27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
danaxbt
vali1cluj
nutzi
IDILKO
iulia1965
lica54
Admin_dea05
DENISA
vivi
iulianagl
elena
narcisa
anuta1971
florica
alitheea
dana17
mihaela99
axxa246
22 participanți
Pagina 5 din 44
Pagina 5 din 44 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
narcisa a scris:buna narcisa dana este fericita se vede ca l iubeste pe canselitoelena a scris:
Și noi îl iubim dar nu așa la vedere. [/quote]
waw ce afirmatie.. Narcisa mama tu erai fetita serioasa... ti-am stricat noi educatia oare?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
narcisa a scris:
Dar tu unde ai dispărut? Ne-ai căutat pe sub masă?[/quote]
drga mea, io sunt inca treaza, ca daca pun gura pe fo sticla, cad fulgerator (Yldirim, cumva) sub masa.
... hâc... scuzeaxxa246 a scris:vrei sa iti zica ceva anume?? indragostitflorica a scris:Fetelor nu puneti un linkncu vocea lui Cansel.
ca-l fortzam, daca face pe ...interesantu`!
anuta1971- vip
Buna seara ladies.Ce mai face-ti?Ce se mai aude?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
exact basca ca eu si mihaela ne am facut cui intr o seara asa ca iti dai seama ce limpezi suntem la capaxxa246 a scris:aaa, deci asa!
petrecerea a inceput cu 3 zile in urma, ha??
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Axxa sa zica ce-o vrea numai sa vorbeasca cu vocea lui sexi,
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
[quote= buna seara iuliana
elena- vip
buna seara iuliana ... noi petrecem.. vino in gasca noastra sa te invatam lucruri ... buneiulianagl a scris:Buna seara ladies.Ce mai face-ti?Ce se mai aude?
anuta1971- vip
Buna Iuliana...Sa ne traiasca...iulianagl a scris:Buna seara ladies.Ce mai face-ti?Ce se mai aude?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
pentru canselito a si merge si in iad numai sa vrea.... el mori de [/quote]elena a scris:narcisa a scris:buna narcisa dana este fericita se vede ca l iubeste pe canselitoelena a scris:
Și noi îl iubim dar nu așa la vedere.
Eu aș merge puțin..... în rai..... numai să vrea el.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:pentru canselito a si merge si in iad numai sa vrea.... el mori deelena a scris:narcisa a scris:buna narcisa dana este fericita se vede ca l iubeste pe canselitoelena a scris:
Eu aș merge puțin..... în rai..... numai să vrea el. [/quote]
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
waw ce afirmatie.. Narcisa mama tu erai fetita serioasa... ti-am stricat noi educatia oare? [/quote]anuta1971 a scris:narcisa a scris:buna narcisa dana este fericita se vede ca l iubeste pe canselitoelena a scris:
Ana dar sunt foarte serioasă. Când vine vorba de Cansel nu glumesc deloc.
narcisa- vip
drga mea, io sunt inca treaza, ca daca pun gura pe fo sticla, cad fulgerator (Yldirim, cumva) sub masa.[/quote] axxa dar la tine cine este in avatar maica ca nu l cunoscaxxa246 a scris:narcisa a scris:
Dar tu unde ai dispărut? Ne-ai căutat pe sub masă?
elena- vip
Bună Iuliana. Bine ai venit.
narcisa- vip
buna florica voce sexxy iar ma rascoliti si nu mai dorm ca azi noapte am auzit toti ciinii din cartier am avut insomnie din cauza lui canselitoflorica a scris:Axxa sa zica ce-o vrea numai sa vorbeasca cu vocea lui sexi,
elena- vip
iulianagl a scris:narcisa a scris:pentru canselito a si merge si in iad numai sa vrea.... el mori deelena a scris:narcisa a scris:buna narcisa dana este fericita se vede ca l iubeste pe canselitoelena a scris:
[/quote]
elena- vip
drga mea, io sunt inca treaza, ca daca pun gura pe fo sticla, cad fulgerator (Yldirim, cumva) sub masa.[/quote]axxa246 a scris:narcisa a scris:
Dar tu unde ai dispărut? Ne-ai căutat pe sub masă?
Am înțeles, tu nu vrei să cazi sub masă decât dacă și Yldirim cade sub masă. Păi cu mustăciosul de la avatar ce faci?
narcisa- vip
aooooleu, dar ce ma mai jignisi!!!! 9asta seara sunt olteanca rau de tot)elena a scris:axxa dar la tine cine este in avatar maica ca nu l cunosc
e EZEL
frumosu`
kenan irmz.... nu mai stiu cum il cheama la catalog
Macar atat sa avem din partea lui de ziua sa ,ELENA
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
iulianagl a scris:narcisa a scris:pentru canselito a si merge si in iad numai sa vrea.... el mori deelena a scris:narcisa a scris:buna narcisa dana este fericita se vede ca l iubeste pe canselitoelena a scris:
Se vede ca voi nu-l iubiti la vedere Si eu as merge unde vrea ,dar sa vrea...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
[quote="narcisa"]
te las sa te iei de fulgerica, dar de otomanu cu mustata ba!!!
ala e la mine pe drept de autor!!!
deci pana aci!!!!!!!!!!axxa246 a scris:Am înțeles, tu nu vrei să cazi sub masă decât dacă și Yldirim cade sub masă. Păi cu mustăciosul de la avatar ce faci?
te las sa te iei de fulgerica, dar de otomanu cu mustata ba!!!
ala e la mine pe drept de autor!!!
vezi ca incepe ezel din 22 sept la kanal daxxa246 a scris:aooooleu, dar ce ma mai jignisi!!!! 9asta seara sunt olteanca rau de tot)elena a scris:axxa dar la tine cine este in avatar maica ca nu l cunosc
e EZEL
frumosu`
kenan irmz.... nu mai stiu cum il cheama la catalog
elena- vip
da, sunt ...pe el!elena a scris: vezi ca incepe ezel din 22 sept la kanal d
[quote=" pe bune esti olteanca ca si eu sunt
elena- vip
gata mi-a sarit somnul .
flori vroiai sa il auzi pe cansel?
https://www.youtube.com/watch?v=8v-TKukzbPI&feature=related
flori vroiai sa il auzi pe cansel?
https://www.youtube.com/watch?v=8v-TKukzbPI&feature=related
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 44 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum