25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
lexia a scris:
Wauu! fetelor aveți un spor la vorbit că nu mai apuc să traduc nimic dacă mă pun la curent cu ce ați mai postat pe aici. Oricum bravo, se vede că sunteți îndrăgostite de film că de dumnealui este clar.
Vic păi ce ar fi că tot a început filmul cu nunta lui Cicek să se termine tot cu nunta ei
Numai ca de data aceasta...Cicek, sa nu mai fie asa de bosumflata...
Ca in primul episod ...aveai impresia ca se duce la "inchisoare" (sentinta pe viata).
Sau...la final sa o vedem pe Cicek...dusa inapoi de Baldari, in Van... La inceputul serialului au luat-o cu surle si trambite de acasa...acum sa o returneze!!!!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
lavy612 a scris:Super clip ,de fapt nici nu avea cum sa fie altfel doar il prezinta pe .
Vai , cu ce ma ,,delectam'' mai devreme. O vazusem pe intr-un clip de youtube in Ezel. Se chinuia sa conceapa o scena lacrimogena...Doamne , era atat de ,,tras de par '' momentul. Si iar o pomenim pe ,,talentoasa ''noastra
Buna lavy.
este mai dura de felul ei...Crezi ca ii este usor sa planga? Eu nu cred ca a plans de prea multe ori in viata. Si daca s-a intamplat acest lucru...sigur au fost lacrimi de la ceapa (pe care o pune in ardeii umpluti)...
Ea mai degraba cred ca urla "la greu"...
Si se pare ca asa este ... nicio zi fara . Dar ce sa-i faci daca este un subiect inepuizabil !?!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Buna lavy.
este mai dura de felul ei...Crezi ca ii este usor sa planga? Eu nu cred ca a plans de prea multe ori in viata. Si daca s-a intamplat acest lucru...sigur au fost lacrimi de la ceapa (pe care o pune in ardeii umpluti)...
Ea mai degraba cred ca urla "la greu"...
Si se pare ca asa este ... nicio zi fara . Dar ce sa-i faci daca este un subiect inepuizabil !?!
Asa este E ,,favorita'' noastra . Vedeta forumului Ii oferim un tratament special in fiecare zi , daca ar sti ea . Nici eu nu cred ca plange prea des. Nu cred ca o sensibilieaza orice....
Abia ce ii curgeau vreo doua trei lacrimi si alea cu mult efort depus se vedea clar .( cred ca au pus-o sa toace ceapa inainte daaaa
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Sa ne mai delectam putinsi inca una
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mier 11 Mai 2011, 11:55 am, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bună dimineaţa,victorelalove a scris:
Numai ca de data aceasta...Cicek, sa nu mai fie asa de bosumflata...
Ca in primul episod ...aveai impresia ca se duce la "inchisoare" (sentinta pe viata).
Sau...la final sa o vedem pe Cicek...dusa inapoi de Baldari, in Van... La inceputul serialului au luat-o cu surle si trambite de acasa...acum sa o returneze!!!!
Da la început a fost nunta pedepsei şi la final va fi nunta dragostei
Cum la început dealtfel a fost şi pentru Yasemin pedeapsa şi la final va fi dragostea cel puţin aşa sperăm
O zi bună
Favorita noastra!!!!!lavy612 a scris:
Asa este E ,,favorita'' noastra . Vedeta forumului Ii oferim un tratament special in fiecare zi , daca ar sti ea .
Ar trebui sa ne placa si ea ...ca doar este aleasa lui Murat.
Incerc...dar nu stiu de ce nu imi reuseste deloc. Cand zic..."Hai ca parca...nu este asa de rea situatia cu Burcin..." Apare ea intr-o ipostaza, intr-un interviu, intr-o poza...(bagande-se evident in seama)...de ma face sa inteleg ...cat este nesuferita.
Cat despre ceapa... Ai vazut ca nici cu ajutor de la "pretioasa leguma", nu prea ii iese boceala.
ARE SI CEAPA MANDRIA EI!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Da lexia...speranta moare ultima...lexia a scris: cel puţin aşa sperăm
O zi bună
Vrem DRAGOSTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
victorelalove- moderator
ceva frumos
lica54- vip
Multumim mullt, lica.
Imaginile de la tine sunt superbe.
Imaginile de la tine sunt superbe.
victorelalove- moderator
Buna fetelor. Ma primiti si pe mine?
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mier 11 Mai 2011, 12:05 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Buna simi.simi a scris:Buna fetelor. Ma primiti si pe mine?
Bineinteles...Cu cat mai multi cu atat mai bine!!! O jumulim de tot pe ...
victorelalove- moderator
Daaaaaaaaaaaaa Sa-i vedem pe toti cu un zambet larg de fericire .....Chiar si pe Cicek care a fost mai mereu intoarsa pe dos si instabila ...ASK o sa i invaluie pe toti.....lexia a scris:
Da la început a fost nunta pedepsei şi la final va fi nunta dragostei
Cum la început dealtfel a fost şi pentru Yasemin pedeapsa şi la final va fi dragostea cel puţin aşa sperăm
O zi bună
lavy612- vip
poftim draga simi te primim cu toata dragostea noastra
lica54- vip
Asa de tare am chef de jumulit azi!!!!!!!!!!!
simi- vip
O jumulim bine si apoi o parlim ...victorelalove a scris:
Buna simi.
Bineinteles...Cu cat mai multi cu atat mai bine!!! O jumulim de tot pe ...
lavy612- vip
Ea este "parlita" de la sine...lavy612 a scris:
O jumulim bine si apoi o parlim ...
victorelalove- moderator
Fetelor cum de puteti sa urmariti imagini cu d-na doi la metru??Eu daca vad o singura poza am cosmaruri toata noaptea....
simi- vip
Dar cand vad frumuselul toata situatia se schimba atat de frumos visez...
simi- vip
Se mai intampla sa apara langa Murat!!!!simi a scris:Fetelor cum de puteti sa urmariti imagini cu d-na doi la metru??Eu daca vad o singura poza am cosmaruri toata noaptea....
Ce sa facem?...doar este sotia lui. O mai scoate de la naftalina din cand in cand...
Isi pune hainele de gala...si isi imagineaza ca ne va incanta retina. Retina ca retina...dar ce facem cu urechile? Ca are un glas "ca al apei cristaline de izvor"...
Bine nici chiar asa. Mai degraba ca ...al unui geam care se sparge pe casa scarii blocului, intr-o zi de week-end.
victorelalove- moderator
Ceva noutati nu aveti?Nu ati auzit cumva ca a pierdut avionul cand se indrepta spre Monte Carlo?
simi- vip
Sa o puna la bagaje...Si sa ajunga in Alaska.simi a scris:Ceva noutati nu aveti?Nu ati auzit cumva ca a pierdut avionul cand se indrepta spre Monte Carlo?
victorelalove- moderator
Sau poate ar trebui sa o lasam sa zboare....poate avem norocul sa o ia vreun terorist sau sa sparga geamurile de la avion cu vocea ei "suava"....si asa scapam si noi de stres....
simi- vip
Simi...nu avem noi norocul asta...simi a scris:Sau poate ar trebui sa o lasam sa zboare....poate avem norocul sa o ia vreun terorist sau sa sparga geamurile de la avion cu vocea ei "suava"....si asa scapam si noi de stres....
Burcin , Michael Jordan, Papa Ioan Paul al II-lea, si un Elev calatoresc cu avionul. Dintr-o data, pilotul anunta ca motorul s-a defectat si ca va trebui sa sara cu parasuta. Problema este ca exista doar 3 parasute pentru pasageri. Michael Jordan spune: “Eu sunt un baschetbalist celebru si echipa are mare nevoie de mine”. Isi ia o parasuta si sare.
Burcin spune: “Eu sunt cea mai talentata actrita, eu am nevoie de o parasuta”. Si sare.
Papa Ioan Paul al II-lea spune catre elev:” Eu sunt batran, poti sa iei tu parasuta, salveaza-ti viata.
Elevul spune ca nu este nevoie pentru ca mai este o parasuta ramasa si pentru el. Papa: “Nu se poate, nu erau numai 3 ?”
Elevul:”Ba da, dar Burcin a sarit cu gheozdanul meu”.
victorelalove- moderator
Tare bancul Oricum ei nu-i trebuie parasuta...are volanase... :gfd<:
simi- vip
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 4 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum