Serialesitelenovelet
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

+31
iulia80
demiruta
iulia
adriana sb 61
Georgescu Viorica
rodica
lucyana
mioaranita60@.com
aurora212
iulia1965
anis
vasilefevronia
vali1cluj
mihaela99
Luana
theMaria
elena50
nutzi
clio 24
emine
pissycutz
Hatice2J
vivi
Admin_dea05
octaviana1989
vyk968
tubafan
michiper68
florina1989
DENISA
dea05
35 participanți

Pagina 32 din 42 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42  Urmatorul

In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 Empty Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de pissycutz Mier 10 Feb 2010, 12:04 pm

DENISA a scris:o turcoaică mi-a spus acum că Savaş a comfirmat că e fratele ei , deşi eu nu prea cred , mă mai interesez.
Multumim Denisa, asteptam vesti de la tine kiss
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 Empty Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de DENISA Mier 10 Feb 2010, 12:05 pm

pissycutz a scris:[
Din punctul meu de vedere e prea neexprimentata sa nu cada prada farmecelor lui, nu ca asta si-ar propune Savas dar cred ca este omul care o trateaza cel mai frumos, ii da libertate, vorbeste cu ea, o intelege.

faptul că îi dă libertate de mişcare ptr ea contează foarte mult . capată ea experienţă dacă e scoasă în lume şi nu stă în arestul numit casă.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 10 Feb 2010, 12:07 pm

DENISA a scris:

faptul că îi dă libertate de mişcare ptr ea contează foarte mult . capată ea experienţă dacă e scoasă în lume şi nu stă în arestul numit casă.
Exact. Cicek parca a inflorit de cand se duce la scoala.
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 10 Feb 2010, 12:07 pm

pissycutz a scris: nu o forteaza sa imparta patul cu el si o lasa sa isi termine scoala.

El nu le forţează merg ele în final de bună voie şi nesilite de nimeni .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 10 Feb 2010, 12:08 pm

DENISA a scris:
pissycutz a scris: nu o forteaza sa imparta patul cu el si o lasa sa isi termine scoala.

El nu le forţează merg ele în final de bună voie şi nesilite de nimeni .

Smile Da le surade pe sub gene si cad una cate una Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 10 Feb 2010, 12:16 pm

pissycutz a scris: Da le surade pe sub gene si cad una cate una Smile

să vedeţi ce se înmoaie şi Yasemin.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 10 Feb 2010, 12:20 pm

“TOTAL PRIME-TIME” SONUÇLARI

KANAL D: 21.6

ATV: 21.2

“AB PRIME-TIME” SONUÇLARI

ATV: 24.8
KANAL D: 17.3
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 10 Feb 2010, 12:21 pm

DENISA a scris:
pissycutz a scris: Da le surade pe sub gene si cad una cate una Smile

să vedeţi ce se înmoaie şi Yasemin.
Yasemin asteapta de vreo 9 luni sau cate or fi trecut.
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 10 Feb 2010, 12:26 pm

pissycutz a scris:
Yasemin asteapta de vreo 9 luni sau cate or fi trecut.

mai mult de 9 , o fi având şi bebelu' vreo 2 luni.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 10 Feb 2010, 12:42 pm

NO PROGRAM ADı KANAL SÜRE RATING (%) SHARE (%)

09 ŞUBAT 2010 SALı

1 ASK VE CEZA ATV 01:32 13,71% 27,94%
2 GENIS AILE KAND 01:30 13,68% 28,03%
3 KUCUK KADINLAR. KAND 01:29 10,31% 25,31%
4 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 00:34 7,16% 17,02%
5 ARKA SOKAKLAR (TKR) KAND 01:28 6,87% 23,79%

6 ASK VE CEZA (OZET) ATV 00:33 6,79% 14,61%

İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB

09 ŞUBAT 2010 SALı

NO PROGRAM ADı KANAL SÜRE RATING (%) SHARE (%)

1 ASK VE CEZA ATV 01:32 14,91% 32,92%

2 GENIS AILE KAND 01:30 10,30% 23,35%
3 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 00:34 9,49% 25,18%
4 KUCUK KADINLAR. KAND 01:29 7,87% 19,77%

5 ASK VE CEZA (OZET) ATV 00:33 6,83% 16,30%
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mier 10 Feb 2010, 1:57 pm

eu nu aştept să o pupăcească...[/quote]
Buna, fetelor, aseara de nervi ca se tot intrerupea nu am mai intrat si aici, am vazut ca incep sa-i sticleasca ochii lui Savas cand e fata in fata cu Yas si astept sa o pupe ca sa vad daca are priviri amoroletale si aici...dupa ce-am vazut in promo, cam da...ce sa facem daca stie sa fie letal:))))))))))))))))))
Dintre toate episoadele, acesta de aseara mi-a placut cel mai mult!Baba e de coma, Bora e total, Cem e indragostit pana in gat, Cicek nu e departe de Cem, Yas nu merita frumusetea de bebel, Leyla e bunica nebunica/iubitica, matusica Yasei stie sa o dea la-ntors,soras lui Savas e frumoasa si atat...gansacul s-a luat iar de urmariri ca-n filme, pfoaiiii, ce mai episod kiss Smile Smile Smile
Probabil ca filmul va creste gradual...mai vad si ei sugestiile se mai adapteaza cerintelor"pietii".
Va pup si ma duc sa fac ceva de mancare, dar promit sa revin la adevarata demiruta, cea care scria candva pe port, c-am vazut ca mai e una, da e a saptezecea...si are voie sa fie cum vrea ea,dar sa nu se dea drept asta care sunt Io... kiss Smile
Pupicei mii /cu stelute argintii :D :D demiruta demirita de Muratel zapacita Smile
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 10 Feb 2010, 2:03 pm

demiruta a scris:
Pupicei mii /cu stelute argintii demiruta demirita de Muratel zapacita

te pupăcim şi te aşteptăm. cu privirea lui, Murat ne ameţeşte pe toate .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mier 10 Feb 2010, 2:25 pm

Nici pana acum nu au pus turcoaicele traducerea sad
clio 24
clio 24
vip
vip

Data de inscriere : 03/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 10 Feb 2010, 2:48 pm

demiruta a scris: eu nu aştept să o pupăcească...
Buna, fetelor, aseara de nervi ca se tot intrerupea nu am mai intrat si aici, am vazut ca incep sa-i sticleasca ochii lui Savas cand e fata in fata cu Yas si astept sa o pupe ca sa vad daca are priviri amoroletale si aici...dupa ce-am vazut in promo, cam da...ce sa facem daca stie sa fie letal:))))))))))))))))))
Demiruta draga m-a fermecat postul tau, e plin de viata 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 3478558767
Si eu astept sa vad ce transmit privirile lui in preajma Cenusaresei.
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mier 10 Feb 2010, 3:09 pm

Demiruta draga m-a fermecat postul tau, e plin de viata 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 3478558767
Si eu astept sa vad ce transmit privirile lui in preajma Cenusaresei.[/quote]
Pysy, draga, daca as avea timp sa-ti povestesc, candva, cum mi-a intors mie Muratelul asta viata pe dos de ajunsesem sa fac programul familiei dupa cel al serialului Asi si sa dorm doar cateva ore pe noapte(nici alea cu somn profund... ca vedeam numai Demir in fata ochilor, era asa o senzatie identica celei de vazut stele verzi Smile )
Scriam pe POrt alaturi de multe fete dragi, care scriu acum aici si uitam de tot si toate cand venea vb de Demir/Asi si prietenele mele virtuale de acolo;nu facusem in viata mea o poezie vreunui domn pana la Demir, dar pe el l-am impopotonat cu folclor cat cuprinde si dedicatii dupa dedicatii, parodii si parafraze la metru patrat Smile , ca prea mi-a fost drag si nu zic ca n-oi mai face/ ca-l are pe vino-ncoace...si daca am sa vad privirile amoroletale, o sa se retrezeasca in mine vechile izvoare ale folclorului stramosesc, pentru ca, deh, romanul s-a nascut poet si turcul asta mi-a tulburat rau corasonul din piept! kiss
P.S.Ma bucur ca ne-am intalnit si promit sa nu mai lipsesc de la suetele in care pana si cestile din care bem cafeaua ni-l prezinta pe Murat pe post de caimac Smile
Va doresc spor in toate si merg sa trec marea mea dragoste pentru Murat si prin stomac, cu promisiunea de a nu disparea din raza voastra virtuala precum coptuta virginica Yasemin de pe Yahtul lui Demir, pardon Savas!
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 10 Feb 2010, 3:23 pm

Demiruta esti mortala Smile
Eu v-am cunoscut de curand dar ma simt asa bine cu voi aici indragostit In ceea ce priveste virusul Asi inca il mai am vena 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 248946 L-am vazut si rerererererererere...vazut ne nu stiu cate ori dar tot l-as mai revedea cu placere.
Daca Savas devine Demir nu cred ca ma mai pot dezlipi de langa calculator confused caci oricat de fermecator e Savas, episoadele de pana acum nu m-au convins bounce In schimb aseara au inceput sa se invarta rotitele sunny
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mier 10 Feb 2010, 4:19 pm

demiruta a scris:Demiruta draga m-a fermecat postul tau, e plin de viata 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 3478558767
Si eu astept sa vad ce transmit privirile lui in preajma Cenusaresei.
Pysy, draga, daca as avea timp sa-ti povestesc, candva, cum mi-a intors mie Muratelul asta viata pe dos de ajunsesem sa fac programul familiei dupa cel al serialului Asi si sa dorm doar cateva ore pe noapte(nici alea cu somn profund... ca vedeam numai Demir in fata ochilor, era asa o senzatie identica celei de vazut stele verzi Smile )
Scriam pe POrt alaturi de multe fete dragi, care scriu acum aici si uitam de tot si toate cand venea vb de Demir/Asi si prietenele mele virtuale de acolo;nu facusem in viata mea o poezie vreunui domn pana la Demir, dar pe el l-am impopotonat cu folclor cat cuprinde si dedicatii dupa dedicatii, parodii si parafraze la metru patrat Smile , ca prea mi-a fost drag si nu zic ca n-oi mai face/ ca-l are pe vino-ncoace...si daca am sa vad privirile amoroletale, o sa se retrezeasca in mine vechile izvoare ale folclorului stramosesc, pentru ca, deh, romanul s-a nascut poet si turcul asta mi-a tulburat rau corasonul din piept! kiss
P.S.Ma bucur ca ne-am intalnit si promit sa nu mai lipsesc de la suetele in care pana si cestile din care bem cafeaua ni-l prezinta pe Murat pe post de caimac Smile
Va doresc spor in toate si merg sa trec marea mea dragoste pentru Murat si prin stomac, cu promisiunea de a nu disparea din raza voastra virtuala precum coptuta virginica Yasemin de pe Yahtul lui Demir, pardon Savas![/quote]

Te-am prins.... 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 885862 ...vrei s-o pupaceasca..te spun lui 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 756436 ...cred ca-si vor apropia doar nasurile..ca eschimosii..si apoi daca o pupa pe fosta Virgina cu dragoste si cu privirile alea ale lui..inseamna ca Muri al nostru e MARE ACTOR ..Mare
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mier 10 Feb 2010, 4:21 pm

pissycutz a scris:Demiruta esti mortala Smile
Eu v-am cunoscut de curand dar ma simt asa bine cu voi aici indragostit In ceea ce priveste virusul Asi inca il mai am vena 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 248946 L-am vazut si rerererererererere...vazut ne nu stiu cate ori dar tot l-as mai revedea cu placere.
Daca Savas devine Demir nu cred ca ma mai pot dezlipi de langa calculator confused caci oricat de fermecator e Savas, episoadele de pana acum nu m-au convins bounce In schimb aseara au inceput sa se invarta rotitele sunny

Da de ce ti s-au invartit rotitele aseara?! cupidon
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 10 Feb 2010, 4:28 pm

clio 24 a scris:
pissycutz a scris:Demiruta esti mortala Smile

Da de ce ti s-au invartit rotitele aseara?! cupidon

I-am revazut jocul de priviri, zambetul in coltul gurii iar intrarea in scena in ultimele minute 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 1sm197icecream
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 10 Feb 2010, 4:34 pm

clio 24 a scris:

Te-am prins.... 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 885862 ...vrei s-o pupaceasca..te spun lui 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 756436 ...cred ca-si vor apropia doar nasurile..ca eschimosii..si apoi daca o pupa pe fosta Virgina cu dragoste si cu privirile alea ale lui..inseamna ca Muri al nostru e MARE ACTOR ..Mare
Shhhht sa nu te auda 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 756436 ca il face sa renunte la rol pentru unul de politist sau cine mai stie ce d/ Eu una astept fazele cu Savas-Nurgul sa ma conving daca sunt in toate capacitatile mintale. confused
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mier 10 Feb 2010, 4:41 pm

pissycutz a scris:
clio 24 a scris:

Shhhht sa nu te auda 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 756436 ca il face sa renunte la rol pentru unul de politist sau cine mai stie ce d/ Eu una astept fazele cu Savas-Nurgul sa ma conving daca sunt in toate capacitatile mintale. confused

De ce sa te convingi ?!,..adica...?!
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 10 Feb 2010, 4:46 pm

clio 24 a scris:

Daca supozitiile mele cu privire la "jocul" din Asi sunt intemeiate. stupid
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mier 10 Feb 2010, 5:05 pm

pissycutz a scris:
clio 24 a scris:

Daca supozitiile mele cu privire la "jocul" din Asi sunt intemeiate. stupid

Sa stii ca aceasta curiozitate o am si eu..ba chiar eu am zis ca nu poate s-o priveasca la fel... 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 67332
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 10 Feb 2010, 5:09 pm

clio 24 a scris:
Sa stii ca aceasta curiozitate o am si eu..ba chiar eu am zis ca nu poate s-o priveasca la fel... 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 67332
Cred ca nu isi permite sa nu o priveasca la fel (deja ii gasesc scuze Smile ) altfel il jupoaie 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 756436
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 10 Feb 2010, 5:14 pm

Măi fetelor voi credeţi că , C.urca doarme în front ??? stă în coasta lor , că tot nu are ce face , dacă vede vreo mişcare mai lascivă a lui Nurgul ,o epilează cu penseta pe madam Nurgul.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 32 din 42 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum