2.Noutati media
+8
Lucica10
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
lica54
corinagalit
anyta
petronela
12 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 2.Noutati media
iulianagl a scris:
Eu vreau sa se desparta, ce Gupta ca mai mult Raizada arata sunt o multime de chestii care se pot face cand sunt despartiti si cand si suparati se pot face si mai multe.
exact
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
A, da si cand se intalnesc ai vrea tu sa iasa iar scantei ca la inceput...iulianagl a scris:
Pai va fi furios dar nu-i nimic are ocupatie cu Shyam iar ea o sa inceapa sa dea lectii copiilor din nou si odata si odata tot trebuie sa se intalneasca cu ea.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
petronela a scris:
Tu crezi ca lui ASR o sa i se faca dor de Khushi stiind ca parintii lui au murit din cauza lui Garima..daca e asa cum se spune ..??? Cred ca doar lui Khushi o sa i se faca dor...si o sa sufere...el va fi iar furios si plin de ura...
dar cred ca si lui ii va fi dor chair daca nu recunoaste..ca si inainte se purta urat cu Khushi dar se gandea la ea..si cand a aflat de Shyam desi se purta urat cu ea tot se gandea la ea...ca pana la urma nu Khushi i-a omorat parinti ci poate din cauza fam...
Andreea_Miha- vip
petronela a scris:
A, da si cand se intalnesc ai vrea tu sa iasa iar scantei ca la inceput...
Pai si tu nu vrei asta?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Foarte greu va recunoaste ca nu e vinovata Khushi..a suferit toata viata pentru moartea parintilor..deci socul va fi ..extrem.. chiar le au cu extremele creativii lor..Andreea_Miha a scris:
dar cred ca si lui ii va fi dor chair daca nu recunoaste..ca si inainte se purta urat cu Khushi dar se gandea la ea..si cand a aflat de Shyam desi se purta urat cu ea tot se gandea la ea...ca pana la urma nu Khushi i-a omorat parinti ci poate din cauza fam...
petronela- vip
petronela a scris:
Foarte greu va recunoaste ca nu e vinovata Khushi..a suferit toata viata pentru moartea parintilor..deci socul va fi ..extrem.. chiar le au cu extremele creativii lor..
Pai chiar nu este vinovata si probabil ca nici ea nu stie si nici chiar Shashi si Bua nu stiu ce s-a intamplat cu ea in trecut.
iulianagl- moderator
Nu cred ca mai vedem noi ep asa frumoase cum au fost cu ei pana s-au casatorit...iulianagl a scris:
Pai si tu nu vrei asta?
petronela- vip
petronela a scris:
Nu cred ca mai vedem noi ep asa frumoase cum au fost cu ei pana s-au casatorit...
Nu se stie iubita, nu se stie ce ne pregatesc creativii.
iulianagl- moderator
Stiu ca nu e vinovata..nici cu Shyam nu a fost vinovata...si..??? ce mai conteaza..cat mai multe episoade...fara logica si lipsite de interes...iulianagl a scris:
Pai chiar nu este vinovata si probabil ca nici ea nu stie si nici chiar Shashi si Bua nu stiu ce s-a intamplat cu ea in trecut.
petronela- vip
petronela a scris:
Stiu ca nu e vinovata..nici cu Shyam nu a fost vinovata...si..??? ce mai conteaza..cat mai multe episoade...fara logica si lipsite de interes...
Pai sa ne ameteasca pe noi asta e interesul lor si ca eu sa numai am somn ca deja am luat o pastila de somn si alnaibii nu vrea sa vina.Si Narcisa se intreaba de unde imi vin toate ideile.
iulianagl- moderator
Esti tare optimista...de unde te inspiri..sau de la cine ??? cupidoniulianagl a scris:
Nu se stie iubita, nu se stie ce ne pregatesc creativii.
petronela- vip
petronela a scris:
Esti tare optimista...de unde te inspiri..sau de la cine ??? cupidon
Ai inceput si tu ca Narcisa?
iulianagl- moderator
Eu continui...iulianagl a scris:
Ai inceput si tu ca Narcisa?
petronela- vip
petronela a scris:
Eu continui...
iulianagl- moderator
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha- vip
Wow ce super, intrebarea e acum, mai ajunge si la nunta sau o tinem asa pana la sf filmului ? Mai intai A&K nu isi vorbesc, apoi familai se decide hai la Khushi acasa sa terminam cu inca un ritual. Si Acasa la Khushi, hocus pocus se intalnesc Garima si Dadi. Wowwww sunt incantata de ce va urma. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si dupa asta ? Ce o sa se intample ? Arnav si Khushi nu isi vor mai vorbi deloc ? Asta i-as face eu cadou creativilor. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si eu...Alexa20 a scris:
Wow ce super, intrebarea e acum, mai ajunge si la nunta sau o tinem asa pana la sf filmului ? Mai intai A&K nu isi vorbesc, apoi familai se decide hai la Khushi acasa sa terminam cu inca un ritual. Si Acasa la Khushi, hocus pocus se intalnesc Garima si Dadi. Wowwww sunt incantata de ce va urma. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si dupa asta ? Ce o sa se intample ? Arnav si Khushi nu isi vor mai vorbi deloc ? Asta i-as face eu cadou creativilor. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
petronela- vip
Alexa20 a scris:
si eu ...le-as face asemenea cadou...
Nu stiu ce va urma [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]dar nu ma mai surprinde nimic la cate surprize ne-au facut in ultimile ep si se anunta in continuare..
Nu cred in articole dar a fost confirmat si de mishti unele ..mai ales cu aducerea lui Shyam in casa si dadi Garima fata in fata ...[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Andreea_Miha- vip
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Gupshup: Arnav, the seriously funny man on the sets
Unlike his 'angry young man' image on screen in one of STAR Plus' most popular show Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?, Arnav Singh Raizada has also a funny side to him. Haan baba haan, sachchi!
If our little birdie's chirps are true, apna Arnav loves chit chatting with the production guys on the sets. In contrast to his dishoom-dishoom image on screen, he in fact loves joking around and believes in having fun while working. Our khabru tells us that staying relaxed and being in a jovial mood in between shots helps Arnavji focus better on his scenes. We love!
As for Khushi and Payal, they play Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hai to the hilt when not shooting. Joint to the hip, Khushi and the very bubbly Payal get along well and are always seen indulging in some girly talk. Khushi, in particular loves being catty! No baba, not that way. A cat keeps circling the sets like a faithful follower and Khushi loves petting it. MeWoW...
While all the youngsters have fun, sabki Dadi is seen reading her lines sincerely in between the shots. Haan Dadiji, kya karein ab in bachon ka?
Watch this space for more Gupshup on all your favourite STAR Plus shows.
(Disclaimer: The views expressed here are solely of our birdie and not the channel)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Gupshup: Arnav, the seriously funny man on the sets
Unlike his 'angry young man' image on screen in one of STAR Plus' most popular show Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?, Arnav Singh Raizada has also a funny side to him. Haan baba haan, sachchi!
If our little birdie's chirps are true, apna Arnav loves chit chatting with the production guys on the sets. In contrast to his dishoom-dishoom image on screen, he in fact loves joking around and believes in having fun while working. Our khabru tells us that staying relaxed and being in a jovial mood in between shots helps Arnavji focus better on his scenes. We love!
As for Khushi and Payal, they play Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hai to the hilt when not shooting. Joint to the hip, Khushi and the very bubbly Payal get along well and are always seen indulging in some girly talk. Khushi, in particular loves being catty! No baba, not that way. A cat keeps circling the sets like a faithful follower and Khushi loves petting it. MeWoW...
While all the youngsters have fun, sabki Dadi is seen reading her lines sincerely in between the shots. Haan Dadiji, kya karein ab in bachon ka?
Watch this space for more Gupshup on all your favourite STAR Plus shows.
(Disclaimer: The views expressed here are solely of our birdie and not the channel)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Andreea_Miha- vip
Shyam's NEW DIRTY PLAN AGAINST Arnav Khushi in Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon
Well we last saw how the Raizada family members prepare Anjali's favorite dishes .. Just then Shyam sneaks into Shantivan and then Anjali's room to meet her in secret .. Anjali eats at the dining table while he hides in her room .. She informs Dadi about his visit .. Khushi on the other hand sees Shyam sneaking out of Anjali's room and realizes that he is responsible for Anjali's sudden happiness .. A source from the sets told us that a new promo has been shot ..
Well we last saw how the Raizada family members prepare Anjali's favorite dishes .. Just then Shyam sneaks into Shantivan and then Anjali's room to meet her in secret .. Anjali eats at the dining table while he hides in her room .. She informs Dadi about his visit .. Khushi on the other hand sees Shyam sneaking out of Anjali's room and realizes that he is responsible for Anjali's sudden happiness .. A source from the sets told us that a new promo has been shot ..
Andreea_Miha- vip
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum