Serialesitelenovelet
33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+17
florina1989
tiberici
dana17
nutzi
iulianagl
anuta1971
narcisa
axxa246
DENISA
elena
alitheea
rina-rina
Garo
lica54
mihaela99
florica
Admin_dea05
21 participanți

Pagina 36 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

In jos

33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Empty Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de alitheea Sam 13 Noi 2010, 11:11 pm

dana17 a scris:33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Images?q=tbn:uZyS_NyP0kskpM:s 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Hsrtmrt2 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793 Buna fetelor ,au aparut traducerile ? Ce noutați mai sant ? Narcisa a aparut ? Eu pregatesc inghețata...
narcisa e in mini vacanta dar munceste iuliana
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Empty Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 13 Noi 2010, 11:13 pm

dana17 a scris:33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Images?q=tbn:uZyS_NyP0kskpM:s 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Hsrtmrt2 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793 Buna fetelor ,au aparut traducerile ? Ce noutați mai sant ? Narcisa a aparut ? Eu pregatesc inghețata...
Buna seara Danuta 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520 ... Iuliana traduce... nu-i stim preferintele 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Sam 13 Noi 2010, 11:17 pm

anuta1971 a scris:
Buna seara Danuta 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520 ... Iuliana traduce... nu-i stim preferintele 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793
Pai sa spuna...Eu o pup și pt incurajare...Mulțumim33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Cos-cu-flori-de-toamna1E buna și engleza ... cheers
dana17
dana17
vip
vip

Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 13 Noi 2010, 11:20 pm

alitheea a scris:cred ca levent a simtit ca ii cade cerul pe el cand ia vazut pe cei doi cantand impreuna , ati vazut ce fata avea si cat de mult suferea , ati vazut cum doi prieteni de o viata au devenit doi straini , mi-a placut de murat ca nu i-a raspuns cand l-a intrebat levent unde pleaca sau ce face si mi-a placut siguranta si increderea lui murat cand nu i-a raspuns si l-a lasat sa fiarba in suc propriu , chiar l-a privit de sus asa cum merita 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 357595
si cand a venit Murat cu Kadir, ce fel s-au privit..cu cata dragoste.... pentru ei nimeni nu mai exista in jur.. iar dupa ce a plecat Murat si Hasret s-a intors la Levent cata durere si disperare avea in privire si intiparita pe fata... iar Levent a stat secunde bune sa o priveasca... sa dea Dumnezeu sa-si dea seama de raul pe care l-a facut .. pentru Murat si Hasret e totusi prea tarziu
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 13 Noi 2010, 11:19 pm

alitheea a scris:cred ca levent a simtit ca ii cade cerul pe el cand ia vazut pe cei doi cantand impreuna , ati vazut ce fata avea si cat de mult suferea , ati vazut cum doi prieteni de o viata au devenit doi straini , mi-a placut de murat ca nu i-a raspuns cand l-a intrebat levent unde pleaca sau ce face si mi-a placut siguranta si increderea lui murat cand nu i-a raspuns si l-a lasat sa fiarba in suc propriu , chiar l-a privit de sus asa cum merita 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 357595
daca Hasret i accepta propunerea[ nu vreau]eu i-as zice sa refuze pt. ca in afara mindriei n-ar avea alta satisfactie,Hsaret ar face pasul numai din razbunare 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 225264
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 13 Noi 2010, 11:21 pm

anuta1971 a scris:
si cand a venit Murat cu Kadir, ce fel s-au privit..cu cata dragoste.... pentru ei nimeni nu mai exista in jur.. iar dupa ce a plecat Murat si Hasret s-a intors la Levent cata durere si disperare avea in privire si intiparita pe fata... iar Levent a stat secunde bune sa o priveasca... sa dea Dumnezeu sa-si dea seama de raul pe care l-a facut .. pentru Murat si Hasret e totusi prea tarziu
sa nu exageram, nu se stie totul ii posibil 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 225264
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 13 Noi 2010, 11:25 pm

florica a scris:sa nu exageram, nu se stie totul ii posibil 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 225264
Smile Smile Smile pana la urma tot ne aduci cu picioarele pe pamant, pe mine cel putin Smile Smile
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 13 Noi 2010, 11:25 pm

eu nu cred ca va accepta , pentru ca daca va fi asa nu va mai exista drum de intoarcere pentru ei , acea dragoste care ii leaga momentan , fie ea si prin legaturi invizibile s-ar transforma in ura , eu nu cred ca ar mai putea inoda firul , oricum cred ca nici un scenariu al nostru nu se potriveste , iar ce e mai interesant e ca nu prae ne avantam sa le facem pentru ca intradevar nu stim la ce sa ne asteptam
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 13 Noi 2010, 11:27 pm

33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Peisaj1bine ai venit Dana ,la poza cu nufarul vorbeam de Bile Felix 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 13 Noi 2010, 11:31 pm

anuta1971 a scris:
33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 225264 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 225264 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 225264 pana la urma tot ne aduci cu picioarele pe pamant, pe mine cel putin 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 225264 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 225264
asa crezi ?ma gindesc ca nu-i dacul atit de negru,sa nu invinga dragostea adevarata 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 225264
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 13 Noi 2010, 11:33 pm

alitheea a scris:eu nu cred ca va accepta , pentru ca daca va fi asa nu va mai exista drum de intoarcere pentru ei , acea dragoste care ii leaga momentan , fie ea si prin legaturi invizibile s-ar transforma in ura , eu nu cred ca ar mai putea inoda firul , oricum cred ca nici un scenariu al nostru nu se potriveste , iar ce e mai interesant e ca nu prae ne avantam sa le facem pentru ca intradevar nu stim la ce sa ne asteptam
stii Ali, imi amintesc cand vedeam Asi... ce injurati erau scenaristii la fel ca acum... intram pe port si erau discutii foarte frumoase... cate nopti am pierdut pe acolo,,, Acum toata lumea spune ca Asi e o capodopera (cred ca e totusi putin exagerat)... dar daca vezi ce discutii erau atunci... si tot scenaristii erau de vina... ai un sentiment de deja vu Smile Smile
imi place faptul ca reusesc sa ne surprinda cu scenariul... si imi place mult regizorul
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 13 Noi 2010, 11:33 pm

alitheea a scris:eu nu cred ca va accepta , pentru ca daca va fi asa nu va mai exista drum de intoarcere pentru ei , acea dragoste care ii leaga momentan , fie ea si prin legaturi invizibile s-ar transforma in ura , eu nu cred ca ar mai putea inoda firul , oricum cred ca nici un scenariu al nostru nu se potriveste , iar ce e mai interesant e ca nu prae ne avantam sa le facem pentru ca intradevar nu stim la ce sa ne asteptam
nici-o data n-au facut scenaristi ce am zis eu indiferent ca am zis de bine sau de rau 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 225264 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 225264
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Sam 13 Noi 2010, 11:35 pm

florica a scris:33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Peisaj1bine ai venit Dana ,la poza cu nufarul vorbeam de Bile Felix 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 296580
33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Images?q=tbn:ANd9GcRHEvEn6du4qf66XW_Oo9OFsFoJl2VzrctrtFSwZSzFkMwsJIwdDa Florica ,mi-am dat seama...33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Images?q=tbn:ANd9GcQKG-QbKDH_i0fPHXL9jJv7V-tr1XPOb1WT8vMxjXFYJLOMBEM- kiss
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 13 Noi 2010, 11:38 pm

anuta1971 a scris:
stii Ali, imi amintesc cand vedeam Asi... ce injurati erau scenaristii la fel ca acum... intram pe port si erau discutii foarte frumoase... cate nopti am pierdut pe acolo,,, Acum toata lumea spune ca Asi e o capodopera (cred ca e totusi putin exagerat)... dar daca vezi ce discutii erau atunci... si tot scenaristii erau de vina... ai un sentiment de deja vu Smile Smile
imi place faptul ca reusesc sa ne surprinda cu scenariul... si imi place mult regizorul
si mie imi place , iar faptul ca reuseste sa ne surprinda si mai ales sa ne puna pe jar dovedeste ca stie ceva meserie , ca ne intinde nervii la maxim e alta treaba dar de fapt ne starneste si mai mult interesul ,

stiu cum a fost cu asi , am citit tot timptl postarile de pe forum , iar eu am spus ca nici la asi nu au fost prea multe scene de dragoste dar asta s-a uitat
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 13 Noi 2010, 11:39 pm

florica a scris:asa crezi ?ma gindesc ca nu-i dacul atit de negru,sa nu invinga dragostea adevarata 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 225264
da nu m-am gandit ca nu o sa se impace.. m-am gandit ca or sa sufere mult amandoi... deja sufera Crying or Very sad
voi ce ziceti de ce a cantat Murat cu Hasret? avem trei posibilitati
1. sa-si ceara iertare
2. sa-si ia la revedere
3. sa o zapaceasca, sa se razbune pe Levent, sa-i demonstreze ca Hasret pe el il iubeste
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 13 Noi 2010, 11:42 pm

oricum parerea mea este ca tuba si cansel transmit mult mai bine emotia in scenele de dragoste decat tuba si murat
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 13 Noi 2010, 11:43 pm

anuta1971 a scris:
da nu m-am gandit ca nu o sa se impace.. m-am gandit ca or sa sufere mult amandoi... deja sufera 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 910884
1. sa-si ceara iertare
2. sa-si ia la revedere
3. sa o zapaceasca, sa se razbune pe Levent,, sa-i demonstreze ca Hasret pe el il iubeste
toate variantele pot fi valabile,nu ma pot decide
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 13 Noi 2010, 11:47 pm

sa stii ca mi-e tare greu sa iti spun care varianta , eu cred ca a vrut sa ii faca o bucurie , sa isi mai spele din pacate , nu stiu parca mi s-a blocat neuronul stupid
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 13 Noi 2010, 11:49 pm

Incep a treia parte. kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 13 Noi 2010, 11:50 pm

alitheea a scris:oricum parerea mea este ca tuba si cansel transmit mult mai bine emotia in scenele de dragoste decat tuba si murat
trasmit pt. ca nu-i impiedica nimeni,is liberi,posibil si dragostea lor adevarata 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 13 Noi 2010, 11:50 pm

alitheea a scris:oricum parerea mea este ca tuba si cansel transmit mult mai bine emotia in scenele de dragoste decat tuba si murat
eu stiu... cred ca suntem subiective... cu Yildirim Tuba a fost prea stresata tot timpul cu 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 756436 la filmari... acum e alta treaba... diferenta e la Tuba e relaxata... si asa totul ii iese mai bine
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 13 Noi 2010, 11:50 pm

iulianagl a scris:Incep a treia parte. 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 296580 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 296580 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 296580
multumim frumos 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 441904 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 441904 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 441904
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Sam 13 Noi 2010, 11:51 pm

anuta1971 a scris:
da nu m-am gandit ca nu o sa se impace.. m-am gandit ca or sa sufere mult amandoi... deja sufera Crying or Very sad
1. sa-si ceara iertare
2. sa-si ia la revedere
3. sa o zapaceasca, sa se razbune pe Levent, sa-i demonstreze ca Hasret pe el il iubeste
Pt ca așa a simțit ,a privit-o atunci cand a ajuns ,a ințeles ca o iubește ,a ințeles ca e iubit ,iar pe Levent il ințelege cred și cred ca-l compatimește deja...știe ca Hasret nu-l poate iubi ,pt ca-l iubește pe el...33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Ylnz2
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 13 Noi 2010, 11:51 pm

iuliana am negociat cu Vlad si ma ajuta la partea a patra asa ca o iau eu
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 13 Noi 2010, 11:53 pm

florica a scris:toate variantele pot fi valabile,nu ma pot decide
Smile Smile Smile m-ai lamurit.. iti spun un secret nici eu nu stiu... o sa ne dam seama probabil in episodul viitor Smile
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 36 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum