1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
+11
Andreea_Miha
petronela
Alexa20
Ioana Style
iulianagl
lica54
narcisa
andrushka
tiberici
anyta
Admin_dea05
15 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
petronela a scris:Iuli, cum reusesti sa traduci..m-a enervat cumplit..dupa ce ca e aproape invizibil scrisul,dispare si repede..am incercat de vreo 6-7 ori sa prind intrebarea ziaristului cand se enerveaza RK si n-am reusit..m-am lasat pagubasa..
Dar ce a aparut subtitrarea?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
http://capschool.in/about-us.php?url=xs0vpiiulianagl a scris:
Dar ce a aparut subtitrarea?
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
http://capschool.in/about-us.php?url=xs0vpi
Da am vazut tu te referi la reporterul care la atacat cu intrebari iar el s-a dat la el?
iulianagl- moderator
Da...iulianagl a scris:
Da am vazut tu te referi la reporterul care la atacat cu intrebari iar el s-a dat la el?
petronela- vip
petronela a scris:
Da...
REp:Daca se consacra intr-un rol de puscarias next time, atunci va fi o inchisoare in el.
Asta a spus reporterul de a sarit la gatul lui.Deci el chiar merge la inchisoare.
iulianagl- moderator
Multumesc Iuli !iulianagl a scris:
REp:Daca se consacra intr-un rol de puscarias next time, atunci va fi o inchisoare in el.
Asta a spus reporterul de a sarit la gatul lui.Deci el chiar merge la inchisoare.
Traieste rolul puscariasului si va avea o interpretare spectaculoasa..
petronela- vip
petronela a scris:
Multumesc Iuli !
Traieste rolul puscariasului si va avea o interpretare spectaculoasa..
Exact m-am apucat sa traduc dar o sa mearga mai greu ca ai vazut ce fel se vede si fac acum cat pot iar maine continui.Ma bucur totusi ca intra la parnaie si Bittu spera ca o sa iasa in 4 ore de acolo dar nu prea cred.Madhu tot ce vrea este cred sa-i stearga de pe fata aroganta care o infatiseaza mai bie zis sa-l invete o lectie de viata.
iulianagl- moderator
Se vede..mai mult nu se vede...nu stiu daca el priveste ca o lectie de viata,cred ca dupa ce iese o sa-i faca viata amara..si pe langa aroganta o sa aibe si ura fata de ea...deci incepe in tromba marea lor poveste de iubire...cred ca vor sa spuna ca de la ura la iubire nu e decat un mic pas..sau cum se poate transforma ura in iubire...iulianagl a scris:
Exact m-am apucat sa traduc dar o sa mearga mai greu ca ai vazut ce fel se vede si fac acum cat pot iar maine continui.Ma bucur totusi ca intra la parnaie si Bittu spera ca o sa iasa in 4 ore de acolo dar nu prea cred.Madhu tot ce vrea este cred sa-i stearga de pe fata aroganta care o infatiseaza mai bie zis sa-l invete o lectie de viata.
petronela- vip
petronela a scris:
Se vede..mai mult nu se vede...nu stiu daca el priveste ca o lectie de viata,cred ca dupa ce iese o sa-i faca viata amara..si pe langa aroganta o sa aibe si ura fata de ea...deci incepe in tromba marea lor poveste de iubire...cred ca vor sa spuna ca de la ura la iubire nu e decat un mic pas..sau cum se poate transforma ura in iubire...
Sau nici n-o sa fie dragoste intre ei.
iulianagl- moderator
Te pomenesti ca vor avea o lunga prietenie..platonica.. sau ura distructiva..iulianagl a scris:
Sau nici n-o sa fie dragoste intre ei.
petronela- vip
petronela a scris:
Te pomenesti ca vor avea o lunga prietenie..platonica.. sau ura distructiva..
Mai degraba ura distructiva decat.. dar nicimacar prietenie platonica.
iulianagl- moderator
Daca ar exista dragostea.. platonica cred ca li s-ar potrivi.. radem noi dar cine stie ce ne mai asteapta si in acest serial..iulianagl a scris:
Mai degraba ura distructiva decat.. dar nicimacar prietenie platonica.
petronela- vip
petronela a scris:
Daca ar exista dragostea.. platonica cred ca li s-ar potrivi.. radem noi dar cine stie ce ne mai asteapta si in acest serial..
Ne-a luat frica.
iulianagl- moderator
Nu vezi ca toti au luat-o razna..in seriale ..romance..fac drama, triller, SF....aici s-ar putea sa mearga spre ..politist..iulianagl a scris:
Ne-a luat frica.
petronela- vip
petronela a scris:
Nu vezi ca toti au luat-o razna..in seriale ..romance..fac drama, triller, SF....aici s-ar putea sa mearga spre ..politist..
Corect.
iulianagl- moderator
fetelor m-a bufnit un ras de nu mai pot de burta..cum fac politistii aia poze cu RK mai si ce bine e sa fi arestat parca sunt servitori lui!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:fetelor m-a bufnit un ras de nu mai pot de burta..cum fac politistii aia poze cu RK mai si ce bine e sa fi arestat parca sunt servitori lui!
Iar el plin de sine.
iulianagl- moderator
Dragelor numai pot sta ne auzim pe maine ma dor ochii si nu prea mai vad bine.Noapte buna.
iulianagl- moderator
Noapte buna!Eu acum trec pe la Geet.am luat din nou serialul il consider pana acum cel mai bun serial!!!!!iulianagl a scris:Dragelor numai pot sta ne auzim pe maine ma dor ochii si nu prea mai vad bine.Noapte buna.
Admin_dea05- Admin
Noapte buna Iuli !iulianagl a scris:Dragelor numai pot sta ne auzim pe maine ma dor ochii si nu prea mai vad bine.Noapte buna.
petronela- vip
Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon Promo 720p - 9th July 2012
https://www.dailymotion.com/video/xs1vyl_madhubala-ek-ishq-ek-junoon-promo-720p-9th-july-2012-video-watch-online-hd_shortfilms
https://www.dailymotion.com/video/xs1vyl_madhubala-ek-ishq-ek-junoon-promo-720p-9th-july-2012-video-watch-online-hd_shortfilms
Admin_dea05- Admin
apare iarasi taicasu lui madhubala, ce naspa acum chiar ca va avea un chin naspa pe ea:(Admin_dea05 a scris:Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon Promo 720p - 9th July 2012
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Insp:Ia acest Print Razboinic si pune-l in acea VIP celula alaturi de acel jalnic om.Amandoi vor face o pereche portivita.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Insp:Ia acest Print Razboinic si pune-l in acea VIP celula alaturi de acel jalnic om.Amandoi vor face o pereche portivita.
Si mie mi-a placut fraza asta.Dqar sincer o alianta intre RK si Balraj nu ma incanta de loc, mai degraba ma sperie.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum