42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
vivi
nutzi
mihaela99
iulia80
anuta1971
axxa246
pufy2010
iulianagl
Admin_dea05
nellys18
nicos66
Luana
Garo
DENISA
rina-rina
lica54
dana17
florica
alitheea
23 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florica a scris:dragele mele ma retrag si eu,va doresc o noapte minunata cu vise placute,Luana a pregatit aparatorul,va doresc discutii placute-n continuare
Gata dam drumul la caini?
Il lasam pe el de paza ca uite ce rau e.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
bine, fete dragi, mai raman io oleaca sa ma joc cu dulaii astia fiorosi si pe urma gud bai!
le dau voie sa patruleze.
axxa246 a scris:bine, fete dragi, mai raman io oleaca sa ma joc cu dulaii astia fiorosi si pe urma gud bai!
iulianagl- moderator
gata, , am plecat!
m-am jucat cu mieluseii astia!
noapte buna, somn usor!
poarta e inchisa, daca vine vreunul din casa intarziat sa strige tare!
noapte buna, somn usor!
axxa246 a scris:gata, , am plecat!
noapte buna, somn usor!
iulianagl- moderator
Buna dimineata fetelor!Va las cate o cafeluta O zi frumoasa! :cei mai iubiti
....................
La multi ani mihaela!Sanatate si tot ce-ti doresti ...
....................
La multi ani mihaela!Sanatate si tot ce-ti doresti ...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata ladies.
La multi ani Miha toate cele bune si multa sanatate si tot ce-ti doresti.
La multi ani Miha toate cele bune si multa sanatate si tot ce-ti doresti.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Joi 27 Ian 2011, 8:09 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Neataaa dragalaselooor!S-a nascut o noua zi de iarna geroasa va invit la o si un ferbinte sa va incalziti inainte de a pleca la drum.Mihaela iti urez si eu un sincer si calduros LA MULTI ANI! cu multa sanatate fericire si plin de bucurii.Anuta a cam fost lipsa eri ci-o fi cu ia.Va doresc o zi frumoasa de iarna cu multe bucurii pentru toata lumea va iubesc.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna dimineata la toata lumea
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
un mic dejun mai serios pt. ca azi avem o sarbatorita si poate vor veni multi musafiri.LA MULTI ANI MIHAELA,SA FII SANATOASA ,BANOASA SI IUBITA DE CINE VREI TU,SA FII FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI TIE.
Ultima editare efectuata de catre florica in Joi 27 Ian 2011, 8:55 am, editata de 1 ori
florica- vip
Buna dimineata
La multi ani Mihaela, sa fii sanatoasa, frumoasa asa cum te stiu, sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti. Te imbratisez cu mult drag, mi-e dor de tine. :love3:
si pentru ca urarile mele sunt prea putine totusi, si stiu ca esti lesinata dupa turcaleti il las pe nenea cu strungareata sa iti cante La multi ani
https://www.youtube.com/watch?v=qS4-JXB2yUU
La multi ani Mihaela, sa fii sanatoasa, frumoasa asa cum te stiu, sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti. Te imbratisez cu mult drag, mi-e dor de tine. :love3:
si pentru ca urarile mele sunt prea putine totusi, si stiu ca esti lesinata dupa turcaleti il las pe nenea cu strungareata sa iti cante La multi ani
https://www.youtube.com/watch?v=qS4-JXB2yUU
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Joi 27 Ian 2011, 8:53 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Ceva dulce pt. mai tarziu,multumesc Dea,Lica pt. si ceai o zi placuta si imbelsugata
florica- vip
Buna dimineata Anuta,ce mai faci?
florica- vip
buna dimineata forum..
pt ca azi e ziua Mihaelei..am venit si eu sa ii spun sa fii sanatoasa,iubita si sa ai parte doar de bucurii!
si pt ca anuta nu vrea sa aduca turkish style...am sa postez eu clipul!
https://www.youtube.com/watch?v=qS4-JXB2yUU io-te ca l-a postat..dar pe 2 voci nu se supara Miha daca ii cantam..nu-i asa anuta!
nu ca nu i-as fi trimis deja!
pt ca azi e ziua Mihaelei..am venit si eu sa ii spun sa fii sanatoasa,iubita si sa ai parte doar de bucurii!
si pt ca anuta nu vrea sa aduca turkish style...am sa postez eu clipul!
https://www.youtube.com/watch?v=qS4-JXB2yUU io-te ca l-a postat..dar pe 2 voci nu se supara Miha daca ii cantam..nu-i asa anuta!
nu ca nu i-as fi trimis deja!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
buna Iulia,acum va las ,mai vin eu plec totusi la piata,sa fiti cumintii
florica- vip
MIHAELA , LA MULTI ANI !!! SA FII IUBITA ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
dana17- vip
Buna fetelor , sa aveti o zi calda si calma...
dana17- vip
La multi ani, Mihaela!
Intervu Cansel
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/cansel_elcin_hayranlari_icin_merak_edilenleri_anlatti_.htm
Intervu Cansel
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/cansel_elcin_hayranlari_icin_merak_edilenleri_anlatti_.htm
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
LA MULTI ANI, MIHAELA cu sanatate,noroc si cit mai multa dragoste!- vezi si Cancel ti-a adus o floare...
o zi frumoasa va doresc, in centru este rece si ninge frumos...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
rina-rina a scris:
Intervu Cansel
dana17- vip
O zi buna Goro si multa bafta sotului tau la lansarea de carte... Mai pune si aici un vers...Garo a scris:
o zi frumoasa va doresc, in centru este rece si ninge frumos...
Dar scrie nu gluma... Parca nu demult a mai avut una... Felicitari , esti tare ca muza...
dana17- vip
N-ai sa vezi ... Psihic , totul ar fi mai simplu pt voi daca ati intelege ca Levent nu e construit ca personaj negativ... Si sper sa nu-l schimbe... Dar nu prea au cum , ca nu i-au pus baza... Rautatea...florica a scris: multumesc Dana,m-am intors sa zic ceva dupa ce am citit traducerea promo-ului,mi se pare ca si Hasret isi da seama ca aluat o hotarare pripita,mi-ar placea sa auda o discutie intre Bahar si Levent,in care Bahar sa-i ceara ceva ca rasplata ca a despartit-o pe Hasret de Murat,Bahar sa-i spuna toata inscenarea de la hotel,de mult timp mi-a incoltit ideea asta,
Eu plec , va urez numai bine...
dana17- vip
buna ziua fetele!!!!!!!!!!!!!
BINE V-AM GASIT AM VRUT SA INTRU DIMINEATA DAR NU AM AVUT TIMP
VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOATE URARILE, MA SIMT IUBITA SI RESFATATA :tyrt:
SI EU VA DORESC TOT BINELE DIN LUME , SA FITI SANATOASE, IUBITE SI FERICITE
ACUM CU PARERE DE RAU TREBUIE SA PLEC, VA LAS CU BINE , AVETI GRIJA DE VOI
BINE V-AM GASIT AM VRUT SA INTRU DIMINEATA DAR NU AM AVUT TIMP
VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOATE URARILE, MA SIMT IUBITA SI RESFATATA :tyrt:
SI EU VA DORESC TOT BINELE DIN LUME , SA FITI SANATOASE, IUBITE SI FERICITE
ACUM CU PARERE DE RAU TREBUIE SA PLEC, VA LAS CU BINE , AVETI GRIJA DE VOI
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum