4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Andreea_Miha
victoria
iulianagl
alinuta17
petronela
tiberici
Alexa20
Admin_dea05
Lucica10
13 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
anyta a scris:
Sa nu-mi spuneti ca astia doi nu simt nimic, dar nimic unul pt celalalt ca nu cred...
Parca sunt in transa asa se privesc unul pe celalalt.....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Re: 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Nicole.RB.Givens a scris:mih ai dreptate din ce am inteles a primit reclamatie la serialul ek harazoon dar din ce cauza nu stiu nici eu.anyta te rog sa nu renuntati la madhu sa le ajuti in continuare pe fete si mai ales sper vidya sa se calmeze si sa gaseasca o solutie sa nu se inchida contul cum a patit in trecut.
da poate fi de la post casa de productie a serialului..sau poate fi unul care face cat il duce capul...chestia e ca daca raporteaza cineva si se pun pe verificari de la youtube iar in cont gaseste numai seriale pt care nu are drepturile de autor cumparate i-l inchide.
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
miha dar daca ii inchide serialul ek harazoon alte seriale sunt in pericol?adica il inchide decat pe ala sau si alte seriale?ce se poate face in cazul asta?si de ce sunt persoane asa ticaloase care fac reclamti in ce scop?si site lui vidya nu are decat seriale indiene si cateva ep dintr-un serial spaniol nu are nimic de pe pro tv.
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
Dragalaselor noapte buna cu vise frumoase
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Nicole.RB.Givens a scris:miha dar daca ii inchide serialul ek harazoon alte seriale sunt in pericol?adica il inchide decat pe ala sau si alte seriale?ce se poate face in cazul asta?si de ce sunt persoane asa ticaloase care fac reclamti in ce scop?si site lui vidya nu are decat seriale indiene si cateva ep dintr-un serial spaniol nu are nimic de pe pro tv.
daca nu are de la pro tv inseamna ca nu are nici o treaba pro tv_ul cu asta.E vrunul care nu il duce capul (ca sa nu zic altceva)..dar nu inteleg ...ea a primit avertisment pe contul de youtube sau pt sait?
Nu stiu exact cum sunt filmele pe sait acolo dar presupun ca sunt cu linkul de pe youtube si nu incarcate pe alt sait..
daca nu ma insel pe contul unde are ek harazoon are si celelante,si e posibil si celelenate sa aibe de suferit..acum depinde si ce reclamatie i se face.
Uite de exemplu Cryss ...poate ai mai vazut clipuri la ea ,ea traduce Kmh ..a tradus sez 2 iar ultima data din cauza unei reclamati primite la un ep din el a inchis tot contul.
Andreea_Miha- vip
fetelor da nu puteti inloc sa le privim online sa le descarcam asa nu o sa le puna pe youtube
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
miha a primit reclamatie pe youtub ca acolo incarca ep adaptate si de acolo le posteaza pe site.a primit 2 reclamati pt serialul ek harazoon dar din pacate nu stiu mai multe dar din ce am inteles eu este in pericol toate serialele care le are pe youtub.sper sa nu pateasca ca alexa cu serialul kushi
imi vine sa o omor pe depali aia ce jigodie este si cum o crede orbeste toanta aia de radha nu inteleg de ce rk nu o da afara din casa nu stiu ce sa mai cred despre comportamentul lui rk fata de madhu nu inteleg ce vrea de la ea de ce este asa ciudat si mai ales de ce se dusa pe divan oare din cauza ca nu se mai poate controla fata de madhu
anyta multumim pt traducere esti o scumpa.
Nicole.RB.Givens a scris: miha a primit reclamatie pe youtub ca acolo incarca ep adaptate si de acolo le posteaza pe site.a primit 2 reclamati pt serialul ek harazoon dar din pacate nu stiu mai multe dar din ce am inteles eu este in pericol toate serialele care le are pe youtub.sper sa nu pateasca ca alexa cu serialul kushi
da ,ma gandeam ca de acolo e ca o am la prieteni care le urmaresc activitatea si am vazut ca incarca acolo seriale.
..dar sunt si celelenate in pericol ca sunt pe acelasi cont...dar depinde de avertismente ..ce a primit ...daca ii e teama ca ii inchide contul probabil e mult mai grav..
am si eu pe contul meu de youtube avertismente dar eu le am casele de productie pentru melodi din Spania..Argentina,si mi-au blocat video parca in vro 21 de tari...si am vro 10 averismente de mult timp dar mi-au blocat nu inchis.Am si de la cei din India un avertisment..
Andreea_Miha- vip
vittoria a scris:fetelor da nu puteti inloc sa le privim online sa le descarcam asa nu o sa le puna pe youtube
da vittoria dar ca sa le descarci trebuie sa fie undeva pe un sait...eu incarcam iss cu sub pe el de la Alexa pe un sait vplay ca sa il descarce ce-i ce plac serialul.dar mi-am luat la injuraturi ca m-am oprit momentan...ca mai sunt oamnei fara minte.
Andreea_Miha- vip
miha ce lume fara scrupule cu ce ii deranjeaza melodiile daca sunt puse de voi pe site si mai ales de ce reclama la youtub niste tampeni si nu inteleg de ce youtub i-a in serios toate reclamatiile astea ?ce sa mai zic si eu sper sa nu se inchida nimic si totul sa se termine bine pt vidya.multumesc pt raspunsuri esti o draguta
Nicole.RB.Givens a scris:miha ce lume fara scrupule cu ce ii deranjeaza melodiile daca sunt puse de voi pe site si mai ales de ce reclama la youtub niste tampeni si nu inteleg de ce youtub i-a in serios toate reclamatiile astea ?ce sa mai zic si eu sper sa nu se inchida nimic si totul sa se termine bine pt vidya.multumesc pt raspunsuri esti o draguta
Initial nu ii ia in serios..ei verifica ..nu inchide contul pana nu se uita dar de obicei youtubul se leaga de orice oricat de mic e si te avertizeaza..si mai ales ca mai e si chestia cand se uita si gaseste filme melodi si cum nu ai platit pentru ele nu ai dreptul sa le difuzezi mai departe,inchide sau da opriri ale contului pt o perioada anume (daca tin minte bine ,paraca asa i-a dat odata lu Cryss ...i-a inchis contul 6 luni nu mai stiu exact perioada 3 sau 6 luni)
Nu risca ca sa nu ia ei amenzi de la casele de productie si deasta orice chestie cat de mica mai bine o inchide decat sa dea ei bani..si megauplaupload a fost inchis ca se facea transferuri pe el fara drepturi de autor...bine ca erau mai multe prob acolo..dar sa riste youtubeul ...nu cred.
Nu ai pt ce
Andreea_Miha- vip
Daca scrie acest videoclip este blocat in toata lumea cu siguranta trebuie sters pt ca acel cont se afla intr-o stare proasta si ii apare o bulina rosie la starea contului in loc de cea verde daca nu le va sterge atunci ii se inchide contul.Andreea_Miha a scris:
am si eu pe contul meu de youtube avertismente dar eu le am casele de productie pentru melodi din Spania..Argentina,si mi-au blocat video parca in vro 21 de tari...si am vro 10 averismente de mult timp dar mi-au blocat nu inchis.Am si de la cei din India un avertisment..
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Daca scrie acest videoclip este blocat in toata lumea cu siguranta trebuie sters pt ca acel cont se afla intr-o stare proasta si ii apare o bulina rosie la starea contului in loc de cea verde daca nu le va sterge atunci ii se inchide contul.
exact..eu am gen ca am blocate in 21 de tari sau Germania....dar deja cand spune toata lumea..e riscant..mai bine sters...
Andreea_Miha- vip
Si eu am blocate in unele tari dar nu are nimic.Miha dar care este contul tau?Andreea_Miha a scris:
exact..eu am gen ca am blocate in 21 de tari sau Germania....dar deja cand spune toata lumea..e riscant..mai bine sters...
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Si eu am blocate in unele tari dar nu are nimic.Miha dar care este contul tau?
de la youtube..?ti-l trimit prin mesaj..ca stiu ca nu avem voie cu linkuri aici.
Andreea_Miha- vip
miha sunt foarte fericita am vorbit cu corina si imi zisa ca vidya avea blocat in toata lumea un ep din ek harazoon il cancela si acuma totul este ok si ca in seara asta vor continua cu postarea serialelor.va pup si somn usor la toate fetele de pe forum.
Nicole.RB.Givens a scris:miha sunt foarte fericita am vorbit cu corina si imi zisa ca vidya avea blocat in toata lumea un ep din ek harazoon il cancela si acuma totul este ok si ca in seara asta vor continua cu postarea serialelor.va pup si somn usor la toate fetele de pe forum.
Bine ca l-a sters ..Nb ...
Andreea_Miha- vip
Buna...
Sbs azi..
Rishbala dancing while there is snowfall.
Reporter - Actually RK is shooting for his movie. Madhu imagines herself in place of the heroine.
Rishbala were even hotter here. Their steps were sensuous.
VD - TV actors also put in equal amount of effort like the BW actors to get the scenes right.
DD - It is a dream sequence but viewers will get to see real romance also.
Meanwhile VD was spraying snow on every crew member and cracking jokes. DD was covering her head.
Reporter - Madhu aap toh apne purane show mein bhi snow romance kar chuki hain. They showed some Geet flashbacks.
credit:chakku_chudail
RK . Madhu [ Dream Dance Sequence ] SBB
https://www.youtube.com/watch?v=VJDXlzFkHP0
Sbs azi..
Rishbala dancing while there is snowfall.
Reporter - Actually RK is shooting for his movie. Madhu imagines herself in place of the heroine.
Rishbala were even hotter here. Their steps were sensuous.
VD - TV actors also put in equal amount of effort like the BW actors to get the scenes right.
DD - It is a dream sequence but viewers will get to see real romance also.
Meanwhile VD was spraying snow on every crew member and cracking jokes. DD was covering her head.
Reporter - Madhu aap toh apne purane show mein bhi snow romance kar chuki hain. They showed some Geet flashbacks.
credit:chakku_chudail
RK . Madhu [ Dream Dance Sequence ] SBB
https://www.youtube.com/watch?v=VJDXlzFkHP0
Andreea_Miha- vip
https://www.youtube.com/watch?v=-IpVwCV9EU0&feature=g-all-u
victoria- vip
fetelor promo unde madhu danseaza cu rk in sari rosu nui ia ii rk la filmare si nustiu cine isi imagineaza rk ori madhu untaliva la video care am trimis pe youtube si o sa vedeti
victoria- vip
Cum merge RK pa mana lui Madhu ...Asa ma joc eu cu fiica mea gadi..gadi un'te duci?....
Admin_dea05- Admin
Super vorbeste si despre geet si maan secventa cu zapada, numai ca acolo era adevarata faza nu era un visvittoria a scris:https://www.youtube.com/watch?v=-IpVwCV9EU0&feature=g-all-u
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum