1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
+11
Andreea_Miha
petronela
Alexa20
Ioana Style
iulianagl
lica54
narcisa
andrushka
tiberici
anyta
Admin_dea05
15 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
Da, da, da!Deci inca odata se dovedeste faptul ca RK fara de presa nu face nici doi bani, este un las in toata puterea cuvantului.Iar Madhu pe cont propriu adica cu puterea ei a reusit inca odata sa-l faca din erou un mare zerou.Deci daca mass media nu ar mai fi cu el, el chiar ca ar fi si un zero mai mare.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Doamne ce episod !
Ce palme i-a dat Madhu... ce bine i-au zis...un mare zero.. pacat ca probabil va accepta sa se casatoreasca cu el pentru Malik....si atunci incepe nebunia..
Ce palme i-a dat Madhu... ce bine i-au zis...un mare zero.. pacat ca probabil va accepta sa se casatoreasca cu el pentru Malik....si atunci incepe nebunia..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:Doamne ce episod !
Si daca mai joaca si cu el in filme deci palmele care trebuie sa i le dea in film o sa fie dat chiar in relitate ca ea n-o sa-l ierte asa de usor.
iulianagl- moderator
Ce tare e RK aici.
iulianagl- moderator
Rk priveste la tv scena cum a luat palme de la Madhu...probabil ca nui vine a crede ca acea persoana ste el...
lica54- vip
Vai marele star RK ii aduce apa lu Madhu...ce baiat generos!
lica54- vip
RK ii citeste in palma lu Madhu ii arata si palma lui probabil ii spune ca au acelas drum in viata...
lica54- vip
Ce fata de om betiv are mama,mama...
lica54- vip
Madhu este intr-o situatie foarte dificila ia dat sindurul si ia spus ca ea va deveni doamna Madhubala RK..
lica54- vip
Banuesc ca Triha ii reproseaza lu Madhu ca din cauza ei s-au intamplat toate necazurile..
lica54- vip
RK s-a imbatat de fericire ca se insoara ???!!!
Astia s-au inspirat din iss...incepe si aici dormitul pe terasa.. abia astept sa vad ce reactie va avea Madhu dupa casatorie...
Astia s-au inspirat din iss...incepe si aici dormitul pe terasa.. abia astept sa vad ce reactie va avea Madhu dupa casatorie...
petronela- vip
Mama, mama ce episod a fost si la Madhu.A inebunit RK.
iulianagl- moderator
Madhu constrasa de imprejurari merge la RK si ii accepta propunerea de a se casatori cu el pentru al salva pe Malik...Bitju se ocupa de ceremonia de nunta aduce un preot muzica si nuntasi...Madhu merge si se imbraca in rochia de mireasa intre timp RK pregateste focul pentru ceremonie...au batut clopotele de nunta....mireasa foarte suparata iar mirele de bucurie nu se mai opreste din baut...Fratele meu RK parca-i unchiul din Geet nu se mai desparte de sticluta...
lica54- vip
lica54 a scris:Madhu constrasa de imprejurari merge la RK si ii accepta propunerea de a se casatori cu el pentru al salva pe Malik...Bitju se ocupa de ceremonia de nunta aduce un preot muzica si nuntasi...Madhu merge si se imbraca in rochia de mireasa intre timp RK pregateste focul pentru ceremonie...au batut clopotele de nunta....mireasa foarte suparata iar mirele de bucurie nu se mai opreste din baut...Fratele meu RK parca-i unchiul din Geet nu se mai desparte de sticluta...
Au ceva in comun.
iulianagl- moderator
bine ai zis de RK, chiar ca zici ca este unchiul Jugnu din Geetiulianagl a scris:
Au ceva in comun.
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
anyta a scris: bine ai zis de RK, chiar ca zici ca este unchiul Jugnu din Geet
iulianagl- moderator
Ok se pare ca o duce acasa la el pe Madhubala. Si tot o tine intr-una ca o uraste pana in maduva oaaselor lui.
iulianagl- moderator
Madhubala a fost exceptional ieri, nu mi-am imaginat ca Vivian este un actor asa de bun.Cred ca s-a umflat de apa ca broscoiul pana cand a filmat scena si chiar se potriveste cu Drashti.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Madhubala a fost exceptional ieri, nu mi-am imaginat ca Vivian este un actor asa de bun.Cred ca s-a umflat de apa ca broscoiul pana cand a filmat scena si chiar se potriveste cu Drashti.
Sunt un cuplu frumos..oare ce se intampla in continuare ?? cand afla familia ei ca s-a casatorit cu el ..Eu nu inteleg barbatii la ei..se casatoresc sa se razbune...ce va face dupa ce isi da seama ca e indragostit de ea...daca vor respecta cat de cat biografia ei...se despart chiar daca se iubesc ...
petronela- vip
lica54- vip
O frumusete rara o adevarata printesa!!
lica54- vip
petronela a scris:
Sunt un cuplu frumos..oare ce se intampla in continuare ?? cand afla familia ei ca s-a casatorit cu el ..Eu nu inteleg barbatii la ei..se casatoresc sa se razbune...ce va face dupa ce isi da seama ca e indragostit de ea...daca vor respecta cat de cat biografia ei...se despart chiar daca se iubesc ...
Buna.
Nu se iau dupa biografia ei pentru ca nu au voie asta este cu totul altceva si eu sunt curioasa sa vedem ce o sa faca cand isi da seama ca o iubeste.
iulianagl- moderator
Aha! deci nu mai tin cont de biografia ei..mai bine ..ca era tragic..iulianagl a scris:
Buna.
Nu se iau dupa biografia ei pentru ca nu au voie asta este cu totul altceva si eu sunt curioasa sa vedem ce o sa faca cand isi da seama ca o iubeste.
Dar oare o iubeste ? dar ce va face ea ? ajunge sa-l iubeasca ? va reusi sa-l schimbe..sa-i stearga de pe fata aroganta ...amandoi sunt mandri..cred ca vom avea parte de niste ciocniri...sper sa nu fie doar tragic..
petronela- vip
iulianagl a scris:
Buna.
Bonjur.Cand isi va da seama ca o iubeste va face tot posibilu sa o faca si pe ea sa-l iubeasca...RK isi va schimba manierele comportamentul poate nu o sa mai bea sa o trateze cu mult respect dar aici va trebui sa intervina si familia lui....insa e treba de durata va mai curge apa pe dunare pana se va intampla asa ceva...vise taica vise
lica54- vip
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum