1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+31
iulia80
demiruta
iulia
adriana sb 61
Georgescu Viorica
rodica
lucyana
mioaranita60@.com
aurora212
iulia1965
anis
vasilefevronia
vali1cluj
mihaela99
Luana
theMaria
elena50
nutzi
clio 24
emine
pissycutz
Hatice2J
vivi
Admin_dea05
octaviana1989
vyk968
tubafan
michiper68
florina1989
DENISA
dea05
35 participanți
Pagina 34 din 42
Pagina 34 din 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Exact si poate si Savas care o urmarea cu gandul de departe era mai convingator decat ea.clio 24 a scris: Pai si noi la fel am spus...cu atat mai mult turcoicele..care pot prinde si mai mult pt. ca vad filmul in limba lor...mie la faza din taxi mai mult m-a emotionat taximetristul.. indragostit
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
pissycutz a scris:
Exact si poate si Savas care o urmarea cu gandul de departe era mai convingator decat ea.
sunt curioasă cum va reacţiona el când va afla că e tătic .
pissycutz a scris:
La mine nu se deschide ... l-am dowloadat dar nu pot sa-l deschid
nu trebuie să îl descarci. după câteva sec se deschide , sunt secvenţe cu Tuba şi Murat de la arabi .
SSFG hunili
Dear Arzu
I agree with you regarding Nurgul's performance in this dizi. I believe that she is capable of providing a better performance as she did Konak dizi. She is a fairly good actress but I think this character or time in her life she is failing to give the viewers what she is capable of and what her character should portray. Look at Tuba in IA when her baby was taken from her she was a wreck not married and without a child her performance was grand.
I think that the hairdresser in the dizi should take it easy on Nurgul's hair maybe all the horrible hairdo's has caused a lack of blood flow resulting in her performance.
Dear Arzu
I agree with you regarding Nurgul's performance in this dizi. I believe that she is capable of providing a better performance as she did Konak dizi. She is a fairly good actress but I think this character or time in her life she is failing to give the viewers what she is capable of and what her character should portray. Look at Tuba in IA when her baby was taken from her she was a wreck not married and without a child her performance was grand.
I think that the hairdresser in the dizi should take it easy on Nurgul's hair maybe all the horrible hairdo's has caused a lack of blood flow resulting in her performance.
El cred ca va fi extuziast dar interesanta va fi reactia lui Sahnur si Cicek.DENISA a scris:pissycutz a scris:
Exact si poate si Savas care o urmarea cu gandul de departe era mai convingator decat ea.
A venit nepotul dar e nelegitim, ce ne facem ? (Sahnur)
Savas are copil si si-a gasit si marea dragoste, iar cu mine cum ramane? Si eu puteam dar m-a trimis la mine in camera (Cicek)
pissycutz- vip
clio 24 a scris:..am avut senzatia ca Cicek in masina ii si spune de ce nu spune la facultate ca e maritata...
Somehow, she does not want her friends at the university learn that she is married. So she takes off her ring at school.
Intr-un fel, ea nu vrea ca prietenii ei de la Universitatea să afle că ea este căsătorită. Deci ea nu ia inelul ei la şcoală.
DENISA a scris:pissycutz a scris:
Eu sunt curioasa si ce va face baba terorista cand va afla ca arte un nepotel...dar nu de la Cicek..pe principiul unde dai si unde crapa
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
Am vazut party Pentru ei nu exista termen de comparatie. Ce mi-as mai dori sa ii vad jucand impreunaDENISA a scris:
nu trebuie să îl descarci. după câteva sec se deschide , sunt secvenţe cu Tuba şi Murat de la arabi .
pissycutz- vip
pissycutz a scris:
El cred ca va fi extuziast dar interesanta va fi reactia lui Sahnur si Cicek.
A venit nepotul dar e nelegitim, ce ne facem ? (Sahnur)
Savas are copil si si-a gasit si marea dragoste, iar cu mine cum ramane? Si eu puteam dar m-a trimis la mine in camera (Cicek)
Şahnur se va criza iar Cicek dacă se va amoreza de el nu-i va pica prea bine .
DENISA a scris:clio 24 a scris:..am avut senzatia ca Cicek in masina ii si spune de ce nu spune la facultate ca e maritata...
Somehow, she does not want her friends at the university learn that she is married. So she takes off her ring at school.
Intr-un fel, ea nu vrea ca prietenii ei de la Universitatea să afle că ea este căsătorită. Deci ea nu ia inelul ei la şcoală.
saru-mana Denisa... indragostit
clio 24- vip
Imi pare rau sa va spun..dar nu au pus nici acum turcoaicele traducerea
clio 24- vip
clio 24 a scris:.am avut senzatia ca Cicek in masina ii si spune de ce nu spune la facultate ca e maritata...
Clio câteva precizări de la surate .
She does not feel herself married. It looks like she started to love Savaş but his decision about this marriage being on the paper only, makes her as if she is not married. In the next episode, I think she will try to attrack Savaş's attention but will be disappointed
Ea nu simte că e căsătorită. Se pare că ea a început să-l iubescă pe Savaş, dar decizia lui despre acestă căsătorie e clară, e doar pe hârtie, e valabil şi ptr ea , ea nu este căsătorită. În următorul episod, cred că ea va încerca să îi atragă tenţia lui Savaş, dar va fi dezamăgită.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 10 Feb 2010, 6:48 pm, editata de 1 ori
clio 24 a scris:Imi pare rau sa va spun..dar nu au pus nici acum turcoaicele traducerea
am întrebat-o şi eu pe Arzu ce se întâmplă, mi-a spus că ea şi-a tradus partea ei , iar ceilalţi probabil sunt ocupaţi , lucru asta le cam mânâncă timp.
Ea nu simte că e căsătorită. Se pare că ea a început să-l iubescă pe Savaş, dar decizia lui despre acestă căsătorie e clară, e doar pe hârtie, e valabil şi ptr ea , ea nu este căsătorită. În următorul episod, cred că ea va încerca să îi atragă tenţia lui Savaş, dar va fi dezamăgită.[/quote]
Inca odata saru-mana...imi pare rau pt. Cicek..sincer..asa plangacioasa mie imi placea..incepuse, cu sustinerea lui Savas ..sa se mai razvrateasca..
Inca odata saru-mana...imi pare rau pt. Cicek..sincer..asa plangacioasa mie imi placea..incepuse, cu sustinerea lui Savas ..sa se mai razvrateasca..
clio 24- vip
DENISA a scris:clio 24 a scris:Imi pare rau sa va spun..dar nu au pus nici acum turcoaicele traducerea
am întrebat-o şi eu pe Arzu ce se întâmplă, mi-a spus că ea şi-a tradus partea ei , iar ceilalţi probabil sunt ocupaţi , lucru asta le cam mânâncă timp.
Asteptam si noi...vor traduce ..asa au facut si data trecuta...
clio 24- vip
clio 24 a scris:..imi pare rau pt. Cicek..sincer..asa plangacioasa mie imi placea..incepuse, cu sustinerea lui Savas ..sa se mai razvrateasca..
Şi mie îmi place deşi e cam plângăgioasă şi nu încearcă să fie mai sigură pe ea şi să joace mai mult teatru acasă cu soacra şi cumnata. Soara lui Savaş îmi place cum arată dar exagerează cu răutatea, dacă ar mai ieşi şi ea în lume cred că s-ar mai înbuna .
buna seara,denisa. fetelor sa aveti o seara placuta in familia asi
Cand am inceput sa vad serialul asii -pe la ep. 8 eram convinsa ca exista ceva intre cei 2 actori :cei mai iubiti . si acum sunt convinsa ca ceva-ceva a fost. ; oricat de bine ar fi pastrat acest secret.
pe de alta parte , observ cu usurinta, ca in oricare secventa joaca ei, totul este atat de natural si de firesc : momentele de indoiala, iubirea , disperarea, cearta, regasirea, nedumerirea .privirile si gestica lor spun totul. sunt doi actori care au realizat doua roluri perfecte. tot timpul vom ramane cu o curiozitate si o dorinta neimplinita. daca a fost ceva,de ce nu sunt impreuna si se evita peste tot.
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
fetelor nu am tradus comentariu lui SSFG dar dacă vrea cineva să spună şi execut, în mare Yasemin e criticată datorită reacţie ei faţă de copil, se face comparaţie cu reacţia lui Tuba din " la umbra teilor" atunci când i-a fost răpit copilul , ea a refuzat să se căsătorească şi a suferit cumplit în acele momente .
prytymeu a scris:
buna seara,denisa. tot timpul vom ramane cu o curiozitate si o dorinta neimplinita. daca a fost ceva,de ce nu sunt impreuna si se evita peste tot.
bună seara !!! nici eu nu înţeleg de ce se evită, dar dacă nu ar avea de ce să se ferească bănuiesc că nu le-ar fi teamă să fie unul în prezenţa celuilalt . eu cred că la ei a fost ceva mai mult decât un joc excepţional actoricesc .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 10 Feb 2010, 7:03 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:clio 24 a scris:..imi pare rau pt. Cicek..sincer..asa plangacioasa mie imi placea..incepuse, cu sustinerea lui Savas ..sa se mai razvrateasca..
Şi mie îmi place deşi e cam plângăgioasă şi nu încearcă să fie mai sigură pe ea şi să joace mai mult teatru acasă cu soacra şi cumnata. Soara lui Savaş îmi place cum arată dar exagerează cu răutatea, dacă ar mai ieşi şi ea în lume cred că s-ar mai înbuna .
Cred ca se va ambitiona si sora lui Savas..ce ar fi s-o casatoreasca cu Bora
clio 24- vip
nu are Bora nas de ea , tipa arată bine , el nu . poate îi cade cu tronc Eşref .clio 24 a scris:
DENISA a scris:prytymeu a scris:
buna seara,denisa. tot timpul vom ramane cu o curiozitate si o dorinta neimplinita. daca a fost ceva,de ce nu sunt impreuna si se evita peste tot.
bună seara !!! nici eu nu înţeleg de ce se evită, dar dacă nu ar avea de ce să se ferească bănuiesc că nu le-ar fi teamă să fie unul în prezenţa celuilalt . eu cred că la ei a fost ceva mai mult decât un joc excepţional actoricesc .
Si eu cred la fel..altfel , dupa cum spui tu , nu s-ar evita atat..de ce Nurgul are poze si interviuri cu Murat?! murat&tuba
clio 24- vip
DENISA a scris:nu are Bora nas de ea , tipa arată bine , el nu . poate îi cade cu tronc Eşref .clio 24 a scris:
Gansacul meu?! deja ma faci geloasa... inima
clio 24- vip
Fetelor ..eu ies putin..pupicei
clio 24- vip
clio 24 a scris:
Gansacul meu?! deja ma faci geloasa... inima
Iţi place de el ????? atunci să o amorezăm de altul .
Pagina 34 din 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 34 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum