1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+31
iulia80
demiruta
iulia
adriana sb 61
Georgescu Viorica
rodica
lucyana
mioaranita60@.com
aurora212
iulia1965
anis
vasilefevronia
vali1cluj
mihaela99
Luana
theMaria
elena50
nutzi
clio 24
emine
pissycutz
Hatice2J
vivi
Admin_dea05
octaviana1989
vyk968
tubafan
michiper68
florina1989
DENISA
dea05
35 participanți
Pagina 27 din 42
Pagina 27 din 42 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 42
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
DENISA a scris:drăgălaşelor am senzaţia că e boală generală cu estimările timpului (datele, anii) la turcaleţi, sarcina lui Yasemin a ţinut 4 ani ???? ce naiba a născut un geniu??????? Avea 25 de ani la naştere şi la naştere deja 29 de ani , ce naiba a mâncat drojdie , după cât de rapid a luat proporţii burtica aş zice că mâncat o cantitate mai mare de drojdie.
Buna observatie, nu vazusem
Au o alta dimensiune a timpului
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Fetelor noi poze cu D-na Yildirim
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=32233&p=1&rid=2368
Admin_dea05- Admin
Dea e clar, ai trecut de partea inamicului dar si eu m-am uitat Intrebare: e chiar ea sau nu ma uit eu unde trebuie?Admin a scris:Fetelor noi poze cu D-na Yildirim
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
dea in link-ul care l-ai pus tu e beren nu burcin
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Admin a scris:Fetelor noi poze cu D-na Yildirim
iubita pe Beren am văzut-o dar pe B. nu am zărit-o , sau nu am eu ochi să o văd???
DENISA a scris:Admin a scris:Fetelor noi poze cu D-na Yildirim
iubita pe Beren am văzut-o dar pe B. nu am zărit-o , sau nu am eu ochi să o văd???
cred ca am avut orbul gainii in loc sa scriu....beren...am scris yildirim
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
6.Bölüm Tüyolar
Yasemin birisinin de yardımıyla Ömer’i geri almayı başarır.
Sevgi ve Bora, Azra’dan Yasemin’in yerini öğrenmeye çalışırlar. Ancak hiç tahmin etmedikleri başka birinden adresi öğrenirler.
Savaş, Çiçeğin resimlerini gördükten sonra Eşref’e Çiçeği takip etmesi emrini verir. Eşref’in telefonu ile Çiçeğin olduğu mekana giden Savaş beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır.
Şahnur Ana iş başında... Çiçeği süsler püsler Savaş’ın odasına gönderir.
Sevgi, Yasemin’i işe dönmesi için ikna eder. Ajanstakiler 5x5’e kutlama yemeğine giderler.Ve beklenen karşılaşma...
Savaş: Ben gönül eğlendirmem.Severim...Ama sevdim mi de tam severim.
Öldürsen sevdiğime ihanet etmem. Anlaşıldı mı?
Şahnur: Var mı peki sevdiğin?
Yasemin birisinin de yardımıyla Ömer’i geri almayı başarır.
Sevgi ve Bora, Azra’dan Yasemin’in yerini öğrenmeye çalışırlar. Ancak hiç tahmin etmedikleri başka birinden adresi öğrenirler.
Savaş, Çiçeğin resimlerini gördükten sonra Eşref’e Çiçeği takip etmesi emrini verir. Eşref’in telefonu ile Çiçeğin olduğu mekana giden Savaş beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır.
Şahnur Ana iş başında... Çiçeği süsler püsler Savaş’ın odasına gönderir.
Sevgi, Yasemin’i işe dönmesi için ikna eder. Ajanstakiler 5x5’e kutlama yemeğine giderler.Ve beklenen karşılaşma...
Savaş: Ben gönül eğlendirmem.Severim...Ama sevdim mi de tam severim.
Öldürsen sevdiğime ihanet etmem. Anlaşıldı mı?
Şahnur: Var mı peki sevdiğin?
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Se pare ca si arabii sufera de aceasta" boala"
https://www.youtube.com/user/tuba3fanclub3video3#g/u
https://www.youtube.com/user/tuba3fanclub3video3#g/u
Admin_dea05- Admin
michiper68 a scris:ask ve ceza 6. Bölüm Özeti Yasemin
Episode 6
Will YAs. be able to get her baby back?
Feeling very much guilty about what she did, Yas goes into a dangerous pursuit to get her baby back. Seeing photos of Cicek, and feeling suffocated under the pressure of Sahnur, Savas's trust in Cicek is shaken, and he begins to have doubts about her. Because of the business going bad, Sevgi takes an important step to bring Yas. back. Being short of money, Yas begins to look for a job in Bodrum. A surprise is waiting for Savas, who has lost his hopes to find Yas.
Will Yas get her baby back? What kind of problems will arise in Savas&Cicek's relation? Will Yas. accept to go back to the agency?
Va fi Yasemin în stare să-şi ia înapoi copilul ?
Sentimentul de foarte mare vinovăţie ptr. ceea ce a făcut o face pe Yasemin să meargă într-o căutare periculoasă spre a lua copilul inapoi. Văzând fotografiile cu Cicek, şi sentimentul /senzaţia de sufocare provocat de presiunea lui Şahnur, încrederea lui Savas în Cicek se clatină, şi el începe să aibă îndoieli în privinţa ei . Din cauză că afacerile merg rău, Sevgi face un pas important pentru a o aduce pe Yasemin înapoi.
Fiind mai strâmtorată cu banii Yasemin începe să-şi caute un loc de muncă în Bodrum. O surpriză îl aşteptă pe Savaş, care şi-a pierdut speranţele de a o găsi pe Yasemin.
Işi va lua Yasemin copilul inapoi? Ce fel de probleme vor apărea în relaţia Savas & Cicek ? Va accepta Yasemin să revină la agenţie?
michiper68 a scris:6.Bölüm Tüyolar
INDICII EPISODUL 6
Yasemin manages to get her baby, Ömer, back.
Sevgi and Bora try to learn where Yasemin is from Azra, but someone else will help them find her.
After seeing Cicek's pictures, Savaş orders Eşref to follow her. When Savaş goes to the school after Eşref calls, he sees something unexpected.
Sahnur makes Cicek go to Savaş's room.
Sevgi convinces yasemin to come back to the agency. They go to the bar for celebration. And Savaş-Yasemin meet.
Savaş: I don't fool around. When I love, I love completely. And I don't betray the person I love.
Sahnur: Is there someone you love?
Yasemin reuşeşte să-şi ia copilul , pe Omer, înapoi.
Sevgi şi Bora încercă să afle dacă Yasemin este la Azra, dar altcineva îi va ajuta să o găsească .
După ce a văzut pozele lui Cicek , Savaş îi ordonă lui Eşref să o urmească. Când Savaş merge la şcoală după ce Eşref îl sună, el vede ceva neaşteptat.
Şahnur o face pe Cicek să meargă în camera lui Savaş.
Sevgi o convinge pe Yasemin să vină înapoi la agenţie. Ei merg la bar să sărbătoarească. Savaş şi Yasemin se întâlnesc.
Savaş: Eu nu pierd vremea. Când mă îndrăgostesc, iubesc complet( cu totul, în întregime ). Eu nu trădez persoana pe care o iubesc ..
Şahnur: Există cineva pe care iubeşti ?
Aştept şi traducerea lui ARZU.
hi
Multumim deni pt indicii...
Multumim deni pt indicii...
dea05- vip
DENISA a scris:michiper68 a scris:6.Bölüm Tüyolar
INDICII EPISODUL 6
Yasemin manages to get her baby, Ömer, back.
Sevgi and Bora try to learn where Yasemin is from Azra, but someone else will help them find her.
After seeing Cicek's pictures, Savaş orders Eşref to follow her. When Savaş goes to the school after Eşref calls, he sees something unexpected.
Sahnur makes Cicek go to Savaş's room.
Sevgi convinces yasemin to come back to the agency. They go to the bar for celebration. And Savaş-Yasemin meet.
Savaş: I don't fool around. When I love, I love completely. And I don't betray the person I love.
Sahnur: Is there someone you love?
Yasemin reuşeşte să-şi ia copilul , pe Omer, înapoi.
Sevgi şi Bora încercă să afle dacă Yasemin este la Azra, dar altcineva îi va ajuta să o găsească .
După ce a văzut pozele lui Cicek , Savaş îi ordonă lui Eşref să o urmească. Când Savaş merge la şcoală după ce Eşref îl sună, el vede ceva neaşteptat.
Şahnur o face pe Cicek să meargă în camera lui Savaş.
Sevgi o convinge pe Yasemin să vină înapoi la agenţie. Ei merg la bar să sărbătoarească. Savaş şi Yasemin se întâlnesc.
Savaş: Eu nu pierd vremea. Când mă îndrăgostesc, iubesc complet( cu totul, în întregime ). Eu nu trădez persoana pe care o iubesc ..
Şahnur: Există cineva pe care iubeşti ?
Aştept şi traducerea lui ARZU.
Buna draga mea si buna si la toata lumea chiar eram curioasa ce spune Savas, sper ca nu e gelos pe Cicek ar fi chiar culmea.
iulia- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
iulia a scris:DENISA a scris:
Buna draga mea si buna si la toata lumea chiar eram curioasa ce spune Savas, sper ca nu e gelos pe Cicek ar fi chiar culmea.
Buna!Cred ca mai mult de orgoliu o s-o urmareasca, vezi Doame ca ea ar fi femeie casatorita si umbla dupa altul, a uitat ca este totul doar un compromis?El nu se gandeste la alta?..ce Cicek nu o fi avand voie acum ......
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Lun 08 Feb 2010, 9:25 am, editata de 1 ori
dea05- vip
dea05- vip
dea05 a scris:iulia a scris:DENISA a scris:
Buna!Cred ca mai mult de orgoliu o s-o urmareasca, vezi Doame ca ea ar fi femeie casatorita si umbla dupa altul, a uitat ca este totul doar un compromis?El nu se gandeste la alta?..ce Cicek nu o fi avand voie acum ......
Ehh la naiba cu orgoliul lui sau a familiei lui parca era cumnata lui si asa o sa ramana asa parca spunea, acum ce???Vorba ta ce el nu se gandeste la alta vai de mine Cenusareasa, halal Cenusareasa m-a enervat enorm ca si-a dat copilul bine i-a facut maica-sa ca a palmuit-o si trebuia sa-i mai dea vreo cateva ca asa poate ii baga mintile de tot in cap asa ca la palmele care i le-a dat numai pe juma i le-a bagat.
iulia- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
iulia a scris:dea05 a scris:iulia a scris:DENISA a scris:
Ehh la naiba cu orgoliul lui sau a familiei lui parca era cumnata lui si asa o sa ramana asa parca spunea, acum ce???Vorba ta ce el nu se gandeste la alta vai de mine Cenusareasa, halal Cenusareasa m-a enervat enorm ca si-a dat copilul bine i-a facut maica-sa ca a palmuit-o si trebuia sa-i mai dea vreo cateva ca asa poate ii baga mintile de tot in cap asa ca la palmele care i le-a dat numai pe juma i le-a bagat.
ai dreptate nu stiu ce o fi fost in capul ei cred ca suferea de depresia postnatala.......si ce sa-ti spun cred ca din ep viitor o sa fie mama perfecta asa deodata ii vine iubirea asta de mama.............
dea05- vip
Admin_dea05- Admin
Pagina 27 din 42 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 42
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 27 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum