33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
tiberici
dana17
nutzi
iulianagl
anuta1971
narcisa
axxa246
DENISA
elena
alitheea
rina-rina
Garo
lica54
mihaela99
florica
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
narcisa e in mini vacanta dar munceste iulianadana17 a scris: Buna fetelor ,au aparut traducerile ? Ce noutați mai sant ? Narcisa a aparut ? Eu pregatesc inghețata...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara Danuta ... Iuliana traduce... nu-i stim preferinteledana17 a scris: Buna fetelor ,au aparut traducerile ? Ce noutați mai sant ? Narcisa a aparut ? Eu pregatesc inghețata...
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Pai sa spuna...Eu o pup și pt incurajare...MulțumimE buna și engleza ...anuta1971 a scris:
Buna seara Danuta ... Iuliana traduce... nu-i stim preferintele
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
si cand a venit Murat cu Kadir, ce fel s-au privit..cu cata dragoste.... pentru ei nimeni nu mai exista in jur.. iar dupa ce a plecat Murat si Hasret s-a intors la Levent cata durere si disperare avea in privire si intiparita pe fata... iar Levent a stat secunde bune sa o priveasca... sa dea Dumnezeu sa-si dea seama de raul pe care l-a facut .. pentru Murat si Hasret e totusi prea tarziualitheea a scris:cred ca levent a simtit ca ii cade cerul pe el cand ia vazut pe cei doi cantand impreuna , ati vazut ce fata avea si cat de mult suferea , ati vazut cum doi prieteni de o viata au devenit doi straini , mi-a placut de murat ca nu i-a raspuns cand l-a intrebat levent unde pleaca sau ce face si mi-a placut siguranta si increderea lui murat cand nu i-a raspuns si l-a lasat sa fiarba in suc propriu , chiar l-a privit de sus asa cum merita
anuta1971- vip
daca Hasret i accepta propunerea[ nu vreau]eu i-as zice sa refuze pt. ca in afara mindriei n-ar avea alta satisfactie,Hsaret ar face pasul numai din razbunarealitheea a scris:cred ca levent a simtit ca ii cade cerul pe el cand ia vazut pe cei doi cantand impreuna , ati vazut ce fata avea si cat de mult suferea , ati vazut cum doi prieteni de o viata au devenit doi straini , mi-a placut de murat ca nu i-a raspuns cand l-a intrebat levent unde pleaca sau ce face si mi-a placut siguranta si increderea lui murat cand nu i-a raspuns si l-a lasat sa fiarba in suc propriu , chiar l-a privit de sus asa cum merita
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
sa nu exageram, nu se stie totul ii posibilanuta1971 a scris:
si cand a venit Murat cu Kadir, ce fel s-au privit..cu cata dragoste.... pentru ei nimeni nu mai exista in jur.. iar dupa ce a plecat Murat si Hasret s-a intors la Levent cata durere si disperare avea in privire si intiparita pe fata... iar Levent a stat secunde bune sa o priveasca... sa dea Dumnezeu sa-si dea seama de raul pe care l-a facut .. pentru Murat si Hasret e totusi prea tarziu
florica- vip
pana la urma tot ne aduci cu picioarele pe pamant, pe mine cel putinflorica a scris:sa nu exageram, nu se stie totul ii posibil
anuta1971- vip
eu nu cred ca va accepta , pentru ca daca va fi asa nu va mai exista drum de intoarcere pentru ei , acea dragoste care ii leaga momentan , fie ea si prin legaturi invizibile s-ar transforma in ura , eu nu cred ca ar mai putea inoda firul , oricum cred ca nici un scenariu al nostru nu se potriveste , iar ce e mai interesant e ca nu prae ne avantam sa le facem pentru ca intradevar nu stim la ce sa ne asteptam
alitheea- vip
bine ai venit Dana ,la poza cu nufarul vorbeam de Bile Felixdana17 a scris: Buna fetelor ,au aparut traducerile ? Ce noutați mai sant ? Narcisa a aparut ? Eu pregatesc inghețata...
florica- vip
asa crezi ?ma gindesc ca nu-i dacul atit de negru,sa nu invinga dragostea adevarataanuta1971 a scris:
pana la urma tot ne aduci cu picioarele pe pamant, pe mine cel putin
florica- vip
stii Ali, imi amintesc cand vedeam Asi... ce injurati erau scenaristii la fel ca acum... intram pe port si erau discutii foarte frumoase... cate nopti am pierdut pe acolo,,, Acum toata lumea spune ca Asi e o capodopera (cred ca e totusi putin exagerat)... dar daca vezi ce discutii erau atunci... si tot scenaristii erau de vina... ai un sentiment de deja vualitheea a scris:eu nu cred ca va accepta , pentru ca daca va fi asa nu va mai exista drum de intoarcere pentru ei , acea dragoste care ii leaga momentan , fie ea si prin legaturi invizibile s-ar transforma in ura , eu nu cred ca ar mai putea inoda firul , oricum cred ca nici un scenariu al nostru nu se potriveste , iar ce e mai interesant e ca nu prae ne avantam sa le facem pentru ca intradevar nu stim la ce sa ne asteptam
imi place faptul ca reusesc sa ne surprinda cu scenariul... si imi place mult regizorul
anuta1971- vip
nici-o data n-au facut scenaristi ce am zis eu indiferent ca am zis de bine sau de raualitheea a scris:eu nu cred ca va accepta , pentru ca daca va fi asa nu va mai exista drum de intoarcere pentru ei , acea dragoste care ii leaga momentan , fie ea si prin legaturi invizibile s-ar transforma in ura , eu nu cred ca ar mai putea inoda firul , oricum cred ca nici un scenariu al nostru nu se potriveste , iar ce e mai interesant e ca nu prae ne avantam sa le facem pentru ca intradevar nu stim la ce sa ne asteptam
florica- vip
Da Florica ,mi-am dat seama...florica a scris:bine ai venit Dana ,la poza cu nufarul vorbeam de Bile Felix
dana17- vip
si mie imi place , iar faptul ca reuseste sa ne surprinda si mai ales sa ne puna pe jar dovedeste ca stie ceva meserie , ca ne intinde nervii la maxim e alta treaba dar de fapt ne starneste si mai mult interesul ,anuta1971 a scris:
stii Ali, imi amintesc cand vedeam Asi... ce injurati erau scenaristii la fel ca acum... intram pe port si erau discutii foarte frumoase... cate nopti am pierdut pe acolo,,, Acum toata lumea spune ca Asi e o capodopera (cred ca e totusi putin exagerat)... dar daca vezi ce discutii erau atunci... si tot scenaristii erau de vina... ai un sentiment de deja vu
imi place faptul ca reusesc sa ne surprinda cu scenariul... si imi place mult regizorul
stiu cum a fost cu asi , am citit tot timptl postarile de pe forum , iar eu am spus ca nici la asi nu au fost prea multe scene de dragoste dar asta s-a uitat
alitheea- vip
da nu m-am gandit ca nu o sa se impace.. m-am gandit ca or sa sufere mult amandoi... deja suferaflorica a scris:asa crezi ?ma gindesc ca nu-i dacul atit de negru,sa nu invinga dragostea adevarata
voi ce ziceti de ce a cantat Murat cu Hasret? avem trei posibilitati
1. sa-si ceara iertare
2. sa-si ia la revedere
3. sa o zapaceasca, sa se razbune pe Levent, sa-i demonstreze ca Hasret pe el il iubeste
anuta1971- vip
oricum parerea mea este ca tuba si cansel transmit mult mai bine emotia in scenele de dragoste decat tuba si murat
alitheea- vip
toate variantele pot fi valabile,nu ma pot decideanuta1971 a scris:
da nu m-am gandit ca nu o sa se impace.. m-am gandit ca or sa sufere mult amandoi... deja sufera
1. sa-si ceara iertare
2. sa-si ia la revedere
3. sa o zapaceasca, sa se razbune pe Levent,, sa-i demonstreze ca Hasret pe el il iubeste
florica- vip
sa stii ca mi-e tare greu sa iti spun care varianta , eu cred ca a vrut sa ii faca o bucurie , sa isi mai spele din pacate , nu stiu parca mi s-a blocat neuronul
alitheea- vip
Incep a treia parte.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
trasmit pt. ca nu-i impiedica nimeni,is liberi,posibil si dragostea lor adevarataalitheea a scris:oricum parerea mea este ca tuba si cansel transmit mult mai bine emotia in scenele de dragoste decat tuba si murat
florica- vip
eu stiu... cred ca suntem subiective... cu Yildirim Tuba a fost prea stresata tot timpul cu la filmari... acum e alta treaba... diferenta e la Tuba e relaxata... si asa totul ii iese mai binealitheea a scris:oricum parerea mea este ca tuba si cansel transmit mult mai bine emotia in scenele de dragoste decat tuba si murat
anuta1971- vip
multumim frumosiulianagl a scris:Incep a treia parte.
florica- vip
Pt ca așa a simțit ,a privit-o atunci cand a ajuns ,a ințeles ca o iubește ,a ințeles ca e iubit ,iar pe Levent il ințelege cred și cred ca-l compatimește deja...știe ca Hasret nu-l poate iubi ,pt ca-l iubește pe el...anuta1971 a scris:
da nu m-am gandit ca nu o sa se impace.. m-am gandit ca or sa sufere mult amandoi... deja sufera
1. sa-si ceara iertare
2. sa-si ia la revedere
3. sa o zapaceasca, sa se razbune pe Levent, sa-i demonstreze ca Hasret pe el il iubeste
dana17- vip
iuliana am negociat cu Vlad si ma ajuta la partea a patra asa ca o iau eu
alitheea- vip
m-ai lamurit.. iti spun un secret nici eu nu stiu... o sa ne dam seama probabil in episodul viitorflorica a scris:toate variantele pot fi valabile,nu ma pot decide
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum