54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+22
iulianagl
pufy2010
razbunator
tiberici
Nicky
Geta
Lucica10
alitheea
vania_e
florina1989
annadanna
axxa246
costina
Garo
vivi
DENISA
simi
lica54
dana17
andreea90
Admin_dea05
florica
26 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:Ali la cât mai multe cadouri de astea dacă se poate
e bine sau mai vrei
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte buna draga meaGaro a scris:ai dreptate,mai bine sa spunem ce frumos ep.am avut si ce bine au jucat toti...sper ca toate cele trei care au ramas sa ne incinte la fel si astfel serialul sa ne ramina placut in amintire...acum trebuie sa trag pe dreapta, miine trebuie sa-mi fac programul, asa ca te pup, pa
oare unde sunt Andreea si Dana?
pa,Denisa, am sa vad miine ce ne-ai mai adus
alitheea- vip
mai vreau şi dacă se poate să fie şi în carne şi oase ...
Aici sunt Garo ... mi-a dat Pinar accept pe twitter , ca acum cateva sapt nu mi-a dat accept si acum i-am trimis si un mesaj dragut sa o unga la inima .. si sunt hipnotizata sa aflu cat mai multe .. dar voua nu va stric buna dispozitie de la film azi .. maine va aduc informatii sa dormiti linistite si cu vise placute
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
asa sa faci... ca mie mi-ai taiat elanul (acum glumesc , stii , nu?)andreea90 a scris:Aici sunt Garo ... mi-a dat Pinar accept pe twitter , ca acum cateva sapt nu mi-a dat accept si acum i-am trimis si un mesaj dragut sa o unga la inima .. si sunt hipnotizata sa aflu cat mai multe .. dar voua nu va stric buna dispozitie de la film azi .. maine va aduc informatii sa dormiti linistite si cu vise placute
alitheea- vip
Daca as putea ti l-as da cu draga inima , dar e dat deja ...DENISA a scris:mai vreau şi dacă se poate să fie şi în carne şi oase ...
Noapte buna
alitheea- vip
alitheea a scris:asa sa faci... ca mie mi-ai taiat elanul (acum glumesc , stii , nu?)
Da .. oricum mari informatii nu sunt ..dar m-am entuziasmat eu prea tare
andreea90- vip
Noapte buna dragelor
andreea90- vip
Fetelor , eu m-am blocat aici ... Mai vad si maine ...
Voi v-ati uitat la scena asta ??? Parca-i de adio ... El lacrimi si tristete , ea ochii umezi si disperata dupa un sarut adevarat , el parca o pedepseste ... Ea tot asteapta ... Ce o fi fost in mintea lor cand Murat spune ca s-a indragostit ... ???? ( A actorilor ... De cine ??? )
E filmata in ziua cand el a aparut cu cainele dimineata ... Iar seara trist in poze, tot in mahala cu pustoaica cu care facuse poze si dim cu cainele ...
Buni actori , ori eu la ora asta ... dorm si visez cai verzi ... Vad maine ce vad ... Acum suficient ...
Pacat ca nu au continuat cu sarutul ... Asta am asteptat doua saptamani ... Ar fi fost prea tare ???? Au scapat haturile ???
Noapte buna ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna dimi!!
Se vede super in HD pacat ca nu este urcat tot filmul
https://www.facebook.com/pages/%C3%87a%C4%9Fatay-Ulusoy/212573408761962?sk=wall&filter=2#!/video/video.php?v=149419458463510&oid=191188852425&comments
Se vede super in HD pacat ca nu este urcat tot filmul
https://www.facebook.com/pages/%C3%87a%C4%9Fatay-Ulusoy/212573408761962?sk=wall&filter=2#!/video/video.php?v=149419458463510&oid=191188852425&comments
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna dimineata frumos episod andreea cum are pinat twiter ul?
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Localizare : buzau
Buna dimi, , asta a fost super m-a uns la inima.
Eu nu cred nici o clipa ca Tuba este cu Onur si Cansel cu dragalasa asta este doar o chestiuta sa duca presa in eroare sa nu mai faca atata valva despre ei, asta e parerea mea dupa o gandire mai profunda, intr-adevar cand am vazut stirea ea cu Onur am fost foarte aprinsa de suparare dar dupa ce am stat si m-am gandit mai bine, nu este adevarat.Intre ei doi adica Tuba si Cansel nu se vede amicitie se vede clar chimia, limbajul corpului, se vede atractia foarte mare dintre ei, nici cu Ezge sau cum o cheama pe fosta lui prietena nu era asa cu toate ca aau jucat impreuna in filme.Si cu asta poa' sa pacaleasca presa turca dar nu pe noi.Si acum toate astea zise ma duc la ale mele ca nu mai scap de asta mic de cand am venit numai dupa mine se tine parca e frica sa nu plec din nou. O zi buna tuturor si ne auzim mai tarziu.
Eu nu cred nici o clipa ca Tuba este cu Onur si Cansel cu dragalasa asta este doar o chestiuta sa duca presa in eroare sa nu mai faca atata valva despre ei, asta e parerea mea dupa o gandire mai profunda, intr-adevar cand am vazut stirea ea cu Onur am fost foarte aprinsa de suparare dar dupa ce am stat si m-am gandit mai bine, nu este adevarat.Intre ei doi adica Tuba si Cansel nu se vede amicitie se vede clar chimia, limbajul corpului, se vede atractia foarte mare dintre ei, nici cu Ezge sau cum o cheama pe fosta lui prietena nu era asa cu toate ca aau jucat impreuna in filme.Si cu asta poa' sa pacaleasca presa turca dar nu pe noi.Si acum toate astea zise ma duc la ale mele ca nu mai scap de asta mic de cand am venit numai dupa mine se tine parca e frica sa nu plec din nou. O zi buna tuturor si ne auzim mai tarziu.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
buna dimineata Forum...
sper ca sunteti bine...va doresc sa aveti un weekend cat mai placut..si va dedic o melodie....
sper ca sunteti bine...va doresc sa aveti un weekend cat mai placut..si va dedic o melodie....
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
buna ziua fetelor am mai urmarit o data scena din cafenea aveam impresia ca scena aia e pe bune nicidecum din film si binenteles la sf. scenei aceiasi privire trista pe care o vedem de ceva timp dar sa nu uitam ca au luat cina impreuna si onur nu era pe langa eiGaro a scris:fetelor,voi ati vazut ce poza i-au pus lui Murat hoca in ziar?-super...
cind aveti timp urmariti secventa din cafenea, cind Murat pune inelul pe degetul Hasretei si sa-mi spuneti ce ati observat....
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Dragalaselor buna ziua am ajuns si eu acasa am citit tot ce ati mai scris voi frumos si pozele facute de Denisa si Dana sunt foarte frumoase macar acum la sfarsit scenaristii sa dreaga busuiocul pe ultima suta de metri.Doar asa putem ramane si noi cu amintiri frumoase?va dulce si va iubesc mult mult de tot
va doresc Weekend placut
va doresc Weekend placut
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Dragilor vă aduc o veste bună , Tuba a confirmat că va fi prezentă la Monte Carlo .
Multumim Denisa erasi cazul sa mearga.Denisa eu vreau sa te intreb ce meserie are Gonul cu care vorbesti tu???
lica54- vip
e ziaristă , e tipa care a apărut în imagini cu Tuba .
03.06.2011
HEDEF KITLE TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL BASLANGIC SURE (R) AMR % SHR %
1 HANIMIN CIFTLIGI KAND 20:53:05 1:49:18 9,76% 26,39%
12 GONULCELEN ATV 19:58:59 1:28:58 2,70% 8,22%
HEDEF KITLE A/B
1 HANIMIN CIFTLIGI KAND 20:53:05 1:49:18 9,54% 25,50%
13 GONULCELEN ATV 19:58:59 1:28:58 2,51% 7,69%
03.06.2011
HEDEF KITLE TOTAL
1 HANIMIN CIFTLIGI KAND 20:53:05 1:49:18 9,76% 26,39%
12 GONULCELEN ATV 19:58:59 1:28:58 2,70% 8,22%
HEDEF KITLE A/B
1 HANIMIN CIFTLIGI KAND 20:53:05 1:49:18 9,54% 25,50%
13 GONULCELEN ATV 19:58:59 1:28:58 2,51% 7,69%
dar ce se intampla la monte carlo ?e cumva si cansel pe acolo? pe onur nu-l primeste ca el nu stie franceza de ras
Ultima editare efectuata de catre costina in Sam 04 Iun 2011, 4:43 pm, editata de 2 ori
costina- vip
între 6 şi 10 Iunie e un festival iar ASI a fost nominalizat ptr premiu la această categorie
Telenovelas /Soap Operas"
The Bold and the Beautiful (USA)
Asi (Turkey)
El Clon (USA/Brazil/Colombia)
http://www.tvfestival.com/content/Home-page/home_pageuUK.php
http://www.tvfestival.com/newsletter/51-FTV/uk/27_04_audience_UK.html
Asi (Turkey)
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 04 Iun 2011, 4:48 pm, editata de 1 ori
Costina la Monte Carlo pe 10 iunie are loc festivitatea de premiere de filme printre care este si filmul turcesc ASI si sunt invitati actori regizor si casa de productie.
lica54- vip
oaauuuu erau si cei de la NCIS dar oare nu vine si demir ca a jucat si el in filmDENISA a scris:între 6 şi 10 Iunie e un festival iar ASI a fost nominalizat ptr premiu la această categorie
Asi (Turkey)
costina- vip
am vazut acum multumesc eu speram sa fie si cansel pe acololica54 a scris:Costina la Monte Carlo pe 10 iunie are loc festivitatea de premiere de filme printre care este si filmul turcesc ASI si sunt invitati actori regizor si casa de productie.
costina- vip
bine v-am gasit zanute, pentru voi
https://www.youtube.com/watch?v=XGkHavjvKbE&feature=player_embedded#at=15
https://www.youtube.com/watch?v=XGkHavjvKbE&feature=player_embedded#at=15
alitheea- vip
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Continut sponsorizat
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum