1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+31
iulia80
demiruta
iulia
adriana sb 61
Georgescu Viorica
rodica
lucyana
mioaranita60@.com
aurora212
iulia1965
anis
vasilefevronia
vali1cluj
mihaela99
Luana
theMaria
elena50
nutzi
clio 24
emine
pissycutz
Hatice2J
vivi
Admin_dea05
octaviana1989
vyk968
tubafan
michiper68
florina1989
DENISA
dea05
35 participanți
Pagina 13 din 42
Pagina 13 din 42 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 42
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
florina1989 a scris:dea05 a scris:mai este partea 8 dar inca nu au tradus fetele si paRTEA 9 DACA VREI SA O TRADUCI TU SA SCRiI AICIflorina1989 a scris:vad ca ati tradus voi asa ca eu nu mai am ce traduce..saptamana viitoare traduc eu
ma uit acum peste ele vreau si eu link-ul la huni
http://www.huniliyiz.net
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
am tradus eu partea 9
la partea 8 doar asta am inteles
cicek il invata sa citeasca pe baran
vyolet:dragule mi-a fost dor de tine
savas:si mie
savas:situatia e groaznica totul e incurcat
vyolet:ce pot sa fac eu pentru tine?
savas:lasa italia si vino aici vino sa ma ajuti la firma
vyolet:stii de ce te iubesc?
savas:pentru ca sunt frumos?
vyolet:pentru ca nu iti e frica de nimic.hai mergi
savas:unde?
mehmet:buna yasemin
la partea 8 doar asta am inteles
cicek il invata sa citeasca pe baran
vyolet:dragule mi-a fost dor de tine
savas:si mie
savas:situatia e groaznica totul e incurcat
vyolet:ce pot sa fac eu pentru tine?
savas:lasa italia si vino aici vino sa ma ajuti la firma
vyolet:stii de ce te iubesc?
savas:pentru ca sunt frumos?
vyolet:pentru ca nu iti e frica de nimic.hai mergi
savas:unde?
mehmet:buna yasemin
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
fetele stiti ce m-am gandit eu ar fi tare sa-l bage pe kaan in film ca fiind copilul lui savas..ca probabil o sa arate peste cativa ani cand deja copilul poate vb si il baga pe kaan asa cred
florina1989- vip
florina1989 a scris:fetele stiti ce m-am gandit eu ar fi tare sa-l bage pe kaan in film ca fiind copilul lui savas..ca probabil o sa arate peste cativa ani cand deja copilul poate vb si il baga pe kaan asa cred
e posibil...ca vad ca isi folosesc cam aceeasi actori...mie mi-ar place...
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
fetelor traduc eu partea a opta ..va rog sa ma scuza-ti..dar azi am avut o zi super plina la servici...
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
12 OCAK 2010 SALı
NO PROGRAM ADı KANAL SÜRE RATING (%) SHARE (%)
1 KUCUK KADINLAR. KAND 01:29 10,84% 29,83%
2 GENIS AILE KAND 01:34 9,95% 21,59%
3 ASK VE CEZA ATV 01:22 9,34% 19,99%
4 ARKA SOKAKLAR (TKR) KAND 01:32 7,12% 24,89%
5 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 00:34 6,88% 17,33%
İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
12 OCAK 2010 SALı
NO PROGRAM ADı KANAL SÜRE RATING (%) SHARE (%)
1 ASK VE CEZA ATV 01:22 10,29% 23,17%
2 GENIS AILE KAND 01:34 8,78% 20,17%
3 KUCUK KADINLAR. KAND 01:29 8,00% 22,80%
4 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 00:34 7,70% 21,38%
5 BU KALP SENI UNUTUR MU SHOW 01:32 5,66% 16,14%
Savas: Are we murderers? How many people have we killed so far?
Uncle: Talk properly!
Sahnur: Have you become an Aga to ask us for an expalanation?
Mehmet: How could you do that?
Yasemin: You did that, too. If love means being equal, then we both are equals now.
Ahmet: Are you an actor? The drugs are non of your business!
Savas: What the hell are you talking about Ahmet aga?
Ahmet: I'll destroy you all, Savas!
Nadya: Are you not married to their daughter?
Cicek: Thank you.
Nazan: Who the hell are you? Murderer's sister!
Savas: The tradition is all story then.
Uncle: It's both tradition and business.
Man: No matter what you've gone through, you'll become a mother. This is not something to be ashamed of.
Yas: I don't even know the name of the father.
Y's mom: Daughter!
Azra: Are you sure you are not together?
Bora: We are just friends.
Yas: I want to die, Sevgi.
Sevgi: Yasemin is not suitable for you.
Bora: I am in love with Yasemin.
Yas: Love is just a play. Women are writing it, men are playing it.
Y's mom: Becuase you haven't met with the real love. But one day you will meet someone who deserves you.
Savas: One day I will come accross with her. A voice in me tells me that I will find her.
Savaş: noi suntem criminali ? câţi oameni au fost ucişi până acum ?
Unchiul: vorbeşte cum se cade ! ( cum trebuie / decent )
Sahnur: tu ai devenit şeful / capul familiei ptr a ne cere explicaţii ??
Mehmet: Cum ai putut să faci asta?
Yasemin:Şi tu ai făcut-o, şi eu de asemenea. dacă dragostea înseamnă a fi egali, atunci noi suntem egali acum.
Ahmet: Tu eşti un actor? Drogurile nu sunt afacerea ta !
Savas: Ce naiba spui şefule Ahmet?
Ahmet: vă voi distruge pe toţi, Savaş!
Nadya: Nu sunteţi căsătorit cu fiica lor?
Cicek: mulţumesc.
Nazan: Cine dracu eşti tu? sora criminalului!
Savas: Tradiţia este totul atunci.
Unchiul: Este atât tradiţia cât şi afacerile.
Tipul : Indiferent de ce ai de trecut vei deveni mamă. Acest lucru nu este ceva de care să îţi fie ruşine.
Yasemin : Nu ştiu nici măcar numele tatălui.
Mama lui Yasemin : fiica mea !
Azra: Sunteţi sigur că nu sunteţi împreună?
Bora: Suntem doar prieteni.
Yasemin : Vreau să mor, Sevgi.
Sevgi: Yasemin nu este potrivită pentru tine .
Bora: Eu sunt îndrăgostit de Yasemin.
Yasemin : Dragostea este doar un joc/ show. Femeile îl scriu iar bărbaţii joc în el .
Mama lui Yasemin : Pentru ca nu te-ai întâlnit cu iubirea adevărată. Dar într-o zi vei întâlni pe cineva care te va merita.
Savas: Într-o zi mă voi întâlni cu ea. O voce interioară îmi spune că o voi găsi.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 03 Noi 2012, 12:08 pm, editata de 1 ori
buna denisa!!!bine ai revenit! party party party
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
dea05- vip
Pozele cu Murat din ep 2 le gasiti aici
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/poze-noutati-actori-f6/murat-yildirim-t9-375.htm
dea05- vip
dea05- vip
dea05- vip
Am răuşit şi eu să văd aseară primul ep din Ask ve Ceze , Murat îmi place cum arată, mă aşteptam ca după ce o vară întreagă a şomat să arate mai tras la faţă, mai veştejit de cât a stat în compania soaţei, dar îmi place , parcă e chiar mai rotunjor la faţă decât în Asi , îi stă bine şi cu podoabă capilară niţel mai lungă. La vestimentaţie ar putea să mai lucreze niţel design-erul lor. mi-a plăcut jocul actoricesc şi zâmbetul lui, deşi nu am văzut acea strălucire în ochii lui pe care o avea în Asi, probabil partenera de platou nu răuşeşte să îl provoace să scoată ce e mai bun din el , ceea ce mă face să cred în continuare că privirile şi unele replici din Asi veneau din inimă şi nu din creieraşul şcenariştilor. Deşi are un zâmbet foarte frumos cam zgârcit Murat în zâmbete, doar 2-3 priviri mai şugubeţe către Yasemin.
Nurgul/ Yasemin, mi-au plăcut doar ochii ei , în rest mă lasă rece , tipa arată bine , au feţuit-o destul de bine cei de la makeup dar se vede vârsta pe care o are , încă ca şi actriţă nu mi-am făcut nici o părere.
Tomris Incer / Şahnur cam prea machiată, îi aspreşte trăsăturile, dar joacă bine, prin mimica feţei exprimă foarte mult.
Zafer , niţel mai tuns, cu aceeaşi mustaţă şi cred că acelaşi rol de mafiot.
Destul de îndrăzneţ începutul filmului, direct patul din primul minut, cam prea mult ptr turci, ei doar ne sugerau unele " întâmplări " în celelalte seriale. Nu am înţeles de ce plângea Yasemin, după fostul logodnic sau era nostalgică după noaptea petrecută cu Savaş.
Nurgul/ Yasemin, mi-au plăcut doar ochii ei , în rest mă lasă rece , tipa arată bine , au feţuit-o destul de bine cei de la makeup dar se vede vârsta pe care o are , încă ca şi actriţă nu mi-am făcut nici o părere.
Tomris Incer / Şahnur cam prea machiată, îi aspreşte trăsăturile, dar joacă bine, prin mimica feţei exprimă foarte mult.
Zafer , niţel mai tuns, cu aceeaşi mustaţă şi cred că acelaşi rol de mafiot.
Destul de îndrăzneţ începutul filmului, direct patul din primul minut, cam prea mult ptr turci, ei doar ne sugerau unele " întâmplări " în celelalte seriale. Nu am înţeles de ce plângea Yasemin, după fostul logodnic sau era nostalgică după noaptea petrecută cu Savaş.
Buna Denisa si bine ai revenit
Ai dreptate cam indraznet filmul ni l-au aratat pe Savas in prosop din primul episod :gfd<: . Par sa foloseasca aceeasi reteta din 1001 de nopti, au avut succes cu acela si reincearca sa capteze atentia iubitorilor serialului.
Nu stiu daca ultima ta fraza era retorica sau nu pararea mea este ca plansul lui Yasemin se datora in primul rand nerespectarii promisiunii fata de tatal ei. Probabil ca dupa ce a trecut efectele alcoolului au inceput remuscarile la care se adauga sentimentul de tradare pe care l-a avut in momentul in care si-a gasit iubitul in pat cu o alta femeie.
Ai dreptate cam indraznet filmul ni l-au aratat pe Savas in prosop din primul episod :gfd<: . Par sa foloseasca aceeasi reteta din 1001 de nopti, au avut succes cu acela si reincearca sa capteze atentia iubitorilor serialului.
Nu stiu daca ultima ta fraza era retorica sau nu pararea mea este ca plansul lui Yasemin se datora in primul rand nerespectarii promisiunii fata de tatal ei. Probabil ca dupa ce a trecut efectele alcoolului au inceput remuscarile la care se adauga sentimentul de tradare pe care l-a avut in momentul in care si-a gasit iubitul in pat cu o alta femeie.
pissycutz- vip
Eu mi-as fi dorit in rolul principal alaturi de murat sa fi fost zeynep beserler (nadya) parca se potrivea mai bine cu murat al nostru cupidon oricum cred ca si ea are un rol destul de important in acest serial ..
Tomris Incer( Şahnur) mie imi place cum joaca, are un rol deosebit, si-a intrat in rol din prima clipa.. bravo .. se vede ca este o mare actrita cu f multa experienta
Mai este seful Bora care ca o iubeste pe ascuns pe Yasemin inca nu stiu ce va fi de capul lui .oare personajul lui se va asemana cu cel jucat alaturi de tuba :nh8: :nh8: ... ????? sunt tare curioasa ce se va mai intampla
Tomris Incer( Şahnur) mie imi place cum joaca, are un rol deosebit, si-a intrat in rol din prima clipa.. bravo .. se vede ca este o mare actrita cu f multa experienta
Mai este seful Bora care ca o iubeste pe ascuns pe Yasemin inca nu stiu ce va fi de capul lui .oare personajul lui se va asemana cu cel jucat alaturi de tuba :nh8: :nh8: ... ????? sunt tare curioasa ce se va mai intampla
dea05- vip
Asta spuneam si eu zilele trecute ... as fi preferat-o in rolul lui Yasemin.
E mai draguta si parca i s-ar fi potrivit mai bine rolul :nh8:
Cred ca ea va inchide triunghiul femeilor care roiesc un jurul lui Savas: avem femeia misterioasa care a lasat urme adanci in viata lui, sotia si amica.
Oare se vor indragosti toate de Savas? cupidon
Bora - m-a marcat in rolul lui Cem, astept din clipa in clipa sa ii vad partea negativa a caracterului sau desi pana acum a fost inofensiv.
E mai draguta si parca i s-ar fi potrivit mai bine rolul :nh8:
Cred ca ea va inchide triunghiul femeilor care roiesc un jurul lui Savas: avem femeia misterioasa care a lasat urme adanci in viata lui, sotia si amica.
Oare se vor indragosti toate de Savas? cupidon
Bora - m-a marcat in rolul lui Cem, astept din clipa in clipa sa ii vad partea negativa a caracterului sau desi pana acum a fost inofensiv.
pissycutz- vip
la clasamentul de pe kanal d daca ai fi director pe cine ai alege sa joace in filmul tau?la femei tuba e prima si la barbati murat e pe locul 5
http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=1541
1. clasament femei
TUBA BÜYÜKÜSTÜN
485.004
2. PELİN KARAHAN
358.076
7
3. BEREN SAAT
172.185
11
4. ASLI ENVER
130.879
13
5. BERGÜZAR KOREL
96.359
CLASAMENT BARBATI !!!
1
1. DAĞHAN KÜLEGEÇ
616.042
4
2. YİĞİT ÖZŞENER
346.850
5
3. SERHAN YAVAŞ
255 640
6
4. (40) HALİT ERGENÇ
211.214
7
5. MURAT YILDIRIM
203 690
8
6. SARP APAK
176 739
10
7. ENGİN ALTAN DÜZYATAN
151.551
12
8. KIVANÇ TATLITUĞ
121.979
http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=1541
1. clasament femei
TUBA BÜYÜKÜSTÜN
485.004
2. PELİN KARAHAN
358.076
7
3. BEREN SAAT
172.185
11
4. ASLI ENVER
130.879
13
5. BERGÜZAR KOREL
96.359
CLASAMENT BARBATI !!!
1
1. DAĞHAN KÜLEGEÇ
616.042
4
2. YİĞİT ÖZŞENER
346.850
5
3. SERHAN YAVAŞ
255 640
6
4. (40) HALİT ERGENÇ
211.214
7
5. MURAT YILDIRIM
203 690
8
6. SARP APAK
176 739
10
7. ENGİN ALTAN DÜZYATAN
151.551
12
8. KIVANÇ TATLITUĞ
121.979
florina1989- vip
[quote="dea05"]Eu mi-as fi dorit in rolul principal alaturi de murat sa fi fost zeynep beserler (nadya) parca se potrivea mai bine cu murat al nostru cupidon oricum cred ca si ea are un rol destul de important in acest serial ..
si mie imi place zeynep. sper din toata inima sa nu ajunga sa ma dezamageasca personajul. nadya pare o fata desteapta, prietena indragostita de savas ( care nu-si da seama de asta ). si cand o sa-i spuna... n-o sa ne mai placa la fel de mult. cred ca am ramas cu sentimente nu prea placute pt. ea dupa personajul din la umbra teilor
si mie imi place zeynep. sper din toata inima sa nu ajunga sa ma dezamageasca personajul. nadya pare o fata desteapta, prietena indragostita de savas ( care nu-si da seama de asta ). si cand o sa-i spuna... n-o sa ne mai placa la fel de mult. cred ca am ramas cu sentimente nu prea placute pt. ea dupa personajul din la umbra teilor
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
bună seara ! drăgălaşelor muratel
Rolul de lipitoare pe care l-a avut Zeynep în '" La umbra teilor " nu mi- a plăcut, dar cred că aveţi dreptate poate ar fi fost mai nimerită în rolul lui Yasemin. Ca şi fizic tipa arată bine dar poate vom avea o surpriză plăcută din partea lui Nurgul , cert este că Murat îmi place cum arată.
Rolul de lipitoare pe care l-a avut Zeynep în '" La umbra teilor " nu mi- a plăcut, dar cred că aveţi dreptate poate ar fi fost mai nimerită în rolul lui Yasemin. Ca şi fizic tipa arată bine dar poate vom avea o surpriză plăcută din partea lui Nurgul , cert este că Murat îmi place cum arată.
Biata Cicek , cum îi hotărăsc alţii soarta......
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 14 Ian 2010, 11:54 pm, editata de 1 ori
'Aşk ve Ceza' Ekranın Lideri
atv'nin beğeniyle izlenen yeni dizi filmi "Aşk ve Ceza" ikinci bölümüyle, AB grubunda lider oldu. Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Murat Yıldırım'ın paylaştığı "Aşk ve Ceza" 12 Ocak Salı akşamı yayınlanan ikinci bölümüyle AB grubunda yüzde 10.29 izlenme oranı ve yüzde 23.17 izlenme payına ulaşarak, en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu. Dizide Nurgül Yeşilçay, nikâha birkaç gün kala nişanlısını başka kadınla yakalayınca, öfke ile karşısına çıkan ilk erkekle birlikte olan Yasemin karakterini canlandırıyor.
Series "Love and Punishment" has become a leader audience on 12 January was the first position 100 of programs
SERIALUL "Aşk ve Ceza" A DEVENIT LIDER DE AUDIENţĂ , PE 12 IANUARIE A FOST PE PRIMUL LOC DIN 100 DE PROGRAME .
atv'nin beğeniyle izlenen yeni dizi filmi "Aşk ve Ceza" ikinci bölümüyle, AB grubunda lider oldu. Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Murat Yıldırım'ın paylaştığı "Aşk ve Ceza" 12 Ocak Salı akşamı yayınlanan ikinci bölümüyle AB grubunda yüzde 10.29 izlenme oranı ve yüzde 23.17 izlenme payına ulaşarak, en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu. Dizide Nurgül Yeşilçay, nikâha birkaç gün kala nişanlısını başka kadınla yakalayınca, öfke ile karşısına çıkan ilk erkekle birlikte olan Yasemin karakterini canlandırıyor.
Series "Love and Punishment" has become a leader audience on 12 January was the first position 100 of programs
SERIALUL "Aşk ve Ceza" A DEVENIT LIDER DE AUDIENţĂ , PE 12 IANUARIE A FOST PE PRIMUL LOC DIN 100 DE PROGRAME .
Pagina 13 din 42 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 42
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 13 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum