54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+22
iulianagl
pufy2010
razbunator
tiberici
Nicky
Geta
Lucica10
alitheea
vania_e
florina1989
annadanna
axxa246
costina
Garo
vivi
DENISA
simi
lica54
dana17
andreea90
Admin_dea05
florica
26 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Andreea cam de cand e poza e recent facuta??
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
lica54 a scris:Andreea cam de cand e poza e recent facuta??
Da Lica .. de cand a fost el la meci atunci pe 29 Mai .. si avea Pinar florile in mana .. sunt din aceeasi zi toate 29 Mai
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Incep sa cred ca nu mai este nici o sansa de-a mai fi impreuna Tuba cu Cansel.Cred ca Cansel este hotarat sa mearga mai departe cu Pinar.El greu se hotaraste dar cand ea o decizie o respecta cu sfintenie mam
lica54- vip
inclin sa-ti dau dreptate...nimic nu-l va intoarce din drum...ce s-a intimplat de au luat o asa hotarire doar ei stiu...sa fie fericiti fiecare cu jumatatea aleasa...pacat,dar le respect hotarirea... a stiut Cansel de ce a lasat-o pe Tuba sa vorbeasca cu ziaristii...lica54 a scris:Incep sa cred ca nu mai este nici o sansa de-a mai fi impreuna Tuba cu Cansel.Cred ca Cansel este hotarat sa mearga mai departe cu Pinar.El greu se hotaraste dar cand ea o decizie o respecta cu sfintenie mam
Andreea din seara serialului ne-ai promis vesti noi si nimic pina acum!!!!!
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Dragalaselor acum cateva minute am vorbit la telefon cu Florica va transmite salutari....Mai dureaza vri-o doua zile pana se conecteaza la net abia asteapta.
lica54- vip
am facut o trecere rapida printre pozele si interviurile lui tuba si cansel in afara filmului [ce bine se potrivesc ]daca l-as avea acum in fata pe onur
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Costina sa-r putea si Cansel sa fie vinovat!!Cred ca a sta si sa gandit prea mult!!Tuba o fi astepta vri-o propunere de la el dar el a mers cu incetinitoru.Onur a fost mai rapid si mai viclean si s-a ales cu trofeu...
lica54- vip
ai mare dreptate tuba o fi asteptat dar daca cansel al nostru s-a miscat mai greu na ca i-a suflat-o onurlica54 a scris:Costina sa-r putea si Cansel sa fie vinovat!!Cred ca a sta si sa gandit prea mult!!Tuba o fi astepta vri-o propunere de la el dar el a mers cu incetinitoru.Onur a fost mai rapid si mai viclean si s-a ales cu trofeu...
costina- vip
multumiri, o asteptamlica54 a scris:Dragalaselor acum cateva minute am vorbit la telefon cu Florica va transmite salutari....Mai dureaza vri-o doua zile pana se conecteaza la net abia asteapta.
Garo- vip
costina a scris: ai mare dreptate tuba o fi asteptat dar daca cansel al nostru s-a miscat mai greu na ca i-a suflat-o onur
Garo- vip
Garo noi suntem dispuse sa punem toata artilera grea pe Onur dar nu stiu ce sanse vom avea uiteasa sa-l sauGaro a scris:
lica54- vip
am fugit sa nu mi-o iau
costina- vip
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Garo a scris:
inclin sa-ti dau dreptate...nimic nu-l va intoarce din drum...ce s-a intimplat de au luat o asa hotarire doar ei stiu...sa fie fericiti fiecare cu jumatatea aleasa...pacat,dar le respect hotarirea... a stiut Cansel de ce a lasat-o pe Tuba sa vorbeasca cu ziaristii...
Andreea din seara serialului ne-ai promis vesti noi si nimic pina acum!!!!!
Da Garo .. am scris in seara aia si am lasato asa , n-am mai scris nimic ca nu e foarte interesant .. era vorba de Pinar .. catelul care la plimbat Cansel acum cateva saptamani .. nu este al lui .. este catelul lui Pinar !
Asta e una din pozele puse de Pinar pe twitter .. este catelul ei .. si il iubeste foarte mult .. ii plac foarte mult cateii .. are mai multe poze cu Kaylee in casa si afara .. si o gramada de clipuri amuzante cu rasa asta de caine beagle-puppy .. este pasionata de desen .. lucreaza in domeniul asta .. si la desene animate lucreaza pe ele .. ii place filmul " Piratii din Caraibe ".. deaia a si mers cu Cansel pe 31 mai la film sa il vada .. a pus si pe twitter .. ca il recomanda tuturor sa il vada .. de 1 iunie a pus " va iubesc copii " si cam atat momentan ...
andreea90- vip
Andreea mai dat gata cu stirea asta...Se mai spunea candva mai de mult ca si cainele Tubei la plimbat Cansel,nu mai inteleg nimic el se indragosteste de fete s-au de cateii lor am ramas surprinsa
lica54- vip
lica54 a scris:Andreea mai dat gata cu stirea asta...Se mai spunea candva mai de mult ca si cainele Tubei la plimbat Cansel,nu mai inteleg nimic el se indragosteste de fete s-au de cateii lor am ramas surprinsa
.. Da .. probabil ii plac si lui cateii, dar cum el nu are timp sa aiba grija de unu .. se ataseaza de cainii celorlati .. iar acum fiind iubitul lui Pinar probabil ii face placere sa-l plimbe .. si eu am auzit ca a plimbat catelul Tubei .. dar din pacate nu avem nici o poza
Imi place foarte mult clipu asta si melodia
andreea90- vip
Cine vrea sa ii transmita un mesaj lu Tuba de ziua ei .. o poate face aici : http://www.atvdiziler.com/duyurular/tuba-buyukustun%27un-dogum-gunu-%285-temmuz%29/new/#new
andreea90- vip
andreea, bine ca nu ai pus stirile vineri seara...inseamna ca noi, adica doar eu am trecut degeaba prin viata pt.ca nu inteleg real comportamentul oamenilor...ultimul interviu cu cei doi a fost dupa ce aparusera pozele cu Cansel plimbind catelul...deci, am avut orbul gainii...de acum o sa scriu strict despre jocul actorilor ca si personaje
multumesc, pt.intelegere
multumesc, pt.intelegere
Garo- vip
Garo a scris:andreea, bine ca nu ai pus stirile vineri seara...inseamna ca noi, adica doar eu am trecut degeaba prin viata pt.ca nu inteleg real comportamentul oamenilor...ultimul interviu cu cei doi a fost dupa ce aparusera pozele cu Cansel plimbind catelul...deci, am avut orbul gainii...de acum o sa scriu strict despre jocul actorilor ca si personaje
multumesc, pt.intelegere
Ba nu .. interviu cu Tuba si Cansel este de pe 1 mai .. iar pozele cu Cansel si catelul sunt acum la sfarsitul lunii mai ..
andreea90- vip
Dragalaselor va doresc noapte buna un somn usor si vise placute va si va imbratisez cu drag
lica54- vip
lica54 a scris:Dragalaselor va doresc noapte buna un somn usor si vise placute va si va imbratisez cu drag
Noapte buna Lica Vise placute si un inceput de saptamana cat mai usor
andreea90- vip
noapte buna Lica, sa ne intilnim cu bine miine,
Andreea,poza cu Cansel a aparut la putin timp dupa ce Tuba+Onur au fost filmati de mina , dar...concluzia mea Cansel nu are de ce sa fie suparat, el a tradat primul
va spun noapte buna si o zi cit mai placuta miine, pa
Andreea,poza cu Cansel a aparut la putin timp dupa ce Tuba+Onur au fost filmati de mina , dar...concluzia mea Cansel nu are de ce sa fie suparat, el a tradat primul
va spun noapte buna si o zi cit mai placuta miine, pa
Garo- vip
Noapte buna dragelor Vise placute si o saptamana cat mai usoara !
Ps. Garo .. nu consider ca Cansel a tradat primu .. n-a tradat nici unu .. atata timp cat cica n-a fost nimic intre Tuba si Cansel .. au fost doar prieteni .. sau ei doi au hotarat sa ramana doar prieteni si nimic mai mult ..dar nu se stie niciodata ce iti rezerva viata
Ps. Garo .. nu consider ca Cansel a tradat primu .. n-a tradat nici unu .. atata timp cat cica n-a fost nimic intre Tuba si Cansel .. au fost doar prieteni .. sau ei doi au hotarat sa ramana doar prieteni si nimic mai mult ..dar nu se stie niciodata ce iti rezerva viata
andreea90- vip
noapte buna fetele
e mai frumos ca al lui pinar
e mai frumos ca al lui pinar
costina- vip
n-a tradat nici unu .. atata timp cat cica n-a fost nimic intre Tuba si Cansel .. au fost doar prieteni ..
de acord,Andreea, atunci Cansel de ce este botos?, sau si asta am visat!!!!
de acord,Andreea, atunci Cansel de ce este botos?, sau si asta am visat!!!!
Garo- vip
Continut sponsorizat
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum