14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+11
costearamona
anyta
nutzi
Lucica10
DENISA
victoria
lica54
Admin_dea05
tiberici
iulianagl
narcisa
15 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
iulianagl a scris:
Nu ai de ce sa-ti ceri scuze.
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Re: 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Condoleante draga Andreea.Ai grija de tine.Andreea_Miha a scris:
multumesc....tutror...si scuze ca am zis pe forum..dar astept sa vina unchiu si singura nu am cu cine vb ...si o iau razna.............scuze ca spun problemele mele aici..
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimi!Fetelor mi s-a rupt in bucati cand l-am vazut pe Sultan cum sufera.O iubeste saracul mult de tot.Madhu cred ca nu l-a iertat pe RK isi duce planul pana la capat.
Admin_dea05- Admin
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
N-am inteles s-a dat de gol Trishna in fata lui Tipsi ca Madhu vrea sa-i franga inima lui RK?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Deci sa inteleg ca Madhu se tine de planul ei ???
Chiar daca nu e cu Sultan, Rk isi primeste lectia pe care o merita....si asta e o veste buna...
Chiar daca nu e cu Sultan, Rk isi primeste lectia pe care o merita....si asta e o veste buna...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Buna dimi!
Saracutul Sultan din nou este suparat pe babaji.
Admin_dea05- Admin
Buna dimi si ce supi este si poate are dreptatea lui dar vorba lui Baba Dumnezeu are un motiv sa facă asta.Ai fost suparata vreodată pe Babaji?Admin_dea05 a scris:Buna dimi!
iulianagl- moderator
petronela a scris:Deci sa inteleg ca Madhu se tine de planul ei ???
Exact acum cred ca si RK si-a dat seama de planul lui Madhu si a intrat in joc tot ca la urma sa o umileasca e un fel de Tom si Jerry indian.Iar Sultan nu trebuie sa fie suparat pe Babaji desi il inteleg, trebuie sa aibe in vedere ce ia spus Padmini lui Aryan cand a fost la templu ca rugaciunile nu sunt indeplinite imediat si ia timp pentru asta ce trebuie tu sa faci este sa te rogi, asa si el trebuie sa se roage si sunt sigura ca creativii ii va indeplini rugaciunile pentru ca RK a fost, este si o sa ramana RK, acelasi arogant si plin de sine si din toata razoiala asta a lui Madhu tot ea o sa aibe de suferit la urma si unde o sa se intoarca sa planga pe umarul cui?SULTAN!Da eu cred ca asta e tinta creativilor acum, dupa ce o sa o umileasca din nou RK pe Madhu ea asta o sa faca si atunci ea se va intoarce la Sultan si Aryan iar RK o sa fie si mai surprins pentru ca el crede ca a castigat impotriva si lui Sultan si a ei, iar cand o sa o vada din nou cu Sultan si de data asta Madhu o sa fie si mai indarjita atunci o sa realizeze pe deplin RK ca a pierdut-o cu adevarat pe Madhu iar daca o sa o ia cu forta iar atunci chiar o sa aibe de a face cu Sultan si de data asta este Sultan nu Malik care a fost om bun cu RK si vrut sa se inteleaga cu vorba buna cu RK dar RK stiti ce a facut a fost exact ca o curva cu doua fete(pardon de expresie).Cu Sultan n-o sa-i mai mearga daca Madhu este oficial langa Sultan.Cu toate ca se zvoneste ca Padmini se va duce dupa Sultan sa ceara ajutor, Sultan nu o sa se bage decat dupa ce o sa se intample ce am spus eu mai sus.Hmm?Ce spui de asta? Am incepu o zi de sambata frumos.
iulianagl- moderator
Eu?Nu.iulianagl a scris:Buna dimi si ce supi este si poate are dreptatea lui dar vorba lui Baba Dumnezeu are un motiv sa facă asta.Ai fost suparata vreodată pe Babaji?
Admin_dea05- Admin
Oricum eu nu ii mai vad pe Madhu si RK impreuna cel putin asa imi da impresia serialul a disparut iubirea dintre ei de tot...sunt urmariti mereu de neincrederea partenerului si razbunare.iulianagl a scris:Exact acum cred ca si RK si-a dat seama de planul lui Madhu si a intrat in joc tot ca la urma sa o umileasca e un fel de Tom si Jerry indian.Iar Sultan nu trebuie sa fie suparat pe Babaji desi il inteleg, trebuie sa aibe in vedere ce ia spus Padmini lui Aryan cand a fost la templu ca rugaciunile nu sunt indeplinite imediat si ia timp pentru asta ce trebuie tu sa faci este sa te rogi, asa si el trebuie sa se roage si sunt sigura ca creativii ii va indeplini rugaciunile pentru ca RK a fost, este si o sa ramana RK, acelasi arogant si plin de sine si din toata razoiala asta a lui Madhu tot ea o sa aibe de suferit la urma si unde o sa se intoarca sa planga pe umarul cui?SULTAN!Da eu cred ca asta e tinta creativilor acum, dupa ce o sa o umileasca din nou RK pe Madhu ea asta o sa faca si atunci ea se va intoarce la Sultan si Aryan iar RK o sa fie si mai surprins pentru ca el crede ca a castigat impotriva si lui Sultan si a ei, iar cand o sa o vada din nou cu Sultan si de data asta Madhu o sa fie si mai indarjita atunci o sa realizeze pe deplin RK ca a pierdut-o cu adevarat pe Madhu iar daca o sa o ia cu forta iar atunci chiar o sa aibe de a face cu Sultan si de data asta este Sultan nu Malik care a fost om bun cu RK si vrut sa se inteleaga cu vorba buna cu RK dar RK stiti ce a facut a fost exact ca o curva cu doua fete(pardon de expresie).Cu Sultan n-o sa-i mai mearga daca Madhu este oficial langa Sultan.Cu toate ca se zvoneste ca Padmini se va duce dupa Sultan sa ceara ajutor, Sultan nu o sa se bage decat dupa ce o sa se intample ce am spus eu mai sus.Hmm?Ce spui de asta? Am incepu o zi de sambata frumos.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Oricum eu nu ii mai vad pe Madhu si RK impreuna cel putin asa imi da impresia serialul a disparut iubirea dintre ei de tot...sunt urmariti mereu de neincrederea partenerului si razbunare.
Exact relatia lor nu are o baza solida dar probabil asa a fost si povestea originala a Madhubalei.Pedro stie mai bine de asta.Eu banuiesc ca Madhu cu toate ca il iubeste pasional pe RK numai poate fi impreuna cu el pentru faptul cum este el deci singura solutie este ca are pasiune pentru RK dar se casatoreste cu Sultan care il iubeste in alt fel.Gata vorbim mai tarziu.
iulianagl- moderator
Uite si in pozele care le-ai pus tu la RK nu se vede nici o credibilitate in imbratisarea lui iar Madhu este reticenta si ganditoare.Si probabil ca deja ia taiat prin minte ca RK o banuieste de planul ei ca dovada ca ia spus ca sa faca o nunta simpla la conac doar cu cele doua familii dar ea nu a spus ca vrea pe tota lumea acolo si s-ar putea ca Madhu sa aibe o surpriza de zile mari.
iulianagl- moderator
Sa vada toata lumea cum Madhu il lasa balta pe RK...iulianagl a scris:Uite si in pozele care le-ai pus tu la RK nu se vede nici o credibilitate in imbratisarea lui iar Madhu este reticenta si ganditoare.Si probabil ca deja ia taiat prin minte ca RK o banuieste de planul ei ca dovada ca ia spus ca sa faca o nunta simpla la conac doar cu cele doua familii dar ea nu a spus ca vrea pe tota lumea acolo si s-ar putea ca Madhu sa aibe o surpriza de zile mari.
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t563p170-creatii-dea05_anda#322549
Admin_dea05- Admin
Asta e in mintea ei dar eu cred ca Rk se așteaptă la asa ceva si de aceea spun ca Madhu o sa aibe o surpriza de zile mari.Admin_dea05 a scris:Sa vada toata lumea cum Madhu il lasa balta pe RK...
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t563p170-creatii-dea05_anda#322549
iulianagl- moderator
M-am inselat.
RK buys a dream home for Madhu ^^
RK takes Madhu to a new house as a gift pre-wedding . Madhu is shocked & emotional seeing it .
Off-Screen ~ Rep : How does it feel to shoot in this hot climate ?
Drashti ~ Yeah its so hot . Thankfully we shot around 2 & not 12 p.m. .
Rep : How's Madhu's reactions seeing RK's gift ?
Drashti : Madhu is a simple girl . She'll b happy wherever RK takes her lol [DD laughs] However Madhu is Not RK so her way of doing things won't hurt anyone .
Rep : How'll Padmini react ?
Drashti : M sure mom will understand me .
RK buys a dream home for Madhu ^^
RK takes Madhu to a new house as a gift pre-wedding . Madhu is shocked & emotional seeing it .
Off-Screen ~ Rep : How does it feel to shoot in this hot climate ?
Drashti ~ Yeah its so hot . Thankfully we shot around 2 & not 12 p.m. .
Rep : How's Madhu's reactions seeing RK's gift ?
Drashti : Madhu is a simple girl . She'll b happy wherever RK takes her lol [DD laughs] However Madhu is Not RK so her way of doing things won't hurt anyone .
Rep : How'll Padmini react ?
Drashti : M sure mom will understand me .
iulianagl- moderator
fetelor da ce punar sa terminat nu inteleg cum putea sa se tsrmine daca ep. de vineri sa terminat cum le fura copilul
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Nu cred ca Madhu se va abate de la planul ei.iulianagl a scris:M-am inselat.
Admin_dea05- Admin
bine ar fi sa reuseasca MADHU ,sa sufere si RK .Si sa ramana MADHU cu SULTAN fac o pereche frumoasa impreuna si se ptrivesc de minune.
costearamona- vip
costearamona- vip
sper sa va placa aparut nou
costearamona- vip
Buna dimi.Ce avem noi aicea?O Madhu foarte confuza care sigur va fi din nou tradata pentru ca Deepali o sa faca sa se intample asta iar cum RK mereu a fost condus de ideile lui Deepali asa o sa se intample.RK nu mai banuieste sigur stie ca Madhu vrea sa se razbune si de aceea el joaca un joc ascuns o va face ca ea sa creada ca el o iubeste inadins si iar ii va da lovitura de gratie.
iulianagl- moderator
Si mie imi da de baniut .Cand o strange in brate parca o face ca un joc.Ce diferenta este intre el si Madhu , oricum asta si daca o face din inima nu-l mai crede nimeniiulianagl a scris:Buna dimi.Ce avem noi aicea?O Madhu foarte confuza care sigur va fi din nou tradata pentru ca Deepali o sa faca sa se intample asta iar cum RK mereu a fost condus de ideile lui Deepali asa o sa se intample.RK nu mai banuieste sigur stie ca Madhu vrea sa se razbune si de aceea el joaca un joc ascuns o va face ca ea sa creada ca el o iubeste inadins si iar ii va da lovitura de gratie.
Admin_dea05- Admin
Buna dimineata dragalaselor!O cafea buna si o zi frumoasa..va doresc o duminica minunata..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Acum ca Tipsi știe e clar Rk o va trădat din nou.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum