54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+22
iulianagl
pufy2010
razbunator
tiberici
Nicky
Geta
Lucica10
alitheea
vania_e
florina1989
annadanna
axxa246
costina
Garo
vivi
DENISA
simi
lica54
dana17
andreea90
Admin_dea05
florica
26 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
lica54 a scris:Dana buna iubito Adevarat sa Inaltat!! si o zi buna.
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Poate ... dar nu cred , Axxa ....... Eu stiu ca santem niste visatoare , de aceea santem aici , dar si naive ???axxa246 a scris:
Io cred ca acum au avut "dezlegare" sa iasă cu partenerii si Cancel elcin și Tuba.
se apropie finalul filmului și se știe care e politica producătorilor pentru actorii necăsătoriți si chipeși: sa nu iasă cu parteneri "nou dobândiți" în timpul filmărilor.
aia care-s cuplați de 1000 de ani sau îs însurați , asta e, nu li se impune decât sa nu facă nebunii extraconjugale pe timpul filmului.
dar la cei necăsătoriți, se cere sa păstreze "magia" filmului pana la finalul filmărilor.
nu mi s/a părut niciodată ca Tuba sau cANSEL ar fi îndrăgostiți unul de altul.
cum cred ca nici la Asi nu a fost ceea ce multe dintre cele care am văzut filmul am crezut ca vedem intre Tuba si MY.
am ajuns la concluzia ca jocul lor ne poate transmite o poveste frumoasa, dar care poate sa difere de realitate, si ca ceea ce ne dorim ne putem cu ușurință închipui dacă ne implicam și dacă actorii joaca foarte bine.
Pt tine Axxa , stiu ca-ti plac , te pup ...
Vis si realitate .... Unde se termina visul , unde incepe realitatea ... ???? Doar ei stiu ... noi doar ii iubim si le multumim si pt tristeti , asa cum le-am multumit si pt bucuriile daruite ... Nu e usor in lumea lor ... Sa joci un vis si sa ramai cu mintea bine ancorata in realitate ... Greu ... Uneori mai scapi haturile ... S-a intamplat si la case mult mai mari ...
Am fost trista , dar gata ... Tuba m-a intristat mult , dar cine stie ce e in sufletul ei ??? Ce a trait , ce a visat , ce a sperat ??? O fi chiar asa cum pare , atat de vesela ?? Cansel o fi asa fericit ??? Timpul ne v-a raspunde ...
Poate ca intradevar lor le este bine ... Atunci sa ne fie si noua ... Nu vom uita mai departe la ei asa cum o facem la Cinema , mergand sa vedem un film cu actorii preferati , comozi in fotoliu ... Frumosi , talentati si f buni ... Si f dragi , amandoi ... Fara trairi puternice , fara patos , doar bucurandu-ne de ei ...
Vis si realitate ...
Pupici tuturor ...
dana17- vip
Buna ziua dragelor Ce faceti ? am ajuns si eu acasa .. azi am vazut un fenomen ciudat .. intr-o parte a orasului Cta a ploua si in alta parte nu .. nu stiu cum se face ..dar asa patim vara Va pup
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Buna seara dragalaselor nu mai treceti pe acasa??
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Dragalaselor sunt nu vreti sa mai dati nici un semn de viata.
lica54- vip
lica54 a scris:Dragalaselor sunt nu vreti sa mai dati nici un semn de viata.
Ba da Lica .. suntem aici nu te lasam singura Pupici sa iti treaca supararea :cei mai iubiti
andreea90- vip
te pup si eu!dana17 a scris:
Pt tine Axxa , stiu ca-ti plac , te pup ...
ah, sigur ca îmi plac!
o sa pitesc una în geanta, sa o iau cu mine când oi trece pe la Deveselu!
Hristos s/a înălțat, buni draga!lica54 a scris:Dragalaselor sunt nu vreti sa mai dati nici un semn de viata.
ce mâncăruri ai pus mai ieri pe aci, era sa leșin când am intrat!
pup-o din partea mea pe Floricica - soacră mica!
Buna axxa cand am sa mai vorbesc cu ia am sai transmit am pus si mancaruri si deserturi fel si fel de imagini dar degeaba gasca se destrama pe zi ce trece si ma doare foarte tare dar trebuie sa ma obisnuesc cu ideia.axxa246 a scris:
Hristos s/a înălțat, buni draga!
ce mâncăruri ai pus mai ieri pe aci, era sa leșin când am intrat!
pup-o din partea mea pe Floricica - soacră mica!
lica54- vip
Andreea de cand ai deschis pagina de facebook cam rarut pe aiciandreea90 a scris:
Ba da Lica .. suntem aici nu te lasam singura Pupici sa iti treaca supararea :cei mai iubiti
lica54- vip
lica54 a scris: Andreea de cand ai deschis pagina de facebook cam rarut pe aici
Nu-i adevarat .. nici acolo nu stau prea mult .. am fost plecata toata ziua .. zilele astea sunt foarte agitata cu examenele si cu munca si nu prea am timp de nimic ..dar stai linistita ca nu va parasesc .. tot aici sunt .. si voi intra si aici si pe facebook ..Pupici si o imbratisare
andreea90- vip
e, stai asa sa inceapa un film nou cu tuba sau poate si cu cancel, sa vezi cum se aduna fetele.lica54 a scris: Buna axxa cand am sa mai vorbesc cu ia am sai transmit am pus si mancaruri si deserturi fel si fel de imagini dar degeaba gasca se destrama pe zi ce trece si ma doare foarte tare dar trebuie sa ma obisnuesc cu ideia.
pe urma, e vara, stii si tu cum e, ziua e lunga si tot timpul tre` sa faci cate ceva pe afara, fie la serviciu, fie la gradina, fie in parc la plimbare...
axxa pentru tine niste figurine!!!
lica54- vip
nu se destrama draga mea , doar ca nu ne mai ajunge timpul , dar oricum noi uitam sa trecem pe acasalica54 a scris: Buna axxa cand am sa mai vorbesc cu ia am sai transmit am pus si mancaruri si deserturi fel si fel de imagini dar degeaba gasca se destrama pe zi ce trece si ma doare foarte tare dar trebuie sa ma obisnuesc cu ideia.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
lica54- vip
lica54 a scris:Noapte buna.
Noapte buna Lica vad ca esti tare suparata pe noi .. sper sa iti treaca cu multi si imbratisari din partea mea .. Vise placute
andreea90- vip
noapte buna Licalica54 a scris:Noapte buna.
alitheea- vip
Noapte buna Lica ... Noapte buna tuturor ....lica54 a scris:Noapte buna.
dana17- vip
dana17- vip
Ce frumos...dana17 a scris:
- Spoiler:
Noapte buna Lica ... Noapte buna tuturor ....
Vezi ca ai un mail
alitheea- vip
DENISA a scris:
- Spoiler:
Multumim Denisa de noutati !
Ps. cand vad pozele .. Scuzati-ma dar nu pot sa ma abtin sa nu rad
andreea90- vip
Noapte buna Dana ! Vise placute ! Pupici
andreea90- vip
de ce razi pui , ca s-a facut si el vedeta...andreea90 a scris:
Multumim Denisa de noutati !
Ps. cand vad pozele .. Scuzati-ma dar nu pot sa ma abtin sa nu rad
pai e frumos...?asa te-am invatat noi?
alitheea- vip
alitheea a scris:de ce razi pui , ca s-a facut si el vedeta...
pai e frumos...?asa te-am invatat noi?
:moe: :moe: :moe:
Daaaa ... Pana acum .. aparea el in reviste ? .. OARE ACUM CINE LA FACUT VEDETA ?
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum