33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
tiberici
dana17
nutzi
iulianagl
anuta1971
narcisa
axxa246
DENISA
elena
alitheea
rina-rina
Garo
lica54
mihaela99
florica
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Cansel e foarte bun actor ,are școala și talent ,iar fața lui este foarte mobila ,foarte expresiva ...Este carismatic . Tuba da stralucire muncii lor...Și sant și frumoși impreuna...Se potrivesc .Nu ?alitheea a scris:oricum parerea mea este ca tuba si cansel transmit mult mai bine emotia in scenele de dragoste decat tuba si murat
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
da e un punct de vedere... priviti mai atent, zambetul exista pe fata lor... dragostea exista in priviri... dar mai au in priviri amandoi si o imensa tristete... au jucat foarte binedana17 a scris:Pt ca așa a simțit ,a privit-o atunci cand a ajuns ,a ințeles ca o iubește ,a ințeles ca e iubit ,iar pe Levent il ințelege cred și cred ca-l compatimește deja...știe ca Hasret nu-l poate iubi ,pt ca-l iubește pe el...
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Multumim mult Alialitheea a scris:iuliana am negociat cu Vlad si ma ajuta la partea a patra asa ca o iau eu
anuta1971- vip
buna seara!; de ce pleaca Murat? din prea multa dragoste purtata Hasretei- ii este teama sa nu-i faca rau, sa nu o impinga dincolo de limita si sa faca ceva nesabuit...ca Selin...a vazut ce rau devine daca-l supara ceva in legatura cu Hasret... a vrut sa-si ceara iertare, sa mai fie odata cu ea asa ca au cintat impreuna si a fost minunat pina la ultimul acord cind disperarea ia intunecat din nou privirea... eu cred ca plecarea lui a fost premeditata - pe scena el+Hasret zimbind, fericita asa o va inchide in sufletul lui si cartea de muzica pe care o inchide pt. a putea spune ca paraseste Istambulul.Acum se potrivesc cuvintele pe care le-a spus la inceputul sez.II " cintecul necintat in sufletul meu spune la revedere acum; numele lui este Hasret"- numai ce a spus Saime nu se mai intimpla!
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
iulianagl a scris:Incep a treia parte.
anuta1971- vip
Buna seara Garo daca o sa fie o iubire care o sa reziste timpului... impotriva oricarei logici... o sa se implineasca si ce a spus Saime.. spun si eu o parereGaro a scris:buna seara!; de ce pleaca Murat? din prea multa dragoste purtata Hasretei- ii este teama sa nu-i faca rau, sa nu o impinga dincolo de limita si sa faca ceva nesabuit...ca Selin...a vazut ce rau devine daca-l supara ceva in legatura cu Hasret... a vrut sa-si ceara iertare, sa mai fie odata cu ea asa ca au cintat impreuna si a fost minunat pina la ultimul acord cind disperarea ia intunecat din nou privirea... eu cred ca plecarea lui a fost premeditata - pe scena el+Hasret zimbind, fericita asa o va inchide in sufletul lui si cartea de muzica pe care o inchide pt. a putea spune ca paraseste Istambulul.Acum se potrivesc cuvintele pe care le-a spus la inceputul sez.II " cintecul necintat in sufletul meu spune la revedere acum; numele lui este Hasret"- numai ce a spus Saime nu se mai intimpla!
un clip nou
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Dum 14 Noi 2010, 12:06 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
pt.Vlad sa aiba putere si multialitheea a scris:iuliana am negociat cu Vlad si ma ajuta la partea a patra asa ca o iau eu
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
daca pleaca la inceputul ep.se intoarce pina la terminare lui,atunci se va folosi propri-i voce,doara vine de la Paris ,nu v-a mai fii dublat
florica- vip
Fiecare așteapta de la celalalt ceva...Deși toți trei s-au lamurit .Știe fiecare cine pe cine iubește ,poate Hasret inca e un pic confuza ,dar un licar de speranța tot a avut și ea vazandu-l pe Murat la pian...Levent ,saracul i-a cazut cerul pe el ,nu pt ca a ințeles ca Hasret e topita dupa Murat ,asta știa ,noutatea a fost ca Murat e mort dupa ea și nu are de gand sa i-o lese ,așa cum cred ca spera.Ințelege ca poate sa-i piarda pe amandoi .Oare acum știe ca Murat i-a auzit ? Nu e deloc comod in pielea lui...De fapt nici unul nu e in culmea fericirii...anuta1971 a scris:
da e un punct de vedere... priviti mai atent, zambetul exista pe fata lor... dragostea exista in priviri... dar mai au in priviri amandoi si o imensa tristete... au jucat foarte bine
dana17- vip
V-a fi dublat pana la sfarșitul serialului ,chiar daca urmeaza scenele de dragoste și el la ele nu vrea dublaj...florica a scris:daca pleaca la inceputul ep.se intoarce pina la terminare lui,atunci se va folosi propri-i voce,doara vine de la Paris ,nu v-a mai fii dublat
dana17- vip
iti dai seama ca trebuie sa asteptam 2 saptamani? tare greu o sa treacaflorica a scris:daca pleaca la inceputul ep.se intoarce pina la terminare lui,atunci se va folosi propri-i voce,doara vine de la Paris ,nu v-a mai fii dublat
anuta1971- vip
o dublez eu pe Tuba la scenele astea... da nu la voce deci m-am tacanitdana17 a scris:V-a fi dublat pana la sfarșitul serialului ,chiar daca urmeaza scenele de dragoste și el la ele nu vrea dublaj...
anuta1971- vip
dragute mele se pare ca avenit mos Ene pe la genele mele asa ca va zic discutii frumoase mai departe , noapte buna,somn usorcu vise frumoaseam sterpelit-o din vecini[sper ca nu se supara]
florica- vip
Buna Garo ,poate da poate nu ,și pt mine plecarea asta e o enigma ,nu pot sa o deslușesc .Se vede ca sant mai mulți scenariști și ideile lor puse la un loc ne deruteaza pe noi..Eu inca mai cred ca au improvizat plecarea asta forțați de ceva...Așteptam doua saptamani și poate ne lamurim...Poate tura asta nimerește...Garo a scris:buna seara!; de ce pleaca Murat? din prea multa dragoste purtata Hasretei- ii este teama sa nu-i faca rau, sa nu o impinga dincolo de limita si sa faca ceva nesabuit...ca Selin...a vazut ce rau devine daca-l supara ceva in legatura cu Hasret... a vrut sa-si ceara iertare, sa mai fie odata cu ea asa ca au cintat impreuna si a fost minunat pina la ultimul acord cind disperarea ia intunecat din nou privirea... eu cred ca plecarea lui a fost premeditata - pe scena el+Hasret zimbind, fericita asa o va inchide in sufletul lui si cartea de muzica pe care o inchide pt. a putea spune ca paraseste Istambulul.Acum se potrivesc cuvintele pe care le-a spus la inceputul sez.II " cintecul necintat in sufletul meu spune la revedere acum; numele lui este Hasret"- numai ce a spus Saime nu se mai intimpla!
dana17- vip
stie mai mult ca sigur ca i-a auzit... chiar daca Hasret si Murat vor fi pana la urma impreuna, Levent nu cred ca va fi vreodata iertat de Murat... eu cred ca Levent a stiut dintotdeauna ca Murat o iubeste pe Hasret.. nu numai pentru ca Murat i-a spus ca o iubeste, ma gandesc si la discutiile lor cu subintelesuri cand au jucat biliard si bowling... Murat i-a dat de inteles ca nu va renunta niciodata la lupta ..sau cel putin asa am inteles eudana17 a scris:Fiecare așteapta de la celalalt ceva...Deși toți trei s-au lamurit .Știe fiecare cine pe cine iubește ,poate Hasret inca e un pic confuza ,dar un licar de speranța tot a avut și ea vazandu-l pe Murat la pian...Levent ,saracul i-a cazut cerul pe el ,nu pt ca a ințeles ca Hasret e topita dupa Murat ,asta știa ,noutatea a fost ca Murat e mort dupa ea și nu are de gand sa i-o lese ,așa cum cred ca spera.Ințelege ca poate sa-i piarda pe amandoi .Oare acum știe ca Murat i-a auzit ? Nu e deloc comod in pielea lui...De fapt nici unul nu e in culmea fericirii... https://2img.net/r/ihimizer/img440/8347/73584123379431056503100.jpg
anuta1971- vip
Da cred ca vrei ...La asta cred ca avem toate talent...anuta1971 a scris:
o dublez eu pe Tuba la scenele astea... da nu la voce deci m-am tacanit
dana17- vip
Noapte buna Flori somn usor si vise frumoase si tie.. multiflorica a scris:dragute mele se pare ca avenit mos Ene pe la genele mele asa ca va zic discutii frumoase mai departe , noapte buna,somn usorcu vise frumoaseam sterpelit-o din vecini[sper ca nu se supara]
anuta1971- vip
cine nu are noroc la jocuri are noroc in dragoste, Murat stia asta!dana17 a scris:[quote="Garo"...Poate tura asta nimerește...
Garo- vip
Așa cred ca spera ,am spus .Murat a fost contradictoriu in afirmații și mai ales in acțiuni . Cand era pe scena la concert , jurai ca o iubește ? Sau in parcare dupa...Murat il v-a ierta , dar depinde de ce v-a face Levent de acum incolo...Stie ce inseamna sa te indragostești de Hasret fara sa vrei și fara sa poți sa te oprești...anuta1971 a scris:
stie mai mult ca sigur ca i-a auzit... chiar daca Hasret si Murat vor fi pana la urma impreuna, Levent nu cred ca va fi vreodata iertat de Murat... eu cred ca Levent a stiut dintotdeauna ca Murat o iubeste pe Hasret.. nu numai pentru ca Murat i-a spus ca o iubeste, ma gandesc si la discutiile lor cu subintelesuri cand au jucat biliard si bowling... Murat i-a dat de inteles ca nu va renunta niciodata la lupta ..sau cel putin asa am inteles eu
dana17- vip
fetelor va spun si eu noapte buna... va doresc vise frumoase
anuta1971- vip
Noapte buna Flori...florica a scris:dragute mele se pare ca avenit mos Ene pe la genele mele asa ca va zic discutii frumoase mai departe , noapte buna,somn usorcu vise frumoase
dana17- vip
noapte buna va spun desi afara cerul este plin de stele, iar planeta Saturn se vede f.bine
si-mi aduce aminte de Sapanca...
pa, vise placute sa ne "vedem" cu bine miine
Garo- vip
Noapte buna Anuta ,asta ca sa te pregatești pt scenele cu Cansel...anuta1971 a scris:fetelor va spun si eu noapte buna... va doresc vise frumoase
dana17- vip
Vise frumoase Garo...Garo a scris:noapte buna va spun desi afara cerul este plin de stele, iar planeta Saturn se vede f.bine
dana17- vip
Danuta multumesc pentru partener
partea 1 subtitrata in engleza
Noapte buna
partea 1 subtitrata in engleza
Noapte buna
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum