Serialesitelenovelet
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți

Pagina 4 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Urmatorul

In jos

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Empty Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mier 11 Mai 2011, 11:24 am

lexia a scris:
Wauu! fetelor aveți un spor la vorbit că nu mai apuc să traduc nimic dacă mă pun la curent cu ce ați mai postat pe aici. Oricum bravo, se vede că sunteți îndrăgostite de film că de dumnealui 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 255789 este clar.
Vic păi ce ar fi că tot a început filmul cu nunta lui Cicek să se termine tot cu nunta ei Smile Smile Smile Smile Smile
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 155656

kiss Numai ca de data aceasta...Cicek, sa nu mai fie asa de bosumflata... Smile Smile Smile
Ca in primul episod ...aveai impresia ca se duce la "inchisoare" (sentinta pe viata). Smile

Sau...la final sa o vedem pe Cicek...dusa inapoi de Baldari, in Van... La inceputul serialului au luat-o cu surle si trambite de acasa...acum sa o returneze!!!!
Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Empty Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mier 11 Mai 2011, 11:30 am

lavy612 a scris:Super clip ,de fapt nici nu avea cum sa fie altfel doar il prezinta pe 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 60243 .
Vai , cu ce ma ,,delectam'' mai devreme. O vazusem pe 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 756436 intr-un clip de youtube in Ezel. Se chinuia sa conceapa o scena lacrimogena...Doamne , era atat de ,,tras de par '' momentul. Si iar o pomenim pe ,,talentoasa ''noastra stupid
Smile Smile Smile
Buna lavy. kiss
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 756436 este mai dura de felul ei...Crezi ca ii este usor sa planga? Eu nu cred ca a plans de prea multe ori in viata. Si daca s-a intamplat acest lucru...sigur au fost lacrimi de la ceapa (pe care o pune in ardeii umpluti)... Smile
Ea mai degraba cred ca urla "la greu"...

Si se pare ca asa este ... nicio zi fara 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 756436 . Dar ce sa-i faci daca este un subiect inepuizabil !?! Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mier 11 Mai 2011, 11:42 am

victorelalove a scris:
Smile Smile Smile
Buna lavy. kiss
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 756436 este mai dura de felul ei...Crezi ca ii este usor sa planga? Eu nu cred ca a plans de prea multe ori in viata. Si daca s-a intamplat acest lucru...sigur au fost lacrimi de la ceapa (pe care o pune in ardeii umpluti)... Smile
Ea mai degraba cred ca urla "la greu"...

Si se pare ca asa este ... nicio zi fara 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 756436 . Dar ce sa-i faci daca este un subiect inepuizabil !?! Smile Smile Smile

Asa este Smile Smile E ,,favorita'' noastra . Vedeta forumului Smile Ii oferim un tratament special in fiecare zi , daca ar sti ea Smile . Nici eu nu cred ca plange prea des. Nu cred ca o sensibilieaza orice....
Abia ce ii curgeau vreo doua trei lacrimi si alea cu mult efort depus se vedea clar .( cred ca au pus-o sa toace ceapa inainte daaaa Smile
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 11 Mai 2011, 11:52 am

Sa ne mai delectam putin25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Ek16aasi inca una25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 5pd33gzf7qg

Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mier 11 Mai 2011, 11:55 am, editata de 1 ori
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mier 11 Mai 2011, 11:54 am

victorelalove a scris:

kiss Numai ca de data aceasta...Cicek, sa nu mai fie asa de bosumflata... Smile Smile Smile
Ca in primul episod ...aveai impresia ca se duce la "inchisoare" (sentinta pe viata). Smile

Sau...la final sa o vedem pe Cicek...dusa inapoi de Baldari, in Van... La inceputul serialului au luat-o cu surle si trambite de acasa...acum sa o returneze!!!!
Smile
Bună dimineaţa, 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 136358
Da la început a fost nunta pedepsei şi la final va fi nunta dragostei Smile Smile Smile
Cum la început dealtfel a fost şi pentru Yasemin pedeapsa şi la final va fi dragostea 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 1450537109 cel puţin aşa sperăm
O zi bună
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 11 Mai 2011, 11:56 am

lavy612 a scris:

Asa este Smile Smile E ,,favorita'' noastra . Vedeta forumului Smile Ii oferim un tratament special in fiecare zi , daca ar sti ea Smile .
Favorita noastra!!!!! Smile Smile Smile Smile
Ar trebui sa ne placa si ea ...ca doar este aleasa lui Murat. stupid stupid stupid stupid
Incerc...dar nu stiu de ce nu imi reuseste deloc. Cand zic..."Hai ca parca...nu este asa de rea situatia cu Burcin..." Apare ea intr-o ipostaza, intr-un interviu, intr-o poza...(bagande-se evident in seama)...de ma face sa inteleg ...cat este nesuferita.

Cat despre ceapa... Ai vazut ca nici cu ajutor de la "pretioasa leguma", nu prea ii iese boceala.
ARE SI CEAPA MANDRIA EI!!!!!!!! Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 11 Mai 2011, 11:59 am

lexia a scris: cel puţin aşa sperăm
O zi bună
Da lexia...speranta moare ultima... kiss kiss kiss
Vrem DRAGOSTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 11 Mai 2011, 12:00 pm

ceva frumos25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 28.img.v4.skyrock.net-283-morgiane62-pics-2667351654-1
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 11 Mai 2011, 12:01 pm

Multumim mullt, lica. kiss kiss kiss
Imaginile de la tine sunt superbe.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 11 Mai 2011, 12:02 pm

Buna fetelor. Ma primiti si pe mine?
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 11 Mai 2011, 12:04 pm

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 63472363bd5c2709a79989fad1a95894

Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mier 11 Mai 2011, 12:05 pm, editata de 1 ori
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 11 Mai 2011, 12:04 pm

simi a scris:Buna fetelor. Ma primiti si pe mine?
Buna simi. kiss kiss
Bineinteles...Cu cat mai multi cu atat mai bine!!! O jumulim de tot pe 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 756436... Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mier 11 Mai 2011, 12:06 pm

lexia a scris:
Da la început a fost nunta pedepsei şi la final va fi nunta dragostei Smile Smile Smile
Cum la început dealtfel a fost şi pentru Yasemin pedeapsa şi la final va fi dragostea 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 1450537109 cel puţin aşa sperăm
O zi bună
Daaaaaaaaaaaaa 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 165638 Sa-i vedem pe toti cu un zambet larg de fericire .....Chiar si pe Cicek care a fost mai mereu intoarsa pe dos si instabila ...ASK o sa i invaluie pe toti..... 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 229917
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 11 Mai 2011, 12:06 pm

poftim draga simi te primim cu toata dragostea noastra kiss kiss
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 11 Mai 2011, 12:08 pm

Asa de tare am chef de jumulit azi!!!!!!!!!!!
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mier 11 Mai 2011, 12:08 pm

victorelalove a scris:
Buna simi. kiss kiss
Bineinteles...Cu cat mai multi cu atat mai bine!!! O jumulim de tot pe 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 756436... Smile Smile Smile
O jumulim bine si apoi o parlim ... Smile
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 11 Mai 2011, 12:10 pm

lavy612 a scris:
O jumulim bine si apoi o parlim ... Smile
Ea este "parlita" de la sine... Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 11 Mai 2011, 12:13 pm

Fetelor cum de puteti sa urmariti imagini cu d-na doi la metru??Eu daca vad o singura poza am cosmaruri toata noaptea....
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 11 Mai 2011, 12:20 pm

Dar cand vad frumuselul toata situatia se schimba kiss kiss atat de frumos visez...
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 11 Mai 2011, 12:22 pm

simi a scris:Fetelor cum de puteti sa urmariti imagini cu d-na doi la metru??Eu daca vad o singura poza am cosmaruri toata noaptea....
Se mai intampla sa apara langa Murat!!!! Smile Smile Smile
Ce sa facem?...doar este sotia lui. O mai scoate de la naftalina din cand in cand... Smile
Isi pune hainele de gala...si isi imagineaza ca ne va incanta retina. Retina ca retina...dar ce facem cu urechile? Ca are un glas "ca al apei cristaline de izvor"... Smile
Bine nici chiar asa. Mai degraba ca ...al unui geam care se sparge pe casa scarii blocului, intr-o zi de week-end.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 11 Mai 2011, 12:25 pm

Ceva noutati nu aveti?Nu ati auzit cumva ca a pierdut avionul 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 756436 cand se indrepta spre Monte Carlo? 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 819220 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 819220 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 819220
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 11 Mai 2011, 12:26 pm

simi a scris:Ceva noutati nu aveti?Nu ati auzit cumva ca a pierdut avionul 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 756436 cand se indrepta spre Monte Carlo? 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 819220 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 819220 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 819220
Sa o puna la bagaje...Si sa ajunga in Alaska. Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 11 Mai 2011, 12:31 pm

Sau poate ar trebui sa o lasam sa zboare....poate avem norocul sa o ia vreun terorist 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 44419 sau sa sparga geamurile de la avion cu vocea ei "suava"....si asa scapam si noi de stres....
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 11 Mai 2011, 12:38 pm

simi a scris:Sau poate ar trebui sa o lasam sa zboare....poate avem norocul sa o ia vreun terorist 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 44419 sau sa sparga geamurile de la avion cu vocea ei "suava"....si asa scapam si noi de stres....
Simi...nu avem noi norocul asta... Smile Smile Smile

Burcin 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 756436, Michael Jordan, Papa Ioan Paul al II-lea, si un Elev calatoresc cu avionul. Dintr-o data, pilotul anunta ca motorul s-a defectat si ca va trebui sa sara cu parasuta. Problema este ca exista doar 3 parasute pentru pasageri. Michael Jordan spune: “Eu sunt un baschetbalist celebru si echipa are mare nevoie de mine”. Isi ia o parasuta si sare.
Burcin 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 756436 spune: “Eu sunt cea mai talentata actrita, eu am nevoie de o parasuta”. Si sare.
Papa Ioan Paul al II-lea spune catre elev:” Eu sunt batran, poti sa iei tu parasuta, salveaza-ti viata.
Elevul spune ca nu este nevoie pentru ca mai este o parasuta ramasa si pentru el. Papa: “Nu se poate, nu erau numai 3 ?”
Elevul:”Ba da, dar Burcin 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 756436 a sarit cu gheozdanul meu”.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 11 Mai 2011, 12:46 pm

Tare bancul Smile Smile Smile Oricum ei nu-i trebuie parasuta...are volanase... :gfd<:
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 4 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum