30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+21
michiper68
lexia
vivi
Nicky
dana4699
andreea90
vania_e
carmen_
lica54
axxa246
Admin_dea05
Iuliana
Lucica10
Motzişor
pufy2010
andradamaria
ninnet
lavy612
simi
victorelalove
DENISA
25 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Te-ai aranjat??Te-ai parfumat??Grabeste-te ca incepe fara tine....DENISA a scris:mă cică la 22:00 începe ceremonia
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
fetelor cică a câştigat iară The Bold and the Beautiful a apărut pe Twitter
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 10 Iun 2011, 9:44 pm, editata de 1 ori
am batut azi cararile netului ca ne dor talpile sunt de-a dreptul stupefiata de indiferenta turcilor...ce PR mai bun pentru turismul lor decat ASI[DENISA a scris:
- Spoiler:
mă cică la 22:00 începe ceremonia
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Offfffffffff....DENISA a scris:fetelor cică a câştigat iară The Bold and the Beautiful a apărut pe Twitter
simi- vip
da scriau si croatele chestia asta dar...nu m-am grabit sa o iau de bunaDENISA a scris:fetelor cică a câştigat iară The Bold and the Beautiful a apărut pe Twitter
andradamaria- vip
simi a scris:Offfffffffff....
... pentru mine a câștigat ASI
Nu doar pt tine...santem atatia...dar tot sant trista...pufy2010 a scris:
simi- vip
simi a scris:Te-ai aranjat??Te-ai parfumat??Grabeste-te ca incepe fara tine....
fetelor m-a furat peisajul, ma uit la PROTV,la AMURG imi place la nebunie
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Eu m-am uitat pe ceea ce este afişat oficial pe situl festivalului, premiile specialiştilor:pufy2010 a scris:
http://www.tvfestival.com/dan/2011/prix_presse_2011.pdf
Categoria telenovele=Soap operas încă nu apare.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
simi a scris:...dar tot sant trista...
... eu nu. Prezența la MC este în sine un succes. Nu mi-ar fi plăcut mai mult sau mai puțin ASI, dacă ar fi ieșit pe locul I, decât îmi plăcea până la festival
DENISA a scris:fetelor cică a câştigat iară The Bold and the Beautiful a apărut pe Twitter
ne-a dezamagit profund dar asta e......... pentru noi ei sunt castigatorii da ?
ninnet- vip
Motzi uite aici a apărut
http://www.daylife.com/search/photos?q=monaco+television+festival+2011
MONACO - JUNE 10: Patrick Duffy and Heather Tom pose with their Golden Nymphe award after the closing ceremony of the 2011 Monte Carlo Television Festival held at the Grimaldi Forum on June 10, 2011 in Monaco, Monaco.
http://www.daylife.com/search/photos?q=monaco+television+festival+2011
MONACO - JUNE 10: Patrick Duffy and Heather Tom pose with their Golden Nymphe award after the closing ceremony of the 2011 Monte Carlo Television Festival held at the Grimaldi Forum on June 10, 2011 in Monaco, Monaco.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 10 Iun 2011, 9:57 pm, editata de 1 ori
http://www.8artcity.com/
Motzişor- vip
Monte Carlo
http://www.tvfestival.com/content/Home-page/home_pageuUK.php
http://www.tvfestival.com/content/Home-page/home_pageuUK.php
ninnet- vip
http://www.daylife.com/search?q=monaco+television+festival+2011
andradamaria- vip
Mulţumesc frumos, Denisa, am văzut poza, nici nu mai ştiu unde, şi speram că e de anul trecut. Deci e clar! Asta e informaţie oficială.DENISA a scris:Motzi uite aici a apărut http://www.daylife.com/search/photos?q=monaco+television+festival+2011...
Trist, dar Pufy are mare dreptate, e o realizare să fii între primii 3 din lume, Asi are o mare victorie la activ, încă nu e cea mai mare, dar să sperăm că va face pe toată lumea să se gândească şi să tragă cele mai bune concluzii.
Vă ţuc, noapte bună!
Motzişor- vip
Important e ca s-au intalnit...si poate ...poate s-o fii aprins vreo scantie...
simi- vip
Motzişor a scris:...Asi are o mare victorie la activ, încă nu e cea mai mare...
... cred că cea mai mare victorie a serialului ASI, ar fi să-i aducă împreună și în viața reală pe cei doi protagoniști (chiar și după multe, multe încercări). Acesta e premiul cel mare pentru vreo 3 miliarde de telespectatori
Fetelor , nu va intristati........ ASI are de la noi toti ! Chiar m-ati impresionat profund cu parile legate de acest serial , asa ca am incredere in voi..... ASI trebuie sa aiba parte de recunoasterea si aprecierea meritata.
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
nici eu nu sunt dezamagita, ganditi-va de cati ani este pe piata acest serial, daca am inteles bine de 18, cred ca este mult prea longeviv ca sa nu fie arhicunoscut..asi a avut o audienta record pentru cat este de "tanar"..oricum este o performanta uluitoare dar care din pacate i-a lasat ..pe turci ..asa cum sunt ei
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Vin 10 Iun 2011, 10:14 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
De ce trebuie sa castige peste tot doar filmele americane...doar ei conteaza????
simi- vip
andradamaria a scris:nici eu nu sunt dezamagita, ganditi-va de cati ani este pe piata acest serial, daca am inteles bine de 18...
... corect , le-a trebuit 18 ani să realizeze ce au făcut turcii în vreo 2 ani
lavy612 a scris:Fetelor , nu va intristati........ ASI are de la noi toti ! Chiar m-ati impresionat profund cu parile legate de acest serial , asa ca am incredere in voi..... ASI trebuie sa aiba parte de recunoasterea si aprecierea meritata.
nu sunt trista, ASI EXISTA si noi asa ne-am cunoscut............sunt putin dezamagita ,atata tot,dar noi continuam sa-i iubim si nota sunteti niste castigatori
ninnet- vip
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 4 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum