Serialesitelenovelet
18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

+12
mita baston
iulianagl
Criss Criss
petronela
AdrianaMatza
tiberici
victoria
narcisa
costearamona
Andreea_Miha
anyta
axxa246
16 participanți

Pagina 8 din 40 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Urmatorul

In jos

18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 Empty Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de iulianagl Sam 17 Aug 2013, 10:07 am

petronela a scris:Sa stii ca e posibil sa ai dreptate....parca il si vad cum se stramba...Smile 
Buna dimineata!
18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 996510_628847300460786_1628925304_n
kiss 
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 Empty Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de narcisa Sam 17 Aug 2013, 11:09 am

Criss Criss a scris:Din Do dil ek jaan n-am vazut momentan decat 4 episoade, restul am citit si am vazut secvente. Din ce am citit serialul este foarte laudat si indragit. Multi fani de la Iss spun ca serialul este la fel de bun. Mie mi-au placut foarte mult cele 4 episoade vazute. Antara este din Kashmir, are o familie foarte fericita, se joaca, glumesc, canta impreuna.. Antara cred ca vrea sa fie cantareata, pt ca primul episod incepe cu ea pe scena unde canta.. Acolo in Kashmir este un razboi...tatal Antarei este medic, el este o persoana foarte buna si ajuta mult oamenii... Intr-o noapte vine la el la clinica 2 teroristi..unul din ei era impuscat, el il salveaza, dar cheama si politia..Cei doi jura ca se va razbuna pe el..In ziua aniversarii parintilor ei, teroristii ii trimit cadou o bomba..Cand el deschide cadoul bomba explodeaza si moare in fata sotiei lui...Apoi ajunge si Antara cu fratiorul ei si matusa..Il duc la spital, dar n-au cum sa-l salveze...Acum Antara cu familia ei mai mult ca sigur vor pleca in orasul unde este Raghu, pe el inca nu l-au aratat..
M-am uitat la primele 10 episoade, e un film plăcut dar prestația actorilor nu se ridică la nivelul celor din Iss. Formează un cuplu drăguț dar cam atât. Voi vedea pe parcurs, deși e cam dificil să pricep ceva pentru că rezumatul în engleză e aproape inexistent.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 17 Aug 2013, 11:12 am

Criss Criss a scris:Ba da, are subtitrare.. il gasesti cu subtirare in engleza pe desirippers
Acum spui după ce m-am chinuit preț de zece episoade să pricep ceva? Smile  Oare mie cum de nu mi-a dat prin cap să mă uit acolo? stupid 
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Criss Criss Sam 17 Aug 2013, 2:39 pm

narcisa a scris:
Acum spui după ce m-am chinuit preț de zece episoade să pricep ceva? Smile  Oare mie cum de nu mi-a dat prin cap să mă uit acolo? stupid 
Nu mai intrebat Smile 

Ea e incepatoare si ii este mai dificil sa se descurce cu rolul, aparusere niste zvonuri de inlocuiere...Dar au fost negate...Iar el mi se pare ca joaca destul de bine
Criss Criss
Criss Criss
vip
vip

Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29

Sus In jos

Mesaj Scris de Criss Criss Sam 17 Aug 2013, 2:40 pm

http://www.tellychakkar.com/fun-zone/rate-it/drashti-gurmeet-or-drashti-vivian
Criss Criss
Criss Criss
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 17 Aug 2013, 6:58 pm

In sfarsit arata si RK a superstar...e chiar frumos fara barba.... iar Sultan e din ce in ce mai fioros...Smile 
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 17 Aug 2013, 7:00 pm

Criss Criss a scris:Nu mai intrebat Smile 

Ea e incepatoare si ii este mai dificil sa se descurce cu rolul, aparusere niste zvonuri de inlocuiere...Dar au fost negate...Iar el mi se pare ca joaca destul de bine
Mie îmi place mai mult de ea. Și am văzut deja 30 de episoade.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Sam 17 Aug 2013, 9:23 pm

Buna! Buna la toata lumea!
Dansul de azi.... de la min 5.25 au luat 22 de pct.sad
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Sam 17 Aug 2013, 9:46 pm

A fost eliminat din concurs ....Sidharth.....inaltutul cel frumusel care a prins-o pe DD in brate la sf unui dans....
DD a obtinut cel mai mic punctaj de pana acum si cel mai mic punctaj din seara asta.......
Maine alta tema, alt dans, alt punctaj......cred ca punctajul final va fi cel de azi + cel de maine.....18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 4154806035
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Sam 17 Aug 2013, 10:03 pm

maine DD va lua 24 de puncte...si in total o sa aibe 46 din 60
anyta
anyta
vip
vip

Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Sam 17 Aug 2013, 10:18 pm

anyta a scris:maine DD va lua 24 de puncte...si in total o sa aibe 46 din 60
In conditiile astea sambata viitore intra la duel......si... 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 155656 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 155656
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de costearamona Sam 17 Aug 2013, 10:44 pm

asa fioros cum e acum trebuia sa deie cu masina peste RK nu sa il atinga numai putin ,poate asa era norocul sa iese RK din scena 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 229917 si sa ramana SULTAN 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 244732 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 354328 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 780376 
costearamona
costearamona
vip
vip

Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de costearamona Sam 17 Aug 2013, 10:46 pm

daca nu ati vazut filmul COMANDO vil recomand e super filmul in special actoru ce joaca in film arata bine 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 283516 
costearamona
costearamona
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Sam 17 Aug 2013, 11:11 pm

tiberici a scris:In conditiile astea sambata viitore intra la duel......si... 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 155656 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 155656
DD nu va cadea la duel si nici nu va pleca..ea sigur va ajunge in finala si va castiga
anyta
anyta
vip
vip

Data de inscriere : 29/04/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Sam 17 Aug 2013, 11:27 pm

anyta a scris:DD nu va cadea la duel si nici nu va pleca..ea sigur va ajunge in finala si va castiga
Si eu imi doresc asta din tot sufletul.....dar.....nu cred ca are sanse...
Ai vazut ce suparata a fost pe parcursul concursului de azi.....?? In momentul cand Reno o lauda pe Lauren....O fractiune se secunda camera a fost pe fata lui Drasthi...18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 4154806035 
Tare imi este ca se trag niste sfori ....Pacat de munca ei...muncesate pe toate fronturile nu ca alti doar la dans....
Si nu uita de copii...si ei sunt un adversar puternic.....danseaza de mor...
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Sam 17 Aug 2013, 11:28 pm

Tu pe unde navighezi ce stiri vezi....???
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de costearamona Dum 18 Aug 2013, 12:08 am

costearamona
costearamona
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de costearamona Dum 18 Aug 2013, 12:20 am

costearamona
costearamona
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Criss Criss Dum 18 Aug 2013, 12:34 am

narcisa a scris:Mie îmi place mai mult de ea. Și am văzut deja 30 de episoade.
Asa multe? Eu am ramas tot cu 4 episoade.. ce parere ai de serial e fain? El e gangster sau ce meserie are?
Criss Criss
Criss Criss
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 18 Aug 2013, 1:42 am

[quote="Criss Criss"]Asa multe? Eu am ramas tot cu 4 episoade.. ce parere ai de serial e fain? El e gangster sau ce meserie are?

kiss  olor=#333399]Le-am văzut pe toate. E un serial plăcut, nu se ridică la nivelul lui Iss dar merită văzut. Nu e chiar gangster, el e cel care controlează afacerile din cartierul în care stă. Dar ce mi-a plăcut e că au casele una lângă alta și se privesc, ea din balcon, el de pe terasă. Din păcate actorul nu are o față prea expresivă dar dacă nu ai prea multă pretenție cuplul poate fi îndrăgit.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Criss Criss Dum 18 Aug 2013, 2:16 am

narcisa a scris:
Am vazut si eu scena aceea, mi-a placut...la fel si cea in care ea aluneca la dus si el o prinde...Pe IF am vazut ca e foarte indragit cuplul lor, de aceea mi-am si facut curaj sa urmaresc serialul..sper sa-mi placa
acum am ajuns si eu la episodul 9
Criss Criss
Criss Criss
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victoria Dum 18 Aug 2013, 2:30 am

eu sper sa cistige drashti pentru ca numai pe ia de acolo o cunosc si de ia imi palce dar cum iti este destinul:o sad sad sad trebue sa ne rugam numai 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 244732 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 244732 

victoria
vip
vip

Data de inscriere : 21/09/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de victoria Dum 18 Aug 2013, 2:32 am

si ai dreptate drashti era suparata eti vazut ce fata a facut salman cind sa tereminat dansul lui laure batea din palme dar a faca o fata

victoria
vip
vip

Data de inscriere : 21/09/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 18 Aug 2013, 7:47 pm

18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 283516 Ce poze frumoase cu Sultan ai pus, Ramona. Păcat că s-au spulberat speranțele noastre de a vedea scene romantice între el și Drashti. Noroc că ne mai potolim curiozitatea cu scenele din Chhal, până la urmă face treabă bună partenera lui, nu e prea frumoasă dar joacă foarte bine. Iar scena în care interpretează cântecul Aye meri zindagi, tu mere saath hai e superbă, e cea mai bună interpretare a unei melodii din toate serialele indiene pe care le-am văzut până acum. Și Avinesh dansând, cireașa de pe tort. Mă întreb cum s-ar fi potrivit cu Drashti la dans. Din păcate nu ne rămâne decât să visăm. Crying or Very sad 
De fapt cred că sunt singura care mai visează ceva. stupid  O seară frumoasă fetele.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de costearamona Dum 18 Aug 2013, 8:06 pm

nu esti singura si eu mai visez ca poate poate ceva tot o sa mai fie intre ei 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 244732 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 8 745790 
costearamona
costearamona
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 40 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum