21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
mihaela99
nutzi
DENISA
iulia80
alitheea
narcisa
elena
dana17
florica
danaxbt
anuta1971
Admin_dea05
16 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
fetelor nu mai pot sa stau va doresc o noapte buna cu vise frumoase
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
cred ca si inima tubei o facut bum bum cand la vazut asa ud.......
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
hei fetelor dragelor am vazut am citit am plecat va spun n buna ce visati sa stringeti in brate
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
anuta1971 a scris:fetelor nu mai pot sa stau va doresc o noapte buna cu vise frumoase
somn usor si vise placute
danaxbt- membru senior
mor unul dupa altuldanaxbt a scris:cred ca si inima tubei o facut bum bum cand la vazut asa ud.......
elena- vip
n buna scumpa mea sa fie linistitadanaxbt a scris:anuta1971 a scris:fetelor nu mai pot sa stau va doresc o noapte buna cu vise frumoase
somn usor si vise placute
elena- vip
buna seara zanute , la mine netul merge ca o cizma neincaltata, am un modem orange care cred ca in curand va zbura pe fereastra drept in cusca cainelui, , mi-a luat 25 de min sa pot vedea promo , eu sper ca scena cu ploaia si murat in fata usii cu hasret este inceputul impacarii lor , iubesc atitudinea de luptator a lui murat
dea , ana,elena , narcisa , dana imi e dor de voi si va imbratisez , fetelor noi , bun venit
dea , ana,elena , narcisa , dana imi e dor de voi si va imbratisez , fetelor noi , bun venit
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
danaxbt- membru senior
ixulet cred ca tu si cu mine am mai ramas deja eu v am urat n buna personal pentru tine n buna somnic usor
elena- vip
elena a scris: ixulet cred ca tu si cu mine am mai ramas deja eu v am urat n buna personal pentru tine n buna somnic usor
danaxbt- membru senior
Buna!Si noua ne este dor de tine..te asteptam ..Noapte buna!alitheea a scris:buna seara zanute , la mine netul merge ca o cizma neincaltata, am un modem orange care cred ca in curand va zbura pe fereastra drept in cusca cainelui, , mi-a luat 25 de min sa pot vedea promo , eu sper ca scena cu ploaia si murat in fata usii cu hasret este inceputul impacarii lor , iubesc atitudinea de luptator a lui murat
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
nu am putut sa inchid calculatorul cand te-am vazut.. te pup si noua ne e dor de tine... cred ca o sa ne puna tare pe jar episodul asta... cum o fi dar sa vina vineri mai repede .. noapte buna iti doresc ... multialitheea a scris:buna seara zanute , la mine netul merge ca o cizma neincaltata, am un modem orange care cred ca in curand va zbura pe fereastra drept in cusca cainelui, , mi-a luat 25 de min sa pot vedea promo , eu sper ca scena cu ploaia si murat in fata usii cu hasret este inceputul impacarii lor , iubesc atitudinea de luptator a lui murat
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
noapte buna si voua , mi-am adus aminte ca si Vlad ma punea in fiecare seara sa ii citesc Scufita rosie , uneori cu toate ca o stia pe de rost ma punea sa o citesc de 5-6 ori iar daca greseam plictisita de atatea reluari ma corectaAdmin_dea05 a scris:Buna!Si noua ne este dor de tine..te asteptam ..Noapte buna!alitheea a scris:buna seara zanute , la mine netul merge ca o cizma neincaltata, am un modem orange care cred ca in curand va zbura pe fereastra drept in cusca cainelui, , mi-a luat 25 de min sa pot vedea promo , eu sper ca scena cu ploaia si murat in fata usii cu hasret este inceputul impacarii lor , iubesc atitudinea de luptator a lui murat
tie si la ingerasul mic
alitheea- vip
noapte buna draga mea , te imbratisez tare , tare ,anuta1971 a scris:nu am putut sa inchid calculatorul cand te-am vazut.. te pup si noua ne e dor de tine... cred ca o sa ne puna tare pe jar episodul asta... cum o fi dar sa vina vineri mai repede .. noapte buna iti doresc ... multialitheea a scris:buna seara zanute , la mine netul merge ca o cizma neincaltata, am un modem orange care cred ca in curand va zbura pe fereastra drept in cusca cainelui, , mi-a luat 25 de min sa pot vedea promo , eu sper ca scena cu ploaia si murat in fata usii cu hasret este inceputul impacarii lor , iubesc atitudinea de luptator a lui murat
sambata ne intoarcem acasa si comentam episodul , abia astept cred ca vom avea ce toca mai ales dupa aparitia apetisanta a lui murat plouat
alitheea- vip
si pe mine m-a atentionat ca nu am zis .."si au trait fericiti pana la adanci batraneti.sfarsit" ..pupicei si de la noialitheea a scris:noapte buna si voua , mi-am adus aminte ca si Vlad ma punea in fiecare seara sa ii citesc Scufita rosie , uneori cu toate ca o stia pe de rost ma punea sa o citesc de 5-6 ori iar daca greseam plictisita de atatea reluari ma corectaAdmin_dea05 a scris:Buna!Si noua ne este dor de tine..te asteptam ..Noapte buna!alitheea a scris:buna seara zanute , la mine netul merge ca o cizma neincaltata, am un modem orange care cred ca in curand va zbura pe fereastra drept in cusca cainelui, , mi-a luat 25 de min sa pot vedea promo , eu sper ca scena cu ploaia si murat in fata usii cu hasret este inceputul impacarii lor , iubesc atitudinea de luptator a lui murat
tie si la ingerasul mic
Admin_dea05- Admin
pai vezi mamico , ai gresit , unde te grabesti?Admin_dea05 a scris:si pe mine m-a atentionat ca nu am zis .."si au trait fericiti pana la adanci batraneti.sfarsit" ..pupicei si de la noialitheea a scris:noapte buna si voua , mi-am adus aminte ca si Vlad ma punea in fiecare seara sa ii citesc Scufita rosie , uneori cu toate ca o stia pe de rost ma punea sa o citesc de 5-6 ori iar daca greseam plictisita de atatea reluari ma corectaAdmin_dea05 a scris:Buna!Si noua ne este dor de tine..te asteptam ..Noapte buna!alitheea a scris:buna seara zanute , la mine netul merge ca o cizma neincaltata, am un modem orange care cred ca in curand va zbura pe fereastra drept in cusca cainelui, , mi-a luat 25 de min sa pot vedea promo , eu sper ca scena cu ploaia si murat in fata usii cu hasret este inceputul impacarii lor , iubesc atitudinea de luptator a lui murat
tie si la ingerasul mic
alitheea- vip
nu ti se pare ca in secunda 7 in promo hasret prinde o alta mana?
de fapt cred ca o alta mana prinde mana ei si cred ca e a lui murat ...
alitheea- vip
l-am vazut pe murat ud si am zis sa vin repede cu un prosop sa nu raceasca saracul baiatalitheea a scris: pai vezi mamico , ai gresit , unde te grabesti?
Admin_dea05- Admin
e mana lui murat probabil vrea sa o opeascaalitheea a scris:nu ti se pare ca in secunda 7 in promo hasret prinde o alta mana?
Admin_dea05- Admin
tot e bine ca se pare ca se mai imblanzeste si nu mai sare ca o caprita , ce dulce e cand se uita dupa zid sau stanca , probabil l-a zarit pe murat ca are figura aceea ghidusaAdmin_dea05 a scris:e mana lui murat probabil vrea sa o opeascaalitheea a scris:nu ti se pare ca in secunda 7 in promo hasret prinde o alta mana?
alitheea- vip
se pare ca mai am totusi o sansa pt vineri , vad ca pe forum se taraie netul , macar voi putea citi rezumatul si comentariile
eu te pup si iti doresc noapte buna si vise frumoase
alitheea- vip
Noapte buna!!!alitheea a scris:se pare ca mai am totusi o sansa pt vineri , vad ca pe forum se taraie netul , macar voi putea citi rezumatul si comentariile
Admin_dea05- Admin
buna dimineata dragelor....
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna fetelor ,ce faceti ? Inca mai visati la Cansel murat de ploaie ? Elena ,nebunatico...iar ti-ai scimbat avatarul...cum l-ai vazut cum l-ai insfacat .Vineri parca vad ca-l schimbi iar... Denisa ,multumim pt poze...E frumusel si imbracat si dezbracat...zi ca nu... Va urez o zi buna tuturor...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum