16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
[quote="Admin_dea05"]
înseamnă că are vreo scamă pe undeva, văd că pe un forum auto nu e nici o problemă. Asta e, mergem cu gogu crom
înseamnă că are vreo scamă pe undeva, văd că pe un forum auto nu e nici o problemă. Asta e, mergem cu gogu crom
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
[quote="pufy2010"]
Sper sa-si revina eu oricum nu am ce sa-i fac...nu am umblat zilele astea prin panoul de comanda asa ca nu am nicio vina.Admin_dea05 a scris:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:
au mai fost și altii, sau doar eu?
Poftiiiiiiiiiiimmmmm?????????????????????pufy2010 a scris:
am înțeles, nu e dintre etnobotanice. Da după nebunia care era pe hunili când se difuza ASI, rezultă că dependența asta nu se trateaza. Se recomandă doar izolarea în mediul virtual
Tu eşti de pe vremea lui Asi era Hunili pe forumuri???
Înseamnă că ne ştii şi numărul la pantofi
Iar la desous-urile Denisei ai devenit deja imun
Noapte bună, Iulia
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:
pe vremea aceea, pe hunili nici nu-ți trebuia parolă, acum trebe
Aşa e, intram ca-n brânză, fără logări, fără mofturi.pufy2010 a scris:
pe vremea aceea, pe hunili nici nu-ți trebuia parolă, acum trebe
He, ei, tinereţile 'cele fericite...
Motzişor- vip
pai si eu am fost pt ca internet explorer deobicei folosesc si a mai patit cineva de pe topicul gonulcelen vroia sa scrie mesaj si nu putea.pufy2010 a scris:Admin_dea05 a scris:
au mai fost și altii, sau doar eu?
Admin_dea05- Admin
..ce mai vremuri.... ..Uite asa imbatranim!!!!..Pe denisa o stiu dupa vremea 1001 nopti...Motzişor a scris:[
Poftiiiiiiiiiiimmmmm?????????????????????
Tu eşti de pe vremea lui Asi era Hunili pe forumuri???
Înseamnă că ne ştii şi numărul la pantofi
Iar la desous-urile Denisei ai devenit deja imun
Noapte bună, Iulia
Admin_dea05- Admin
Gata cu problema timpului, nu mai recunosc nimic, trecem la somn şi vise frumoase! :rf<:Admin_dea05 a scris: ...ce mai vremuri.... ..Uite asa imbatranim!!!!..Pe denisa o stiu dupa vremea 1001 nopti...
Noapte bună tuturor! :rf<:
Motzişor- vip
Noapte buna!Motzişor a scris:Gata cu problema timpului, nu mai recunosc nimic, trecem la somn şi vise frumoase! :rf<:Admin_dea05 a scris: ...ce mai vremuri.... ..Uite asa imbatranim!!!!..Pe denisa o stiu dupa vremea 1001 nopti...
Noapte bună tuturor! :rf<:
Admin_dea05- Admin
dimineata pi racoare..
va doresc sa aveti o zi cat mai linistita!
va doresc sa aveti o zi cat mai linistita!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
buna draguta!
dar tu ai venit deja cu lista..nu ai rabdare pana maine...sa vezi ce iti aduce mosul? sau dai cu colindul?
dar tu ai venit deja cu lista..nu ai rabdare pana maine...sa vezi ce iti aduce mosul? sau dai cu colindul?
iulia80- vip
iulia80 a scris:buna draguta!
nu ai tu idee ce pomelnic cu cereri i-am trimis eu moşului , dar cap de Listă e Fulgerică cu fundiţă roşie ,.
ei..nu stiu amu ca sa iti zic.....ca nu vreau sa iti stric sarbatorile..
cine stie mosul e darnic..si tu ai aratat ca esti vrednica! :qw1:
mi se pare mie..sau are audienta mica serialul?
mi se pare mie..sau are audienta mica serialul?
iulia80- vip
iulia80 a scris:ei..nu stiu amu ca sa iti zic.....ca nu vreau sa iti stric sarbatorile..
mai ales la ales ţinute ptr sărbători
pe tot anul nu stă excelent de bine , se putea şi mai bine .
aha...ai gria la sale!
dar ce faci asa devreme? nu imi spune ca te-ai apucat de gatit? carnati ,toba si tot neamul lor?
dar ce faci asa devreme? nu imi spune ca te-ai apucat de gatit? carnati ,toba si tot neamul lor?
iulia80- vip
iulia80 a scris:aha...ai gria la sale!
vrei să explodeze bucătaria ????? am intrat niţel că la birou o să fiu mai a glomerată şi nu ştiu dacă o să am timp să intru .
aha..nu am vrea sa strici mataluta bunatate de bucatarie..nu de alta dar nu mai ai de unde sa stergi prafulpe urma..
atunci iti doresc sa ai o zi cat mai posibil linistita...!
ne cetim mai tarziu!
ne cetim mai tarziu!
iulia80- vip
iulia80 a scris:aha..nu am vrea sa strici mataluta bunatate de bucatarie..nu de alta dar nu mai ai de unde sa stergi prafulpe urma..
ne cetim mai tarziu!
te pupăcesc
Buna dimineata!!
Am venit si eu dupa miros...mmmm ce bine miroase !!!!Denisa draga dar ce gospodina esti!
Am venit si eu dupa miros...mmmm ce bine miroase !!!!Denisa draga dar ce gospodina esti!
Admin_dea05- Admin
Dragalaselor buna dimineata va poftesc sa savuram impreuna o Va doresc si eu un CRACIUN FERICIT si fie ca :qw1: :qw1: sa va aduca ffff multa sanatate fericire bucurii alaturi de cei dragi sa iubiti sa fiti iubite.Multumesc ca vam cunoscut virtual prin intermediul netului mi-ati facut multe bucurii si zilele mai frumoase.Sa fiti intodeauna vesele cu voie buna cu multa caldura sufleteasca si sa pastrati intre voi o prietenie frumoasa.Sa-i multumim si lui pufy ca a venit in aceasta ograda alaturi de noi cu clipuri si comentarii frumoase.Va dulce va iubesc din o zi buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bună dimineaţa, fetelor, să aveţi o zi minunată! :qw3: :qw4:
:qw5: Mai e un pic şi sărbătorim şi ne veselim cu cei dragi! :qw13:
Dar e extrem de devreme aşa că vă invit şi eu la
PS:
Denisaaaaa m-a speriat rău poza aia , nici nu-mi dau seama cine e în ea.
N-o poţi pune sub preş??? Te rooog
:qw5: Mai e un pic şi sărbătorim şi ne veselim cu cei dragi! :qw13:
Dar e extrem de devreme aşa că vă invit şi eu la
PS:
Denisaaaaa m-a speriat rău poza aia , nici nu-mi dau seama cine e în ea.
N-o poţi pune sub preş??? Te rooog
Motzişor- vip
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum