53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+26
Gloxinia2010
teodora_roman
rina-rina
annadanna
razbunator
narcisa
dana17
axxa246
anuta1971
Geta
ASI 4 ever
pufy2010
costina
florina1989
vivi
DENISA
nutzi
iulianagl
Admin_dea05
vania_e
alitheea
andreea90
Garo
Lucica10
lica54
florica
30 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
https://www.youtube.com/watch?v=cyz2Vs-qFFA&feature=player_embedded
uita-te la min 4.03 ce frumos ridica din sprancene ... si Yldirim avea ticul asta...
uita-te la min 4.03 ce frumos ridica din sprancene ... si Yldirim avea ticul asta...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dragalaselor va de noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
parca sunt doar ei doi si nu mai e nimeni pe lume..., la ce au dat cu piciorul..., poate timpul nu e trecut pentru ei...
alitheea- vip
Pana la urma .. am vazut si eu film .. nu m-a lasat inima sa nu-l vad .. am inceput mai tarziu decat a fost difuzat .. dar l-am vazut ... In sfarsit s-au sarutat ... dar cred ca v-a fii si ultimu .. la nunta o va saruta pe frunte presupun .. Oricum frumos episodu de azi si cred ca si cel de saptamana viitoare va fii si mai frumos iar sarutul a fost la fel ca celalalt .. se vede ca e la fel de profund .. in ep urmator il vor arata cu siguranta pe tot ca se continua scena .. e taiata !
Joaca atat de bine impreuna oamenii astia doi, incat as zice ca isi joaca Tuba si Cansel viata .. Onur(Levent)cum se uita la Tuba si scoate fum pe narii si ramane cu uitatu .... ar trebui si Cansel si Tuba sa faca acelasi lucru in realitate .. ochii in lacrimi ai lui Cansel si Tuba in scena asta .. si sarutul sunt fenomenale ,n-am cuvinte ...
https://www.youtube.com/watch?v=xrzQKRuzwKI
Joaca atat de bine impreuna oamenii astia doi, incat as zice ca isi joaca Tuba si Cansel viata .. Onur(Levent)cum se uita la Tuba si scoate fum pe narii si ramane cu uitatu .... ar trebui si Cansel si Tuba sa faca acelasi lucru in realitate .. ochii in lacrimi ai lui Cansel si Tuba in scena asta .. si sarutul sunt fenomenale ,n-am cuvinte ...
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
noapte buna iubitalica54 a scris:Dragalaselor va de noapte buna
alitheea- vip
andreea90 a scris:Pana la urma .. am vazut si eu film .. nu m-a lasat inima sa nu-l vad .. am inceput mai tarziu decat a fost difuzat .. dar l-am vazut ... In sfarsit s-au sarutat ... dar cred ca v-a fii si ultimu .. la nunta o va saruta pe frunte presupun .. Oricum frumos episodu de azi si cred ca si cel de saptamana viitoare va fii si mai frumos iar sarutul a fost la fel ca celalalt .. se vede ca e la fel de profund .. in ep urmator il vor arata cu siguranta pe tot ca se continua scena .. e taiata !
chiar m-am gandit la tine si daac aveam tel tau te trezeam sa te uiti
alitheea- vip
Intrebarea mea ..de ce au taiat sarutul de final?????
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
pentru ca era ceva ce noi nu trebuia sa vedem si nici altii...Admin_dea05 a scris:Intrebarea mea ..de ce au taiat sarutul de final?????
alitheea- vip
ma oftic ca s-a taiat i-a sa te uiti mai bine la final ..sarutul continuaalitheea a scris:[]Anda , noi doua am ramas pe baricade ...ce frumos a fost...
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Intrebarea mea ..de ce au taiat sarutul de final?????
Sa ne tina in suspans pana data viitoare cred .. dar se vede ca sarutul se continua .. sau incep de a doua zi .. depinde ce decide Onur
andreea90- vip
sarutul asta arata ca au antrenament si fiecare stie bine ce face....Admin_dea05 a scris:Intrebarea mea ..de ce au taiat sarutul de final?????
alitheea- vip
oare sa vedem din nou sarutul..???parca vad ca va incepe cu Hasret acasa povestind ca a cerut-o murat de soataandreea90 a scris:Pana la urma .. am vazut si eu film .. nu m-a lasat inima sa nu-l vad .. am inceput mai tarziu decat a fost difuzat .. dar l-am vazut ... In sfarsit s-au sarutat ... dar cred ca v-a fii si ultimu .. la nunta o va saruta pe frunte presupun .. Oricum frumos episodu de azi si cred ca si cel de saptamana viitoare va fii si mai frumos iar sarutul a fost la fel ca celalalt .. se vede ca e la fel de profund .. in ep urmator il vor arata cu siguranta pe tot ca se continua scena .. e taiata !
Admin_dea05- Admin
Andreea mam intors din drum.Ce sa zica Onur?Parerea mea este daca Onur este gelos ii va afecta cariera Tubei voi ce spuneti?
lica54- vip
off am innebunit de tot nici acum dupa atatea poze nu-mi vine sa cred ca astia sunt cuplati cu alti parteneri...alitheea a scris:sarutul asta arata ca au antrenament si fiecare stie bine ce face....
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Lun 23 Mai 2011, 1:00 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
alitheea a scris:
chiar m-am gandit la tine si daac aveam tel tau te trezeam sa te uiti
am vazut .. si citeam si ce scrieti voi .. ca eu eram in urma .. si asteptam sa vad si eu scena , si cand am vazut-o pe Hasret razand si pe Murat si ii zicea Da .. am avut senzatia ca o vad pe Tuba si Cansel si ca viata bate filmu , iar ea si-ar dorii sa ii spuna Vrei sa fii sotia mea ? si in realitate .. dar visez si eu
andreea90- vip
lica54 a scris:Andreea mam intors din drum.Ce sa zica Onur?Parerea mea este daca Onur este gelos ii va afecta cariera Tubei voi ce spuneti?
CU SIGURANTA Onur e gelos .. eu cred ca scena aia in care Hasret canta si el se uita la ea .. e pe bune ce simte si cum scoate fum pe narii .. parca prea bine a jucat si-a aratat cu ocazia asta adevaratele sentimente pentru Cansel
andreea90- vip
Hasret: Çıkalım artık burdan..
Murat: Her şey senin elinde.. Benden o gecenin , bütün hatalarımın intikamını 1 saniyede alabilirsin.. Ya da bir cevabınla beni dünyanın en mutlu adamı edebilirsin.. Hasret.. Benimle evlenir misin ?
Hasret: Evet , Evet , Evet...
Etkisinden zor çıkarız biz bu sahnenin ♥
Murat: Her şey senin elinde.. Benden o gecenin , bütün hatalarımın intikamını 1 saniyede alabilirsin.. Ya da bir cevabınla beni dünyanın en mutlu adamı edebilirsin.. Hasret.. Benimle evlenir misin ?
Hasret: Evet , Evet , Evet...
Etkisinden zor çıkarız biz bu sahnenin ♥
andreea90- vip
NOAPTE BUNA FETELOR!!!!!!!!!!!!!
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Lun 23 Mai 2011, 1:06 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
SOC SOC !!!
Begum_Kutuk Begüm KütükYaşaroğlu
@ Sapanca
5 minutes ago Favorite Retweet Reply
Sunt la Sapanca acum ... a scris Begum (Ceren) pe twitter acum 5 min
@ Sapanca
andreea90- vip
Sincer imi pare foarte rau ca Tuba la ales pe Onur in viata reala parca mai mult miar fi placut Chan decat Onur.
lica54- vip
Si CANSEL a scris acum 50 de min pe twitter ... sigur s-a uitat si la Gonulcelen
cansellelcin cansel elçin
@bilgeceylan Tebrik ederim Nuri. :)
51 minutes ago Favorite Retweet Reply
La felicitat pe Nuri Bilge Ceylan ca a castigat la Cannes -> 64.Cannes Film Festivali sona erdi. "Bir Zamanlar Anadolu'da" Büyük Jüri ödülüne layık görüldü. Bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz. http://twitpic.com/5112xw
cansellelcin cansel elçin
@bilgeceylan Tebrik ederim Nuri. :)
51 minutes ago Favorite Retweet Reply
La felicitat pe Nuri Bilge Ceylan ca a castigat la Cannes -> 64.Cannes Film Festivali sona erdi. "Bir Zamanlar Anadolu'da" Büyük Jüri ödülüne layık görüldü. Bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz. http://twitpic.com/5112xw
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Lun 23 Mai 2011, 1:11 am, editata de 1 ori
andreea90- vip
dar ce cauta Ceren la Sapanca ?andreea90 a scris: SOC SOC !!!
@ Sapanca
se pare ca trebuia sa fie si onur la fata locului sa nu faca astia doi prostioare...
Stiti si voi ca daca ai iubit pe cineva si viata te pune din nou fata in fata exista o posibilitate chiar foarte mare ca focul sa se reaprinda ...cine stie...
alitheea- vip
Noapte buna draga mea , e tare bine sa fim impreuna si sa ne adunam din nou...Admin_dea05 a scris:
alitheea- vip
alitheea a scris:dar ce cauta Ceren la Sapanca ?
se pare ca trebuia sa fie si onur la fata locului sa nu faca astia doi prostioare...
Stiti si voi ca daca ai iubit pe cineva si viata te pune din nou fata in fata exista o posibilitate chiar foarte mare ca focul sa se reaprinda ...cine stie...
Cred ca filmeaza vreo scena .. poate ea cu Levent .. sau se marita Hasret cu Murat la Sapanca .. iar luna de miere la Paris ..
Si eu am sperat ca se va aprinde din nou flacara .. daca se vor saruta in film .. si s-a vazut in ochii lor .. dar asta e .. vom vedea
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Lun 23 Mai 2011, 1:15 am, editata de 1 ori
andreea90- vip
Admin_dea05 a scris:
Noapte buna Dea
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum