18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
mita baston
iulianagl
Criss Criss
petronela
AdrianaMatza
tiberici
victoria
narcisa
costearamona
Andreea_Miha
anyta
axxa246
16 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
petronela a scris:Sa stii ca e posibil sa ai dreptate....parca il si vad cum se stramba...
Buna dimineata!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
M-am uitat la primele 10 episoade, e un film plăcut dar prestația actorilor nu se ridică la nivelul celor din Iss. Formează un cuplu drăguț dar cam atât. Voi vedea pe parcurs, deși e cam dificil să pricep ceva pentru că rezumatul în engleză e aproape inexistent.Criss Criss a scris:Din Do dil ek jaan n-am vazut momentan decat 4 episoade, restul am citit si am vazut secvente. Din ce am citit serialul este foarte laudat si indragit. Multi fani de la Iss spun ca serialul este la fel de bun. Mie mi-au placut foarte mult cele 4 episoade vazute. Antara este din Kashmir, are o familie foarte fericita, se joaca, glumesc, canta impreuna.. Antara cred ca vrea sa fie cantareata, pt ca primul episod incepe cu ea pe scena unde canta.. Acolo in Kashmir este un razboi...tatal Antarei este medic, el este o persoana foarte buna si ajuta mult oamenii... Intr-o noapte vine la el la clinica 2 teroristi..unul din ei era impuscat, el il salveaza, dar cheama si politia..Cei doi jura ca se va razbuna pe el..In ziua aniversarii parintilor ei, teroristii ii trimit cadou o bomba..Cand el deschide cadoul bomba explodeaza si moare in fata sotiei lui...Apoi ajunge si Antara cu fratiorul ei si matusa..Il duc la spital, dar n-au cum sa-l salveze...Acum Antara cu familia ei mai mult ca sigur vor pleca in orasul unde este Raghu, pe el inca nu l-au aratat..
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Acum spui după ce m-am chinuit preț de zece episoade să pricep ceva? Oare mie cum de nu mi-a dat prin cap să mă uit acolo?Criss Criss a scris:Ba da, are subtitrare.. il gasesti cu subtirare in engleza pe desirippers
narcisa- vip
Nu mai intrebatnarcisa a scris:
Acum spui după ce m-am chinuit preț de zece episoade să pricep ceva? Oare mie cum de nu mi-a dat prin cap să mă uit acolo?
Ea e incepatoare si ii este mai dificil sa se descurce cu rolul, aparusere niste zvonuri de inlocuiere...Dar au fost negate...Iar el mi se pare ca joaca destul de bine
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
http://www.tellychakkar.com/fun-zone/rate-it/drashti-gurmeet-or-drashti-vivian
Criss Criss- vip
In sfarsit arata si RK a superstar...e chiar frumos fara barba.... iar Sultan e din ce in ce mai fioros...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Mie îmi place mai mult de ea. Și am văzut deja 30 de episoade.Criss Criss a scris:Nu mai intrebat
Ea e incepatoare si ii este mai dificil sa se descurce cu rolul, aparusere niste zvonuri de inlocuiere...Dar au fost negate...Iar el mi se pare ca joaca destul de bine
narcisa- vip
Buna! Buna la toata lumea!
Dansul de azi.... de la min 5.25 au luat 22 de pct.
Dansul de azi.... de la min 5.25 au luat 22 de pct.
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
A fost eliminat din concurs ....Sidharth.....inaltutul cel frumusel care a prins-o pe DD in brate la sf unui dans....
DD a obtinut cel mai mic punctaj de pana acum si cel mai mic punctaj din seara asta.......
Maine alta tema, alt dans, alt punctaj......cred ca punctajul final va fi cel de azi + cel de maine.....
DD a obtinut cel mai mic punctaj de pana acum si cel mai mic punctaj din seara asta.......
Maine alta tema, alt dans, alt punctaj......cred ca punctajul final va fi cel de azi + cel de maine.....
tiberici- vip
maine DD va lua 24 de puncte...si in total o sa aibe 46 din 60
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
In conditiile astea sambata viitore intra la duel......si...anyta a scris:maine DD va lua 24 de puncte...si in total o sa aibe 46 din 60
tiberici- vip
asa fioros cum e acum trebuia sa deie cu masina peste RK nu sa il atinga numai putin ,poate asa era norocul sa iese RK din scena si sa ramana SULTAN
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
daca nu ati vazut filmul COMANDO vil recomand e super filmul in special actoru ce joaca in film arata bine
costearamona- vip
DD nu va cadea la duel si nici nu va pleca..ea sigur va ajunge in finala si va castigatiberici a scris:In conditiile astea sambata viitore intra la duel......si...
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Si eu imi doresc asta din tot sufletul.....dar.....nu cred ca are sanse...anyta a scris:DD nu va cadea la duel si nici nu va pleca..ea sigur va ajunge in finala si va castiga
Ai vazut ce suparata a fost pe parcursul concursului de azi.....?? In momentul cand Reno o lauda pe Lauren....O fractiune se secunda camera a fost pe fata lui Drasthi...
Tare imi este ca se trag niste sfori ....Pacat de munca ei...muncesate pe toate fronturile nu ca alti doar la dans....
Si nu uita de copii...si ei sunt un adversar puternic.....danseaza de mor...
tiberici- vip
Tu pe unde navighezi ce stiri vezi....???
tiberici- vip
costearamona- vip
costearamona- vip
Asa multe? Eu am ramas tot cu 4 episoade.. ce parere ai de serial e fain? El e gangster sau ce meserie are?narcisa a scris:Mie îmi place mai mult de ea. Și am văzut deja 30 de episoade.
Criss Criss- vip
[quote="Criss Criss"]Asa multe? Eu am ramas tot cu 4 episoade.. ce parere ai de serial e fain? El e gangster sau ce meserie are?
olor=#333399]Le-am văzut pe toate. E un serial plăcut, nu se ridică la nivelul lui Iss dar merită văzut. Nu e chiar gangster, el e cel care controlează afacerile din cartierul în care stă. Dar ce mi-a plăcut e că au casele una lângă alta și se privesc, ea din balcon, el de pe terasă. Din păcate actorul nu are o față prea expresivă dar dacă nu ai prea multă pretenție cuplul poate fi îndrăgit.
olor=#333399]Le-am văzut pe toate. E un serial plăcut, nu se ridică la nivelul lui Iss dar merită văzut. Nu e chiar gangster, el e cel care controlează afacerile din cartierul în care stă. Dar ce mi-a plăcut e că au casele una lângă alta și se privesc, ea din balcon, el de pe terasă. Din păcate actorul nu are o față prea expresivă dar dacă nu ai prea multă pretenție cuplul poate fi îndrăgit.
narcisa- vip
Am vazut si eu scena aceea, mi-a placut...la fel si cea in care ea aluneca la dus si el o prinde...Pe IF am vazut ca e foarte indragit cuplul lor, de aceea mi-am si facut curaj sa urmaresc serialul..sper sa-mi placanarcisa a scris:
acum am ajuns si eu la episodul 9
Criss Criss- vip
eu sper sa cistige drashti pentru ca numai pe ia de acolo o cunosc si de ia imi palce dar cum iti este destinul:o trebue sa ne rugam numai
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
si ai dreptate drashti era suparata eti vazut ce fata a facut salman cind sa tereminat dansul lui laure batea din palme dar a faca o fata
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Ce poze frumoase cu Sultan ai pus, Ramona. Păcat că s-au spulberat speranțele noastre de a vedea scene romantice între el și Drashti. Noroc că ne mai potolim curiozitatea cu scenele din Chhal, până la urmă face treabă bună partenera lui, nu e prea frumoasă dar joacă foarte bine. Iar scena în care interpretează cântecul Aye meri zindagi, tu mere saath hai e superbă, e cea mai bună interpretare a unei melodii din toate serialele indiene pe care le-am văzut până acum. Și Avinesh dansând, cireașa de pe tort. Mă întreb cum s-ar fi potrivit cu Drashti la dans. Din păcate nu ne rămâne decât să visăm.
De fapt cred că sunt singura care mai visează ceva. O seară frumoasă fetele.
De fapt cred că sunt singura care mai visează ceva. O seară frumoasă fetele.
narcisa- vip
nu esti singura si eu mai visez ca poate poate ceva tot o sa mai fie intre ei
costearamona- vip
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum