smile
Asa se primesc ginerii la Baldari!!!!!!!!! Face parte din ritual... Smile Ar fi trebuit sa ii explice si lui cineva. Il pun la incercare...sa vada cat este de rezistent la stres si bataie... Smile Crede ca se intra usor in clan? Ha,ha,ha,ha,ha...
Are un tupeu incredibil. Oricum la cate a facut, a scapat ieftin.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Mar 03 Mai 2011, 10:55 pm

da Fidan si Pala?
s-au reconciliatară?
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Mar 03 Mai 2011, 10:57 pm

deci gata?
s-a terminat AvC pe ATV??
DE TOT DE TOT?

noapte buna kiss
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mar 03 Mai 2011, 10:57 pm

axxa246 a scris:da Fidan si Pala?
s-au reconciliatară?
Nuooo , Fidan vrea sa-l paraseasca, ce trist sad.... Ma gandeam ca-l iarta totusi , dar se tine ,,scaiul'' strans strans de el...
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 03 Mai 2011, 10:57 pm

axxa246 a scris:
mama ce mi-a plăcut palma aia!!!
e tare fulgerica
si rapid ca un fulger
i-a mutat ăluia nasu din loc

Daca si-l luase la purtare Smile Crede ca poate face din toti Baldarii ce a facut din Nazan...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Mar 03 Mai 2011, 10:58 pm

lavy612 a scris:
Nuooo , Fidan vrea sa-l paraseasca, ce trist sad.... Ma gandeam ca-l iarta totusi , dar se tine ,,scaiul'' strans strans de el...
ee, uite+asa+i mananca pe astia pielea si se cred cocosi
n-au nimic in cap
pierd o viata pentru o iluzie.
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Mar 03 Mai 2011, 10:59 pm

va pup, fetilor!
noapte buna. 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155656 kiss
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 03 Mai 2011, 10:59 pm

axxa246 a scris:deci gata?
s-a terminat AvC pe ATV??
DE TOT DE TOT?

noapte buna kiss

Inca nu s-a terminat. In iunie se termina...deci mai avem lacrimi de varsat si de suferit si de oftat si ... Urmeaza evadarea lui Yavuz. 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 2743637754
Noapte buna axxa. kiss 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155656
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 03 Mai 2011, 11:05 pm

lavy612 a scris:
Da , iti dai seama, Yavuz .... devorat cu totul. Nici fulgii n-ar mai ramane de el Smile Smile

Pai ar fi solutia optima...si in pas cu serialul. Ai observat ca Savas ii spune celui mic" FIUL MEU CA UN LEU".
Deci gradina zoologica, cu un leu in ea si cu Yavuz in gura leului ar fi finalul perfect pentru monstruletul nostru. Smile Smile Smile
Sunt curioasa cum va evada...si cand vor afla Baldarii . Ca pana se trezesc "frumoasele din padure adormite" (oamenii pazitori) parca si vad ca rapeste 4-5 Baldari pe putin. Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mar 03 Mai 2011, 11:06 pm

victorelalove a scris:Ma gandesc la palma primita de ginerica Bora... Smile Smile Smile
Asa se primesc ginerii la Baldari!!!!!!!!! Face parte din ritual... Smile Ar fi trebuit sa ii explice si lui cineva. Il pun la incercare...sa vada cat este de rezistent la stres si bataie... Smile Crede ca se intra usor in clan? Ha,ha,ha,ha,ha...
Are un tupeu incredibil. Oricum la cate a facut, a scapat ieftin.

Doamne , ma bufneste rau de tot rasul Smile Smile cum facea> ,, Trebuie sa ai si tu dreptul la o parte din casa si din firma'' Va dati seama cand a vazut conacul Baldar parca ii apareau numai gramezi de bani in fata ochilor , cum sa nu o prosteasca pe Nazan , saracuta care zace acum in suferinta. Ce rau imi pare de ea , mai ales cand am vazut-o in ep de ieri asa pleostita si palida.
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 03 Mai 2011, 11:09 pm

lavy612 a scris: Va dati seama cand a vazut conacul Baldar parca ii apareau numai gramezi de bani in fata ochilor ,

Smile Smile Smile Si cand colo... in loc de gramezi de bani, vazu STELE VERZI... Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mar 03 Mai 2011, 11:14 pm

victorelalove a scris:

Pai ar fi solutia optima...si in pas cu serialul. Ai observat ca Savas ii spune celui mic" FIUL MEU CA UN LEU".
Deci gradina zoologica, cu un leu in ea si cu Yavuz in gura leului ar fi finalul perfect pentru monstruletul nostru. Smile Smile Smile
Sunt curioasa cum va evada...si cand vor afla Baldarii . Ca pana se trezesc "frumoasele din padure adormite" (oamenii pazitori) parca si vad ca rapeste 4-5 Baldari pe putin. Smile

Il ajuta Cemal , fostul coleg de celula, iti dai seama cred ca asta cunoaste cum sta situatie prin puscarie , are vechime pe acolo, probabil stie iesirile secrete , cum ziceai tu >> pe sub pamant Smile Smile . Da o sa dureze km mult operatiuunea pana se misca ala ,,sontanc , sontac. Daca o sa-o rapeasca pe Coana mare inainte sa moara affraid ca-i zicea lui Cicek ca Sahnur e de vina pt cele int. Ce-ar fi sa i se puna pata pe ea , acum pe final ...
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 03 Mai 2011, 11:22 pm

lavy612 a scris: ca-i zicea lui Cicek ca Sahnur e de vina pt cele int. Ce-ar fi sa i se puna pata pe ea , acum pe final ...

Imi convine....Razboi Moran contra Moran... 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 44419 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 44419 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 44419
Se razboiesc intre ei si astfel isi pot vedea si Baldarii de treburile lor...Poate vor si ei sa plece la munte sau la mare, poate vor sa stea si ei la plaja... Smile Smile Smile
Poate vor sa se imbrace si ei mai sumar prin camera.
Pai nu pot sa faca nimic din toate astea...ca HOP TOP ...apare un Moran.
Asa ca sa i se puna pata pe Cicek!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mar 03 Mai 2011, 11:45 pm

victorelalove a scris:
Poate vor sa se imbrace si ei mai sumar prin camera.
Sunt mai pudici ei, cred ca dorm cu cate 2- 3 perechi de pijamale, Smile Smile Smile Sahnur poarta si basma de noapte pe cap.
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 04 Mai 2011, 12:00 am

lavy612 a scris: Sunt mai pudici ei, cred ca dorm cu cate 2- 3 perechi de pijamale, Smile Smile Smile Sahnur poarta si basma de noapte pe cap.

Smile Smile Smile
2-3 pijamale vara...ca asa pe timp de iarna, cred ca ajung la 4-5... Smile
Sahnur cred ca poarte basma si cand se spala pe cap.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mier 04 Mai 2011, 12:04 am

Noapte buna kiss kiss si lui Dani 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 523120 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 720534
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 04 Mai 2011, 12:06 am

lavy612 a scris:Noapte buna kiss kiss si lui Dani 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 523120 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 720534
Multumim kiss Noapte buna lavy. kiss kiss kiss Pe maine.
Somn usor. 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 79551
NOAPTE BUNA TUTUROR. kiss kiss kiss
VISE PLACUTE. 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 720534 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 720534 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 720534
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 04 Mai 2011, 7:39 am

Buna dimineata dragalaselor sa servim o cafea impreuna cu Demir si Asi24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 2388758

lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 04 Mai 2011, 9:41 am

un tablou nu prea placut.24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 2rcmvzt
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 40 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum