24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
NOI?????????victorelalove a scris:
Suntem pe alta planeta!!!!!!!!
categoric suntem pe alta planeta ne-a adunat Denisa, este ...SEFA PLANETEI...eventual MURATUBA PLANET
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Este foarte uşor să faci o femeie fericită! Trebuie să-i fii: prieten, partener, iubit, frate, tată, profesor, educator, bucătar, mecanic, instalator, arhitect, stilist, electrician, sexolog, ginecolog, psiholog, psihiatru, terapeut şi amabil, simpatic, sportiv, iubitor, atent, gentleman, inteligent, amuzant, creativ, sensibil, puternic, înţelegător, tolerant, modest, sincer, practic, curajos, recunoscător, vesel, pasional.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Da...o exoplaneta...planeta care calatoreste prin univers...fara sa se invarta in jurul unei stele. O PLANETA HOINARA!!!!!! Ce noroc...sa vizitezi si sa vezi atat de multe locuri din univers.andradamaria a scris:NOI?????????
categoric suntem pe alta planeta ne-a adunat Denisa, este ...SEFA PLANETEI...eventual MURATUBA PLANET
victorelalove- moderator
da, ar fi frumos..o planeta hoinara..stii ce ma intreb mereu, de ce or fi fost turcii si se pare ca si acum dupa succesul acesta "astronomic" atat de insensibili..la fenomenul ASI!!!cred ca deja se poate numi asa!..a trecut pe langa ei fara prea multe recunoasteri ,noroc cu restul planeteivictorelalove a scris:
Da...o exoplaneta...planeta care calatoreste prin univers...fara sa se invarta in jurul unei stele. O PLANETA HOINARA!!!!!! Ce noroc...sa vizitezi si sa vezi atat de multe locuri din univers.
andradamaria- vip
spun iară Prezent dragilor .... şi eu sper să câştige la Monte Carlo astfel vor fi invitaţi la TV vor avea sper mai multe apariţii sigur le va creşte şi cota .
Ai dreptate Viorela...dar eu nu am vazut in viata mea un film sa ma marchieze atat de mult....si stiu un lucru sigur ca acolo nu a fost doar actorie...a fost IUBIRE chiar daca nu recunosc ei....cred ca le e teama de puterea sentimentelor pe care le au.victorelalove a scris:
Offfffffffffff! Hai ca daca nu am oftat pe forumul asta...mama, mama...
Nu mai stiu ce sa cred simi, chiar ca nu mai stiu. Ceea ce s-a imtamplat...numai ei stiu...si chiar si asa, adevarul este intotdeauna pe undeva pe la mijloc.
Ca sunt asa de buni actori, incat sa ne faca sa credem ca este ceva...care trece dincolo de platourile de filmat... Ca a facut urat si ca asta a pus capac la tot...Ca este doar imaginatia noastra... Ca ne dorim noi din tot sufletul, ca cei doi sa formeze "CUPLUL DE VIS"...
Insa , cum am mai spus...nu gasesc nicaieri un motiv pentru ca cei doi sa se evite...INDIFERENT DESPRE CE MOTIV AR FI VORBA!!!!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
La faza asta...au fost ei de pe alta planeta!!!!!!!!andradamaria a scris:da, ar fi frumos..o planeta hoinara..stii ce ma intreb mereu, de ce or fi fost turcii si se pare ca si acum dupa succesul acesta "astronomic" atat de insensibili..la fenomenul ASI!!!cred ca deja se poate numi asa!..a trecut pe langa ei fara prea multe recunoasteri ,noroc cu restul planetei
Probabil ca...din solidaritate cu doamna Burcin. Din cate am observat eu...lor le place foarte mult, cuplul Murat-Burcin. Turcii cred cu tarie in povestea lor de dragoste...Pe ...o vad cea mai frumoasa si "talentoasa". Nu stiu... de ce... nu corespunde parerea lor cu parerea noastra.
Poate ca suntem noi rele...
victorelalove- moderator
dacă vor merge la Monte Carlo să vedeţi cum apare cu acesoriu la toartă doar trebuie să-şi etaleze şi ea rânjetul pe acolo.
Haideţi la miting !!!
Haideţi la miting !!!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 09 Mai 2011, 8:02 pm, editata de 1 ori
si oare Tuba pe cine tine de toarta sau de a cui toarta se tine????????DENISA a scris:dacă vor merge la Monte Carlo să vedeţi cum apare cu acesoriu la toartă doar trebuie să-şi etaleze şi ea rânjetul pe acolo.
DATI SI PT O ADRESA pt ask
andradamaria- vip
Normal ca nu-l scapa din ochi,doar stie ca trebuie sa apara si Tuba....daca fuge Murat cu Tuba la plimbare prin Monte Carlo????DENISA a scris:dacă vor merge la Monte Carlo să vedeţi cum apare cu acesoriu la toartă doar trebuie să-şi etaleze şi ea rânjetul pe acolo.
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Tuba e posibil să apară singură , e mult prea discretă şi are şi simţul ridicolului foarte dezvoltat .
uitaţi ce răspuns am primit la articolele apărute astăzi dspre Tuba
It is saying that she has been to Paris with Cansel before to shoot her movie and took a little vacation but she is going to Paris this summer for several months with Onur Saylak after having worked non-stop for 6 years. She will be shooting commercial movies as well as vacationing there.
It is saying that she has been to Paris with Cansel before to shoot her movie and took a little vacation but she is going to Paris this summer for several months with Onur Saylak after having worked non-stop for 6 years. She will be shooting commercial movies as well as vacationing there.
Vai de capul nostru!!!!!DENISA a scris:dacă vor merge la Monte Carlo să vedeţi cum apare cu acesoriu la toartă doar trebuie să-şi etaleze şi ea rânjetul pe acolo.
Voi va dati seama...va fi ceva "no comment". Cred ca isi pune tot ce are in cutia cu valori... Taie si vreo 4-5 perdele...ca, de ...trebuiesc multe volane. Si sa te tii...Ce daca nu a jucat in film si nu are nicio contributie ? " In spatele unui barbat de succes, se afla o femeie puternica"
Numai ca...de ce ne este frica, nu cred ca o sa scapam!!!!!! Ca nu mai in spatele lui Murat, nu o sa stea Vampa...
Si a doua zi ...ziarele sa titreze..."FRUMOASA SOTIE A LUI MURAT".
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 09 Mai 2011, 8:08 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Andrada !!!!
http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
http://webtv.atv.com.tr/canli_yayin.html
http://webtv.atv.com.tr/webtv/videoizle/atv/canli_yayin
http://www.yildiz.tv/gclid=CMGCvLKjwaUCFVQ03wodLH9HaQ?act=dvr&chan=atv
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin
Victoria împrumută perdele şi de la vecini că doar ei îi plac rochiile pompoase şi dacă se poate cu multe volănaşe.
http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
http://webtv.atv.com.tr/canli_yayin.html
http://webtv.atv.com.tr/webtv/videoizle/atv/canli_yayin
http://www.yildiz.tv/gclid=CMGCvLKjwaUCFVQ03wodLH9HaQ?act=dvr&chan=atv
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin
Victoria împrumută perdele şi de la vecini că doar ei îi plac rochiile pompoase şi dacă se poate cu multe volănaşe.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 09 Mai 2011, 8:09 pm, editata de 1 ori
am mai vazut-o ..discret purtandu-si scheletul pe unde oare..la o pemiera parca, dar cred ca s-a invatat minte!DENISA a scris:Tuba e posibil să apară singură , e mult prea discretă şi are şi simţul ridicolului foarte dezvoltat .
andradamaria- vip
era deja oficială relaţia cu acel subnutrit , şi el era ca şi Curcinica , avid de publicitate până la Tuba nimeni nu ştia de existenţa lui .
Numai Murat, nu se invata minte! El isi etaleaza peste tot...andradamaria a scris:am mai vazut-o ..discret purtandu-si scheletul pe unde oare..la o pemiera parca, dar cred ca s-a invatat minte!
victorelalove- moderator
Andrada am pus adresele pe pag anterioară.
Burci , la talentul ei fantastic ,, de a prelua cuvantul si a uita sa se opreasca '' cu siguranta nu va sta in spatele lui.... Probabil vrea sa-l eclipseze, cu indrazneala aia a ei dar nu prea reuseste.
Vizionare placuta tuturor la ASK!!
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Multumim asemenea. :tyrt: :tyrt: :tyrt:lavy612 a scris:
victorelalove- moderator
multumesc ,am vazut, sper sa nu ma lase publicitatea e fara problemeDENISA a scris:Andrada am pus adresele pe pag anterioară.
andradamaria- vip
buna seara ,va rog frumos dati-mi si mie link-urile de unde pot vedea ask ve ceza pe ATV
multumesc frumos
multumesc frumos
dana sandulescu- membru activ
Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea
Burci?...Burci ar fi instare si sa se duca, sa primeasca premiul... Ca doar este "sigura pe ea"!!!!!!!!!lavy612 a scris:Burci , la talentul ei fantastic ,, de a prelua cuvantul si a uita sa se opreasca '' cu siguranta nu va sta in spatele lui.... Probabil vrea sa-l eclipseze, cu indrazneala aia a ei dar nu prea reuseste.
victorelalove- moderator
http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayindana sandulescu a scris:buna seara ,va rog frumos dati-mi si mie link-urile de unde pot vedea ask ve ceza pe ATV
multumesc frumos
Vizionare placuta dana.
victorelalove- moderator
scurt ozet
andradamaria- vip
aoleu deja Nazan e depresivă
EPISODE 56 SUMMARIZED TRANSLATION
Yavuz wants Cemal his friend to help him escape. and Cemal says he will help him. he promises.
yas and savas are heading back home.
yas says imagine we go home and they get mad at us for not being in our ceremony.
savas says then we will get married again for them. for everyone who wants to see the ceremony again
**
savas says the factory is going to be built.. we will have a wedding ceremony a party afterwards.
**
nazan is combing her hair furiously saying it is not right, there is a bump inside my hair.. and sahnur is worried.
**
yas and savas come home.. fidan greets them.
**
savas thinks sahnur is ill but sahnur tells them its not her.. its nazan they are worried about.
**
savas comes upstairs to talk to her sister..
Nazan says she is not a good person even the baby did not want her as a mother.
savas says I wish I was here.
nazan says you could not prevent this.
savas says he would be moral support.
EPISODE 56 SUMMARIZED TRANSLATION
Yavuz wants Cemal his friend to help him escape. and Cemal says he will help him. he promises.
yas and savas are heading back home.
yas says imagine we go home and they get mad at us for not being in our ceremony.
savas says then we will get married again for them. for everyone who wants to see the ceremony again
**
savas says the factory is going to be built.. we will have a wedding ceremony a party afterwards.
**
nazan is combing her hair furiously saying it is not right, there is a bump inside my hair.. and sahnur is worried.
**
yas and savas come home.. fidan greets them.
**
savas thinks sahnur is ill but sahnur tells them its not her.. its nazan they are worried about.
**
savas comes upstairs to talk to her sister..
Nazan says she is not a good person even the baby did not want her as a mother.
savas says I wish I was here.
nazan says you could not prevent this.
savas says he would be moral support.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 09 Mai 2011, 8:33 pm, editata de 1 ori
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum