1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
+11
Andreea_Miha
petronela
Alexa20
Ioana Style
iulianagl
lica54
narcisa
andrushka
tiberici
anyta
Admin_dea05
15 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
petronela a scris:Buna !
Ce secvente frumoase intre logodnici in ep de ieri..pacat de final...oare ce se intampla ? mai raman impreuna ?
Sincer eu chiar imi doresc dar ce frumos dialog intre ei doi acum sunt la titraj e nebun rau Mukund asta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Dar RK pana cand nu se face baiat bun nu are ce cauta langa Madhu clar asta, arata bine impielitatul dar parca deocamdada as vrea sa stea departe de Madhu.
iulianagl- moderator
Dar nu e corect deloc ce-i face RK lui Madhu.Dupa cat este vinovat tot el vrea sa fie basma curata.Toate bilele negre din partea mea pentru el si
iulianagl- moderator
Si mie imi place mult cum arata..cum o priveste..fac un cuplu frumos...incep sa ma obisnuiesc cu el langa Drashti...dar cred ca mai e drum lung pana realizeaza amandoi ce se intampla intre ei...iar Mukund parca e NK..cel mai devotat prieten..iulianagl a scris:Dar nu e corect deloc ce-i face RK lui Madhu.Dupa cat este vinovat tot el vrea sa fie basma curata.Toate bilele negre din partea mea pentru el si
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Si mie imi place mult cum arata..cum o priveste..fac un cuplu frumos...incep sa ma obisnuiesc cu el langa Drashti...dar cred ca mai e drum lung pana realizeaza amandoi ce se intampla intre ei...iar Mukund parca e NK..cel mai devotat prieten..
iulianagl- moderator
Bai dar ce m-a enervat scroafa de RK.Chiar ia distrus reputatia fetei sper ca acum Mukund sa n-o lase balta si el din cauza urii lui RK.
iulianagl- moderator
Buna ziua fetelor!!!...iata cam ce se intampla cu Madhu si Rk...ce curaj are nebunu:)))
https://www.youtube.com/watch?v=ua5QCtHGbXQ&feature=youtu.be
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
nutzi a scris:Buna ziua fetelor!!!...iata cam ce se intampla cu Madhu si Rk...ce curaj are nebunu:)))
Da are zapacitul dar cred ca o face ca s-o pedepseasca si mai mult.Dar stii ce ma supara este ca Malik nu spune nimic inca.Abia astept o confruntare intre ei doi.Si aici in clip eu cred ca RK e ametit un pic.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Da are zapacitul dar cred ca o face ca s-o pedepseasca si mai mult.Dar stii ce ma supara este ca Malik nu spune nimic inca.Abia astept o confruntare intre ei doi.Si aici in clip eu cred ca RK e ametit un pic.
Bonjur!Vai ce-o umileste RK pe Madhu si in fata presei...Inconjurul focului de 7 ori asta inseamna ca RK se casatoreste cu Madhu...Asta este razbunare curata...nu a spus el ca o sa-i curga lacrimi lu Madhu mai mult ca la o ploae...Malik chiar daca se confrunta cu RK nustiu daca va putea rezolva ceva Rk este tupeist sii poate da niste raspunsuri dureroase lui Malik...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
[quote="iulianagl"[/quote]
Cred ca vor avea totusi o confruntare ,dar Malik este putin mai cumpatat in actiuni...deocamdata il vad pe RK la masa lor iar pe Madhu un pic mai mult supusa decat imi doream ...sper sa fie o rasturnare de situatie si Rk sa o simta pe pielea lui...
https://www.youtube.com/watch?v=40h63n7azds&feature=g-u-u
Cred ca vor avea totusi o confruntare ,dar Malik este putin mai cumpatat in actiuni...deocamdata il vad pe RK la masa lor iar pe Madhu un pic mai mult supusa decat imi doream ...sper sa fie o rasturnare de situatie si Rk sa o simta pe pielea lui...
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Cred ca vor avea totusi o confruntare ,dar Malik este putin mai cumpatat in actiuni...deocamdata il vad pe RK la masa lor iar pe Madhu un pic mai mult supusa decat imi doream ...sper sa fie o rasturnare de situatie si Rk sa o simta pe pielea lui...nutzi a scris:[quote="iulianagl"
https://www.youtube.com/watch?v=40h63n7azds&feature=g-u-u[/quote]
Da aici is cer scuze unul la altul dar dupa aceea il apuca nebuneala ca cica are chef sa-i faca viata si mai iad lui Madhubala.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Da aici is cer scuze unul la altul dar dupa aceea il apuca nebuneala ca cica are chef sa-i faca viata si mai iad lui Madhubala.[/quote] dar oare se casatoresc?
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
dar oare se casatoresc?[/quote]anyta a scris:
Da aici is cer scuze unul la altul dar dupa aceea il apuca nebuneala ca cica are chef sa-i faca viata si mai iad lui Madhubala.
Nu cred el cheama presa doar sa o umileasac asa cum s-a simtit el cand la luat politia.
iulianagl- moderator
Deci Malik ia actiune merge sa se confrunte si sa ii ceara socoteala lui RK pentru ce ia facut lu Madhu....Cred ca acest serial va fi mai mult drama...romantism cred ca mai pe la sfarsit...fetelor dar rolul de increzut de razbunator nici nu stiu cum sa-l mai caracterizez pe RK i se potriveste de minune lui Vivian..joaca nemai-pomenit de bine...
lica54- vip
lica54 a scris:Deci Malik ia actiune merge sa se confrunte si sa ii ceara socoteala lui RK pentru ce ia facut lu Madhu....Cred ca acest serial va fi mai mult drama...romantism cred ca mai pe la sfarsit...fetelor dar rolul de increzut de razbunator nici nu stiu cum sa-l mai caracterizez pe RK i se potriveste de minune lui Vivian..joaca nemai-pomenit de bine...
Eu am niste draci pe el dar e atat de interesant sa-l vad cum joaca teatru stai sa vezi ce teatru joaca in episodul de astazi.
iulianagl- moderator
[quote="iulianagl"]
Eu am niste draci pe el dar e atat de interesant sa-l vad cum joaca teatru stai sa vezi ce teatru joaca in episodul de astazi.[/quotela]
Bine-inteles ca ne face si nervi dar joaca foarte bine...pe mine ma cam prins in mreaje serialu si intodeauna astept cu nerabdare urmatorul ep sa vad ce-i mai debiteaza mintea lui RK si sunt foarte curioasa cum o sa iasa Madhu din aceasta incurcatura..ce-o sa se intample cu Mukund...Iuliana daca ai vriun link unde se poate vedea Madhubala in direc te rog punel si aici..
Eu am niste draci pe el dar e atat de interesant sa-l vad cum joaca teatru stai sa vezi ce teatru joaca in episodul de astazi.[/quotela]
Bine-inteles ca ne face si nervi dar joaca foarte bine...pe mine ma cam prins in mreaje serialu si intodeauna astept cu nerabdare urmatorul ep sa vad ce-i mai debiteaza mintea lui RK si sunt foarte curioasa cum o sa iasa Madhu din aceasta incurcatura..ce-o sa se intample cu Mukund...Iuliana daca ai vriun link unde se poate vedea Madhubala in direc te rog punel si aici..
lica54- vip
[quote="lica54"]
Nu am, iubita dar eu il vad cateodata aici
http://www.desitvbox.com/category/colors/madhubala-ek-ishq-ek-junoon/
Si pe mine m-a prins, e enervant Rk cateodata dar pe mine ma face sa cred ca el face asta nu doar sa o pedepseasca ci ca chiar o place si de multe ori am impresia ca e gelos pe Mukund si stii ce, RK e constient ca Madhu nu e la fel ca celelalte fete si nu poate ajunge la ea asa de usor.Din cate am intels ca in curand o sa intre si parintii lui RK sau cel putin tatal lui Rk.
Nu am, iubita dar eu il vad cateodata aici
http://www.desitvbox.com/category/colors/madhubala-ek-ishq-ek-junoon/
Si pe mine m-a prins, e enervant Rk cateodata dar pe mine ma face sa cred ca el face asta nu doar sa o pedepseasca ci ca chiar o place si de multe ori am impresia ca e gelos pe Mukund si stii ce, RK e constient ca Madhu nu e la fel ca celelalte fete si nu poate ajunge la ea asa de usor.Din cate am intels ca in curand o sa intre si parintii lui RK sau cel putin tatal lui Rk.
iulianagl- moderator
Da el ea vazut taria ei de caracter curajoasa orgolioasa nu se da batua asa de usor nu renunta la deciziile ei...nai vazut ca si ziarista ia spus ca Madhu nu e ca alte fete....de aici il face pe RK sa lupte pentru a o castiga dar la inceput ii va face viata un iad si incet,incet confruntanduse amandoi or sa cada in dragoste....ca stii cum se spune de la ura pan la dragoste nu este decat un pas...
lica54- vip
Dar cam la cat timp de la difuzare il urca la linkul care lai pus?
lica54- vip
lica54 a scris:Dar cam la cat timp de la difuzare il urca la linkul care lai pus?
Cam la 5 sau 10 minute depinde de cine il urca.
iulianagl- moderator
Mama ce teatru joaca RK cica stie de ce au venit ei acolo sa-l invite la nunta.Alt nebun in partea astalalta.
iulianagl- moderator
Poate moare Malik in casa lui.
iulianagl- moderator
Ce fata face cand vorbeswte cu Madhu ii vine sa o suzgrume nu altceva oare chiar Madhu nu-si da seama ca el e insetat de razbunare?
iulianagl- moderator
Nici n-a vrut sa se uite la ziarul acre i la dat Malik.
iulianagl- moderator
A nu cred ca la pus pe Maloik sa citeasca ca el e murdar pe maini.
iulianagl- moderator
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum