6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+13
narcisa
mayya54
Garo
petronela
tiberici
DENISA
anyta
Lucica10
lica54
victoria
Admin_dea05
Andreea_Miha
iulianagl
17 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Which is your favorite TV jodi (onscreen) of 2012?
http://www.tellychakkar.com/poll/which-your-favorite-tv-jodi-onscreen-2012
http://www.tellychakkar.com/poll/which-your-favorite-tv-jodi-onscreen-2012
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
desi nu are nici o legatura cu Madhu...
Kritika Kamra denies getting back with Karan Kundra
"I am single and ready to mingle"
http://www.hindustantimes.com/Entertainment/Television/Kritika-Kamra-denies-getting-back-with-Karan-Kundra/Article1-986675.aspx
http://www.hindustantimes.com/Entertainment/Television/Kritika-Kamra-denies-getting-back-with-Karan-Kundra/Article1-986675.aspx
Andreea_Miha- vip
casatoria lor a durat doar 6 luni?Andreea_Miha a scris:desi nu are nici o legatura cu Madhu...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:casatoria lor a durat doar 6 luni?
Nu au fost casatoriti...au avut o relatie de 3 ani si s-au desp de cateva luni,in articol spune ca de 6 luni (de 6 luni a aparut oficial stirea desp,dar se zvoneste ca s-au desp cam in urma cu un an)..
Andreea_Miha- vip
Vivyan - Vahbiz ka Band Baja Baraat
Andreea_Miha- vip
gata si Vivian s-a dus.... ......Andreea_Miha a scris:Vivyan - Vahbiz ka Band Baja Baraat
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:gata si Vivian s-a dus.... ......
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:desi nu are nici o legatura cu Madhu...
Buna.Bine face din ce am vazut eu ca a postat Crys pe ytb nu o merita pe Kritika daca as vedeao in fata ochilor chiar i-as da o mare imbratisare ca a scapat de el.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Admin_dea05 a scris:Buna dimi!
Sanatate multe baiatului tau Iuliana .
Multumesc, e mai bine ca ieri.
iulianagl- moderator
Anda unde esti te rog spune-mi ca nici Mustafa nu la omorat pe Vural eu asa banuiesc.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Buna.Bine face din ce am vazut eu ca a postat Crys pe ytb nu o merita pe Kritika daca as vedeao in fata ochilor chiar i-as da o mare imbratisare ca a scapat de el.
da..tot de la ea am si stirea..
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
da..tot de la ea am si stirea..
Sincer Miha dupa ce am vazut acele clipuri chiar este un nesuferit.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Sincer Miha dupa ce am vazut acele clipuri chiar este un nesuferit.
Nu stiu ce are...ca asta vb si cu Cryss...vb cu ea cand era vorba in the serial de rel lor...s-a schimbat subiectul...el o taie din poze..
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
Nu stiu ce are...ca asta vb si cu Cryss...vb cu ea cand era vorba in the serial de rel lor...s-a schimbat subiectul...el o taie din poze..
E nebun de invidie ca toti prietenii lor o apreciaza iar pe el intr-un fel il gaseste vinovat de ce s-a intamplat intre ei doi mai bine zis nu sunt de acord cu ceea ce face.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
E nebun de invidie ca toti prietenii lor o apreciaza iar pe el intr-un fel il gaseste vinovat de ce s-a intamplat intre ei doi mai bine zis nu sunt de acord cu ceea ce face.
nici eu ..si mi se pare de prost gust sa o taie din poza...
pusa de Karan Kundra
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152109891371808&set=a.251040071807.175670.243367426807&type=3&theater
pusa de prietenul lui pe pag lui Karan
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152111450996808&set=a.251040071807.175670.243367426807&type=3&theater
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
nici eu ..si mi se pare de prost gust sa o taie din poza...
pusa de Karan Kundra
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152109891371808&set=a.251040071807.175670.243367426807&type=3&theater
pusa de prietenul lui pe pag lui Karan
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152111450996808&set=a.251040071807.175670.243367426807&type=3&theater
Ce ti-am spus eu.El poate o vrea pe Kittu sa vina sa-si ceara ea iertare pentru tot ce s-a intamplat asta este in mintea lui, eu cred ca sufera de boala lui kalake care o fi si aia dar oricum se vede ca totul o face numai inadins.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ce ti-am spus eu.El poate o vrea pe Kittu sa vina sa-si ceara ea iertare pentru tot ce s-a intamplat asta este in mintea lui, eu cred ca sufera de boala lui kalake care o fi si aia dar oricum se vede ca totul o face numai inadins.
sa stii ca pare ca o face inadins,ca nu e singura poza care a taiat-o..dar imi place de ea..ca spune lucrurile clare..deci e singura dar deschisa..pt o noua rel
Nu are de ce sa ii ceara iertare,nu merita..ea nu a avut pe nimeni public,ea sa nu il ierte
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
sa stii ca pare ca o face inadins,ca nu e singura poza care a taiat-o..dar imi place de ea..ca spune lucrurile clare..deci e singura dar deschisa..pt o noua rel
Nu are de ce sa ii ceara iertare,nu merita..ea nu a avut pe nimeni public,ea sa nu il ierte
Nu cred ca o mai va face si pe el asta il inebuneste.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Nu cred ca o mai va face si pe el asta il inebuneste.
Nici eu nu cred...ca in ultimul timp mi se pare cam mandru de el...el a fost cumintel si nici o vina
Iar dupa acel articol dupa cum spune Kritika imi lasa senzatia ca nu vrea sa se intoarca la el....
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
Nici eu nu cred...ca in ultimul timp mi se pare cam mandru de el...el a fost cumintel si nici o vina
Iar dupa acel articol dupa cum spune Kritika imi lasa senzatia ca nu vrea sa se intoarca la el....
Exact si el crede ca daca el face toate astea ea sigur o sa vina la el si o sa-l accepte dar ea nu cred ca mai vrea sa aibe de a face cu el si pe el asta-l scoate din minti ca stie ca a pierdut-o.Si mai cred ca Kittu si-a dat seama ca nici macar prieteni nu mai poate fi.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Exact si el crede ca daca el face toate astea ea sigur o sa vina la el si o sa-l accepte dar ea nu cred ca mai vrea sa aibe de a face cu el si pe el asta-l scoate din minti ca stie ca a pierdut-o.Si mai cred ca Kittu si-a dat seama ca nici macar prieteni nu mai poate fi.
eu cred ca ea spune ca sunt prieteni ca oameni sa nu mai zica ca sunt la cutite,certati...nu cred ca sunt la cutite dar nici prieteni.
desi nu imi e draga fosta domnita eu cred ca e un sambure de adevar in ce a zis ea...ca nu cred ca ii era draga Kritika sa zica ca Karan nu a putut uita-o etc...vorba acea nu iese fum fara foc...si tind sa cred cum ai spus tu el crede ca ignorand-o o aduce inapoi...
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
eu cred ca ea spune ca sunt prieteni ca oameni sa nu mai zica ca sunt la cutite,certati...nu cred ca sunt la cutite dar nici prieteni.
desi nu imi e draga fosta domnita eu cred ca e un sambure de adevar in ce a zis ea...ca nu cred ca ii era draga Kritika sa zica ca Karan nu a putut uita-o etc...vorba acea nu iese fum fara foc...si tind sa cred cum ai spus tu el crede ca ignorand-o o aduce inapoi...
Nu prea cred ca Kritika o sa faca asta chiar daca face el toate astea mai degraba o indeparteaza.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Nu prea cred ca Kritika o sa faca asta chiar daca face el toate astea mai degraba o indeparteaza.
la ce te referi sa faca Kritika?
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
la ce te referi sa faca Kritika?
Sa se intoarca la el.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Sa se intoarca la el.
aha..ai dreptate...si eu cred la fel...
Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Mar 08 Ian 2013, 5:03 pm, editata de 2 ori
Andreea_Miha- vip
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum