Serialesitelenovelet
21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+12
mihaela99
nutzi
DENISA
iulia80
alitheea
narcisa
elena
dana17
florica
danaxbt
anuta1971
Admin_dea05
16 participanți

Pagina 6 din 40 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul

In jos

21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Empty Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de anuta1971 Joi 26 Aug 2010, 10:43 am

buna dimineata fetelor sa aveti o zi buna 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793

o cafea nu a facut nimeni?

v-am adus un gif facut dupa trailerul de ieri kiss

21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 V69ol
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Empty Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de anuta1971 Joi 26 Aug 2010, 10:52 am

Denisa cine l-o fi obosit asa pe Canselutu? Smile Smile sper ca Tuba .. visez si eu... multumim mult Denisa
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Joi 26 Aug 2010, 10:55 am

iulia80 a scris:buna dimineata dragelor....
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793
o zi buna iti doresc si tie iulia 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Joi 26 Aug 2010, 10:56 am

dana17 a scris: 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 136358 Buna fetelor ,ce faceti ? Inca mai visati la Cansel murat de ploaie ? Elena ,nebunatico...iar ti-ai scimbat avatarul...cum l-ai vazut cum l-ai insfacat .Vineri parca vad ca-l schimbi iar... 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 131747 Denisa ,multumim pt poze...E frumusel si imbracat si dezbracat...zi ca nu... 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 Va urez o zi buna tuturor...
o zi buna iti doresc si tie.. distractie placuta azi.. 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793

inainte de a pleca .. ca sunt singura pe aici va las ceva interesant

Alta parere despre sare, zahar si grasimi
Europenii importau cantitaţi imense de sare din Dacia, deşi aveau şi ei exploatări. De ce ? Sarea lor era fără iod! Fără iod in alimentaţie e jale!
“Ca sarea în bucate”, spune povestea, ca măsură a iubirii!
Mesajul e mai actual ca niciodată !
Şi e singura poveste de acest fel de pe Pământ !
Dar au modificat-o!
… Excesul de sare, zahăr şi grăsimi, dăunează grav sănătăţii !
« Ăsta » avertisment medical!Nu Petre Ispirescu! Să luăm cuvânt cu cuvânt!
Exces, sare, zahăr…
Ce înseamnă exces ?
La prima citire, prea mult, dar raportat la masa corporală? Între corpul unui copil de 20 de kilograme şi cel al unui adult de 120, e o marjă de eroare foarte mare, ca să pronunţi exces, sau să recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi… Între cel de la munte care bea apă puternic magnetizată şi aproape pură şi cel de la şes care primeşte apa cea mai infectă, cel de la munte va solubiliza si elimina mult mai repede substanţele !Şi de fapt cui se adresează televiziunile cu aceste spoturi? Că nu suntem la fel!
Suntem unice doamnelor, cu organele noastre, cu metabolismul nostru, cu stilul de viaţă, cu totul, fiecare e unic în felul său!

trailerul cu subtitrarea in engleza

si un videoclip nou

va pup .. ne citim mai tarziu
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de nutzi Joi 26 Aug 2010, 1:00 pm

Bonjour princesitelor! kiss Cred ca vom avea un ep trasnet,reactia intre ei este ca intre uleiul incins si ceapa ,deja aud sfaraitul....astept dulcea impacare cu sufletul la gura.. 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 248946
Sunt putin ametita confused de rularea imaginilor cu atata repeziciune ,nu stiu de unde sa le iau si unde sa le pun, dar pana ma dumiresc vine vineri si misterul este dezvaluit.. 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 165638
Asa ca nu imi ramane decat sa va urez o zi buna si sa se indeplineasca tot ce v-ati propus in agenda zilnica...va pupacesc si sper sa ne auzim pe seara.. 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793
cheers
nutzi
nutzi
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Joi 26 Aug 2010, 1:08 pm

buna fetele kiss kiss
am pus mana pe un pc asa in graba sa intru sa va salut si sa va sarut dulce repede repede cheers cheers , o zi fumoasa si linistita va doresc cu bine
va iubesc 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 , 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 242329 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 242329 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 242329 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 242329
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi 26 Aug 2010, 1:17 pm

mihaela99 a scris:buna fetele kiss kiss
am pus mana pe un pc asa in graba sa intru sa va salut si sa va sarut dulce repede repede cheers cheers , o zi fumoasa si linistita va doresc cu bine
va iubesc 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 , 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 242329 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 242329 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 242329 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 242329
I love you I love you I love you si noi TE IUBIM 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793
elena
elena
vip
vip

Data de inscriere : 24/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi 26 Aug 2010, 1:20 pm

kiss kiss I love you I love you 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 136358 O ZI FRUMOASA CA SI VOI 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 DANA MULTUMESC SI 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 PENTRU CA MI AI REMARCAT CE MI S A PUS PE AVATAR 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 918686 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 918686 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 745790
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 26 Aug 2010, 1:39 pm

Buna ziua iubitelor ma trecut sa va salut si sa va doresc ozi buna cu sanatate fericire si tot ce va doriti.Ma simt bine alaturi de voi de aceia va iubesc.Datorita voua aflu in fiecare zi vesti minunate despre iubitii nostri.Va pupacesc pe toate ori ude va veti afla
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Joi 26 Aug 2010, 2:04 pm

Fetelor ,astazi pe plaja ,m-am intalnit cu o fosta colega de facultate .A fost foarte mirata de calatoriile noastre...Noi de atatea ani ni se pare ceva normal ,la fel si prietenilor nostri ,dar cei din afara........Stiu ca nu sant obligata ,dar vreau sa lamuresc niste lucruri....Eu si sotul meu ,dar mai ales eu ,am primit mosteniri ,pe care neavand copii am hotarat sa le folosim pt calatorii .Singurul lucru pe care-l iei cu tine este ce ai trait...Poate am sta si mai mult plecati daca ,nu ar fi pasiunea sotului meu pt meseria lui... Nu-mi plac hotelurile si restaurantele de lux , decat in anumite ocazii .Vreau sa stau printre oameni fara fite,la casute ,pensiuni ,moteluri ,sa mananc mancare traditionala din piete sau pensiuni ,sa stau seara la foc de tabara in fata casutei sau pensiunii cu vecini veniti din toate zarile ,povestind glumind ,cunoscand oamenii. E fascinant ...Asa ceva la hotelurile de lux nu se intampla...Santem atat de diferiti si mai ales , primim educatii atat de diferite... In fine , daca v-ati pus vreodata intrebari cu privire la ce am scris eu aici , cititi mesajul . Daca nu , treceti peste ,ignorati-l... kiss
dana17
dana17
vip
vip

Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi 26 Aug 2010, 2:23 pm

lica54 a scris:Buna ziua iubitelor ma trecut sa va salut si sa va doresc ozi buna cu sanatate fericire si tot ce va doriti.Ma simt bine alaturi de voi de aceia va iubesc.Datorita voua aflu in fiecare zi vesti minunate despre iubitii nostri.Va pupacesc pe toate ori ude va veti afla
21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 si noi 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi 26 Aug 2010, 2:30 pm

dana17 a scris:Fetelor ,astazi pe plaja ,m-am intalnit cu o fosta colega de facultate .A fost foarte mirata de calatoriile noastre...Noi de atatea ani ni se pare ceva normal ,la fel si prietenilor nostri ,dar cei din afara........Stiu ca nu sant obligata ,dar vreau sa lamuresc niste lucruri....Eu si sotul meu ,dar mai ales eu ,am primit mosteniri ,pe care neavand copii am hotarat sa le folosim pt calatorii .Singurul lucru pe care-l iei cu tine este ce ai trait...Poate am sta si mai mult plecati daca ,nu ar fi pasiunea sotului meu pt meseria lui... Nu-mi plac hotelurile si restaurantele de lux , decat in anumite ocazii .Vreau sa stau printre oameni fara fite,la casute ,pensiuni ,moteluri ,sa mananc mancare traditionala din piete sau pensiuni ,sa stau seara la foc de tabara in fata casutei sau pensiunii cu vecini veniti din toate zarile ,povestind glumind ,cunoscand oamenii. E fascinant ...Asa ceva la hotelurile de lux nu se intampla...Santem atat de diferiti si mai ales , primim educatii atat de diferite... In fine , daca v-ati pus vreodata intrebari cu privire la ce am scris eu aici , cititi mesajul . Daca nu , treceti peste ,ignorati-l... kiss
kiss kiss nu l ignor pentru nimic in lume kiss kiss de unde stii ce ti a rezervat destinul poate tocmai aceste lucruri sa cunoasteti sa aveti trairile pe care le aveti in fata atitor frumusuteti care nu intimplator vi s au descoperit va felicit si va urez sa va bucurati de tot ceea ce vi s a daruit FRUMUSETEa CUNOASTEREA SI CURAJ nu este dat la oricine asa ceva eu cred ca sunteti FAVORITII pentru ca stiti sa diferentiati uratul de frumos frica de curaj mizeria de curatenie si ti asi mai insirui dar mi e sa nu te plictisesc cu lucruri pe care tu le sti kiss kiss kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi 26 Aug 2010, 2:33 pm

nutzi a scris:Bonjour princesitelor! kiss Cred ca vom avea un ep trasnet,reactia intre ei este ca intre uleiul incins si ceapa ,deja aud sfaraitul....astept dulcea impacare cu sufletul la gura.. 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 248946
Sunt putin ametita confused de rularea imaginilor cu atata repeziciune ,nu stiu de unde sa le iau si unde sa le pun, dar pana ma dumiresc vine vineri si misterul este dezvaluit.. 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 165638
Asa ca nu imi ramane decat sa va urez o zi buna si sa se indeplineasca tot ce v-ati propus in agenda zilnica...va pupacesc si sper sa ne auzim pe seara.. 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793
cheers
te sarut frumoasa vineri ZIUA CEA MARE kiss kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi 26 Aug 2010, 2:35 pm

elena a scris:
nutzi a scris:Bonjour princesitelor! kiss Cred ca vom avea un ep trasnet,reactia intre ei este ca intre uleiul incins si ceapa ,deja aud sfaraitul....astept dulcea impacare cu sufletul la gura.. 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 248946
cheers
te sarut frumoasa vineri ZIUA CEA MARE kiss kiss
FII BARBATA SORO ai nevoie de energie si.. pentru mai incolo kiss kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi 26 Aug 2010, 2:36 pm

alitheea a scris:se pare ca mai am totusi o sansa pt vineri , vad ca pe forum se taraie netul , macar voi putea citi rezumatul si comentariile

eu te pup si iti doresc noapte buna si vise frumoase kiss kiss
kiss kiss kiss ne este dor de REPLICILE TALE te asteptam Smile Smile kiss kiss kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi 26 Aug 2010, 2:38 pm

elena a scris:
dana17 a scris:Fetelor ,astazi pe plaja ,m-am intalnit cu o fosta colega de facultate .A fost foarte mirata de calatoriile noastre...Noi de atatea ani ni se pare ceva normal ,la fel si prietenilor nostri ,dar cei din afara........Stiu ca nu sant obligata ,dar vreau sa lamuresc niste lucruri....Eu si sotul meu ,dar mai ales eu ,am primit mosteniri ,pe care neavand copii am hotarat sa le folosim pt calatorii .Singurul lucru pe care-l iei cu tine este ce ai trait...Poate am sta si mai mult plecati daca ,nu ar fi pasiunea sotului meu pt meseria lui... Nu-mi plac hotelurile si restaurantele de lux , decat in anumite ocazii .Vreau sa stau printre oameni fara fite,la casute ,pensiuni ,moteluri ,sa mananc mancare traditionala din piete sau pensiuni ,sa stau seara la foc de tabara in fata casutei sau pensiunii cu vecini veniti din toate zarile ,povestind glumind ,cunoscand oamenii. E fascinant ...Asa ceva la hotelurile de lux nu se intampla...Santem atat de diferiti si mai ales , primim educatii atat de diferite... In fine , daca v-ati pus vreodata intrebari cu privire la ce am scris eu aici , cititi mesajul . Daca nu , treceti peste ,ignorati-l... kiss
kiss kiss nu l ignor pentru nimic in lume kiss kiss de unde stii ce ti a rezervat destinul poate tocmai aceste lucruri sa cunoasteti sa aveti trairile pe care le aveti in fata atitor frumusuteti care nu intimplator vi s au descoperit va felicit si va urez sa va bucurati de tot ceea ce vi s a daruit FRUMUSETEa CUNOASTEREA SI CURAJ nu este dat la oricine asa ceva eu cred ca sunteti FAVORITII pentru ca stiti sa diferentiati uratul de frumos frica de curaj mizeria de curatenie si ti asi mai insirui dar mi e sa nu te plictisesc cu lucruri pe care tu le sti kiss kiss kiss
P.S INFIIAZA MA PE MINE VREI Smile Smile Smile kiss kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Joi 26 Aug 2010, 4:48 pm

buna ziua fetelor 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 ce faceti?
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi 26 Aug 2010, 4:49 pm

anuta1971 a scris:buna ziua fetelor 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 ce faceti?
buna ziua anuta multumim bine kiss kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Joi 26 Aug 2010, 4:55 pm

elena a scris:
anuta1971 a scris:buna ziua fetelor 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 ce faceti?
buna elenus .. vad ca azi a fost slaba activitatea pe aici... din pacate eu am muncit..stii poezia muncii de Toparceanu?..cred ca mi se potriveste Smile Smile Smile ..stai ca o postez ca e scurta Smile Smile Smile

Poezia muncii
de George Topârceanu

Rumegând cocenii de pe lânga jug,
S-a 'ntrebat odata boul de la plug:

- Doamne, pe când altii huzuresc mereu,
Pentru ce, eu singur, sa muncesc din greu ?

La intrebarea asta, un prelung ecou
I-a raspuns din slava :
- Pentru ca esti bou !!!
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi 26 Aug 2010, 4:58 pm

anuta1971 a scris:
elena a scris:
buna elenus .. vad ca azi a fost slaba activitatea pe aici... din pacate eu am muncit..stii poezia muncii de Toparceanu?..cred ca mi se potriveste Smile Smile Smile ..stai ca o postez ca e scurta Smile Smile Smile

Poezia muncii
de George Topârceanu

Rumegând cocenii de pe lânga jug,
S-a 'ntrebat odata boul de la plug:

- Doamne, pe când altii huzuresc mereu,
Pentru ce, eu singur, sa muncesc din greu ?

La intrebarea asta, un prelung ecou
I-a raspuns din slava :
- Pentru ca esti bou !!!
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile esti de c o m a Smile Smile de dimineata pina pe la 14 eram in verva acum parca nu mai am energie deloc m am blegit de tot 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 131747 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 131747
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Joi 26 Aug 2010, 5:00 pm

mihaela99 a scris:buna fetele kiss kiss
draga mea imi pare asa de rau ca nu am fost cand ai intrat... te pup dulce ..nici nu stii cat iti duc lipsa si cat mi-e dor sa stam de vorba... si e atat de mult timp pana marti Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad te iubim si noi si te asteptam.. sa ai grija sa vii odihnita cheers cheers cheers afro afro afro
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi 26 Aug 2010, 5:07 pm

anuta m am uitat mai atenta la promo murat o tine pe hasret de mina probabil cind este el in fata usii cind o mingie sad sad deja au avut o discutie si ea intra in casa se lasa in jos si Crying or Very sad Crying or Very sad
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi 26 Aug 2010, 5:09 pm

elena a scris:anuta m am uitat mai atenta la promo murat o tine pe hasret de mina probabil cind este el in fata usii cind o mingie sad sad deja au avut o discutie si ea intra in casa se lasa in jos si Crying or Very sad Crying or Very sad
are aceeiasi fusta cu floricele sad sad sad
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Joi 26 Aug 2010, 5:10 pm

[quote="nutzi"]Bonjour princesitelor! kiss Cred ca vom avea un ep trasnet,reactia intre ei este ca intre uleiul incins si ceapa ,deja aud sfaraitul....astept dulcea impacare cu sufletul la gura.. 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 248946
cheers
https://www.youtube.com/v/eJIYON42QzE
buna nutzi... cam rarut pe la noi... ai dreptate o sa ne chinuie turcaletii astia vreo cateva episoade... buna asta cu uleiul si cu ceapa Smile Smile Smile te asteptam cu drag... aaaa am uitat sa spun ca eu ma gandesc deja la vulsat Smile Smile Smile te pup 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Joi 26 Aug 2010, 5:12 pm

elena a scris:
elena a scris:anuta m am uitat mai atenta la promo murat o tine pe hasret de mina probabil cind este el in fata usii cind o mingie sad sad deja au avut o discutie si ea intra in casa se lasa in jos si Crying or Very sad Crying or Very sad
are aceeiasi fusta cu floricele sad sad sad
am sa ma uit si eu... cat mai este pana maine Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 40 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum