54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+22
iulianagl
pufy2010
razbunator
tiberici
Nicky
Geta
Lucica10
alitheea
vania_e
florina1989
annadanna
axxa246
costina
Garo
vivi
DENISA
simi
lica54
dana17
andreea90
Admin_dea05
florica
26 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
noapte buna,doamnelor!...frumoase, romantice clipuri au fost facute pt.ei...of...sper sa fie fericiti , fiecare pe drumul ales!
miine sa aveti o zi plina de impliniri, pa have a nice day
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
vezi ca te-ai prins repedeandreea90 a scris:
:moe: :moe: :moe:
Daaaa ... Pana acum .. aparea el in reviste ? .. OARE ACUM CINE LA FACUT VEDETA ?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Garo a scris:noapte buna,doamnelor!...frumoase, romantice clipuri au fost facute pt.ei...of...sper sa fie fericiti , fiecare pe drumul ales!
Noapte buna Garo vise placute o zi frumoasa maine
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Buna Garo , ce a facut fiul tau la examen?Garo a scris:noapte buna,doamnelor!...frumoase, romantice clipuri au fost facute pt.ei...of...sper sa fie fericiti , fiecare pe drumul ales!
I-am tinut pumnii.
alitheea- vip
alitheea a scris:vezi ca te-ai prins repede
ar vrea Onur sa arate ca Cansel .. si s-a facut singur vedeta .. nu l-a facut nimeni .. uite ce dragut e
andreea90- vip
Si daca ar fi la moaca dragut , ceea-ce nu e cazul la inteligenta si ambitie nu l-ar intrece in veci...andreea90 a scris:
ar vrea Onur sa arate ca Cansel .. si s-a facut singur vedeta .. nu l-a facut nimeni .. uite ce dragut e
alitheea- vip
alitheea a scris: Si daca ar fi la moaca dragut , ceea-ce nu e cazul la inteligenta si ambitie nu l-ar intrece in veci...
Exact .. mi se pare urat .. s-a ajunga vedeta de reviste .. doar pt ca e cu Tuba .. pentru asta e cu ea ? sa profite? ca nu cred eu ca pana acuma a mai pozat pe undeva .. eu am cautat despre el informatii si n-am vazut nici o poza cu el prin reviste de mobila , haine etc si acum peste noapte hop si el mare vedeta .. sa promoveze decoratiunile interioare
andreea90- vip
Pai numai alora li s-o fi parut interesant , poate ca obiect de decor... , poate suport de lampadar , ca tot se tine de lampa...andreea90 a scris:
Exact .. mi se pare urat .. s-a ajunga vedeta de reviste .. doar pt ca e cu Tuba .. pentru asta e cu ea ? sa profite? ca nu cred eu ca pana acuma a mai pozat pe undeva .. eu am cautat despre el informatii si n-am vazut nici o poza cu el prin reviste de mobila , haine etc si acum peste noapte hop si el mare vedeta .. sa promoveze decoratiunile interioare
alitheea- vip
alitheea a scris:Pai numai alora li s-o fi parut interesant , poate ca obiect de decor... , poate suport de lampadar , ca tot se tine de lampa...
Sa stii .. buna ideea cu lampa cred ca alta oferta n-au avut sa ii faca
I-a uite aici ce gagica frumoasa are .. se simte bine baba Doamneee fereste ... rad singura .. numai pot de ras ..ce fatza satisfacuta are baba aia
andreea90- vip
nu mai pot de ras de unde ai mai scos-o si pe asta...andreea90 a scris:
Sa stii .. buna ideea cu lampa cred ca alta oferta n-au avut sa ii faca
I-a uite aici ce gagica frumoasa are .. se simte bine baba Doamneee fereste ... rad singura .. numai pot de ras ..ce fatza satisfacuta are baba aia
alitheea- vip
alitheea a scris:nu mai pot de ras de unde ai mai scos-o si pe asta...
eu mor aici de ras numai cand ma uit la poza pe goagle am gasito .. cautam poze cu el
andreea90- vip
dar le gasesti fata mea , tot una si una , maine ce ne aduci..andreea90 a scris:
eu mor aici de ras numai cand ma uit la poza pe goagle am gasito .. cautam poze cu el
alitheea- vip
alitheea a scris:dar le gasesti fata mea , tot una si una , maine ce ne aduci..
Iti aduc acum I-a uite ce frumos ii zambeste Domnului .. nici lu Tuba nu-i zambeste asa
andreea90- vip
Ce bine ar fi sa fie asa...andreea90 a scris:
Iti aduc acum I-a uite ce frumos ii zambeste Domnului .. nici lu Tuba nu-i zambeste asa
alitheea- vip
alitheea a scris:Ce bine ar fi sa fie asa...
I-a trecut somnu si lu Miha cu poza cu baba .. off .. ciudate roluri a avut .. app mai pun o poza si gata ..restu las pt maine .. uite ce urat arata la corp ..dupa parerea mea e hidos .. scuzati-ma cine se supara ..dar pt mine e urat ! ZICI CA E MOS .. ..are pielea lasa .. urat arata .. pana si baba Ethem arata mai bine ca el
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Vin 03 Iun 2011, 1:07 am, editata de 1 ori
andreea90- vip
ahaaaaaaaaaa... inseamna ca tu nu l-ai vazut in "costumul lui Adam"in filmul Baharandreea90 a scris:
I-a trecut somnu si lu Miha cu poza cu baba .. off .. ciudate a avut .. app mai pun o poza si gata ..restu las pt maine .. uite ce urat arata la corp ..dupa parerea mea e hidos .. scuzati-ma cine se supara ..dar pt mine e urat ! ZICI CA E MOS .. ..are pielea lasa .. urat arata .. pana si baba Ethem arata mai bine ca el
alitheea- vip
alitheea a scris: ahaaaaaaaaaa... inseamna ca tu nu l-ai vazut in "costumul lui Adam"in filmul Bahar
Nu ..doar in apa l-am vazut .. ce arata mai bine ? Ca poza asta tot din filmu ala e
andreea90- vip
sa nu te uiti... ca ti se face bleah...andreea90 a scris:
Nu ..doar in apa l-am vazut .. ce arata mai bine ? Ca poza asta tot din filmu ala e
alitheea- vip
vezi ca iti trimit linkul pe mpandreea90 a scris:
alitheea- vip
alitheea a scris:sa nu te uiti... ca ti se face bleah...
Dar vad ca in seara asta .. cineva de sus tine cu mine .. si acum pot sa demonstrez celor care s-au contrazis cu mine ca Onur e un sfant si vai ce iubitor si cuminte e .. ehh uite ca e cum am zis eu .. cand am zis ca mai avea putin si il batea pe ziaristul ala cand l-a prins cu Tuba si s-a abtinut .. este un frustrat , gelos , si plin de el ... Ia uite ce articol am gasit
http://www.gazete5.com/haber/onur-saylak-tuba-buyukustun-le-ask-yasiyor-mu-23-ocak-2011-78060.htm
Gerçek aşkı Görkem mi?
23 Ocak 2011 Pazar 12:29
Adı Gönülçelen'deki rol arkadaşı Tuba Büyüküstün ile anılan Onur Saylak, bir kafede oyuncu Görkem Yeltan'la görüntülendi
Fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olan Saylak, çareyi cam kenarındaki masadan kalkıp kafenin arka kısmına geçmekte buldu
Traducere google
Göran adevărata dragoste?
23 ianuarie 2011 Duminica 12:29
Numele co-Gönülçelen'deki citată cu Tuba Büyüküstün Saylak Onoare, Göran jucător Yeltan'la a apărut într-un magazin de cafea
Saylak enervat, a scos fotografii, găsit un remediu, de sticlă de la marginea mesei sa ridicat şi a trece la partea din spate a cafenea
DECI .. el enervat ca i se faceau fotografii .. a plecat in partea cealalta a cafenelei si in 23 ianuarie era cu ALTA .. asa caaaaaaaaaaaa ...............
andreea90- vip
am vazut articolul , nu stiu ce sa zic ...andreea90 a scris:
Dar vad ca in seara asta .. cineva de sus tine cu mine .. si acum pot sa demonstrez celor care s-au contrazis cu mine ca Onur e un sfant si vai ce iubitor si cuminte e .. ehh uite ca e cum am zis eu .. cand am zis ca mai avea putin si il batea pe ziaristul ala cand l-a prins cu Tuba si s-a abtinut .. este un frustrat , gelos , si plin de el ... Ia uite ce articol am gasit
http://www.gazete5.com/haber/onur-saylak-tuba-buyukustun-le-ask-yasiyor-mu-23-ocak-2011-78060.htm
Gerçek aşkı Görkem mi?
23 Ocak 2011 Pazar 12:29
Adı Gönülçelen'deki rol arkadaşı Tuba Büyüküstün ile anılan Onur Saylak, bir kafede oyuncu Görkem Yeltan'la görüntülendi
Fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olan Saylak, çareyi cam kenarındaki masadan kalkıp kafenin arka kısmına geçmekte buldu
Traducere google
Göran adevărata dragoste?
23 ianuarie 2011 Duminica 12:29
Numele co-Gönülçelen'deki citată cu Tuba Büyüküstün Saylak Onoare, Göran jucător Yeltan'la a apărut într-un magazin de cafea
Saylak enervat, a scos fotografii, găsit un remediu, de sticlă de la marginea mesei sa ridicat şi a trece la partea din spate a cafenea
DECI .. el enervat ca i se faceau fotografii .. a plecat in partea cealalta a cafenelei si in 23 ianuarie era cu ALTA .. asa caaaaaaaaaaaa ...............
alitheea- vip
alitheea a scris:am vazut articolul , nu stiu ce sa zic ...
Zic eu .. ca Onur nu o merita pe Tuba ! si le-a stricat tot rostu lu Cansel si TUba .. ca s-a bagat el cu fatza aia a lui de milog .. Tuba in ianuarie era numai langa Cansel !!!!! nici nu avea treaba cu Onur .. bine ar fii sa deschida ochii Tuba !
andreea90- vip
nu stiu daca pentru ei mai este cale de intoarcere , ar fi bine , dar imi e teama ca nu...sunt mandri si nu cred ca vor ceda ...cand se bat orgoliile nu e bine.andreea90 a scris:
Zic eu .. ca Onur nu o merita pe Tuba ! si le-a stricat tot rostu lu Cansel si TUba .. ca s-a bagat el cu fatza aia a lui de milog .. Tuba in ianuarie era numai langa Cansel !!!!! nici nu avea treaba cu Onur .. bine ar fii sa deschida ochii Tuba !
alitheea- vip
Andreea , eu scriu mai incet ca inca lucrez la acte
alitheea- vip
alitheea a scris:Andreea , eu scriu mai incet ca inca lucrez la acte
Nu-i nimic .. sa mai fie cu Cansel nici eu nu stiu daca vor mai fii ... ca a intervenit orgoliu .. dar macar sa vada ea .. ce are langa ! ca nu o merita .. e mai rau decat au fost toti ceilalti iubiti ai ei .. nici unu n-a profitat asa cum profita Onur de pe urma ei ! Urat om ! .. ce m-a enervat .. imi trecuse asa un pic de toata povestea lor ..dar acum cand am vazut pozele cu Onur in revista si articolul asta din ianuarie .. mai tare imi intareste ideea ca Onur nu e de Tuba !
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum