38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
maia***
rina-rina
prytymeu
Gloxinia2010
dlacatus65
scumpica22
Theo_1
rodica
nutzi
mihaela99
lexia
Luana
iulia80
tiberici
annadanna
teodora_roman
Garo
denta
DENISA
florina1989
nicos66
vivi
alitheea
narcisa
elena
lica54
axxa246
iulianagl
florica
Admin_dea05
anuta1971
dana17
36 participanți
Pagina 38 din 42
Pagina 38 din 42 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Da , este o raceala usoara dar sacaietoare. Are treaba fata mea nu gluma . Eu contrar faptului ca am zis ca pana dupa anul nou nu mai merg la lucru azi a trebuit sa merg si se circula in Timisoara ca in Tara lui vai si amar , ca din nou primaria a fost prinsa nepregatita de zapadadana17 a scris:Butonez , vorbesc acasa , caut stiri...Am treaba... Tu ? Esti mai bine ?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Danuto , as mai sta cu tine dar imi e tare somn, iti doresc vacanta placuta in continuare , te asteptam cu vesti si poate ceva poze , ce zici , asa sa imi mai treaca dorul si mie ca eu sunt aici pe baricade , mai bine zis pe nameti
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Asa e peste tot ...Sa vezi pe englezii si americanii ce nepregatiti i-a prins...Aici Sena da pe-afara...n-ai venit...alitheea a scris:Da , este o raceala usoara dar sacaietoare. Are treaba fata mea nu gluma . Eu contrar faptului ca am zis ca pana dupa anul nou nu mai merg la lucru azi a trebuit sa merg si se circula in Timisoara ca in Tara lui vai si amar , ca din nou primaria a fost prinsa nepregatita de zapada
Noapte buna Nico...Mai trebuie negociat cu mosul...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna dimineata.Si o zi cat mai frumoasa.
https://www.facebook.com/pages/GONULCELEN-FAN-CLUP/471518925524
https://www.facebook.com/pages/GONULCELEN-FAN-CLUP/471518925524
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Buna dimineata ATV Hoş Geldin 2011
Ultima editare efectuata de catre vivi in Mar 28 Dec 2010, 9:30 am, editata de 1 ori
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Buna dimineata dragalasele mele poftiti la si un ferbinte.
Va doresc o zi usoara si plina de bucurii.Multumesc scumpetelor pentru traduceri va dulce
Va doresc o zi usoara si plina de bucurii.Multumesc scumpetelor pentru traduceri va dulce
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna dimineata fetelor , sa aveti o zi minunata...
dana17- vip
buna dimineata Dana,multumesc fetelor pt.traducere harnice a-ti fost,buna atat a Licai,cit si-a Danei,o zi frumoasa sa avem cu toate.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Sa inteleg ca abia acum a inceput sa-ti placa serialul ?pufy2010 a scris:
Până acum, în prim plan a fost Murat/Cansel , el a avut inițiativa: a scos-o pe Hasret din mahala, a educat-o, a învâțat-o să cânte și a adus-o în lumina reflectoarelor. Chiar și inițiativa sărutului i-a aparținut lui Murat.
Practic, Hasret doar a reacționat la stimulii transmiși de Murat. Din ep. 31, Hasret a devenit nr.1., a preluat inițiativa, iar cei doi tovarăși au cam început să danseze cum "cântă" ea. Inclusiv vizita în noua casă a lui Murat, are ca efect preluarea inițiativei în relația cu viitoarea soacră.
Da , e adevarat , pana acum cu o singura exceptie ( cea in care Hasret se supara rau pe Murat si pleaca din casa , iar apoi il lasa-n ploaie ) , Murat a facut cartile , a avut initiativa...Si era normal...Acum vom vedea , e mai calita Hasret , o fi Murat mai indragostit si se lasa si el un pic purtat de val...Nu stiu...Dar oare e pregatita Hasret , asa inocenta sa-l joace pe unul ca Murat ? Nu cred inca , dar are un instict de femeie adevarata si asta o v-a ajuta mult .
In ceea ce o priveste pe Nesrin , cu una ca ea e greu de preluat initiativa...Schimbarea asta de atitudine fata de Hasret , cred ca se datoreaza faptului ca a inteles ca nu la averea familiei tintea ea ...I-a adus pianul , l-a facut pe Murat sa cante la el (drept , dupa ce l-a facut sa nu mai cante ), l-a facut sa zambeasca , a vazut cat de fericit era , iar pt Nesrim , pt inima ei de mama , asta a insemnat mult dupa o perioada grea si complicata...Sper ca o sa o privesca cu alti ochi pe Hasret si o sa descopere ce comoara de fata a gasit Murat si ce fericire si liniste ii aduce...
dana17- vip
Multumesc Flori , o zi buna ..florica a scris: buna dimineata Dana,multumesc fetelor pt.traducere harnice a-ti fost,buna atat a Licai,cit si-a Danei,o zi frumoasa sa avem cu toate.
dana17- vip
Buna ziua fete dragi!
Cu intarziere spun si eu "LA MULTI ANI " tuturor ce poarta numele de Stefan si derivatele lui...sa fie sanatosi si fericiti toata viata!
Multumesc pt traduceri,sunteti niste scumpe pt ca aprindeti aceasta luminita in sufletele noastre!
Cu intarziere spun si eu "LA MULTI ANI " tuturor ce poarta numele de Stefan si derivatele lui...sa fie sanatosi si fericiti toata viata!
Multumesc pt traduceri,sunteti niste scumpe pt ca aprindeti aceasta luminita in sufletele noastre!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Dragalaselor buna ziua e liniste pe aici sunteti la servici? S-au sunteti prinse in febra pregatirilor pentru anul nou.Kanal d ro mai da un serial din 3 ianuarie cu Kenan din Ezel serialul se numeste Inima nebuna a mai fost difuzat ceva timp in urma sambata si duminica dupa amiaza iar acum il dau dimineata de la 6.15 va
am cautat pe youtub si are 99 de ep la noi a dat mai putine.
am cautat pe youtub si are 99 de ep la noi a dat mai putine.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
dana17 a scris:
Sa inteleg ca abia acum a inceput sa-ti placa serialul ?
Salut
acum a început să-mi placă rolul Tubei
ALI,
ti-am pus un mp.
daca nu l-ai primit, sa-mi spui, ca sa-l retrimit.
ti-am pus un mp.
daca nu l-ai primit, sa-mi spui, ca sa-l retrimit.
Buna seara.Ce mai faceti, ce mai ziceti?
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Hasret cand era mica in gara.
iulianagl- moderator
Unde se uita Cansel "Hoca"?
iulianagl- moderator
Ce a ingramadit-o pe aia ca sa ajunga la Tuba!!!
iulianagl- moderator
buna seara,doamnelor!
Iuliana, esti soacra ca prea le vezi pe toate...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Garo a scris:buna seara,doamnelor!
Buna, mai am pana acolo.
iulianagl- moderator
Hopaaa ce se intampla aici!
iulianagl- moderator
Ce o fi vazut de a facut ochii cat cepele?
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 38 din 42 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
Subiecte similare
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 38 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum