1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+31
iulia80
demiruta
iulia
adriana sb 61
Georgescu Viorica
rodica
lucyana
mioaranita60@.com
aurora212
iulia1965
anis
vasilefevronia
vali1cluj
mihaela99
Luana
theMaria
elena50
nutzi
clio 24
emine
pissycutz
Hatice2J
vivi
Admin_dea05
octaviana1989
vyk968
tubafan
michiper68
florina1989
DENISA
dea05
35 participanți
Pagina 33 din 42
Pagina 33 din 42 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
am rugat o surată turcoaică să îmi spună ce spune Murat în casa colegului lui Cicek, asta mi-a răspuns :
"
Savaş played along with Cicek when they were in her friend's house as if he's her brother. In the car he said that they don't have a real marriage just signatures on paper. He wanted her to put on the ring so his mom won't get mad."
Savaş s-a jucat cu Cicek, când au fost în casa prietenilor ei, ca şi când el este fratele ei. În maşină el a spus că nu au o căsătorie reală , au doar semnăturile pe hârtie. El a vrut ca ea să-şi pună inelul( vergheta) ptr ca mama lui să nu se supere.
"
Savaş played along with Cicek when they were in her friend's house as if he's her brother. In the car he said that they don't have a real marriage just signatures on paper. He wanted her to put on the ring so his mom won't get mad."
Savaş s-a jucat cu Cicek, când au fost în casa prietenilor ei, ca şi când el este fratele ei. În maşină el a spus că nu au o căsătorie reală , au doar semnăturile pe hârtie. El a vrut ca ea să-şi pună inelul( vergheta) ptr ca mama lui să nu se supere.
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
eu cred ca se simte totusi mai confortabil - Nurgul nu da pe afara de frumusete, e maritata si are si copii daca nu ma insel. Amenintarea e mai mica pentru ea.DENISA a scris:Măi fetelor voi credeţi că , C.urca doarme în front ??? stă în coasta lor , că tot nu are ce face , dacă vede vreo mişcare mai lascivă a lui Nurgul ,o epilează cu penseta pe madam Nurgul.
Ultima editare efectuata de catre pissycutz in Mier 10 Feb 2010, 5:37 pm, editata de 1 ori
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Esti de milioane Multumesc.DENISA a scris: am rugat o surată turcoaică să îmi spună ce spune Murat în casa colegului lui Cicek, asta mi-a răspuns :
pissycutz- vip
pissycutz a scris:
eu cred ca se simte totusi mai confortabil - Nurgul nu da pe afara de frumusete, e maritata si are si copii daca nu ma insel. Amenintarea e mai mica pentru ea.
nu ştiu cât de confortabil se simte , Nurgul pare o tipă căreia nu prea îi pasă de ceilalţi , şi dacă i se pune pata pe Murat nu cred că îi va păsa că, C. urca se agită pe margini.
Văd că turcoaicele nu dau semne că ar traduce în continuare , Arzu a tradus partea ei .
Poate nu ii pasa ei dar nici Murat nu cred ca se topeste dupa eaDENISA a scris:pissycutz a scris:
eu cred ca se simte totusi mai confortabil - Nurgul nu da pe afara de frumusete, e maritata si are si copii daca nu ma insel. Amenintarea e mai mica pentru ea.
nu ştiu cât de confortabil se simte , Nurgul pare o tipă căreia nu prea îi pasă de ceilalţi , şi dacă i se pune pata pe Murat nu cred că îi va păsa că, C. urca se agită pe margini.
pissycutz- vip
DENISA a scris:Măi fetelor voi credeţi că , C.urca doarme în front ??? stă în coasta lor , că tot nu are ce face , dacă vede vreo mişcare mai lascivă a lui Nurgul ,o epilează cu penseta pe madam Nurgul.
eu cred ca nurgul o dovedeste pe ....
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
pissycutz a scris:
Poate nu ii pasa ei dar nici Murat nu cred ca se topeste dupa ea
Cred că Murat ca şi actriţă o place , nu ştiu ca femeie, pare o tipă care domină,îi place să deţină controlul, în fam. ei ei pare a fi în prim plan, poate îi place lui să fie pionul al doilea dar tipa pare mult mai hotărâtă decât B. .
DENISA a scris: am rugat o surată turcoaică să îmi spună ce spune Murat în casa colegului lui Cicek, asta mi-a răspuns :
"
Multumesc Deni..chiar mi s-a parut ca zambesc smechereste amandoi..adica poznas..si chiar eram curioasa..cred ca el a ramas mirat cand a auzit cum l-a prezentat Cicek..ca nu se astepta ca ea sa fie atat de smechera..am avut senzatia ca Cicek in masina ii si spune de ce nu spune la facultate ca e maritata...
clio 24- vip
DENISA a scris:Văd că turcoaicele nu dau semne că ar traduce în continuare , Arzu a tradus partea ei .
Si eu am verificat de ami multe ori azi..poate ca nu au mai stabilit ,cine traduce mai departe..mai e si diferenta de fus orar...vom vedea inima
clio 24- vip
clio 24 a scris:
eu cred ca nurgul o dovedeste pe
fără doar şi poate , Nurgul pare o tipă care luptă cu toate armele şi nu pare a se sfii să scoată tot ce are în dotare, şi cred că şi la mansardă şi în meserie e niţel mai dotată decât B...
Deci pariezi pe Nurgul ... eu as paria pe Burcin, ii trage doua posete de o adoarmeclio 24 a scris:
pissycutz- vip
clio 24 a scris:
chiar mi s-a parut ca zambesc smechereste amandoi..adica poznas..si chiar eram curioasa..cred ca el a ramas mirat cand a auzit cum l-a prezentat Cicek..ca nu se astepta ca ea sa fie atat de smechera..am avut senzatia ca Cicek in masina ii si spune de ce nu spune la facultate ca e maritata...
nu ştiu ce îi spune în maşină, eu am rugat-o să îmi spună cum îl prezintă pe Savaş în casa amicilor , dar dacă intră pe mess tipa mai fac săpături .
pissycutz a scris:
Deci pariezi pe Nurgul ... eu as paria pe Burcin, ii trage doua posete de o adoarme
cred că, curcii îi e teamă să se arunce cu avânt spre Nurgul.
Comentariu lui Arzu hunili
Girls and you know this woman has a son of her own. He is maybe around 8-9 years old. So she should be able to act more convincingly than someone who does not have a baby. I was watching an episode of ASK BIR HAYAL who none of us watched in this forum. My cousin is watching it so I took a peak. The baby was kidnapped and this girl (who is not married in real life and who does not have a baby) acted so strongly that even I was amazed. She looked like she was about to faint with all that crying.. as if she had lost her mind. Nobody could even make her relax... she was screaming and shouting and crying.. I cannot understand how she can be so cold even though she has a son of her own. When she was feeding the baby in the cab drivers house she blew a kiss to the baby but even that kiss was sooo cold..
Even I cuddle and coo babies I see (that I have seen for the first time) warmer than she does..
se pare că nici turcoaicele nu îi înţeleg răceala lui Yasemin faţă de copil, şi sărutul pe care i l-a dat copilului a fostul unul rece , deşi şi ae este mamă are un copil de 8-9 ani .
Girls and you know this woman has a son of her own. He is maybe around 8-9 years old. So she should be able to act more convincingly than someone who does not have a baby. I was watching an episode of ASK BIR HAYAL who none of us watched in this forum. My cousin is watching it so I took a peak. The baby was kidnapped and this girl (who is not married in real life and who does not have a baby) acted so strongly that even I was amazed. She looked like she was about to faint with all that crying.. as if she had lost her mind. Nobody could even make her relax... she was screaming and shouting and crying.. I cannot understand how she can be so cold even though she has a son of her own. When she was feeding the baby in the cab drivers house she blew a kiss to the baby but even that kiss was sooo cold..
Even I cuddle and coo babies I see (that I have seen for the first time) warmer than she does..
se pare că nici turcoaicele nu îi înţeleg răceala lui Yasemin faţă de copil, şi sărutul pe care i l-a dat copilului a fostul unul rece , deşi şi ae este mamă are un copil de 8-9 ani .
Nu am vazut filmul sau scena despre care vorbeste Arzu dar sunt de acord cu ea. Yasemin nu este deloc convingatoare in rolul de mama.DENISA a scris:Comentariu lui Arzu hunili
pissycutz- vip
pissycutz a scris:
Nu am vazut filmul sau scena despre care vorbeste Arzu dar sunt de acord cu ea. Yasemin nu este deloc convingatoare in rolul de mama.
nici eu nu am auzit de acest film . văd că în toate comentariile turcoaicelor este criticată ptr comportamentul ei de mamă.
Dar tie cum ti s-a parut? Poate exagerez eu, dar mie nu mi-a placut deloc.DENISA a scris:pissycutz a scris:
Nu am vazut filmul sau scena despre care vorbeste Arzu dar sunt de acord cu ea. Yasemin nu este deloc convingatoare in rolul de mama.
nici eu nu am auzit de acest film . văd că în toate comentariile turcoaicelor este criticată ptr comportamentul ei de mamă.
pissycutz- vip
DENISA a scris:clio 24 a scris:
eu cred ca nurgul o dovedeste pe
fără doar şi poate , Nurgul pare o tipă care luptă cu toate armele şi nu pare a se sfii să scoată tot ce are în dotare, şi cred că şi la mansardă şi în meserie e niţel mai dotată decât B...
Cu siguranta are dotare buna Nurgul..de data asta imi e mila de Burci
clio 24- vip
pissycutz a scris:Deci pariezi pe Nurgul ... eu as paria pe Burcin, ii trage doua posete de o adoarmeclio 24 a scris:
eu pariez pe Nurgul..Burci nu o sa aiba viteza de reactie...
clio 24- vip
DENISA a scris:clio 24 a scris:
chiar mi s-a parut ca zambesc smechereste amandoi..adica poznas..si chiar eram curioasa..cred ca el a ramas mirat cand a auzit cum l-a prezentat Cicek..ca nu se astepta ca ea sa fie atat de smechera..am avut senzatia ca Cicek in masina ii si spune de ce nu spune la facultate ca e maritata...
nu ştiu ce îi spune în maşină, eu am rugat-o să îmi spună cum îl prezintă pe Savaş în casa amicilor , dar dacă intră pe mess tipa mai fac săpături .
saru-mana
clio 24- vip
pissycutz a scris:
Dar tie cum ti s-a parut? Poate exagerez eu, dar mie nu mi-a placut deloc.
Eu cred că dacă maică-sa nu reacţiona mai violent faţă de ea , ea nu s-ar fi mai dus după copil , ea oricum nu şi l-a dorit . Pe mine m-a dezamăgit deoarece o tipă cu un job ca al ei , care e bine plătit oriunde în lume , o tipă care se presupune că avea ceva la mansardă, fusese şcolită, cu o situaţie materială care părea destul de bună şi pe care o sprijinea şi mama preferă să dea copilul decât să îl crească ea , totuşi era o bucăţică din , indiferent cine era tatăl, şi apoi l-a proictat de bună voie şi nesilită de nimeni. eu nu am copii dar gestul nu il înţeleg.
DENISA a scris:pissycutz a scris:
Pai si noi la fel am spus...cu atat mai mult turcoicele..care pot prinde si mai mult pt. ca vad filmul in limba lor...mie la faza din taxi mai mult m-a emotionat taximetristul.. indragostit
clio 24- vip
Trecand peste faptul ca mi se pare ciudat sa-i aud in araba(cea mai tare este Nermin), nu cred ca Nurgul poate juca si transmite ca Tuba..nici macar ca Beren..poate nu era pt.rolul asta..poate in alte roluri este buna ..dar asta nu o prinde...
clio 24- vip
Nici eu nu sunt mamica, si poate judec lucrurile din afara dar nu cred ca timp de 9 luni nu i s-a dezvoltat simtul matern si apoi brusc dupa ce il da (si cui il da, fara sa incerce sa gaseasca alta cale, ceea ce ma face sa cred ca ii era teama de reactia mamei ei) ... brusc s-a luminat. E copilul ei si il vrea inapoi.DENISA a scris:pissycutz a scris:
Dar tie cum ti s-a parut? Poate exagerez eu, dar mie nu mi-a placut deloc.
Eu cred că dacă maică-sa nu reacţiona mai violent faţă de ea , ea nu s-ar fi mai dus după copil , ea oricum nu şi l-a dorit . Pe mine m-a dezamăgit deoarece o tipă cu un job ca al ei , care e bine plătit oriunde în lume , o tipă care se presupune că avea ceva la mansardă, fusese şcolită, cu o situaţie materială care părea destul de bună şi pe care o sprijinea şi mama preferă să dea copilul decât să îl crească ea , totuşi era o bucăţică din , indiferent cine era tatăl, şi apoi l-a proictat de bună voie şi nesilită de nimeni. eu nu am copii dar gestul nu il înţeleg.
pissycutz- vip
Pagina 33 din 42 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 33 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum