27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
danaxbt
vali1cluj
nutzi
IDILKO
iulia1965
lica54
Admin_dea05
DENISA
vivi
iulianagl
elena
narcisa
anuta1971
florica
alitheea
dana17
mihaela99
axxa246
22 participanți
Pagina 31 din 44
Pagina 31 din 44 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna mihaela , florica!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bună seara dragele mele.
Miha la gogoși nu ne-ai chemat dar nici la chioftele nu ne chemi? Și astea tot pentru Hoca le păstrezi?
Miha la gogoși nu ne-ai chemat dar nici la chioftele nu ne chemi? Și astea tot pentru Hoca le păstrezi?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Buna narcisa!narcisa a scris:Bună seara dragele mele.
Admin_dea05- Admin
buna seara fete dragi!!
in ce stadiu sunteti cu revendicarile...cine ce ia de la Canselito s-a stabilit? eu zic sa ne grabim ca se impaca cu tubita si adio, fratie ,nu-l mai vezi ,pune monopol pe el si-l tine sub cheie :bom:
mihaea ,fii atenta cum te urmaresc ,dupa miros vin ...deci astept ospatarul cu chiftelutele ,da?
in ce stadiu sunteti cu revendicarile...cine ce ia de la Canselito s-a stabilit? eu zic sa ne grabim ca se impaca cu tubita si adio, fratie ,nu-l mai vezi ,pune monopol pe el si-l tine sub cheie :bom:
mihaea ,fii atenta cum te urmaresc ,dupa miros vin ...deci astept ospatarul cu chiftelutele ,da?
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Buna!!Pai daca il ia tubita il lasam in intregime ei dar daca nu va fi razboi mare intre noi pisica infuriat pisica infuriat ...sa aflu ceva ca imediat imi pregatesc arsenalul ii dau un telefon si denisei sa-mi imprumute cate ceva ca ea e f dotata cupidonnutzi a scris:buna seara fete dragi!!
Admin_dea05- Admin
E bine ,Mihaela si la piscina cum de nu dar mai bine ar fi fost colo cu iahtulpe mare numai ei doi .Buna Narcisa ce-ti face puiutu ii mai bine? .Buna seara Nutzi.
Ultima editare efectuata de catre florica in Joi 23 Sept 2010, 9:50 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Dar ce a patit baietelul Narcisei , a racit?florica a scris:E bine ,Mihaela si la piscina cum de nu dar mai bine ar fi fost colo cu iahtulpe mare numai ei doi .Buna Narcisa ce-ti face puiutu ii mai bine? .
Admin_dea05- Admin
narcisa a scris:Bună seara dragele mele.
buna Narcis, cu mare drag, toate sunt ale tale si chiofelele si gogosile , stai ca fac si cornulete , asa li s-a sculat la astia acu, dar nu stiu unde este Ana asta e mai grav , voi stiti ceva de ea
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
nutzi a scris:buna seara fete dragi!!
buna seara Nutzi,
mihaela99- vip
Sanatate multa baietelului...eu ma retrag imi pregatesc fata de somnic si apoi ma asteapta filmul EZEL ..narcisa a scris:Bună seara dragele mele.
Noapte buna fetelor!!!!!!
Maine sa fiti prezente avem serial>>.
Admin_dea05- Admin
florica a scris: Buna seara fete dragi si bine v-am gasit,Mihaela spor la bucatarit sau asa .Toate ca toate da eu am o dilema uite acus vine toamna si Murat n-a mai invatat-o pe Hasret sa-nnoate.
Flori câte lucruri au lăsat turcii neterminate, nici nu le mai știu numărul. Nici acum nu am aflat cine a pierdut pariul legat de rochia aleasă de Hasret la concert. Atunci părea o scenă importantă în film, acum nu mai cred. Am observat că scenariștii sau regizorul sau toți, nu sunt atenți la foarte multe detalii. E adevărat că ei filmează episodul într-o săptămână iar noi suntem foarte pretențioase cu toate detaliile.
narcisa- vip
ANAAAAAAAA unde esti? te uiti la narcisa salbatica ? sau la seicu? , te-am perdut si pe tine?
mihaela99- vip
Admin_dea05 a scris: Sanatate multa baietelului...eu ma retrag imi pregatesc fata de somnic si apoi ma asteapta filmul EZEL ..
Noapte buna fetelor!!!!!!
Maine sa fiti prezente avem serial>>.
Vizionare plăcută Dea, la fel fac și eu , culc băiatul și mă uit la Ezel. Ai primit mailul?
narcisa- vip
ma uit acum pe antena e o faza de tot rasul, cica unul o tine pe una si ii zice lu ala pleaca ma de aici , bleh , nu imi place delec, acum e una pe canapea si ranjeste ce naspa e , ma rog pentru cui ii place :drunken:
mihaela99- vip
fete eu ma retrag, o seara frumoasa va doresc,
vad ca v-ati largit orizonturile, nu stiu daca o sa mai intru curand , va doresc numa bine
vad ca v-ati largit orizonturile, nu stiu daca o sa mai intru curand , va doresc numa bine
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:ma uit acum pe antena e o faza de tot rasul, cica unul o tine pe una si ii zice lu ala pleaca ma de aici , bleh , nu imi place delec, acum e una pe canapea si ranjeste ce naspa e , ma rog pentru cui ii place :drunken:
Nici mie nu-mi plac telenovelele românești, ar trebui să fiu mai patriotă dar chiar nu pot.
narcisa- vip
E adevarat Narcisa ca scenaristinu sunt intotdeauna atenti cu multe actiuni la unele le face introducerea si apoi le lasa -n suspensie altele cum ar fi dispariria lui Cihan[un personaj destul de prezent] apoi Nazar,Asli nu pomenesc nimic de parca nici n-ar fi fost.Noapte buna Dea ,mai incape indoiala ,cum sa lipsim de la film? Noapte buna MIHAELA, de ce sa nu mai intri?
Ultima editare efectuata de catre florica in Joi 23 Sept 2010, 10:16 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
mihaela99 a scris:fete eu ma retrag, o seara frumoasa va doresc,
O seară frumoasă Miha, cum să nu mai intri prea curând, nouă cine ne mai prepară bunătăți?
narcisa- vip
noapte buna dragele mele...sper sa ne auzim maine seara si sa avem noroc sa-i impace in ep asta...
sa aveti un somn linistit si vise cat mai placute!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Noapte bună Nutzi. Cât despre împăcare nu cred că poate fi vorba. Probabil același lucru vom spera și după episodul de mâine în episodul de vinerea viitoare.nutzi a scris:noapte buna dragele mele...sper sa ne auzim maine seara si sa avem noroc sa-i impace in ep asta...
narcisa- vip
NIHAELAAAA UNDE PLECI FATO DACA NU ESTE ANA GATA NE SPUI bye IA SPUNE CINE TE A SUPARAT CA MA SUPAR SI EU IMEDIAT BINE MIHA DACA TU NU VREI SA VORBESTI SI CU MINE EU O IAU SI EU CA ANUTA
Ultima editare efectuata de catre elena in Joi 23 Sept 2010, 10:28 pm, editata de 1 ori
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Am revenit .Ce faceti ? Flori buna remarca ,Miha ,nu i-ai dat chftele lui Cansel ,ca tot botos e .Ce faci , pleci ?Narcisa ,Nutzi,Noapte buna...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
dana17 a scris:Am revenit .Ce faceti ? Flori buna remarca ,Miha ,nu i-ai dat chftele lui Cansel ,ca tot botos e .Ce faci , pleci ?Narcisa ,Nutzi,Noapte buna...
Bună Dana, bună Elena.
Dana am văzut că mi-ai urat noapte bună dar eu nu m-am dus încă la culcare, deși în fiecare seară îmi promit să mă culc devreme nu reușesc niciodată. Văd că ne-ai adus toamna aurie în case. Dar eu vreau să fie vară. Eu nu am avut vară doar caniculă.
narcisa- vip
Buna Narcisa tu vrei canicula dupa cite se pare uite draga ce frumoasa este toamna cel putin zilele astea au fost super Narcisa dar ce se intimpla draga mea tu altadata erai mai vorbareata de la un timp cam toate raspundeti telegrafic este vreo problema vorba lui Pristanda tradare tradare dar sa stim si noi ia spune daca nu sunt prea directa si daca poti sa spui
Ultima editare efectuata de catre elena in Joi 23 Sept 2010, 10:38 pm, editata de 1 ori
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Scuze ,am inteles gresit ,credeam ca te duci la Ezel...narcisa a scris:
Bună Dana, bună Elena.
Dana am văzut că mi-ai urat noapte bună dar eu nu m-am dus încă la culcare, deși în fiecare seară îmi promit să mă culc devreme nu reușesc niciodată. Văd că ne-ai adus toamna aurie în case. Dar eu vreau să fie vară. Eu nu am avut vară doar caniculă.
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Joi 23 Sept 2010, 10:45 pm, editata de 1 ori
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 44 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum