4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Andreea_Miha
victoria
iulianagl
alinuta17
petronela
tiberici
Alexa20
Admin_dea05
Lucica10
13 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
vittoria a scris:da unde ati citit ca e un fan dea lui madhubala
Nu ca e fan Madhubala...Drashti a spus ca e fanul lui..
la noutati ultimul articol
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t525p460-noutati-media
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Re: 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
tiberici a scris:
Mda.... e cam nebunatic, glumet si nu cred ca e prea serios......pt inceput nu cred ca e de fata mea...nu m-a incantat ce-am vazut.....
cam nebunatic...la faza cu sarutul ..si mai ales in India....
Andreea_Miha- vip
fetele am postat traducerea la madhu, si imi cer scuze nu stiu cat de bine l-am tradus
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
anyta a scris:fetele am postat traducerea la madhu, si imi cer scuze nu stiu cat de bine l-am tradus
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
somn usor si tietiberici a scris:
anyta- vip
Dragalaselor buna dimineata la o cafea...sa aveti o zi frumoasa asa cum va doriti
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
cine vrea sa vada traducerea la episodul de ieri seara din Punar,o poate vedea pe pagina este postata
anyta- vip
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
Da ce premiu este asta?Acesta de langa Drashti este Karan si nu mai stiu cum a fost in juriu la Jhalak cand a jucat Gurmeet...
lica54- vip
Buna fetelor!
Ce nostima e Madhu.Danseaza cu sacoul lui RK Se mai si buseste de RK .Abia astept sa vad reactia lui ( Cred ca pana la urma buseala va fi in inchipuirea ei )
Ce nostima e Madhu.Danseaza cu sacoul lui RK Se mai si buseste de RK .Abia astept sa vad reactia lui ( Cred ca pana la urma buseala va fi in inchipuirea ei )
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
lica54 a scris:
Da ce premiu este asta?Acesta de langa Drashti este Karan si nu mai stiu cum a fost in juriu la Jhalak cand a jucat Gurmeet...
sunt premile Golden Petal Awards...
eu ies acum..revin mai tarziu
Andreea_Miha- vip
Mama dar ce trist povesteste RK.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
Versiunea femeiasca. Versurile sunt super.
iulianagl- moderator
Acest ep a fost mai tot a lui RK si-a spus tot oful i-a marturisit lu Madhu toata viata lui toata suferinta lui...
Ia spus si toata poveste lui cu Deepali...si la urma ia spus si toata poveste cu Malik...
Rk lasa-ti trecutul in urma si incepe o viata noua alaturi de Madhu...super ep...
Ia spus si toata poveste lui cu Deepali...si la urma ia spus si toata poveste cu Malik...
Rk lasa-ti trecutul in urma si incepe o viata noua alaturi de Madhu...super ep...
lica54- vip
Se pare ca dl RK a iubit-o cu adevarat pe Deepali.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Se pare ca dl RK a iubit-o cu adevarat pe Deepali.
Poate...de aia ii tolereaza multe....
lica54- vip
lica54 a scris:
Poate...de aia ii tolereaza multe....
Exact, si asta ma enerveaza.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Exact, si asta ma enerveaza.
La tot ce a facut Deepali trebuia demult aruncata in strada...dar banuesc ca el inca mai simte ceva pentru ea... rusinica RK...
lica54- vip
lica54 a scris:
La tot ce a facut Deepali trebuia demult aruncata in strada...dar banuesc ca el inca mai simte ceva pentru ea... rusinica RK...
Asta am zis si eu, iar acum sper ca sa nu se foloseasca de Madhu ca sa-i faca in ciuda ciutei.
iulianagl- moderator
iuliana te rog frumos poti sa imi spui si mie ce ii zisa rk lui madhu la final????????????frumos ep deci chiar era indragostit de deps aia si ce trist vorbeste de ea dar eu nu cred ca o mai iubeste doar ii este frica sa o iubeasca pe madhu ca sa nu il paraseasca la fe-l ca deps.
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
iulianagl a scris:
Asta am zis si eu, iar acum sper ca sa nu se foloseasca de Madhu ca sa-i faca in ciuda ciutei.
Buna! Buna la toata lumea!
Ep. interesant...RK a varsat sacul amaraciunii in fata lui Madu.....Astept traducerea.Numai RK a vorbit tot ep. Madu s-a incarcat negatic cu supararile lui R.K.....se citea suferinta pe fata ei.....
Cum vor evolua lucrurile intre neamuri...... intorsi acasa ....
Cand or fi fata in fata Madu si Dips ..... sa vezi atitudine .....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
buna fetelor. imi spuneti va rog si mie ce ii spunea rk lui madhu la sfarsit de era madhu asa speriata si cu ochii in lacrimi? sper ca pana la urma rk sa o uite pe urata aia si sa o lase pe madhu sa`l iubeasca:X
alinuta17- membru
Data de inscriere : 20/09/2012
alinuta17 a scris:buna fetelor. imi spuneti va rog si mie ce ii spunea rk lui madhu la sfarsit de era madhu asa speriata si cu ochii in lacrimi? sper ca pana la urma rk sa o uite pe urata aia si sa o lase pe madhu sa`l iubeasca:X
Buna alinuta si bine ai venit printre noi...si te mai asteptam sa comentezi cu noi...
La urma RK ii spune lu Madhu despre Malik...tot ce sa intamplat intre ei dar o sa puna anyta traducerea si atunci intelegem mai bine...
lica54- vip
alina sa sti ca la urma rk o intreaba pe madhu ce inseamna el pt ea de asta ramasa madhu asa mirata si cu lacrimi in ochi.oricum eu cred ca rk se foloseste de madhu ca sa se razbune pe familia lui si mai ales pe depali aia dar in sinea lui cred ca inca mai tine la vipera aia de depali.stiti ce nu inteleg eu ?de ce o apara mereu pe madhu in fata la toti si cand sunt singuri mereu o respinge nici in brate nu este in stara sa o stranga.
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum