1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
+11
Andreea_Miha
petronela
Alexa20
Ioana Style
iulianagl
lica54
narcisa
andrushka
tiberici
anyta
Admin_dea05
15 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
narcisa a scris:Dacă înțelege cineva de la minutul 22 să-mi spună și mie ce scrie pentru că nu se vede nimic din scris pe hainele lor albe. Cine face traducerea în engleză își cam bate joc de noi cu scrisul ăsta invizibil.
"Buna dimineata Domnule.Ce mai face-ti, Domnule?Eu am sa va servesc Domnule!Da-ti-mi mie...O sa iau eu asta.Domnule Shamsher.
Shamsher:Da.
Roma:Nu simti nevoia sa-mi spui...Tu cred ca te gandesti "Am venit dintr-o calatorie asa de lunga si eu n-am nici un loc unde sa dorm!Off!"
Shamsher:Oamenii cu probleme de dormit trebuie sa doarma intr-un pat.Oamenii bogati au probleme cu somnul.Eu n-am problema asta.Tu stii asta.Cand am venit Mumbai.Acle zile au fost zile de lupta.Patru ani.Pentru patru ani intregi obisnuiam sa dorm pe strada SV in separatorul in forma de V.
Roma:Asta e problema..Cu tine..Trebuie sa-ti folosesti creierul."Gandeste Roma.Gandeste?Oare la ce se gandeste?Tu nu-mi vei spune.Dar nu-ti face griji dragule.Astazi tu vei obtine un pat unde sa dormi.Astazi cele doua vor pleca.
Shamsher:Unde se vor duce?
Roma:Nu stiu?Tot ce stiu este ca ele nu vor sta aici astazi.Ea este o femeie diferita.Familiei ei nu-i pasa de ea dar ea isi stabileste viata in functie de familia ei.
Shamsher:Tu ai observat asta?Ca ea deja are un copil.Si mai asteapta inca unul.
Roma:Nu vrea sa lucreze in industria filmului.Vrea sa lucreze in alta parte.Eu doar ma rog la Dumnezeu ca poate-si gaseste o slujba.Bine.La revedere.Dumnezeule!Uite cine este aici?
Shamsher:Trishna, cum se simte?
Padmini:Din cauza ta ea este absolut bine.
Roma:O clipa Doamna, spune-mi un lucru.Asa de dimineata, pregatita, incotro o iei?
Padmini:Da trebuie sa plec.
Roma:Mereu am stiut.Ca tu nu o sa ramai.Dar asa de dimineata?
Padmini:Da, tu mi-ai spus ca schimbul meu incepe la ora 9 dimineata.
Roma:Care schimb?
Padmini:Slujba de care mi-ai spus.
Roma:Ea va filma cu mine?Tu filmezi cu mine?
Padmini:Da, Roma.Felul cum m-ai facut sa inteleg, cu afectiune, am realizat.De acum inainte voi merge la filmari cu tine.
Shamsher:Roma!Astazi este o zi norocoasa sa incepi o munca noua.Este o ceremonie de inaugurare a trei filme.Toate etajele sunt rezervate.
Roma:O secunda frate.Doamna spune-mi ceva.Tu ai spus ca industria filmului este un loc urat.iar tu nu vei lucra acolo.Ce s-a intamplat cu asta?
Padmini:Inca n-am habar cum se lucreaza in industria filmului.Dar stiu oamenii care lucreaza acolo.Pe platou, oamenii care m-au salvat pe mine da la acei teroristi erau chiar din industria filmului.Sa ma aduca dintr-o banda anonima in acest adapost sigur, n-au fost niste apropiati au fost mai degraba din aceasta linie.Si ieri.Ieri, am simtit ca o sa-mi pierd copilul.Dar inainte de e cere ajutorul lui Dumnezeu.El va trimis pe voi ca pazitorii salvatori.Din cauza caror, Trishna a supravietuit.Voi stiti?Cand am venit in acest oras.Eu nu aveam nimic.Dar astazi, din cauza oamenilor din industria filmului, nu am numai un loc sa locuiesc dar si un statut mai bun.Si, am si o slujba.
Om:Stapane, ai mila de mine.Ai mila.A fost doar o greseala.Ma vei omori doar pentru asta?
Balraj:Legile mele nu sunt asa de usoare, dragul meu.Toti trebuie sa respecte legile mele, daca cineva a facut o greseala, trebuie sa plateasca.Legile mele sunt drepte si simple.
Lellal:Dar te-am servit atat de mult.Sunt ca si fratele tau.Te rog lasa-ma.Sunt ca si fratele tau.Te rog lasa-ma.Stapane!Stapane!
balraj:Tu nu esti sotia mea.In ce fel esti tu si eu.Doamna ta este foarte aproape de mine si felul in care ma servit.Ma vei servi tu in aceeasi masura?Spune-mi o sa faca el asta?
Om:Nu stapane.
Balraj:De unde stii?Este problema noastra personala.
Lellal:Stapane.Te rog lasa-ma sa plec!
Balraj:Daca te crut va fi o nedreptate fata de sotia si copilul meu.Dar iti promit ca inainte de a muri Doamna ta si copilul ei vor muri.Ai inteles?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Fratilor cred ca o sa chiorasc de tot se vede foarte rau scrisul.In felul asta o sa ajung la spital.
iulianagl- moderator
Iulia, ori ai ochi de vultur ori înțelegi hindi, altfel nu-mi explic cum ai reușit să traduci.iulianagl a scris:Fratilor cred ca o sa chiorasc de tot se vede foarte rau scrisul.In felul asta o sa ajung la spital.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:
Iulia, ori ai ochi de vultur ori înțelegi hindi, altfel nu-mi explic cum ai reușit să traduci.
Buna.Nici nu-ti imaginezi e ca un joc de cuvinte imi dau seama dupa inceputul sau sfarsitul cuvantului stii ca la spanzuratoarea de aceea ia si mult timp la traducere.Cine poate sa stea de vorba cu ei care traduce in engleza sa le spuna frate ca e bataie e joc ori il traduce calumea ori deloc.
iulianagl- moderator
Incep sa traduc episodul de vineri.
http://capschool.in/about-us.php?url=xr9na
http://capschool.in/about-us.php?url=xr9na
iulianagl- moderator
Fetelor mii de multumiri pentru film !
Incepe sa ma prinda..mi se pare interesant, emotionant si sper sa fie si mai frumos dupa ce apar actorii principali..
Incepe sa ma prinda..mi se pare interesant, emotionant si sper sa fie si mai frumos dupa ce apar actorii principali..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:Fetelor mii de multumiri pentru film !
Fratilor tin sa va anunt ca MADHUBALA a venit pe lume si a fost un moment foarte emotionant chiar si pe mine m-a luat cu fiori. In afara de umplutura Balraj a fost un episod frumos imi place Roma si Shamsher la nebunie.Sper ca cel da maine sa fie si mai frumos ca cel de vineri.
iulianagl- moderator
Iar daca la traducere mai gasiti vreo greseala va rog sa ma iertati. Acum ies sa beau o bere ca cred ca merit si revin dupa acel pahar daca nu ma ametesc si sper ca nu ca vreau sa vad dragalasii mei din sf-ul Iss!!!
iulianagl- moderator
Acum am vazut si eu episodul si a fost intr-adevar emotionant..abia astept si eu episoadele urmatoare.iulianagl a scris:
Fratilor tin sa va anunt ca MADHUBALA a venit pe lume si a fost un moment foarte emotionant chiar si pe mine m-a luat cu fiori. In afara de umplutura Balraj a fost un episod frumos imi place Roma si Shamsher la nebunie.Sper ca cel da maine sa fie si mai frumos ca cel de vineri.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Acum am vazut si eu episodul si a fost intr-adevar emotionant..abia astept si eu episoadele urmatoare.
Si eu tot la fel.Dar ma enerveaza rau Balraj cand trebuie sa traduc ce spune el ma apuca toti nervii ca numai porstii spune si se cerede mare si tare.
iulianagl- moderator
Bonjur dragalaselor!Deci Madhubala incepe sa prinda contur...dar cand vor aparea personajele principale!La National a inceput filmul indian Elefantul alb e un film vachi dar bun....va doresc o seara minunata....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Episodul 4
andrushka- membru activ
Data de inscriere : 19/05/2012
Episodul 5
andrushka- membru activ
Andrushka ce harnicuta esti.
iulianagl- moderator
andrushka
lica54- vip
iulianagl a scris:Andrushka ce harnicuta esti.
Da dar cu ajutorul tau!
Pentru tine Iuliana
lica54- vip
lica54 a scris:
Da dar cu ajutorul tau!
Pentru tine Iuliana
Mersi Dadi chiar am nevoie de o portie de dulce.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Mersi Dadi chiar am nevoie de o portie de dulce.
Iuliana, ai fost mai harnica ca mine. Fara tine nush ce m-as face, iti multumesc mult de tot pentru ca ma ajuti :love3:
andrushka- membru activ
andrushka a scris:
Iuliana, ai fost mai harnica ca mine. Fara tine nush ce m-as face, iti multumesc mult de tot pentru ca ma ajuti :love3:
Andrushka nu trebuie sa-mi multumesti lucram in echipa, fac si eu cat pot cel mai rau imi pare ca uneori scrisul nu se vede deloc si de asta-mi ia mult sa le bunghesc, lui ala care face traducerea parca i s-a terminat tusul, frate asa de zgarcit ce este cu scrisul.
iulianagl- moderator
Gata in sfarsit s-a nascut si fata noastra!..
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna.Mai ce ma enerveaza si Padmini asta.Mi-ar fi placut ca Shamsher sa fie trecut ca tatal fetitei pe certificat si asa Balraj ca tatal ei bun nu o vrea.De ce nu-l lasa, proasta.
iulianagl- moderator
Si a dat si peste ele.Ia sa vedem acum pe unde o sa scoata camasa Padmini in fata lui Blaraj?Asa ca daca trecea fata pe numele lui Shamsher avea macar o scapare fetita.Frumoasa petrecerea.
iulianagl- moderator
feteleee ma primiti si pe mn pe aceasta alee :):)
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
AdrianaMatza a scris:feteleee ma primiti si pe mn pe aceasta alee :):)
Oyy cum sa te primim?Dar esti deja pe aceasta alee.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Oyy cum sa te primim?Dar esti deja pe aceasta alee.
acum ma bag sa recuperez si eu k am vazut dekt primu episod
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum