1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
+11
Andreea_Miha
petronela
Alexa20
Ioana Style
iulianagl
lica54
narcisa
andrushka
tiberici
anyta
Admin_dea05
15 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
petronela a scris:Nu faceam destul saritura pe doua topicuri ..acum sarim la trei..si-asa trebuie sa mai slabesc..doar vine vara...
Episodul asta mi-a crescut tensiunea..ba cu marul..ba cu fuga..cand ii vedeam si ce urati sunt... :7t9t7:
Oy dar unde a disparut dragostea dintai?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Alexa20 a scris:
bun, din cate am vazut. Va avea o subtitrare in engleza serialul. Deci o sa fie tradus si la noi, de catre Andrushka.(din cate stiu s-a oferit ea) Probabil maine o sa apara subtitrarea de astazi. Este episodul cam lung si i ia mai mult timp sa il subtitreze.
Zeite dragi ma inchin voua si astept..... Cu rabdarea treci marea....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
iulianagl a scris:
Scuza-ma dar nu cred ca a existat niciodata. Pe prima nevasta tot el a omorat-o, pentru ca ia facut fata. Cel putin eu asa am inteles. Deci nevasta este iubita, doar daca iti face un baiat. Naintara si Shyam sunt ingeri pe langa familia asta.
petronela a scris:Nu faceam destul saritura pe doua topicuri ..acum sarim la trei..si-asa trebuie sa mai slabesc..doar vine vara...
Episodul asta mi-a crescut tensiunea..ba cu marul..ba cu fuga..cand ii vedeam si ce urati sunt... :7t9t7:
Petro draga eu am in browserul Mozilla 4 taburi deschise.....Iss , Geet, Punar si filmul cel nou....
tiberici- vip
Alexa20 a scris:
Scuza-ma dar nu cred ca a existat niciodata. Pe prima nevasta tot el a omorat-o, pentru ca ia facut fata. Cel putin eu asa am inteles. Deci nevasta este iubita, doar daca iti face un baiat. Naintara si Shyam sunt ingeri pe langa familia asta.
Mama iti dai seama astia doi sunt floricele pe langa ce o sa vedem.
iulianagl- moderator
Nu a disparut..o sa mai apara...o sa mai apara alta dragoste ..si tot asa..prima tot nu se uita...iulianagl a scris:
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Ne-am inteles perfect... cu prima dragoste...
Alexa ce semnatura frumoasa ai ..
petronela- vip
petronela a scris:Ne-am inteles perfect... cu prima dragoste...
Mersi. Vreiam sa pun una si cu Geet, doar ca numai intra. Si ocupam prea mult spatiu pe pagina. Asa ca le-am lasat pe astea, ca sunt tare dragute
petronela a scris:Ne-am inteles perfect... cu prima dragoste...
Va pup! Pe maine!
tiberici- vip
tiberici a scris:
Va pup! Pe maine!
Noapte buna.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Sincer eu ma uit pentru Drashti, lui Vivian i-as pune o punga in cap
Buna
Alexa nu iti place Vivian?
Trebuie sa ma uit si eu la serial...offf seriale acestea...nu poti rezista sa dtai departe...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
tiberici a scris:
Va pup! Pe maine!
Noapte buna...
Andreea_Miha- vip
Noapte buna Tiberici!
Vad ca nu sunteti innebunite dupa Vivian. eu inca nu am nici o parere..astept..la prima vedere nu-mi displace,nu l-am mai vazut in nici un film.
Vad ca nu sunteti innebunite dupa Vivian. eu inca nu am nici o parere..astept..la prima vedere nu-mi displace,nu l-am mai vazut in nici un film.
petronela- vip
petronela a scris:Noapte buna Tiberici!
nici mie nu imi displace...l-am mai vazut in Iubire intunecata...nu e "senzational" dar nu arata rau...oricum sunt destul de curioasa sa vad cuplul lor..si e cam ciudat dupa Maan Geet.
Andreea_Miha- vip
Noapte buna Madhubalas.Maine o sa ne facem o parere si mai...proasta sau poate chiar mai buna.
iulianagl- moderator
Skumpyk86 a scris:
nici mie nu imi displace...l-am mai vazut in Iubire intunecata...nu e "senzational" dar nu arata rau...oricum sunt destul de curioasa sa vad cuplul lor..si e cam ciudat dupa Maan Geet.
Hai ma ca acolo avea un rol ciudat nu mi s-a parut ca are un rol senzational bine ca nici n-am continuat sa ma mai uit dar o sa vina vremea.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Hai ma ca acolo avea un rol ciudat nu mi s-a parut ca are un rol senzational bine ca nici n-am continuat sa ma mai uit dar o sa vina vremea.
Era povestea altfel..eu l-am vazut fara trad mai mult de jumateate ...si o sa il vad tot...
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
Buna
Alexa nu iti place Vivian?
Trebuie sa ma uit si eu la serial...offf seriale acestea...nu poti rezista sa dtai departe...
Nu nu imi place de el deloc. I-as pune o bulina neagra pe fata. Eu nu m-am uitat nici la Iubire intunecata, tot din acest motiv. Nu imi place nici de el, nici de Sukirti.
Alexa20 a scris:
Nu nu imi place de el deloc. I-as pune o bulina neagra pe fata. Eu nu m-am uitat nici la Iubire intunecata, tot din acest motiv. Nu imi place nici de el, nici de Sukirti.
Sukirti e simpatica iar el la fel,asa ii vad eu...nu sunt fana celor doi dar parca nu arata asa rau...Ea e frumusica...
Andreea_Miha- vip
Buna dimineata.A aparut traducerea eu am inceput prima parte continui dupa ce vin cu baiatul de la gradi.Va anunt ca scrisul se vede foarte prost incerc tot ce pot sa iasa cat ma bine.
http://capschool.in/contact_us.php?url=843d5eqwnqff.html
http://capschool.in/contact_us.php?url=xehibqpj6tzq.html
http://capschool.in/contact_us.php?url=xchsiorup5vt.html
http://capschool.in/contact_us.php?url=ur5wr6691usg.html
O zi buna ne auzim dupa amiaza.
http://capschool.in/contact_us.php?url=843d5eqwnqff.html
http://capschool.in/contact_us.php?url=xehibqpj6tzq.html
http://capschool.in/contact_us.php?url=xchsiorup5vt.html
http://capschool.in/contact_us.php?url=ur5wr6691usg.html
O zi buna ne auzim dupa amiaza.
iulianagl- moderator
Gata am dus fata la gradi acum ma apuc si eu de vizionat.Ee ce parere aveti de film?...oricum e prea devreme pt o parere ...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Gata am dus fata la gradi acum ma apuc si eu de vizionat.Ee ce parere aveti de film?...oricum e prea devreme pt o parere ...
Inceputul a fost destul de dur. Personajele alea sunt chiar infioratoare. Dar sa vedem ce o sa fie mai departe. Sunt curioasa cum o sa continuie povestea cand o sa apara Drashti.
Asta mica e Madhubala?Alexa20 a scris:Inceputul a fost destul de dur. Personajele alea sunt chiar infioratoare. Dar sa vedem ce o sa fie mai departe. Sunt curioasa cum o sa continuie povestea cand o sa apara Drashti.
Mi-am pregatit si o cutie de servetele, in caz de am nevoie ...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Asta mica e Madhubala?
Mi-am pregatit si o cutie de servetele, in caz de am nevoie ...
Habar nu am. Cred ca fetita care se naste este Madhubala. Si eu sunt la fel de confuza ca tine.
Buna ziua.Eu mi-am adus baiatul de la gradi ma apuc de treaba.
iulianagl- moderator
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 4 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum