Serialesitelenovelet
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

+31
iulia80
demiruta
iulia
adriana sb 61
Georgescu Viorica
rodica
lucyana
mioaranita60@.com
aurora212
iulia1965
anis
vasilefevronia
vali1cluj
mihaela99
Luana
theMaria
elena50
nutzi
clio 24
emine
pissycutz
Hatice2J
vivi
Admin_dea05
octaviana1989
vyk968
tubafan
michiper68
florina1989
DENISA
dea05
35 participanți

Pagina 28 din 42 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Urmatorul

In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 Empty Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de pissycutz Mar 09 Feb 2010, 10:27 am

Buna dimineata fetelor! kiss
Entuziamate pentru episodul din seara asta? Ce ziceti Savas o vede pe Yasemin la finalul episodului sau intalnirea se petrece mai devreme?
Cat despre discutia voastra despre orgoliu am vazut in serialele pe care le-am urmarit pana acum ca orgoliul turcesc este nemasurat, nu tine cont de logica si cred ca Savas se va simti tradat de Cicek el cel care viseaza la o "sotie" alegorica Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 Empty Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de DENISA Mar 09 Feb 2010, 2:26 pm

ARZU HUNILI

despre tipul care il joacă pe BORA

I hate that guy anyway. He used to star in Ihlamurlar Altında in Tuba's series and he was obsessed with her and he turned out to be a psycopath etc. The man's eyes are like snake eyes. So he can't act like a good person even if he wanted to because he would not be convincing. He gives me the creeps.
In the series he could at least be convincing as a clever boss but he is not..

Nu-mi place tipul oricum. El a fost folosit ca star în Ihlamurlar Altında în serialul lui Tuba şi a fost obsedat de ea şi s-a dovedit a fi un psihopat , ochii tipului sunt ca ochii şarpelui . Deci, el nu poate acţiona ca un om bun, chiar dacă el a vrut nu a răuşit deoarece el nu poate fi convingător. El îmi dă fiori.
În serial el ar putea fi, cel puţin convingător ca un şef inteligent, dar el nu este.

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 09 Feb 2010, 2:35 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mar 09 Feb 2010, 2:35 pm

Nou clip ask facut de Vyk...
E superba muzica, voi ce ziceti?
https://www.youtube.com/watch?v=Ym1Mx4ffwyc
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mar 09 Feb 2010, 2:41 pm

Am fost mereu ocupata si nu prea am vorbit cu voi, dragele mele fete, Asi...dar va citesc cand pot...cred ca intalnirea celor doi va fi cam la final, daca e sa judec dupa modul cum se derulau lucrurile in Asi, tot ce asteptam cu sufletul la gura se petrecea la final si ocupa prea putin timp din episod...sper ca intalnirea lor sa ne lamureasca putin si sa ne motiveze mai mult in urmarirea filmului, care pana acum nu si-a aratat valoarea la care toti/ toate ne asteptam...vizionare placuta!
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 09 Feb 2010, 2:42 pm

comentariu lui Moonbeam hunili

What's ridiculous for me is that after Yasemin left the company is finished. It is almost bankrupt. So if noone else who works there has the brains necessary why is Bora not firing them and looking for better people? All he does is curse the clients. And they act like noone but Yasemin can save them.

Ridicol pentru mine este faptul că, compania este terminată după ce Yasemin a părăsit-o. Acesta este aproape de faliment. Deci, dacă nimeni altcineva care lucrează acolo nu are creierul necesar de ce Bora nu caută oameni mai buni? Tot ce face este blestemul clientilor. Şi ce face nu place nimănui, dar Yasemin îi poate salva.

ARZU HUNILI

Another weird thing they showed to us was that Yaso was not very experienced in the business..
All she was doing was coming late to work The Italian bank and the Crisps company were her first two clients as I can recall. She was shocked when Bora said that she would be the PM of the Italian bank for example. It was her first client. So how come they are acting as if she is so crucial to the company I do not know. In my opinion the guy Alpay who is working in the company was more experienced. At least they could have showed us that he was fed up because more work was passed onto him etc.
And Moonbeam I agree with you Bora is a very incompetent boss. He took Yaso to a meeting with the crisp company and he never told her about these clients and they type of people they were. He also never told AZRA how Yaso got the job for the crisp company and that they were supposed to sell the crisps to middle class citizens rather than saying your crisps are the best.
So Azra went and did the wrong presentation because of Bora. Yaso is not the only advertiser around he could have hired another person who is better and well known from another advertisement company. If they wanted us to believe Yaso was the best they should have showed us her accomplishments in the company before she left..

Un alt lucru ciudat ne-au arătat că Yasemin nu are experienţă în afaceri ..
Ea venea târziu la muncă ,banca italiană şi societatea de chipsuri au fost mai întâi cei doi clienti dacă îmi amintesc bine . Ea a fost şocată atunci cînd Bora a spus că ea ar fi PM al bancii italiene , de exemplu. A fost primul ei client. Deci, cum se face că acesta acţionează aşa în momentul acesta atât de crucial pentru societatea nu ştiu. În opinia mea, tipul Alpay care lucrează în cadrul companiei are mai multă experienţă. Cel puţin ar fi putut să ne arăte că el a fost nemulţumit, deoarece munca a fost pasată altcuiva .

Şi Moonbeam Sunt de acord cu tine Bora este un sef foarte incompetent. El a luat-o pe YAsemin la o întâlnire cu compania , şi niciodată nu i-a spus despre aceşti clienţi şi ce tip de oameni sunt . El nu a spus clar , de asemenea, modul în care Yasemin va primi job-ul pentru companie şi că aceasta ar fi trebuit să-şi vândă chipsurile cetăţenilor clasei de mijloc, mai repede decât să spună chipsurile dvs. sunt cele mai bune.
Deci, la Azra s-a dus şi a făcut prezentarea greşit din cauza lui Bora. Yasemin nu este agent de publicitate numai că pe lângă ea ar putea fi angajată o altă persoană care este mai bună şi cunoaşte bine mersurile în publicitate . Dacă ei au vrut ca noi să credem că Yasemin a fost cea mai bună ar fi trebuit să ne arate realizările ei în cadrul companiei înainte de a pleca ..

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 09 Feb 2010, 3:12 pm, editata de 4 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 09 Feb 2010, 2:44 pm

demiruta a scris:Am fost mereu ocupata si nu prea am vorbit cu voi, dragele mele fete, Asi...dar va citesc cand pot....vizionare placuta!

te aşteptăm oricând ai timp şi plăcere alături de noi la o " mică bârfă".

https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/seriale-turcesti-f1/4-asi-impotriva-destinului-t47-1005.htm
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Mar 09 Feb 2010, 6:23 pm

Fetelor,pe www.gecce.com e un sondaj privind serialele care ruleaza acum....
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 09 Feb 2010, 8:09 pm

dea05 a scris:

gata suntem pe baricade eye sper sa avem un episod frumos, vad ca este Ozet, oare cat o tine?

sper că nu prea mult .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Mar 09 Feb 2010, 8:09 pm

la mine nu intra pe atv sad sad sad
florina1989
florina1989
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mar 09 Feb 2010, 8:10 pm

demiruta a scris:Nou clip ask facut de Vyk...
E superba muzica, voi ce ziceti?
https://www.youtube.com/watch?v=Ym1Mx4ffwyc
Buna! Da este superb multumesc....nu stiam de el
dea05
dea05
vip
vip

Data de inscriere : 13/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mar 09 Feb 2010, 8:12 pm

florina1989 a scris:la mine nu intra pe atv sad sad sad
La mine merge cu Mozilla cu explorer nu merge, nu mi-a mers nici sapt trecuta
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Mar 09 Feb 2010, 8:16 pm

dea05 a scris:
florina1989 a scris:la mine nu intra pe atv sad sad sad
La mine merge cu Mozilla cu explorer nu merge, nu mi-a mers nici sapt trecuta
nu merge cu nimic de la net merge netul foarte prost
florina1989
florina1989
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 09 Feb 2010, 8:40 pm

lung e frate rezumatul...
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mar 09 Feb 2010, 8:46 pm

DENISA a scris:lung e frate rezumatul...
da, renh daca stiam ma ocupam de alte treburi :nh8:

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 19889744

s-a blocat si la mine sad 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 2743637754
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mar 09 Feb 2010, 8:54 pm

Salutare fetele!

Ce faceti? Mie nu imi merge atv-ul sad Astept youtube. 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 244732
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 09 Feb 2010, 8:57 pm

Şi la mine se mai împotmoleşte dar eu am ecranul împarţit în două, am 2 ferestre deschise.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 09 Feb 2010, 8:59 pm

ce dragoste subită a lui Yasemin faţă de copil .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mar 09 Feb 2010, 9:04 pm

pissycutz a scris:Salutare fetele!

Ce faceti? Mie nu imi merge atv-ul sad Astept youtube. 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 244732

hi se pare ca astazi avem probleme toate sad
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mar 09 Feb 2010, 9:07 pm

dea05 a scris:
pissycutz a scris:Salutare fetele!

hi se pare ca astazi avem probleme toate sad
Bine ca ne mai spune Deni cate ceva si nu suntem in ceata totala. kiss
Oare il cenzureaza Burcin? 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 281600
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 Empty Poze ep 6

Mesaj Scris de dea05 Mar 09 Feb 2010, 9:08 pm

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 91957439
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 27812913
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 1aah
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 1aaa
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 1aaaar
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 1aba
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 1abg
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mar 09 Feb 2010, 9:19 pm

Multumim Denisa kiss
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 09 Feb 2010, 9:30 pm

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 113
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 1a12
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 1aa11
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 1aaa12
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 1ab11
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 1aba11
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 1abss10
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mar 09 Feb 2010, 9:38 pm

Am vazut prima parte ... ai zice ca i-a fost rapit copilul si nu l-a dat de buna voie, si ce repede la gasit, punct ochit - punct lovit. Ii lasase tipa care l-a luat adresa?! Sau a adulmecat prin Istanbul ?! stupid Pare trasa de par rau faza.
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Mar 09 Feb 2010, 9:43 pm

Ep 6 part 1

femeia:ce copil frumos sa-i punem numele Ivan?
femeia2:Cine e?
yasemin:deschide usa
femeia3:stai departe de usa..sa nu cumva sa o deschizi
yasemin:deschide usa imi vreau copilul deschide..deschide usa..
yasemin:deschide usa sau chem politia
femeia:spune ca o sa cheme politia
barbatul:spune de politie..fara politie
femeia:ne-am razgandit
femeia2:nu..asteptati..nu incercati sa ma pacaliti
yasemin:m-am razgandit imi vreau copilul
femeia:stai linistita mereu se intampla asa..dar asteptati putin
yasemin:nu omer...
femeia:sa nu cumva sa te apropii
femeia2:noi ne-am razgandit nu il mai vrem
femeia:nu se poate asa ceva..luati copilul imediat...luati-l..hai mai repede am spus
yasemin:va rog
femeia:ce mai plangi femeie..ce repede te-ai mai razgandit
yasemin:va rog lasati-ma sa ma duc dupa ei..va rog imi vreau copilul
femeia:uita de copil
femeia2:doamna nilufer
femeia:ce?
femeia2:daca rusii se duc la politie si spun ca nu au vrut copilul?
femeia:asa e cum spui tu..mergi
yasemin:unde?
femeia:taci si mergi..mergem dupa ei vedem..dupa ce plecam noi pleci si tu..de fapt pleaca tu prima
soferul:sora hai repede la masina
yasemin:stai putin copilul meu?
soferul:hai mai repede in masina
yasemin:omer..gata puiule taci...pe tine te-a trimis dumnezeu..ce esti tu frate esti un inger??
soferul:eu nu am facut nimic...acum o sa-ti dai si tu seama si o sa-l iubesti
yasemin:da..totul s-a petrecut din vina mea
leyla:doamne ajuta-ma
femeia:leyla linisteste-te
leyla:yasemin?
yasemin:mama omer e in bratele mele
leyla:iti multumesc doamne
femeia:dami-o..yasemin sa ne fie de bine fata mea
yasemin:multumesc matusa nuris..spune-i mamei sa nu-si faca griji..venim la bodrum..te sun eu iar bine?
nuris:bine bine
leyla:credeam ca dumnezeu ne-a uitat multumesc doamne
yasemin:cum ai reusit sa iei copilul de la rusi?
soferul:isi daduse seama erau distrusi
yasemin:cum ai vb cu ei?
soferul:in rusa..stiu si eu putina rusa
yasemin:nu au zis ca nu ti-l dau?
soferul:cum sa zica..imediat l-au dat..femeia ii tot spunea sotului ca au dat de belea sa plece repede..dar barbatul a vrut banii si i-a luat
yasemin:care e numele tau?
soferul:hasan
yasemin:nu o sa uit niciodata hasan ce ai facut
hasan:omul mai face si deastea sora
hasan:nu o sa suni la politie?
yasemin:la politie?nu
hasan:adica o lasi pe femeia aia sa mai ia alti copii??
yasemin:Daca sun o sa ma ia si pe mine la intrebari
hasan:adevarat
yasemin:oare e vreu avion?oare de ce plange?
hasan:poate ii este foame

florina1989
florina1989
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 09 Feb 2010, 9:48 pm

buna seara fetelor,
sunt la prima postare..asa ca la mai multe...am inceput sa vad episodul de azi de pe la ora 9 si vad ca reclamele tare mai merg bine...filmul greu tare... stupid
astept sfarsitul..felicitari pt efortul depus 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 28 37853
Ps:multumesc anda
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 42 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum