21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
mihaela99
nutzi
DENISA
iulia80
alitheea
narcisa
elena
dana17
florica
danaxbt
anuta1971
Admin_dea05
16 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dimineata fetelor sa aveti o zi buna
o cafea nu a facut nimeni?
v-am adus un gif facut dupa trailerul de ieri
o cafea nu a facut nimeni?
v-am adus un gif facut dupa trailerul de ieri
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Denisa cine l-o fi obosit asa pe Canselutu? sper ca Tuba .. visez si eu... multumim mult Denisa
anuta1971- vip
o zi buna iti doresc si tie iuliaiulia80 a scris:buna dimineata dragelor....
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
anuta1971- vip
o zi buna iti doresc si tie.. distractie placuta azi..dana17 a scris: Buna fetelor ,ce faceti ? Inca mai visati la Cansel murat de ploaie ? Elena ,nebunatico...iar ti-ai scimbat avatarul...cum l-ai vazut cum l-ai insfacat .Vineri parca vad ca-l schimbi iar... Denisa ,multumim pt poze...E frumusel si imbracat si dezbracat...zi ca nu... Va urez o zi buna tuturor...
inainte de a pleca .. ca sunt singura pe aici va las ceva interesant
Alta parere despre sare, zahar si grasimi
Europenii importau cantitaţi imense de sare din Dacia, deşi aveau şi ei exploatări. De ce ? Sarea lor era fără iod! Fără iod in alimentaţie e jale!
“Ca sarea în bucate”, spune povestea, ca măsură a iubirii!
Mesajul e mai actual ca niciodată !
Şi e singura poveste de acest fel de pe Pământ !
Dar au modificat-o!
… Excesul de sare, zahăr şi grăsimi, dăunează grav sănătăţii !
« Ăsta » avertisment medical!Nu Petre Ispirescu! Să luăm cuvânt cu cuvânt!
Exces, sare, zahăr…
Ce înseamnă exces ?
La prima citire, prea mult, dar raportat la masa corporală? Între corpul unui copil de 20 de kilograme şi cel al unui adult de 120, e o marjă de eroare foarte mare, ca să pronunţi exces, sau să recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi… Între cel de la munte care bea apă puternic magnetizată şi aproape pură şi cel de la şes care primeşte apa cea mai infectă, cel de la munte va solubiliza si elimina mult mai repede substanţele !Şi de fapt cui se adresează televiziunile cu aceste spoturi? Că nu suntem la fel!
Suntem unice doamnelor, cu organele noastre, cu metabolismul nostru, cu stilul de viaţă, cu totul, fiecare e unic în felul său!
trailerul cu subtitrarea in engleza
si un videoclip nou
va pup .. ne citim mai tarziu
anuta1971- vip
Bonjour princesitelor! Cred ca vom avea un ep trasnet,reactia intre ei este ca intre uleiul incins si ceapa ,deja aud sfaraitul....astept dulcea impacare cu sufletul la gura..
Sunt putin ametita de rularea imaginilor cu atata repeziciune ,nu stiu de unde sa le iau si unde sa le pun, dar pana ma dumiresc vine vineri si misterul este dezvaluit..
Asa ca nu imi ramane decat sa va urez o zi buna si sa se indeplineasca tot ce v-ati propus in agenda zilnica...va pupacesc si sper sa ne auzim pe seara..
Sunt putin ametita de rularea imaginilor cu atata repeziciune ,nu stiu de unde sa le iau si unde sa le pun, dar pana ma dumiresc vine vineri si misterul este dezvaluit..
Asa ca nu imi ramane decat sa va urez o zi buna si sa se indeplineasca tot ce v-ati propus in agenda zilnica...va pupacesc si sper sa ne auzim pe seara..
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
buna fetele
am pus mana pe un pc asa in graba sa intru sa va salut si sa va sarut dulce repede repede , o zi fumoasa si linistita va doresc cu bine
va iubesc ,
am pus mana pe un pc asa in graba sa intru sa va salut si sa va sarut dulce repede repede , o zi fumoasa si linistita va doresc cu bine
va iubesc ,
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
si noi TE IUBIMmihaela99 a scris:buna fetele
va iubesc ,
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
O ZI FRUMOASA CA SI VOI DANA MULTUMESC SI PENTRU CA MI AI REMARCAT CE MI S A PUS PE AVATAR
elena- vip
Buna ziua iubitelor ma trecut sa va salut si sa va doresc ozi buna cu sanatate fericire si tot ce va doriti.Ma simt bine alaturi de voi de aceia va iubesc.Datorita voua aflu in fiecare zi vesti minunate despre iubitii nostri.Va pupacesc pe toate ori ude va veti afla
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Fetelor ,astazi pe plaja ,m-am intalnit cu o fosta colega de facultate .A fost foarte mirata de calatoriile noastre...Noi de atatea ani ni se pare ceva normal ,la fel si prietenilor nostri ,dar cei din afara........Stiu ca nu sant obligata ,dar vreau sa lamuresc niste lucruri....Eu si sotul meu ,dar mai ales eu ,am primit mosteniri ,pe care neavand copii am hotarat sa le folosim pt calatorii .Singurul lucru pe care-l iei cu tine este ce ai trait...Poate am sta si mai mult plecati daca ,nu ar fi pasiunea sotului meu pt meseria lui... Nu-mi plac hotelurile si restaurantele de lux , decat in anumite ocazii .Vreau sa stau printre oameni fara fite,la casute ,pensiuni ,moteluri ,sa mananc mancare traditionala din piete sau pensiuni ,sa stau seara la foc de tabara in fata casutei sau pensiunii cu vecini veniti din toate zarile ,povestind glumind ,cunoscand oamenii. E fascinant ...Asa ceva la hotelurile de lux nu se intampla...Santem atat de diferiti si mai ales , primim educatii atat de diferite... In fine , daca v-ati pus vreodata intrebari cu privire la ce am scris eu aici , cititi mesajul . Daca nu , treceti peste ,ignorati-l...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
si noilica54 a scris:Buna ziua iubitelor ma trecut sa va salut si sa va doresc ozi buna cu sanatate fericire si tot ce va doriti.Ma simt bine alaturi de voi de aceia va iubesc.Datorita voua aflu in fiecare zi vesti minunate despre iubitii nostri.Va pupacesc pe toate ori ude va veti afla
elena- vip
nu l ignor pentru nimic in lume de unde stii ce ti a rezervat destinul poate tocmai aceste lucruri sa cunoasteti sa aveti trairile pe care le aveti in fata atitor frumusuteti care nu intimplator vi s au descoperit va felicit si va urez sa va bucurati de tot ceea ce vi s a daruit FRUMUSETEa CUNOASTEREA SI CURAJ nu este dat la oricine asa ceva eu cred ca sunteti FAVORITII pentru ca stiti sa diferentiati uratul de frumos frica de curaj mizeria de curatenie si ti asi mai insirui dar mi e sa nu te plictisesc cu lucruri pe care tu le stidana17 a scris:Fetelor ,astazi pe plaja ,m-am intalnit cu o fosta colega de facultate .A fost foarte mirata de calatoriile noastre...Noi de atatea ani ni se pare ceva normal ,la fel si prietenilor nostri ,dar cei din afara........Stiu ca nu sant obligata ,dar vreau sa lamuresc niste lucruri....Eu si sotul meu ,dar mai ales eu ,am primit mosteniri ,pe care neavand copii am hotarat sa le folosim pt calatorii .Singurul lucru pe care-l iei cu tine este ce ai trait...Poate am sta si mai mult plecati daca ,nu ar fi pasiunea sotului meu pt meseria lui... Nu-mi plac hotelurile si restaurantele de lux , decat in anumite ocazii .Vreau sa stau printre oameni fara fite,la casute ,pensiuni ,moteluri ,sa mananc mancare traditionala din piete sau pensiuni ,sa stau seara la foc de tabara in fata casutei sau pensiunii cu vecini veniti din toate zarile ,povestind glumind ,cunoscand oamenii. E fascinant ...Asa ceva la hotelurile de lux nu se intampla...Santem atat de diferiti si mai ales , primim educatii atat de diferite... In fine , daca v-ati pus vreodata intrebari cu privire la ce am scris eu aici , cititi mesajul . Daca nu , treceti peste ,ignorati-l...
elena- vip
te sarut frumoasa vineri ZIUA CEA MAREnutzi a scris:Bonjour princesitelor! Cred ca vom avea un ep trasnet,reactia intre ei este ca intre uleiul incins si ceapa ,deja aud sfaraitul....astept dulcea impacare cu sufletul la gura..
elena- vip
FII BARBATA SORO ai nevoie de energie si.. pentru mai incoloelena a scris:te sarut frumoasa vineri ZIUA CEA MAREnutzi a scris:Bonjour princesitelor! Cred ca vom avea un ep trasnet,reactia intre ei este ca intre uleiul incins si ceapa ,deja aud sfaraitul....astept dulcea impacare cu sufletul la gura..
elena- vip
ne este dor de REPLICILE TALE te asteptamalitheea a scris:se pare ca mai am totusi o sansa pt vineri , vad ca pe forum se taraie netul , macar voi putea citi rezumatul si comentariile
eu te pup si iti doresc noapte buna si vise frumoase
elena- vip
P.S INFIIAZA MA PE MINE VREIelena a scris:nu l ignor pentru nimic in lume de unde stii ce ti a rezervat destinul poate tocmai aceste lucruri sa cunoasteti sa aveti trairile pe care le aveti in fata atitor frumusuteti care nu intimplator vi s au descoperit va felicit si va urez sa va bucurati de tot ceea ce vi s a daruit FRUMUSETEa CUNOASTEREA SI CURAJ nu este dat la oricine asa ceva eu cred ca sunteti FAVORITII pentru ca stiti sa diferentiati uratul de frumos frica de curaj mizeria de curatenie si ti asi mai insirui dar mi e sa nu te plictisesc cu lucruri pe care tu le stidana17 a scris:Fetelor ,astazi pe plaja ,m-am intalnit cu o fosta colega de facultate .A fost foarte mirata de calatoriile noastre...Noi de atatea ani ni se pare ceva normal ,la fel si prietenilor nostri ,dar cei din afara........Stiu ca nu sant obligata ,dar vreau sa lamuresc niste lucruri....Eu si sotul meu ,dar mai ales eu ,am primit mosteniri ,pe care neavand copii am hotarat sa le folosim pt calatorii .Singurul lucru pe care-l iei cu tine este ce ai trait...Poate am sta si mai mult plecati daca ,nu ar fi pasiunea sotului meu pt meseria lui... Nu-mi plac hotelurile si restaurantele de lux , decat in anumite ocazii .Vreau sa stau printre oameni fara fite,la casute ,pensiuni ,moteluri ,sa mananc mancare traditionala din piete sau pensiuni ,sa stau seara la foc de tabara in fata casutei sau pensiunii cu vecini veniti din toate zarile ,povestind glumind ,cunoscand oamenii. E fascinant ...Asa ceva la hotelurile de lux nu se intampla...Santem atat de diferiti si mai ales , primim educatii atat de diferite... In fine , daca v-ati pus vreodata intrebari cu privire la ce am scris eu aici , cititi mesajul . Daca nu , treceti peste ,ignorati-l...
elena- vip
buna ziua fetelor ce faceti?
anuta1971- vip
buna ziua anuta multumim bineanuta1971 a scris:buna ziua fetelor ce faceti?
elena- vip
buna elenus .. vad ca azi a fost slaba activitatea pe aici... din pacate eu am muncit..stii poezia muncii de Toparceanu?..cred ca mi se potriveste ..stai ca o postez ca e scurtaelena a scris:buna ziua anuta multumim bineanuta1971 a scris:buna ziua fetelor ce faceti?
Poezia muncii
de George Topârceanu
Rumegând cocenii de pe lânga jug,
S-a 'ntrebat odata boul de la plug:
- Doamne, pe când altii huzuresc mereu,
Pentru ce, eu singur, sa muncesc din greu ?
La intrebarea asta, un prelung ecou
I-a raspuns din slava :
- Pentru ca esti bou !!!
anuta1971- vip
esti de c o m a de dimineata pina pe la 14 eram in verva acum parca nu mai am energie deloc m am blegit de totanuta1971 a scris:buna elenus .. vad ca azi a fost slaba activitatea pe aici... din pacate eu am muncit..stii poezia muncii de Toparceanu?..cred ca mi se potriveste ..stai ca o postez ca e scurtaelena a scris:buna ziua anuta multumim bineanuta1971 a scris:buna ziua fetelor ce faceti?
Poezia muncii
de George Topârceanu
Rumegând cocenii de pe lânga jug,
S-a 'ntrebat odata boul de la plug:
- Doamne, pe când altii huzuresc mereu,
Pentru ce, eu singur, sa muncesc din greu ?
La intrebarea asta, un prelung ecou
I-a raspuns din slava :
- Pentru ca esti bou !!!
elena- vip
draga mea imi pare asa de rau ca nu am fost cand ai intrat... te pup dulce ..nici nu stii cat iti duc lipsa si cat mi-e dor sa stam de vorba... si e atat de mult timp pana marti te iubim si noi si te asteptam.. sa ai grija sa vii odihnitamihaela99 a scris:buna fetele
va iubesc ,
anuta1971- vip
anuta m am uitat mai atenta la promo murat o tine pe hasret de mina probabil cind este el in fata usii cind o mingie deja au avut o discutie si ea intra in casa se lasa in jos si
elena- vip
are aceeiasi fusta cu floriceleelena a scris:anuta m am uitat mai atenta la promo murat o tine pe hasret de mina probabil cind este el in fata usii cind o mingie deja au avut o discutie si ea intra in casa se lasa in jos si
elena- vip
[quote="nutzi"]Bonjour princesitelor! Cred ca vom avea un ep trasnet,reactia intre ei este ca intre uleiul incins si ceapa ,deja aud sfaraitul....astept dulcea impacare cu sufletul la gura..
https://www.youtube.com/v/eJIYON42QzE
buna nutzi... cam rarut pe la noi... ai dreptate o sa ne chinuie turcaletii astia vreo cateva episoade... buna asta cu uleiul si cu ceapa te asteptam cu drag... aaaa am uitat sa spun ca eu ma gandesc deja la vulsat te pup
https://www.youtube.com/v/eJIYON42QzE
buna nutzi... cam rarut pe la noi... ai dreptate o sa ne chinuie turcaletii astia vreo cateva episoade... buna asta cu uleiul si cu ceapa te asteptam cu drag... aaaa am uitat sa spun ca eu ma gandesc deja la vulsat te pup
anuta1971- vip
am sa ma uit si eu... cat mai este pana maineelena a scris:are aceeiasi fusta cu floriceleelena a scris:anuta m am uitat mai atenta la promo murat o tine pe hasret de mina probabil cind este el in fata usii cind o mingie deja au avut o discutie si ea intra in casa se lasa in jos si
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum